NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nincsen téma, jöjjön a pletyka:
 www.thephinsider.com/2013/1/2/3829106/miami-dolphins-offseason-rumors-greg-jennings-to-the-dolphins

Mindez a nővérke tweetjeire alapozva. Merész. Meg nem is biztos hogy Jennings a nekünk való. Sérült volt, nem is a legfiatalabb, ára is borsos. Philbin mondjuk jobban ismeri mint én 😀Geeri
Hát azért nem verném a fejem a falba ha FA-ként elhoznánk. De odébb van ez még.

2013-as ellenfeleinket néztétek már?

www.thephinsider.com/2013/1/1/3823784/miami-dolphins-2013-schedule-teams-identified
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nincsen téma, jöjjön a pletyka:
 www.thephinsider.com/2013/1/2/3829106/miami-dolphins-offseason-rumors-greg-jennings-to-the-dolphins

Mindez a nővérke tweetjeire alapozva. Merész. Meg nem is biztos hogy Jennings a nekünk való. Sérült volt, nem is a legfiatalabb, ára is borsos. Philbin mondjuk jobban ismeri mint én 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
BUÉK mindenkibe!

éééééés: 'Fins 4Ever! 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
A logót meg ne bazirgálják, az úgy tökéletes, ahogy van! 😀
(Különben sincs kedven lecserélni a dolgaimat 😛)Paradoxon_MIA
Pedig onnan (is) fúj a szél véleményem szerint.
Geeri
Ó ne hidd, a kinti merchandise célcsoport minden évben bevásárol. Egy új logó nem fogja megdobni a cucc eladásokat, hiszen most is látsz aránylag sok casual fant aki régebbi merchandise termékekkel tolja, míg a hardcore fanok, úgyis évente cserélik a póló, pulcsi, sapka szenthármast.
briareos

Mindig tanul újat az ember. Én abban a hitben éltem, hogy mivel a mez állandó kinézet, ezért csak akkor vesznek, ha új játékos jön,vagy a régi brillírozik. Meg ugyanez a többi alig változó kiegészítőre. Geeri
a mez más tészta, arra áll amit mondasz, de az egyéb ruházat jobban pörög

több mint 12 éve
Geeri
Ó ne hidd, a kinti merchandise célcsoport minden évben bevásárol. Egy új logó nem fogja megdobni a cucc eladásokat, hiszen most is látsz aránylag sok casual fant aki régebbi merchandise termékekkel tolja, míg a hardcore fanok, úgyis évente cserélik a póló, pulcsi, sapka szenthármast.
briareos

Mindig tanul újat az ember. Én abban a hitben éltem, hogy mivel a mez állandó kinézet, ezért csak akkor vesznek, ha új játékos jön,vagy a régi brillírozik. Meg ugyanez a többi alig változó kiegészítőre.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
addigra RG már lehet, hogy kerekesszékből Xboxon nyomja Vickel a Maddent, Wilson meg az idei felvételeken keresi a sikert.
Geeri
na arra még nagyon kíváncsi leszek, hogy kinél jön a visszaesés - mert, hogy jön az biztos. lásd newton. villantott gyönyörűt, de sajnos idén csak a szezon vége felé támadt fel.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Geeri

több mint 12 éve
kevin coyle munkája tetszett. a front seven elég meggyőző volt (vannak rossz napok, tegnap például ez volt).
wake másik oldali párjaként elviselnék egy szörnyet, illetve a secondary nem kérdés.
a front sevent úgy gondolom érdemes lenne egybetartani. több helyen írták starks újraigazolását, amit támogatnék.
de elsődleges prioritást a támadó oldal élvez.
attól, hogy a védelem enged valamennyit, még nyerhető a meccs, ha az offense is szállítja a pontokat - ezt idén pontosan prezentálták. például az első new englandi összecsapáskor - megnyerhettük volna a meccset.
hartline is szerintem jöhetne vissza. nem elsődleges célpont, de ha nem ő rajta lenne az elit védekezés, akkor hozhatna.
ha jól láttam, akkor a 12. helyen fogunk választani.

