Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Valószínűleg a legöregebb Dolphins drukker:At 101, local Miami Dolphins fan remains loyal
www.miamiherald.com/2012/12/12/v-fullstory/3137904/at-101-local-miami-dolphins-fan.html
“I don’t go, but I sit here and look and yell and stuff because I love them Dolphins.”
Ez az utolsó mondat a legfontosabb kérem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Dolphins have been awarded former Bengals wide receiver Armon Binns off waivers.empty taxiÉs Michael Coe ment. Mindkettő ex-jaguár.
több mint 13 éve
tapasztalati pontot biztosan, meccset majd meglátjuk, a tuti W-ket bukni szoktukbriareosOké hogy nem vagyunk világválogatott, de ez az a dolog ami nem tetszik nekem nagyon, mert ilyen esetekben az ellenfél sem az.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Én is nagyon szeretem a Phinst, bár tény, hogy amióta követem őket csak szopás van.Azért 2008-ban nem volt szopás. 😊 2007-et viszont szörnyű volt nézni anno. Igen: mindig bíztunk valakiben és Sparano felvillantott valamit, de visszaesett. Én személy szerint Ireland-ot és Ross-t tartom visszahúzó pontnak. Nincs fejlődés, érdekes draft húzások, rendbe tesszük az OL-t (azóta sem oldódott meg) stb., stb. ígérgetések. Az embernek egy idő után elege lesz belőle.
Bíztam annó Wannstache-ben. Hittem annak a hazúg Satannak. Teljes eufóriába kerültem amikor belegondoltam h a Chargers zseni OC-ja milyen fasza támadójátékot fog szervezni nekünk, erre 1-15. (bár megjegyzem annál a bizonyos camarillo elkapásnál kb úgy ünnepeltem mintha SB-t nyertünk volna).
Amikor Tony "Fistpump" Sparano annak idején a bemutatkozó pressconfon azt mondta, hogy olyan ember aki nem fél a kihívásoktól, hanem bizakodva várja őket, szentül meg voltam győződve, hogy ő lesz az az ember aki kivezeti a franchise-t a gödörből. (Pláne úgy, hogy BILL PARCELLS van mögötte)
Nyilván szorítok Philbinnek is de az elmúlt évtized, a szar free agent bustokkal, a ZSENIÁLIS (TED Ginn JR????????) draftokkal kiölte belőlem az optimizmust.
Szóval számomra már a kis sikerek is elegek most, és én bevallom őszintén, voltak jó meccseink az elmúlt években (WC premier pats ellen, vagy Mangini, Favre és Jets kivégzése az idény utolsó meccsén, a 2001-es Oakland elleni meccs) de ezt az idényt élvezem a legjobban, hiába lesz negatív mérlegünk.briareos
És sokszor azt veszem észre, hogy egyes játékosok nem is nagyon akarnak a Dolphins-ban játszani. Inkább marad FA, de nem jön v. sokat kér (mondjuk Ireland szerint mindenki sokat kér. 😊 ).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
tapasztalati pontot biztosan, meccset majd meglátjuk, a tuti W-ket bukni szoktukÉn is nagyon szeretem a Phinst, bár tény, hogy amióta követem őket csak szopás van.És vasárnap megint nyerni fog a Phins. iktriad
Bíztam annó Wannstache-ben. Hittem annak a hazúg Satannak. Teljes eufóriába kerültem amikor belegondoltam h a Chargers zseni OC-ja milyen fasza támadójátékot fog szervezni nekünk, erre 1-15. (bár megjegyzem annál a bizonyos camarillo elkapásnál kb úgy ünnepeltem mintha SB-t nyertünk volna).
Amikor Tony "Fistpump" Sparano annak idején a bemutatkozó pressconfon azt mondta, hogy olyan ember aki nem fél a kihívásoktól, hanem bizakodva várja őket, szentül meg voltam győződve, hogy ő lesz az az ember aki kivezeti a franchise-t a gödörből. (Pláne úgy, hogy BILL PARCELLS van mögötte)
Nyilván szorítok Philbinnek is de az elmúlt évtized, a szar free agent bustokkal, a ZSENIÁLIS (TED Ginn JR????????) draftokkal kiölte belőlem az optimizmust.
