Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Bocs a kései bejelentkezés miatt, csak a Sun Life-ban nem volt wifi, utána meg száguldottunk le Key Westre 😊 a meccs sajnos elég felejthetőre sikeredett, meg itt Miamiban a jó idő miatt esküszöm még a meccs közben is több szurkoló volt a parkolóban, mint a stadionban, de egynek elment persze

A bowl.hu facebook oldalára dobok maholnap 1-2 képet, galériát meg majd a hazaérkezés után
Én az ncaa meccsen jobban szórakoztam, ezt muszáj hozzátennem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
köszönjük. nektek is. még a bills-t behúzhatjuk, de a patriots-t... :-S
hartline 1002 elkapott yard (8. dolphins játékos aki elérte) és még van két meccs. bár nem tudom milyen sérülése lett most.Ventura
Career-high 123.2 passer rating for Ryan Tannehill today.

Hartline-nak glute injury volt (far, hátsó) a meccs előtt. Nem tudom, de én még NFL-ben nem nagyon halottam ilyen testrész sérüléséről. Inkább súlyemelő probléma. 😊 Lehet popóra esett Hartline és kiújult a fájdalma.

Szerintem Bills meglesz, és mivel decemberben mi vagyunk a mumusa a Pats-nek, ők is meg lesznek. 8-8-as idény. Így már jobb. Jövőre pedig már pluszosak leszünk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
köszönjük. nektek is. még a bills-t behúzhatjuk, de a patriots-t... :-S
hartline 1002 elkapott yard (8. dolphins játékos aki elérte) és még van két meccs. bár nem tudom milyen sérülése lett most.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 661 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat 'Phins. Megérdemelt W. Sok sikert a hátralévő 2 meccsre.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 661 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma futni fogunk orrvérzésig,legalábbis remélembriareos
Mivel azt nem tudtuk az elmúlt 2 hétben megállítani, jó sansz van rá. iktriad
Voltak már itt furcsaságok, maradjunk annyiban 😀Geeri
Én csak örülni fogok neki, ha meg tudunk lepni titeket. iktriad
iktriad-ot már nem tudja meglepni úgy látszik a Jags egyetlen mozdulata sem. 😀Beki
Nézz be az eredménykövetőnkbe, hogy ez mennyire nem így van. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én csak örülni fogok neki, ha meg tudunk lepni titeket. iktriad
iktriad-ot már nem tudja meglepni úgy látszik a Jags egyetlen mozdulata sem. 😀
több mint 13 éve
Én csak örülni fogok neki, ha meg tudunk lepni titeket.
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Mivel azt nem tudtuk az elmúlt 2 hétben megállítani, jó sansz van rá. [/quote] Voltak már itt furcsaságok, maradjunk annyiban 😀

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Na akkor ma hajrá Dolphins 😊jjncaa
Boooooooooooo

Mivel azt nem tudtuk az elmúlt 2 hétben megállítani, jó sansz van rá.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ma futni fogunk orrvérzésig,legalábbis remélem

több mint 13 éve
matthewst támogatnám én is, de szerintem moore lesz beállítva.

lősz e majd fel ide fotókat, jj? 😊Ventura
A bowl.hu facebook csatornájára szeretnék majd pár jobbat, feltétlenül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
matthewst támogatnám én is, de szerintem moore lesz beállítva. alkalom, hogy kiderüljön ki mit tud "ott hátul"

lősz e majd fel ide fotókat, jj? 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
Na akkor ma hajrá Dolphins 😊

---
több mint 13 éve
egy kis offseason terv. franchise tag sean smithre?
 www.thephinsider.com/2012/12/13/3761474/the-earls-mock-offseason-for-the-miami-dolphinsVentura
Csak egy kis adalék Smith-ről:
Statisztikai alapon nézve Smith target száma 99, amiből 55 complete (646 y). Ezzel az 55.6 %-os engedéssel a 110 corners között a 31., és a 11.7 y-os engedett yard átlaggal a 37. a listán a PFF-nél. Van 11 PDef-je és 2 INT-je, de engedett 6 TD-t, amivel holtversenyben második a NO Patrick Robinson mögött. A második legtöbb laszti Cortlend Finnegan felé szállt – 92 – de ebből 67-et engedett elkapni. Jó néhány játékot jól védekezett le idén és fejlődést látni nála, van benne finesz, de azért még nem elit és valszeg nem is lesz az. De azért többé-kevésbé rendben van a srác.