(most lestem, hogy például a new englandnek komoly kis idegenbeli meccsei lesznek az afc east csapatin kívül)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
NE: ha rühellem a Pets-t (és tényleg, így van, nagyrészt köszönhetően az őket körülvevő hype-nak) miért ne örülhetnék/reménykedhetnék, hogy nagyot és csúnyát kapnak? 😀

MIA / Ventura: engem nem nagyon zavar, ilyen a stílusa és amíg nem fröcsög, nem a vulgaritás a cél, addig nem háborgok, nincs miért 😉
Sokkal jobban érdekel a csapat teljesítménye, ami (még ha az előzetes jóslatokra erőteljesen rá is cáfoltunk) elég kritikán aluli volt. És szerintem nem csak a technika, hanem a hozzáállás is számított. Jó pár esetben a balhereségünk miatt buktunk el meccseketz, amivel a PO "simán" meg lehetett volna. Tudom, fekvő emberbe... de pl a Jets-hez képest röhögve jobbak voltunk, pedig ott aztán több a nagy név, mégse álltak össze, szétestek, mint az egyszeri zombi.

Tanny: nem zárt sokkal rosszabb mutatókkal, mint a kortársai, sőt, a végére megtanult elég pontosan dobni, öt meccsen 1 INT, ellentétben pl Szerencsés úrral. 3.300y meg nem olyan rossz. Persze, se ideje nem volt a legtöbb esetben, valammint azért elkapó is kell a QB mellé. Perverz gondolat, de pl megnézném egy Pets emberanyagban, mit nyújtana. 😛

A lényeg: nekem Tanny bejött, de kuvva sok meló van még a csapaton. 7-9-el a középmezőnyben végeztünk, több nagy név/reménység előtt, de rendet kell tenni a fejekben és néhány poszton, ez nem kétséges.

Majd akarok írni egy hosszabbat is, de Tannyről két fontos dolog: az egész afc eastben neki van a legjobb ratingje play actionnél. Plusz ha nyomás alá kerül nem szarik be, hanem pontosabb mint base D-k ellen. Már evvel a két dologgal nagyobb játékos mint bárki aki az elmúlt 10+ évben irányított a csapatnál (Penningtont kivéve)

több mint 12 éve
Tanny második szezonja, ha már csak picit fejlődik (és nem visszafelé...)
Geeri
kár, hogy nem lehet emlegetni őt is wilsonékkal egyetemben
Ventura
Luck, meg RG jobb mint 'Hill, de Wilson szerintem semmivel. Jobb a "környezet", engedik hogy fusson, ellenfeleknek az újdonság erejével kell szembenézniük, meg hosszú órákat utazniuk a Seahawks-hoz. De lesz még itt jövőre!
Tanny egyre gyakrabban villant, de alapja a játékának, hogy óvatos duhaj. Meg tudja dobni, de nem egy Henne, hogy azt hiszi mindig. Látszik hogy fejlődik, a szezon elejéhez képest is nagyon sokat. És mindezt úgy, hogy kis túlzással még most is kevesebb meccse van kezdő irányítóként, mind az idén draftoltaknak idény elején. Nekem ez azt mondja, hogy még csak sejthetjük a határait, ha ilyen ütemben tud fejlődni, és egészséges marad, akkor 3-4 év alatt utolérheti akár Luckot is, addigra RG már lehet, hogy kerekesszékből Xboxon nyomja Vickel a Maddent, Wilson meg az idei felvételeken keresi a sikert.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
NE: ha rühellem a Pets-t (és tényleg, így van, nagyrészt köszönhetően az őket körülvevő hype-nak) miért ne örülhetnék/reménykedhetnék, hogy nagyot és csúnyát kapnak? 😀

MIA / Ventura: engem nem nagyon zavar, ilyen a stílusa és amíg nem fröcsög, nem a vulgaritás a cél, addig nem háborgok, nincs miért 😉
Sokkal jobban érdekel a csapat teljesítménye, ami (még ha az előzetes jóslatokra erőteljesen rá is cáfoltunk) elég kritikán aluli volt. És szerintem nem csak a technika, hanem a hozzáállás is számított. Jó pár esetben a balhereségünk miatt buktunk el meccseketz, amivel a PO "simán" meg lehetett volna. Tudom, fekvő emberbe... de pl a Jets-hez képest röhögve jobbak voltunk, pedig ott aztán több a nagy név, mégse álltak össze, szétestek, mint az egyszeri zombi.

Tanny: nem zárt sokkal rosszabb mutatókkal, mint a kortársai, sőt, a végére megtanult elég pontosan dobni, öt meccsen 1 INT, ellentétben pl Szerencsés úrral. 3.300y meg nem olyan rossz. Persze, se ideje nem volt a legtöbb esetben, valammint azért elkapó is kell a QB mellé. Perverz gondolat, de pl megnézném egy Pets emberanyagban, mit nyújtana. 😛

A lényeg: nekem Tanny bejött, de kuvva sok meló van még a csapaton. 7-9-el a középmezőnyben végeztünk, több nagy név/reménység előtt, de rendet kell tenni a fejekben és néhány poszton, ez nem kétséges.