Szóval számomra már a kis sikerek is elegek most, és én bevallom őszintén, voltak jó meccseink az elmúlt években (WC premier pats ellen, vagy Mangini, Favre és Jets kivégzése az idény utolsó meccsén, a 2001-es Oakland elleni meccs) de ezt az idényt élvezem a legjobban, hiába lesz negatív mérlegünk.briareos
több mint 13 éve
Én is nagyon szeretem a Phinst, bár tény, hogy amióta követem őket csak szopás van.És vasárnap megint nyerni fog a Phins.
több mint 13 éve
Én is nagyon szeretem a Phinst, bár tény, hogy amióta követem őket csak szopás van.Bíztam annó Wannstache-ben. Hittem annak a hazúg Satannak. Teljes eufóriába kerültem amikor belegondoltam h a Chargers zseni OC-ja milyen fasza támadójátékot fog szervezni nekünk, erre 1-15. (bár megjegyzem annál a bizonyos camarillo elkapásnál kb úgy ünnepeltem mintha SB-t nyertünk volna).
Szóval számomra már a kis sikerek is elegek most, és én bevallom őszintén, voltak jó meccseink az elmúlt években (WC premier pats ellen, vagy Mangini, Favre és Jets kivégzése az idény utolsó meccsén, a 2001-es Oakland elleni meccs) de ezt az idényt élvezem a legjobban, hiába lesz negatív mérlegünk.
több mint 13 éve
Én személy szerint iszonyat imádom a Dolphins-t, és sokszor tényleg rossz látni, hogy szenvedünk. Igen is van abban valami amit mondasz, elismerem. Azt veszem sokszor észre, hogy más csapat, más kvalitású játékosai simán megcsinálják a play-t, szinte gond nélkül, mi meg csak szenvedünk meccsről-meccsre, évről-évre. Nincs fejlődés amit láthatnánk. Persze vannak jól sikerült meccsek, de azok nem jönnek folyamatosan és nem töretlen a fejlődés. Valami mindig gátat vet és nem bírjuk újraértelmezni a játékunkat v. az ellen játékát. Vannak egyes játékosoknak is kiemelkedő v. jó meccse, de ez is csak hullámszerű felvillanások egyvelege.Egyébként összefoglalva azt bírom, hogy agyon dicsérnek mindenkit (az edzők), hogy milyen jó és milyen keményen küzdött, de sajnos elég sokszor vereség lesz a vége. Ha ennyire jól küzdő, agresszív (jó értelemben) játékosokkal vagyunk tele, akkor miért nem nyerjük meg ezeket, a meccseket?ezt hívják úgy, hogy a tehetség hiánya. Tudom, hogy sokan itt a topikban nem hajlandóak ezt beismerni, de a csapatunk szintje alacsony. Ki tényleg jó játékos az offenseből?:
danyly
Pouncey, Long (ha egészséges) Bess, Bush, ha megfelelő a bolygók állása. És ennyi. a fal nagy része átlagos kvalitású játékosokból áll, akik elismerem hogy hajtanak mint az állat,de ez csak egy bizonyos szintig elég. A Backfield? Átlag /átlag alatti. Elkapók? TE-k?
Hartline, Moore, Fasano, a többinek a neve sem jut eszembe hirtelen (nyilván túlzok) Vannak villanások, de tény, hogy középszerűek. Egy komolyan PO álmokat dédelgető csapatban, nem Brian Hartline a kezdő WR, vagy Fasano az elkapó TE.
A védelemben kicsit jobb a helyzet, Starks, Soliai, Dansby, Wake, ők azok akik tényleg jók. utána megint átlagos playerek, akik hajtanak hajtanak becsületesen, de ez ennyire elég.
Hajt a csapat becsületesen, és nyilván elismerést kapnak az edzőtől ezért, meg is érdemlik! Csak fogadjuk el azt a tényt, hogy hiába adok én 120 %-ot a 100 méteres olimpiai döntőn, nem fogom lenyomni Boltot.
És szerintem pont ezért is esett szét a csapat az idény második felére, mindenki 110%-ot ad, mentálisan elfáradtak. Egy csapat nem tud 16+ meccsen keresztül erőn felül teljesíteni.