A PFF listán holtversenyben 79. Smith és Nolan Carroll a területükre dobott QB rating statban (Smith esetében 87.4, míg Carroll esetében 87.6). Jimmy Wilson 88. a listán 101.1-es rating-el.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
New Dolphins receiver Armon Binns realizes he has plenty to learn
With Davone Bess sidelined by a back injury, Armon Binns needs to speed up his understanding of Miami's offenseRunRickyRun
Vele sem lettünk beljebb. Hartline így sincs nagy formában, de Matthews v. Moore sem megoldás. De sajnos csak ők maradtak. Esetleg Fasano kaphat kicsivel több labdát.danyly
Én Matthews-t szivesebben látnám és Clay-t is használhatnánk többet mert volt pár nagy játéka de csak egyszer egyszer használjuk!RunRickyRun
Ja igen Clay-t kihagytam, de ő úgy tűnik csak egy-egy meccsen tud néha "robbantani". Nagyon hullámzó ő is, ahogy a csapat.

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
With Davone Bess sidelined by a back injury, Armon Binns needs to speed up his understanding of Miami's offenseRunRickyRun
Vele sem lettünk beljebb. Hartline így sincs nagy formában, de Matthews v. Moore sem megoldás. De sajnos csak ők maradtak. Esetleg Fasano kaphat kicsivel több labdát.danyly
Én Matthews-t szivesebben látnám és Clay-t is használhatnánk többet mert volt pár nagy játéka de csak egyszer egyszer használjuk!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Vele sem lettünk beljebb. Hartline így sincs nagy formában, de Matthews v. Moore sem megoldás. De sajnos csak ők maradtak. Esetleg Fasano kaphat kicsivel több labdát.

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
With Davone Bess sidelined by a back injury, Armon Binns needs to speed up his understanding of Miami's offense

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Dolphins rule out Davone Bess (back) and Koa Misi (ankle). The Dolphins' precarious wide receiver position gets even more troublesome.

Még Misi-t csak-csak pótoljuk, de Bess kiesése nagy érvágás még a Jags ellen is. Jó sok futójáték lesz (a levédekezésében amúgy is gyenge a Jaguars).

több mint 13 éve
hahhaha tebow 😊
sbnation: "horror bowl: dolphins vs jaguars"
 www.sbnation.com/nfl/2012/12/14/3765798/preview-jacksonville-jaguars-miami-dolphins-sunday-horror

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.thephinsider.com/2012/12/13/3761474/the-earls-mock-offseason-for-the-miami-dolphinsVentura
Smith olyan mint a csapat: jövőre aztán olyan de olyan jó lesz... Aztán van pár jobb napja, de a többi átlagos, vagy az alatti. Persze amilyen szerencsénk van, ha elmegy tényleg jó lesz, ha meg marad akkor csak egy évre.
Egyébként nekem szimpatikus ez a mock, csak rossz vele szembesülni, hogy már megint a falat kell cicomázni, meg dratoljuk a TE-ket tonnaszám utóbbi években, értem én hogy próba cseresznye, nadeazért lehetne már felmutatni egy olyan évet hogy tökéletesen meg vagyunk elégedve a választottal, és nem húzunk rá még kettőt.
WR kell, az tuti, de az hogy menjünk neki a jövő évnek egy friss fallal, Thomas&Miller tandemmal... Hát lehetne kevésbé könnyfakasztó jövőkép is.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
franchise tag sean smithre erős lenne, szóval ireland tuti megjátssza

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No way... ahhoz teljesitmeny is kene.
több mint 13 éve
 www.thephinsider.com/2012/12/13/3761474/the-earls-mock-offseason-for-the-miami-dolphins

több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Valószínűleg a legöregebb Dolphins drukker:
At 101, local Miami Dolphins fan remains loyal

www.miamiherald.com/2012/12/12/v-fullstory/3137904/at-101-local-miami-dolphins-fan.html

“I don’t go, but I sit here and look and yell and stuff because I love them Dolphins.”
Ez az utolsó mondat a legfontosabb kérem.danyly
Ez nagyon kemény 😊 Én is ilyen akarok lenni 😊

Believe In Your 'Fins!