(Különben sincs kedven lecserélni a dolgaimat 😛)

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Tanny második szezonja, ha már csak picit fejlődik (és nem visszafelé...)
Geeri
kár, hogy nem lehet emlegetni őt is wilsonékkal egyetemben, de jóvan. bőven látható év elejéhez képest, hogy nem mereven áll a zsebben. kimozog, bemozog.
a legjobb, hogy vigyáz a labdára. az első INT után azthittem, hogy lesz még, de nem(jó-jó egyszer kétszer volt még esély, de nem sikerült a CB-nek)!
binns dropolt két durvát. egyet 4. kísérletnél, egyet pedig a gól vonalnál - hill bedobta két védő közé, binns kezébe, de azt elejtette. óriási elkapás lett volna.
mondjuk van egy olyan érzésem, hogy a drafton megint rámegyünk a falra - kétségkívül kell foltozni (hardcore példa volt a meccs), de elsősorban célpont kellene, illetve secondary. aztán szabadügnyökökből szemezgethetünk, feltölthetjük a keretet.

jövőre megint megnyeri a patriots a csoportot, de egy WC-t elcsíphetünk, idén is utolsóként estünk ki a vadászatból.

nem lennék nyugtalan, ha nem ismernénk a vezetőséget offseasoni tevékenységben. pedig remek alakalom lenne most. ireland legnagyobb életműve lenne, ha a marshall trade-ből kerítene valakit, aki meghatározóvá válna a csapatban.

több mint 12 éve
a tények magukért beszélnek, ide orvosi papír nem kell. azthittem hasonlóan vélekedtek a csapattal kapcsolatban - nyílván kellemesebb hangnemben (természetesen a new englandhez való hozzáállásom az az én dolgom, az tirátok nem vonatkozik).
de aztán ne sírjatok, ha jövőre sem alakul a molekula, meg ha például a drafton is "okos" húzások lennének.
tisztelem, hogy nem rohantok ki, mikor úgy tudom elég régóta vagytok szurkolói a csapatnak. nagyon szeretem a footballt. imádom, hogy nincs verekedés, két rivális csapat szurkolói ölelgetik egymást, isznak eggyütt a kocsmában. szeretem, hogy ha egy játékos súlyosan megsérül és az ellenfél játékosai is imádkoznak érte. nekem is van new englandes haverom, elmondom a véleményem, de mégis nevetgélünk tovább és semmiféle agresszió nincs.
nem kell itt megsértődni senkinek. a sikeresség egyik hátránya, hogy vannak akik irigyek rá.
másként tipikus magyar, hogy a bajban is egymásnak esnek és nem a megoldást keresik (nyilván itt nem olyan értelemben, mert a szurkolók mit tehetnek a sikerért...).

"szeressük egymást tesvéreim, mert a szilveszter a szeretet ünnepe"

- gino famili -

több mint 12 éve
Tegnapi meccsen mit akartunk csinálni? Erőltetjük a passzt, mert nincs fal futni, de könyörgöm, minek? A secondary olyan világtalan, hogy az borzalom, ez a tipikus zónázunk de nem fogunk senkit. Csak remélni tudom, hogy:
A: Philbin szarból várat épít egy két poszton.
B: Ireland egyszer, csak egyszer pályafutása során egy rakat viszonylag jó drafthellyel választ jó újoncokat, és ha már mozgolódhat rendesen akkor olyan szerződéseket köt, olyan emberekkel, hogy nem a fejét fogja mindenki.

Ross jövőre nagyon meg akar újulni, jó lenne nem csak stadion, meg delfin szinten, hanem úgy mindenestől. Tanny második szezonja, ha már csak picit fejlődik (és nem visszafelé...), ha fel tudnánk mutatni egy olyan draftot, ahol nem kuka a fele, ha nem olyan embereket tartanánk meg akik nem érik meg a pénzüket, és olyanokat hozunk ide akik valóban hozzátesznek, és úgy őszintén: nem azt a sz@rt látjuk mint sok-sok év óta, hanem azon az úton megyünk tovább amire idén (talán...)ráléptünk... Na akkor talán jövőre playoff. És egy szerethető franchise.