Viszont ha minden jól megy, akkor kb 2 év múlva lesz csapatunk. Nem olyan csapat amelyik egy trükkös felállás sikerét meglovagolva bemákolja a PO-t, és ott első körben kizúg, hanem olyan amelyik jó formaidőzítéssel, bejut a rájátszásba, és ott ne adj isten meccset is nyer. évről évre.briareos
Azért én kiemelném még a védelemből Odrick-ot, Wilson-t és Vernon-t. Tudom Odrick kicsit "dagadt" és néha lassan reagál a dolgokra, de azért jó munkás ember. Wilson fejlődőképes, de sok buta hibája van, melyeket lehet már le sem tud vetkőzni. Lehet más edzők kezei alatt jobban fejlődne (persze nem szeretném, ha elmenne). Vernon pedig kemény munkával felküzdötte magát az ST-ből, és benne látok potenciált. A többi def és off emberrel egyetértek akiket írtál.
Mindenesetre én bízok abban, hogy idén még kipróbálunk egy-két játékost és játékot ami a jövőre nézve pozitívat hozhat. A draftra betáraztunk rendesen és szerintem az FA piacra is lesz bőven pénz.
Szerintem ez egy új út kezdete.
több mint 13 éve
Dolphins have been awarded former Bengals wide receiver Armon Binns off waivers.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Egnewval max Gabbert tudna jó párost alkotni, de ő (még) nálunk van és IRen.14 sacketek van már? akkor ti is fejlődtök, rosszul emlékszem h pár éve vmi 9 volt egész szezonban? Húztatok is egy vadállat pass rushert aránylag korán
Wakenek meg annyi sackje van, mint az egész Dnknek idén összesen....
Már alig várom a Chad Henne Bowlt. 😀iktriad
több mint 13 éve
Egyébként összefoglalva azt bírom, hogy agyon dicsérnek mindenkit (az edzők), hogy milyen jó és milyen keményen küzdött, de sajnos elég sokszor vereség lesz a vége. Ha ennyire jól küzdő, agresszív (jó értelemben) játékosokkal vagyunk tele, akkor miért nem nyerjük meg ezeket, a meccseket?ezt hívják úgy, hogy a tehetség hiánya. Tudom, hogy sokan itt a topikban nem hajlandóak ezt beismerni, de a csapatunk szintje alacsony. Ki tényleg jó játékos az offenseből?:
danyly
Pouncey, Long (ha egészséges) Bess, Bush, ha megfelelő a bolygók állása. És ennyi. a fal nagy része átlagos kvalitású játékosokból áll, akik elismerem hogy hajtanak mint az állat,de ez csak egy bizonyos szintig elég. A Backfield? Átlag /átlag alatti. Elkapók? TE-k?
Hartline, Moore, Fasano, a többinek a neve sem jut eszembe hirtelen (nyilván túlzok) Vannak villanások, de tény, hogy középszerűek. Egy komolyan PO álmokat dédelgető csapatban, nem Brian Hartline a kezdő WR, vagy Fasano az elkapó TE.
A védelemben kicsit jobb a helyzet, Starks, Soliai, Dansby, Wake, ők azok akik tényleg jók. utána megint átlagos playerek, akik hajtanak hajtanak becsületesen, de ez ennyire elég.
Hajt a csapat becsületesen, és nyilván elismerést kapnak az edzőtől ezért, meg is érdemlik! Csak fogadjuk el azt a tényt, hogy hiába adok én 120 %-ot a 100 méteres olimpiai döntőn, nem fogom lenyomni Boltot.
És szerintem pont ezért is esett szét a csapat az idény második felére, mindenki 110%-ot ad, mentálisan elfáradtak. Egy csapat nem tud 16+ meccsen keresztül erőn felül teljesíteni.
Viszont ha minden jól megy, akkor kb 2 év múlva lesz csapatunk. Nem olyan csapat amelyik egy trükkös felállás sikerét meglovagolva bemákolja a PO-t, és ott első körben kizúg, hanem olyan amelyik jó formaidőzítéssel, bejut a rájátszásba, és ott ne adj isten meccset is nyer. évről évre.
több mint 13 éve
Egnewval max Gabbert tudna jó párost alkotni, de ő (még) nálunk van és IRen.Wakenek meg annyi sackje van, mint az egész Dnknek idén összesen....
