NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
jules18
4
Tudom hogy a design elég gyenge, és még a tartalom sem túl jelentős, de segítség nélkül nem nagyon tudom egyiken sem fejleszteni, de próbálkozom.Az e-mail címem diogenes@citromail.hu, ide légyszíves aki tud, küldjön bármi írást az idei szezonról, vagy híreket az offseasonról, draftról, stb. Csak az idelyi szezon óta nézek NFL-t, de nagyon megszerettem, bár nem közvetítettek Phins meccset, de én streamekről néztem, és nem tudom megmondani miért, de valamiért annyira megtetszett a csapat, hogy egyből a kedvencem lett, és tényleg nagyon örülnék, ha minél többen részt vennénk a szerkesztésében. Én nem tudok jól angolul, úgyhogy szívesen várom hivatalos oldalon megjelent cikkek fordításait is, és tényleg minden apró, lényeges, kevésbé lényeges hírt is.
több mint 12 éve
En spec nagyon szeretem a statokat.
több mint 12 éve
Készülnek az elemzések, statok az idényről ill. a draftról. Elég hosszúak lesznek így több részletre lesznek bontva.Nagyon örülök, hogy van Dolphins blog kezdeményezés kis hazánkban. Lehetséges, hogy design terén is tudok segíteni. Nem én, hanem van egy nagyon profi webgrafikus-szerkesztő rokonom, lehet tud segíteni.
Tudom sokak nem vannak oda a statisztikákért és nem mindent mond el a valós dolgokról, eredményekről, teljesítményekről, de valamilyen szinten értékmérőek.
De én speciel nagyon szeretem. 😊
Egy idény végi végső sorrend a Pro Football Focus szerint:
- DT között Starks 40. , Soliai 58. a 85 minősített defense tackle-ek közül (szerintem elég erősen alul lettek értékelve mind a ketten)
- 4-3-as OLB-k közül Burnett a 3. , Misi a 10. a minősített 43 db OLB között. Ez már a helyén van, Burnett elég sok fontos és sok tackle osztott ki. Főleg az idény második felében "tért észhez".
- ILB közül Dansby a 13. az 53 játékos között.
- 4-3-as DE közül Wake az első volt (természetesen), Odrick az 59. a 62 minősített DE között. Odrick azért nem ilyen szar. Tudom ezek csak számok, de nekem ez akkor is alul értékelt eredmény. Volt neki 12 TFL (második legtöbb a csapatban), 5.0 sack (szintén második legtöbb), a csapaton belül a DE-k közül neki volt a legtöbb tackle. Tudom (itt is írtátok az oldalon, és én is látom), hogy súlya kicsit sok ezért lomha, lassú a reakciókészsége. Jó munkásember kategória. Lehet ő ennél többet nem is tud.
- S-ek közül Jones a 3. , Clemons a 24. a 88 minősített safety között.
- CB közül Carroll 68. , Smith 75. a 113 db corner között.
Ezek csak kis érdekességek, max. csak kicsit segítenek eligazodni, helyére tenni a dolgokat, nem teljes értékű értékmérők. Statokat nem kell véresen komolyan venni, objektívan próbáljuk belőle értékelni. Persze azt sokszor nem lehet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az nem vitas, hogy a teljesitmenynel, mutatott jateknal nincs fontosabb. Aztan jon a tobbi.Egy tuti, cheerleaderekbol nekunk jutottak a legszebbek.
több mint 12 éve
hello! az oldalam: dolphins.blog.nepsport.hu/Huh, a designon nem ártana picit javítgatni. Ettől függetlenül a kezdeményezést támogatom ahogy tudom 😊 De azt tudnod kell, hogy próbálkoztunk már mi is, csak aztán rá lett hagyva, mert senki nem vitte a hátán a dolgot. Ha lesz valami akkor a fb oldallal össze lehetne kötni a blogot. Szerintem szervezés kérdése, hogy mennyire színvonalas lesz a dolog. Ha mást nem pár cikk fordítását bevállalnám, és lehet más is tudna hozzárakni.
légyszíves aki csak tudja nézze meg, értékeljen, kommenteljen, legyünk minél többen.
bloggereket is szívesen látnék.jules18
Danyly-t meg külön felszólítom hogy a zseniális hosszabb hangvételű posztjaival támogassa az ügyet! 😀
Szerk.: a statisztika nem mond el mindent 😉
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
hello! az oldalam: dolphins.blog.nepsport.hu/te jó isten, a design az komoly :'-D
légyszíves aki csak tudja nézze meg, értékeljen, kommenteljen, legyünk minél többen.
bloggereket is szívesen látnék.jules18
tetszik az ötlet, de ezt művelni kell. ha így lesz, természetesen olvasója leszek, mert érdekelnek mások gondolatmenetei + csak magyar miami oldal.
