NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jason Trusnik - LB - Dolphins

Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles.
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
karácsonyra egy kis póverkodás 😊

Ventura
Kiváncsi lettem volna hogyan folytatódik a dolog az öltözőben! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)briareos
A Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.danyly
még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.Ventura
Egyszerű pedig: ők a "fizetett statiszták" 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
még az a 30% is sok! nem tudom mi a picsa tetszik ezen a logon nekik. tény, hogy retro vonulat, de teljes mértékben élettelen a logo. olyna mintha döglött lenne. nem kéne lesüllyedni ide.
ne a logot újítsák, hanem a stadiont. legyen egy két helyen fedett rész.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
A sisakos delfin témát mindenképpen meg kellene hagyni, frissítés ide vagy oda!

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A Herald szavazásán 70 % a mostanit tartaná meg.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
wake megy hawaira

eeee... fields nem megy? :oVentura
Nem kell oda a balhé... 😀Geeri
milyen balhé?Ventura
Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.
Geeri
Freeny volt az a nagyokos. 0:47-től:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
wake megy hawaira

milyen balhé?Ventura
Még két héttel ezelőtt, a Frisco ellen volt egy punt, amit Fields tökéletesen megrúgott, nem emlékszem ki meg egyszerűen beugrott vele az endzone-ba. Na ezután Fields egy picit bosszús volt.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
wake megy hawaira

milyen balhé?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
wake megy hawaira

Nem kell oda a balhé... 😀

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
wake megy hawaira

eeee... fields nem megy? :o

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na? ki jut be a csapatból a hihetetlen komoly és fontos PB-be?

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
eyy de fos az új logó (ha tényleg az lesz)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te ventura, a 4-5 yard szuper lenne thomastól, a baj az, hogy eddig 3.6-os átlaga van 😊

más: Incognito kapott Good Guy Awardot 😀 (Reggie-vel együtt)
több mint 13 éve
kíváncsian várom marting jövőre. idén rookie volt + néhány meccs óta van még csak LT-ben. nem lehet rábízni bárkire csak úgy a vakoldalt. b*szhatjuk, ha az elitebb pass ruisherek megverik.

hillis kimondottan tetszene, mert habár sajnálom thomast, de az az eredmény amit hoz (próbálkozásonként 4 - 5 yard) nagyon savanyú.
hillis tapasztalt, viszonylag olcsó, van ajánlólevele. biztos vagyok benne, hogy megfelelően alkalmazva clevelandi évét mutatná.

karácsonyra egy kis póverkodás 😊

itt meg lehet olvasni az új logo-ról.
 www.thephinsider.com/2012/12/26/3804672/miami-dolphins-new-logo-leaked-2013-uniforms

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
A fa alá, utólag:
The Miami Dolphins may let impending free-agent OT Jake Long go this offseason because they are comfortable with OT Jonathan Martin as their future at left tackle.

The Miami Dolphins could potentially look at Kansas City Chiefs impending free-agent RB Peyton Hillis this offseason as he would fit the team's offense nicely.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Kezdesnek biztato, de en meg nem erzem Tannyn azt a kuzdeni es gyozniakarast ami megvan RG-ben, Luckban es RW-ben. Nem latom a game winning driveokat, amik behoznak 10-14 pontokat akar.Delonso_
Én meg nem látok elég ember akivel nyerhetne az előbbi általad felsorolt játékosokhoz képest. Tud küzdeni ez a srác szerintem, de alig van kivel. Off rettenet vékony, és nem segít, hogy nincs secondary sem kimondottan intakt állapotban, és nagyon finoman fogalmaztam.
több mint 13 éve
Ja, de attól nem féltem én Tannyt, csak arra akartam célozni, hogy idén mindenki örült már egy stabil átlagos teljesítménynek is.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Kezdesnek biztato, de en meg nem erzem Tannyn azt a kuzdeni es gyozniakarast ami megvan RG-ben, Luckban es RW-ben. Nem latom a game winning driveokat, amik behoznak 10-14 pontokat akar.Delonso_
Ő más típus mint az általad felsorolt QB-k. Lassabban érik be és szokik hozzá az új környezethez, játékstílushoz. Nincs is ezzel baj alapvetőleg, nagyon sok nagy irányító így v. hasonlóan kezdte a karrierjét. Atletikus, erős, jó a keze.
Ide jó WR-ek és TE-ek kellennek és Tanny is hozza a tőle elvárhatót.

Ez kb. olyan mint (bocsánat a múltidőzésért) amikor Bob Griese gyenge volt, de jött Paul Warfield és mindjárt változott a helyzet.

Egy jó irányítót három dolog jellemez: pontos (akkurátus), playmaker és jó döntéshozó. Ez Tannehill-ben meg van mind. Csak még nem mindegyik tört felszínre.

több mint 13 éve
Én ezt az egész csapaton nem látom. Mintha beletörődtünk volna, hogy szegénypiciDolphins, ha sikerül örülünk a győzelemnek, de ha kikapunk akkor sincs semmi, ezt vártuk. Wake még élvezi amit csinál, Rashad Jones nekem kellemes meglepetés. Bush talán talán néha kitör ebből az apátiából, meg is lesz az 1000yrd. De a többiek élvezik ha megy, ha meg nem meg akkor nem lépnek át saját árnyékukon. Néhány fiatal még egyszer egyszer akart bizonyítani, meg most Patterson, de amúgy én senkiben nem láttam tüzet, vagy inkább olyat nem, hogy egymás után két meccsen látom a tüzet.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Mit akarsz, két óra alatt ott voltam a stadionnál az ötödik utcától 😊jjncaa
Ez azert jo mert az egyesen csak nyilegyenesen kene menni 😊 Jah, hozza kell szokni, ott csak az buszozik aki nem tud/akar autot venni 😊Delonso_
Nem csak itt van így... Amúgy akkora dugók vannak reggeltől-estig, hogy kocsival sem volt jobb a helyzet, sőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Kezdesnek biztato, de en meg nem erzem Tannyn azt a kuzdeni es gyozniakarast ami megvan RG-ben, Luckban es RW-ben. Nem latom a game winning driveokat, amik behoznak 10-14 pontokat akar.
több mint 13 éve
Jövőre durva lesz a helyzet, az biztos, de hátha felnövünk a feladathoz. Jövőhéten meg már csak játszani kell, tétje semmi, max hogy ne kapjunk alázást.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
akárhányszor nézem meg az a matthews elkapás k*rva nagy!!

nfl.cpl.delvenetworks.com/player/carousel/bleacher.html?channelId=de89a8aeb3e422bac4eb48567f10ebd0&channelListId&mediaId=b79b3d1648434814a74e64a8db0b0d51Ventura
Nekem inkább Tanny szép passzai és futásai tetszettek. Egyre jobb ez a srác. Nekem eddig kellemes csalódás, remélem a fejlődése töretlen marad, kap jó néhány kiváló célpontot jövőre és irány a PO.

több mint 13 éve
akárhányszor nézem meg az a matthews elkapás k*rva nagy!!

nfl.cpl.delvenetworks.com/player/carousel/bleacher.html?channelId=de89a8aeb3e422bac4eb48567f10ebd0&channelListId&mediaId=b79b3d1648434814a74e64a8db0b0d51