Már alig várom a Chad Henne Bowlt. 😀
több mint 13 éve
A meccs utáni sajtótájékoztatón Egnew várható játékáról faggatóztak a riporterek az edzőknél, de egyértelmű választ sem ők, sem mi szurkolók nem kaptunk. Sherman szerint jól játszik az edzéseken, de nem egyenletes a teljesítménye. Meg látszik a játékán a tudása, de keveset mutat belőle. De elmondta, hogy a végső szót (hogy játszik e Egnew), Philbin és Ireland mondja ki. Martin-al kapcsolatban Philbin annyit mondott: jól végezte a dolgát, futás blokkolásban jó volt. Martin és Incognito engedte a két sacket, ez még belefért. De ezt a falat még tökéletesíteni kell. Ezt Philbin is elismerte. Csak az a baj, már 2008 óta tökéletesítsük és az óta egyre rosszabb, bár idén azért stagnálós a dolog, de semmiképpen sem előre lépés. Az én szememben persze. Hogy Philbin, hogyan látja a dolgot, nem tudom. Mindenesetre ő bizakodó, de azért látja természetesen a problémákat.
Tanny az első félidőben elfogadhatóan játszott, de nem lehet mindent az ő nyakába varrni. A zsebet sokszor összenyomta a 49ers védelme, így Tannehill-t is sokszor siettetésre kényszeríttették. A futók útvonalát sem tudtuk jó néhány esetben elszeparálni. Nem tudtuk elég szélesre nyitni az utat.
Miller-el is meg voltak elégedve, de azt nem tudom, hogy mi okból? Volt három futása (1 y) és 1 elkapása (8 y). Erre azért nem lennék büszke. Jó nem volt fenn nagyon sokk snap-nél, de ez akkor is édeskevés, ha jövőre ő sokkal többet akar játszani. Főleg annak fényében, hogy Sherman inkább annak a híve, hogy jövőre a Thomas-Miller tandem nyomul RB poszton (+ még szerintem FA-n v. drafton tuti hozunk még RB-t).
Kapernick futásánal Trusnik nagyot hibázott és részben Odrick is. Arra számítottak, hogy futtatják a labdát és ölik az órát. Egyáltalán nem számoltak Kapernick ezen fajta futására. Bár ezt nem értem, hogy miért nem számítottak rá, amikor a 49ers QB ilyeneket már nem egyszer megcsinált más csapatok ellen is.
Az utolsó hat meccsen egyetlen egy szerzett turnover-ünk volt (Jones INT-je vs. Brady). Turnover ratio-nk -11. Egyszerűen nem megy az ellen támadói által eladott labdák megszerzése. Jó-jó van 9 INT-ünk amit mi szedtünk le, de Tanny is dobott 12 INT-et. Pedig pont a múltkor mondta el Philbin, hogy gyakorolják ezerrel a fiúk a fumble és egyéb megszerezhető labdák megkaparintását. Úgy látszik nem sikerültek túl jól azok az edzések.
Akit mindenképpen ki kell emelni a tegnapelőtti meccs kapcsán az: Wake. Brutál 3 sack (még Aldon Smith is lepipálta a meccsen, sack számok tekintetében). Előtte le a kalappal. Idén már 14.0 sack-nél jár, talán meg lehet a 20 is. Utoljára Porter nyomott ilyen magas sack számot (2008-ban 17.5 sack). Na ezt valszeg Wake megdönti.
Egyébként összefoglalva azt bírom, hogy agyon dicsérnek mindenkit (az edzők), hogy milyen jó és milyen keményen küzdött, de sajnos elég sokszor vereség lesz a vége. Ha ennyire jól küzdő, agresszív (jó értelemben) játékosokkal vagyunk tele, akkor miért nem nyerjük meg ezeket, a meccseket?
több mint 13 éve
Magunkat vertük az impotens secondaryvel (megint) . Aztán visszaléptünk jobban, erre szopjuk a futásokat, 1v1be meguntam számolni mennyire megvertek minket, rossz volt nézni.Azért van az, hogy minden héten a kiismert dolgokat látod, mert nincs mivel újítani. Bess, Hartline, Bush.. aztán kuss néha egy villantás Fasanotól. A többiek sehol.
Az o-line nem volt annyira rossz mint amennyire hittem. De azért Martin seggreülése, meg a két büntetés amivel kihoztuk magunkat a TD lehetőséggel kecsegtető szituból szánalmas volt.
Tanny nem volt rossz, több passza volt amit el kellett volna kapni. Bush hozta mit kell, Miller is tetszett, főleg az elején. Fasano elkapása priceless, csak egyszer nyerni is kellene már egy hasonlóval+kéne még TD...
A special team úgy hullámzik, hogy aki hétről hétre követi lassan tengeribeteg lesz.