sajnos az a baj, hogy a miami dolphinsnak nincs nagy bázisa magyarországon. de majd ross és ireland tesz ezért: a legjobb marketing, ha ott leszünk a rájátszásban többször és hírnevet szerzünk.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
jules18
4
hello! az oldalam: dolphins.blog.nepsport.hu/ légyszíves aki csak tudja nézze meg, értékeljen, kommenteljen, legyünk minél többen.
bloggereket is szívesen látnék.
több mint 12 éve
Ezzel az üvegtetővel valamiért kapásból egy soccer pályára asszociálok, de nekem aztán olyan mindegy hogy miben játszunk csak játszunk jól. Azon viszont el kellene gondolkozni, hogy nem lenne-e jobb valami árnyékosabb tető a nézők feje fölé. GeeriMinek tető, legalább napozni is tudnak ha uncsi a meccs. 😊
Komolyra fordítva a szót, szerintem mindenképpen látványosak a tervek, hajrá. Igazi déli mentalitású stadion lenne. Persze egy 10-6-os jövő évi alapszakasz teljesítménynek jobban örülnék (benne a Pats megverésével). 😊
Jövőre nagyot robbantunk. Érzem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ezzel az üvegtetővel valamiért kapásból egy soccer pályára asszociálok, de nekem aztán olyan mindegy hogy miben játszunk csak játszunk jól. Azon viszont el kellene gondolkozni, hogy nem lenne-e jobb valami árnyékosabb tető a nézők feje fölé.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Bennem vegyes erzesek vannak. Egyreszt nekunk volt az egyetlen olyan stadionunk amit a tulaj sajat penzbol epitett. Delonso_Hát már csak a stadion nevéből lehet következtetni, hogy új szelek fújnak. Amúgy gondolom egy ilyen fejlesztés nem feltétlen jelenti, hogy kikerülne más tulajdonba a stadion, de ezt a biznisz rész meghagyom azoknak akik szeretik meg értenek hozzá. 😊
Nézőszámmal kapcsolatban meg szerintem valahol a kettőtök véleménye között lehet az igazság. Rövidtávon biztos vagyok benne, hogy mobilizálja a fan baset. Kimennek megnézik az új stadiont felpezsdülne kicsit az élet. De az már megint más kérdés ha szar a csapat ez csak 2-3 meccsig tart.
több mint 12 éve
a fapadosság tény Jerryworlddel összevetésben, de minden relatív, igaz a felújítás annak is szól, hogy az Orange Bowl tudja tartani a lépést pl. a Cotton Bowllalrosszat a dolog nem tesz, de csodákat sem kell tőle várni: a Cincinnati a Paul Brown Stadiumba vagy a Detroit a Ford Fieldre való átköltözéskor különösebben nem javított az átlagnézőszámon, sőt a Tigers-nél csak visszaestek a számok, a Bengals pedig azóta is a ligautolsók közé tartozik egy-két év kivételével (az Arizonának bejött a váltás)
tehát ha a csapat fos, akkor nézők se mennek ki, legyen akár szó ügetőpályáról vagy luxus-stadionról, ez Floridában különösen igaz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
En meg nem hallottam arrol hogy az NFL-ben egy stadionfelujitas nagyon rosszat tett volna a nezoszamnak.A stadion fapadossaga meg teny, nezd meg az osszehasonlitasokat.
több mint 12 éve
a floridai albumomban vannak bőven képek/videók a stadionból és a stadion környékéről, mindenki döntse el maga, hogy mennyire van "lepukkanva" 😊plus.google.com/photos/110298470310497861231/albums/5833271407408624305
A nezoszamnak is jot tesz majd egy felujitott stadion.Delonso_na ezt azért kétlem, nem a "kényelmetlen" székek miatt nem járnak többen meccsekre Miamiban...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ross az allamok egyik legnagyobb ingatlanfejlesztoje, csak megoldja.Bennem vegyes erzesek vannak. Egyreszt nekunk volt az egyetlen olyan stadionunk amit a tulaj sajat penzbol epitett. Masreszt viszont voltam par meccsen a stadionban es az egyik legfapadosabb az NFL-ben. Es nagyon szeretunk Superbowlokat rendezni. A nezoszamnak is jot tesz majd egy felujitott stadion.
több mint 12 éve
mondjuk a mostanival sincs sok baj, szurkolók meg így sincsenek, szal nem tudom mennyire sürgős ezkristofKinti fórumokon, meg commentekben gyakran panaszkodnak rá, hogy kívülről le van pukkanva meg, hogy a székek is rohadt kényelmetlenek, nem ártana tető. Ahogy elnézem ez lenne a fő csapásirány.
