Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"
(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)

tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.

az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"

én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.

sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.

remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.

most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.

u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásbanVentura
Savanyú a szőlő... Szeretnétek Ti bukni végre egyet, de - elnézve a Phins-t - ez jó pár évig nem fog összejönni... 😊
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"
(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)

tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.

az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"

én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.

sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.

remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.

most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.

u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásban

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Ha így maradna a Jets-Bills, másodikok leszünk a divben 😉 Tudom, kétes dicsőség, de akkor is 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
10 lépéses terv az offseasonra, ami biztos, hogy nem így lesz.
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-dave-hyde-1230-20121228,0,5358620.column

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/izglpzwh49f2nsv7oqtj
Miami Dolphins could be big free-agent market player
The Miami Dolphins have several key players heading toward free agency, but they also have major cap room to retain the players they like before going after a big fish or two in free agency.

Reméljük, fel tudjuk értelmesen használni...

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Jason Trusnik - LB - Dolphins

Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.Csabee13
sőt.. egy ST playerre majdnem sok! Mondjuk lehet hogy ő az akit ritkán veszel észre de sokat tesz hozzá, de szerintem egyáltalán nem kevés amit kap!

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan

Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan

Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
karácsonyra egy kis póverkodás 😊

Ventura
Kiváncsi lettem volna hogyan folytatódik a dolog az öltözőben! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareos
A Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.danyly
még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.Ventura
Egyszerű pedig: ők a "fizetett statiszták" 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.

több mint 13 éve
A sisakos delfin témát mindenképpen meg kellene hagyni, frissítés ide vagy oda!

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
A Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
wake megy hawaira

eeee... fields nem megy? :oVentura
Nem kell oda a balhé... 😀Geeri
milyen balhé?Ventura
Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.
Geeri
Freeny volt az a nagyokos. 0:47-től:

több mint 13 éve
wake megy hawaira

milyen balhé?Ventura
Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
wake megy hawaira

milyen balhé?

több mint 13 éve
wake megy hawaira

Nem kell oda a balhé... 😀

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
wake megy hawaira

eeee... fields nem megy? :o

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na? ki jut be a csapatból a hihetetlen komoly és fontos PB-be?

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te ventura, a 4-5 yard szuper lenne thomastól, a baj az, hogy eddig 3.6-os átlaga van 😊

más: Incognito kapott Good Guy Awardot 😀 (Reggie-vel együtt)
több mint 13 éve
kíváncsian várom marting jövőre. idén rookie volt + néhány meccs óta van még csak LT-ben. nem lehet rábízni bárkire csak úgy a vakoldalt. b*szhatjuk, ha az elitebb pass ruisherek megverik.

hillis kimondottan tetszene, mert habár sajnálom thomast, de az az eredmény amit hoz (próbálkozásonként 4 - 5 yard) nagyon savanyú.
hillis tapasztalt, viszonylag olcsó, van ajánlólevele. biztos vagyok benne, hogy megfelelően alkalmazva clevelandi évét mutatná.

karácsonyra egy kis póverkodás 😊

itt meg lehet olvasni az új logo-ról.
 www.thephinsider.com/2012/12/26/3804672/miami-dolphins-new-logo-leaked-2013-uniforms

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
A fa alá, utólag:
The Miami Dolphins may let impending free-agent OT Jake Long go this offseason because they are comfortable with OT Jonathan Martin as their future at left tackle.

The Miami Dolphins could potentially look at Kansas City Chiefs impending free-agent RB Peyton Hillis this offseason as he would fit the team's offense nicely.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Kezdesnek biztato, de en meg nem erzem Tannyn azt a kuzdeni es gyozniakarast ami megvan RG-ben, Luckban es RW-ben. Nem latom a game winning driveokat, amik behoznak 10-14 pontokat akar.Delonso_
Én meg nem látok elég ember akivel nyerhetne az előbbi általad felsorolt játékosokhoz képest. Tud küzdeni ez a srác szerintem, de alig van kivel. Off rettenet vékony, és nem segít, hogy nincs secondary sem kimondottan intakt állapotban, és nagyon finoman fogalmaztam.