Nagyon pesszimista vagyok, nem a mérleg miatt, és nem is a mutatott játék miatt, hanem (oké hülyén hangzik)a nem mutatott játék miatt. Nem tetszik, hogy egyszer már működő dolgok vesznek el.
A O-cordinator csere még nem érett meg, de azért vannak dolgok amiket nem értek. Pl mi miért nem csinálunk olyat, mint amit a végén beszoptunk? Tanny tud futni, a labdára is vigyáz, akkor miért nem használjuk ki? Miért nincs ugyancsak több screen? Moore miért csak egyszer villanhat meccsenként? Biztos meg van mindennek az oka, de nem látom azt hogy a már kiismert dolgaink helyett valami új lenne hétről hétre, inkább kevesebb van. Az első meccseken sokkal bevállalósabb volt a playcalling, erre elhittük, hogy playoffért megyünk, és megijedtünk a téttől, vagy mi van a 7. hét óta a csapattal?
Geeri
Így is csoda, hogy néha valamelyikük szabadon van. Most a Niners ellen próbálkoztak, Bush-nak passzolást többször láttunk. Ilyeneket tudunk csak trükközni.
Tanny-val meg jó amit csinálnak. Egyrészt ne töressék össze, másrészt tanulja a zsebből irányítást, ne azt lesse első kézből merre lehetne futni. Nem egy Vicket akarunk a csapatba hanem egy Marinot nem de?
Idén már ne trükközzenek, próbálgassák ki mire jó a játékosállomány, lehetne PS-ből kipróbálni egy két arcot. Vagy a rendszeresen inaktívak pl. Egnew is megnézhetnének egy-két snapet. A win innentől csak másodlagos.
több mint 13 éve
Magunkat vertük az impotens secondaryvel (megint) . Aztán visszaléptünk jobban, erre szopjuk a futásokat, 1v1be meguntam számolni mennyire megvertek minket, rossz volt nézni. Az o-line nem volt annyira rossz mint amennyire hittem. De azért Martin seggreülése, meg a két büntetés amivel kihoztuk magunkat a TD lehetőséggel kecsegtető szituból szánalmas volt.
Tanny nem volt rossz, több passza volt amit el kellett volna kapni. Bush hozta mit kell, Miller is tetszett, főleg az elején. Fasano elkapása priceless, csak egyszer nyerni is kellene már egy hasonlóval+kéne még TD...
A special team úgy hullámzik, hogy aki hétről hétre követi lassan tengeribeteg lesz.
Nagyon pesszimista vagyok, nem a mérleg miatt, és nem is a mutatott játék miatt, hanem (oké hülyén hangzik)a nem mutatott játék miatt. Nem tetszik, hogy egyszer már működő dolgok vesznek el.
A O-cordinator csere még nem érett meg, de azért vannak dolgok amiket nem értek. Pl mi miért nem csinálunk olyat, mint amit a végén beszoptunk? Tanny tud futni, a labdára is vigyáz, akkor miért nem használjuk ki? Miért nincs ugyancsak több screen? Moore miért csak egyszer villanhat meccsenként? Biztos meg van mindennek az oka, de nem látom azt hogy a már kiismert dolgaink helyett valami új lenne hétről hétre, inkább kevesebb van. Az első meccseken sokkal bevállalósabb volt a playcalling, erre elhittük, hogy playoffért megyünk, és megijedtünk a téttől, vagy mi van a 7. hét óta a csapattal?
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
legalább 2 WR kell. Egnew pickért nagyon kár. 3. körös és pályára sem lép idén.Nagyon sok needünk lesz. És az is kérdés az FA-k közül kit tudunk megtartani.
több mint 13 éve
Tiszta buzi ez a biró, ellenünk van minden labdavesztéssel nem lehet mecset nyerni, az a rohadt életbe és ilyen loser csapatnak néz minket a fél liga és rá is szolgálunk,új off koordinátor meg egy elit elkapo ez kellene jövök,azért hajrá dolphins!!!!!!!!!!!!!!Miamishermannak időnként vannak jó playhívásai. a drafton meg lehetőleg nem nagyon szabad hibáznunk az elkapóval (de jó lenne ha semmivel se).
felgyorsultak a ligában a dolgok. nem várnak 4-5 éveket nagyon. idén még elmegy az az 5-6, talán 7 győzelem (sőt, még kevesebbre is számítottunk), de jövőre több kell egy fokkal.
ez a több szeritnem akkor lesz elérhető, ha brady végre elhúzza a csíkot, addig meg csak wild cardozhatunk.
nem tudom. tavaly sem volt egetrengetű falunk, bush mégis elfutkározott a 6.-7. héttől, amikor elvileg változtattak valamit a dolgokon.
kevin coyle jóféle, tetszik, de shermannal nem igazán vagyok kibékülve. azért még meglesném egy elit elkapóval és egy összetettebb fallal. "dalton - green connection" - csak amit mondtam, hogy nem hibázhatunk.