A Pats témához meg annyit, hogy ha nem szimpatikus egy csapat, akkor miért ne kívánhatnám, hogy ne kelljen az ő meccsüket megnéznem. Azért ne jussunk már oda, hogy tömjénezni kell a csoport riválist. Ventura nem volt übergigaparaszt, szerintem még belefér, Burkus is belefér nálam, de hozzászólása remélem repül jövőre a hülye jóslatok topicjába 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Savanyú a szőlő... Szeretnétek Ti bukni végre egyet, de - elnézve a Phins-t - ez jó pár évig nem fog összejönni... 😊Burkus
A PO-ba bejutni egy dolog... 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
na fasza, egyik beszól másik ráugrik. grat mindkettőtöknek. mármint venturának a kritikán aluli beszólásért, burkusnak meg mert sikerült lemennie ugyanerre a szintre

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"
(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)

tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.

az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"

én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.

sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.

remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.

most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.

u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásbanVentura
Savanyú a szőlő... Szeretnétek Ti bukni végre egyet, de - elnézve a Phins-t - ez jó pár évig nem fog összejönni... 😊
több mint 12 éve
az a baj a meccs utáni sajtótájékoztatókkal, hogy nem szabad kimondani az igazságot. hogy mocskos fos a fal, mocskos fos az elkapósor, mocskos fos az irányító, mocskos fos a védelem. a secondary. csak azt hallani, hogy "jobbak voltak", "nem készültünk fel eléggé", "jobban kellett volna koncentrálnunk", "nem tudjuk mi történt"
(most nem csapatra mondtam ezeket. csak úgy általában.)

tudtunk, hogy a patriots támadása nem igazán állítható meg, nem is ezzel volt a gond. a probléma forrása az a rohadt fal volt. nem volt nyugodt állása hill-nek egy tized másodpercig sem. biztos vagyok benne, ha lett volna némi ideje,annak pontok a táblán a részünkről - még ha azok FG-k is. 7 sack 26 yardért. mi az isten volt ez a sérüléshullám az utóbbi hetekben? mi?
a meccs végét sem értem. volt 2 időkérés. reggie futott egy 23 yardost és még volt 30 másodperc. azon a 13 yardon nem múlott volna az 1000 - és legalább annyi öröm lett volna.

az sbnation cikk cím is remek:
"Dolphins Put Together Consistently Miserable Performance for 60 Minutes"

én is hibáztam. a multkori patriots elleni meccsünk után optimistán álltam ehhez a mérkőzéshez.

sajnálom hill-t. sajnálom a csapat és sajnálom philbin-t. igen őt is, hogy ebből kell építkeznie és nem segít benne az a f*szarcú. jövőre nehéznek néz ki a schedule és ha jön a rosszabb mérleg, akkor elkezdik kiabálni, hogy fireland meg fire philbin. de ireland meg fogja úszni.
jó offseasonunk lehet, de ha ezt elkúrja tényleg húzzon a retkes picsába.

remélem látunk olyan örömöt nálunk is mint most a vikingeknél volt. olyan örömöt, mint a vikings hemmingway arckifejezése mutatott.

most lehet egy kicsit átkapcsoltam bazzani féle meccs utáni megnyilvánulásba, de ez igaz.

u.i.: kellemes bukást a patriotsnak a rájátszásban

több mint 12 éve
Ha így maradna a Jets-Bills, másodikok leszünk a divben 😉 Tudom, kétes dicsőség, de akkor is 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
10 lépéses terv az offseasonra, ami biztos, hogy nem így lesz.
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-dave-hyde-1230-20121228,0,5358620.column

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/izglpzwh49f2nsv7oqtj
Miami Dolphins could be big free-agent market player
The Miami Dolphins have several key players heading toward free agency, but they also have major cap room to retain the players they like before going after a big fish or two in free agency.

Reméljük, fel tudjuk értelmesen használni...

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Jason Trusnik - LB - Dolphins

Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.Csabee13
sőt.. egy ST playerre majdnem sok! Mondjuk lehet hogy ő az akit ritkán veszel észre de sokat tesz hozzá, de szerintem egyáltalán nem kevés amit kap!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan

Dolphins signed LB Jason Trusnik to a two-year, $2.17 million extension in November.
The deal included a $600,000 signing bonus. Trusnik, a reserve linebacker and special teams player, is now under contract through the 2014 season. The 28-year-old has appeared in all 15 games this season, starting two games at strong-side linebacker, and has amassed 21 tackles. Delonso_
Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget. danyly
Azért egy st playanak ez nem rossz szerződés. Szerintem korrekt és ennyi.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan

Teljesen megérdemli, kiváló special teamer. Bár én kicsit kevesellem az összeget.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.