Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"Savanyú a szőlő... Szeretnétek Ti bukni végre egyet, de - elnézve a Phins-t - ez jó pár évig nem fog összejönni... 😊
(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)
tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.
az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"
én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.
sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.
remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.
most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.
u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásbanVentura
több mint 13 éve
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)
tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.
az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"
én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.
sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.
remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.
most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.
u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásban
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Ha így maradna a Jets-Bills, másodikok leszünk a divben 😉 Tudom, kétes dicsőség, de akkor is 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
10 lépéses terv az offseasonra, ami biztos, hogy nem így lesz.www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-dave-hyde-1230-20121228,0,5358620.column
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Reméljük, fel tudjuk értelmesen használni...
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
sőt.. egy ST playerre majdnem sok! Mondjuk lehet hogy ő az akit ritkán veszel észre de sokat tesz hozzá, de szerintem egyáltalán nem kevés amit kap!Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.Csabee13Jason Trusnik - LB - DolphinsTeljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.Jason Trusnik - LB - DolphinsTeljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
több mint 13 éve
Jason Trusnik - LB - DolphinsTeljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jason Trusnik - LB - DolphinsDolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles.
több mint 13 éve
karácsonyra egy kis póverkodás 😊Kiváncsi lettem volna hogyan folytatódik a dolog az öltözőben! 😉
Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Egyszerű pedig: ők a "fizetett statiszták" 😉még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareosA Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.danyly
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareosA Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.danyly
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.
több mint 13 éve
A sisakos delfin témát mindenképpen meg kellene hagyni, frissítés ide vagy oda!eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareosA Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.danyly
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareosA Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Freeny volt az a nagyokos. 0:47-től:Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.milyen balhé?Venturawake megy hawairaNem kell oda a balhé... 😀Geeri
eeee... fields nem megy? :oVentura
Geeri
több mint 13 éve
Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.milyen balhé?Venturawake megy hawairaNem kell oda a balhé... 😀Geeri
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
milyen balhé?wake megy hawairaNem kell oda a balhé... 😀Geeri
több mint 13 éve
wake megy hawairaNem kell oda a balhé... 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
wake megy hawaira eeee... fields nem megy? :o
több mint 13 éve
na? ki jut be a csapatból a hihetetlen komoly és fontos PB-be?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te ventura, a 4-5 yard szuper lenne thomastól, a baj az, hogy eddig 3.6-os átlaga van 😊más: Incognito kapott Good Guy Awardot 😀 (Reggie-vel együtt)
több mint 13 éve
kíváncsian várom marting jövőre. idén rookie volt + néhány meccs óta van még csak LT-ben. nem lehet rábízni bárkire csak úgy a vakoldalt. b*szhatjuk, ha az elitebb pass ruisherek megverik.hillis kimondottan tetszene, mert habár sajnálom thomast, de az az eredmény amit hoz (próbálkozásonként 4 - 5 yard) nagyon savanyú.
hillis tapasztalt, viszonylag olcsó, van ajánlólevele. biztos vagyok benne, hogy megfelelően alkalmazva clevelandi évét mutatná.
karácsonyra egy kis póverkodás 😊
itt meg lehet olvasni az új logo-ról.
www.thephinsider.com/2012/12/26/3804672/miami-dolphins-new-logo-leaked-2013-uniforms
több mint 13 éve
A fa alá, utólag:The Miami Dolphins may let impending free-agent OT Jake Long go this offseason because they are comfortable with OT Jonathan Martin as their future at left tackle.
The Miami Dolphins could potentially look at Kansas City Chiefs impending free-agent RB Peyton Hillis this offseason as he would fit the team's offense nicely.
több mint 13 éve
Kezdesnek biztato, de en meg nem erzem Tannyn azt a kuzdeni es gyozniakarast ami megvan RG-ben, Luckban es RW-ben. Nem latom a game winning driveokat, amik behoznak 10-14 pontokat akar.Delonso_Én meg nem látok elég ember akivel nyerhetne az előbbi általad felsorolt játékosokhoz képest. Tud küzdeni ez a srác szerintem, de alig van kivel. Off rettenet vékony, és nem segít, hogy nincs secondary sem kimondottan intakt állapotban, és nagyon finoman fogalmaztam.