RB sor rendben, QB van.
WR, OL, CB/S + FA igazolások
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Tiszta buzi ez a biró, ellenünk van minden labdavesztéssel nem lehet mecset nyerni, az a rohadt életbe és ilyen loser csapatnak néz minket a fél liga és rá is szolgálunk,új off koordinátor meg egy elit elkapo ez kellene jövök,azért hajrá dolphins!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
nekem fáj a szívem, hogy a 49ers topikban le 'delfinraguzták' a mérkőzést. ha véletlen ynerünk nagyon ki fogom őket nevetni.remélem azért okozunk meglepetést és nem hagyjuk őket elhúzni.
a patriots elleni mérkőzést is pozitivan láttam. egyszerűen alázásra számítottam, erre azt kaptam, hogy végig játékban voltunk és győzhettünk is volna!
gyönyörű volt, mikor nem engedtünk TD-t és csak FG-re jutottak! a futásukat is megfogtuk. amit végül engedtünk futott yardokat, az a végén volt, mikor kifáradt a brigád. pozitiv volt az egész, csak a legelejeén az a nagyon nagyon csúnya special team botlás ne lett volna!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Nem voltam itthon és csak most nézegettem mi a helyzet a csapat háza táján. Van egy "tonna" OT, de kell még egy FA: Patrick Brown. Nem sok sót evett meg sehol, anno nálunk is volt 45 napig. Kb. az lesz a sorsa mint Durand-nak. PS-ben ott van kettő T is, de minek. Ők sem sok vizet zavarnak sajnos. Én már idény kezdett előtt mondtam, hogy vékony lesz ez az OL, de nem hallgatott rám Ireland. 😊Most jó megszívtuk mert ugye Long IR + Garner nem sokat ér, Martin még rookie, rookie hibákkal. Az egy dolog, hogy ő játszott a Stanford-ban LT-t, de ez már nem a college. Ez a meccs pont frankó értékmérő lesz neki, mert azért csak egy ligaelit, brutalizátor, sackgyáros Aldon Smith-el kell szembe néznie. + még ott lesz a falunknak csipetnyi könnyedség kedvéért Brooks, Bowman, a másik Smith v. Willis.
De ha azt nézzük, hogy Tanny jól dobál nyomás alatt neki is jó kis meccse lehet. Csak azok a fránya INT-ek nem kellenének.
Wilson is sérüléssel bajlódott,de elutazott a csapattal. Szerintem bevethető lesz. Amúgy aki számít hadra fogható lesz (persze aki IR-n van az értelemszerűen nem; csak azért írtam, hogy egyértelmű legyen).
több mint 13 éve
Vélemények az esti meccsről? Nagy a csend!RunRickyRunKaepernick kezd náluk, ha meg bírjuk zavarni, akkor talán meghülyül ma is. Ha viszont hozza amit tud, és mi elfáradunk futás ellen a második félidőre mint a Pats ellen, akkor nagy pofont fogunk kapni.
Sok sikerre nem számítok, meg már tétje sincs az egésznek. Reménykedek a minél több pozitívumban, és próbálom tolerálni az o-line mai teljesítményét. Ez utóbbi se lesz egyszerű vélhetően 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
pl a tavalyi probowl?Delonso_idén is bekerült volna nagy valószínűséggel, de nyilván a "neve" miatt csak.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
esetleg ol coach csere? bár tény, hogy jerryt és martint alaposan rendbe tették a preseasonhoz képest!longal kapcsoltban a fizetés a lényeg. irelandet meg el kéne lőni a lekvárba. azokat a jó húzásokat amit csinált egy normális GM is megcsinálta volna.
szerk.:
walterfootball-on, frissítve is van a mock ha long távozna:
első kör taylor lewan, OT, michigan
második kör cordarelle patterson, WR, tennessee (ez tetszene, ha bennmaradna)
több mint 13 éve
pl a tavalyi probowl?