Nekem egyébként bejön ez az üvegtetős ötlet 😊 Ha Ross összeharácsolja rá a pénzt nekem nem fáj ha megcsinálják. És azért nem akkora beruházás mint a Marlins stadion volt. Ahogy nézem csak a tető meg tartószerkezet a régi stadion köré építve.
több mint 12 éve
mondjuk a mostanival sincs sok baj, szurkolók meg így sincsenek, szal nem tudom mennyire sürgős ezkristofez főleg azért fontos h továbbra is sikeresen pályázzunk nagy eventekre.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk a mostanival sincs sok baj, szurkolók meg így sincsenek, szal nem tudom mennyire sürgős ez
több mint 12 éve
modernizáció (látványterv)személyes vélemény: stadionon belül fajin, de külsőleg nem annyira jön be - legalábbis ebből a szemszögből
prod.www.dolphins.clubs.nfl.com/media/photo-gallery/Sun-Life-Stadium-Modernization-Renderings/e66f7e26-364e-4700-baa4-bdcfce65d184
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
www.miamiherald.com/2013/01/13/3179926_p3/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangleTenyleg komoly mit kibirnak es milyen donteseket kell hozniuk a palyafutasuk miatt.
több mint 12 éve
ezt még egy helyi lapban láttam pár napja, csak elfelejtettem megosztani(valamiért elforgatta a feltöltésnél a képet, a franc se érti miért)

---
több mint 12 éve
hát ez nagyon b+, majdnem elvették a lábát de még lenyomott 3 szezont utána?
több mint 12 éve
www.miamiherald.com/2013/01/13/3179926_p3/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangleHa ezt egy filmben látnám, azt mondanám, hogy menjetek már a fenébe, ilyen nem létezik. Erre ez a valóság. Nem tudok ezután másra gondolni, mint hogy akik a pályán vannak, azok közül kik járnak hasonló cipőben. Meg arra, hogy Long is ugyanezt éli át évek óta? Nagyon durva. És főleg az, hogy erről eddig nem lehetett tudni semmit.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
www.miamiherald.com/2013/01/13/3179926_p3/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangleaztakurva...
több mint 12 éve
triangle
1 283
www.miamiherald.com/2013/01/13/3179926_p3/dan-le-batard-jason-taylors-pain.html
több mint 12 éve
TE pick felejtős, ott van Engew.. Ha már elhozták 3. körben megpróbálnak kezdeni vele valamit. Rendben, hogy nem játszott idén de még lehet belőle valami.. egy már biztos túl magasan húztuk, de azért még nem írnám be bustnak és szerintem Ireland sem fogja ilyen simán.Ha Bush nem is marad nem nagyon hiszem, hogy backfieldre hű de magasan hoznánk valakit. Thomas, Miller páros nem reménytelen és ne felejtsük el 2 év alatt egy 2. és egy 4.(valójában többet mert feltradeltünk értük) kört költöttünk erre. Azért van anyag: Thomas, Miller, Clay, Thigpen, Jorvoskie. Ide max egy késői körös RB-t tudok elképzelni. És azért lássuk be idén kicsit visszaesett a teljesítménye. Tény, hogy Bush a legnagyobb playmaker jelenleg a csapatban de nem kérhet irreálisan nagy pénzt, szóval én arra számítok, hogy egy korrekt mindkét fél által vállalható szerződést kap.
Amivel én nem tudok mit kezdeni az a DE draft. Nagyon sokan írják, hogy pass rushert kell húznunk Wake ellenpárjának. Szerintem ez baromság. Vernont minek húztuk akkor tavaly 3. körben? És nem rossz a srác mutatta már idén. Ott van Odrick is aki tény hogy nem egy beast de azért jó. Így is a miénk a liga egyik legjobb DL-je ebbe bele köthetnek a haterek, de ez így igaz.. Kevés volt a sack? Lehet de szerintem ez elsősorban nem a pressure hiánya miatt van, inkább a rettenet secondarynk miatt. Meg kell csak nézni a Colts meccset ott lógtak végig Luckon, mert ott voltak, de mindig volt kinek felvágni a labdát. Volt hogy 2-en voltak a receiveren akkor is feldobta mert 3ból 2x megcsinálják az elkpást a DB-inken.
Nem vagyok szaki csak próbálok logikusan gondolkozni. De nem lehet, hogy ha rendben van a Sec. és Cromartie szintű cornerek lesnek egy sietve eldobott lasztira akkor inkább belefeküdnek a sackbe? Ha nincs állandóan szabad ember akkor a pass rush is javul, mert nincs kinek dobni nem? Akárcsak a sec teljesítménye is javul ha nincs ideje az iránytónak a pass rush miatt. Szerintem ez oda vissza igaz és nálunk nagyon kilóg a lóláb a secondaryben.
Ha def pick akkor 1 elit és 1 Smith szintű corner a minimum needünk. Safety sem ártana de idén biztató volt amit ott láttunk. És kövezzetek meg, de én LB picket várok még.
OL kérdést nagyban Long sorsa határozza meg. Ha marad akkor Guard 3. 4. körben, ha nem akkor van gebasz, mert kell egy RT, aki alapból kezdő szint, az meg 2. kör környéke.
WR kérdés 1 elit és egy Bess szintű Wr minimum. Szerintem ezt nem kell ragozni várok egy jó nevű FA-t meg minimum egy 2. körös húzást.
Én most valahogy így látom a helyzetünket. Ha valaki másképpen gondolja vagy hibát lát a gondolatmenetemben ne habozzon leírni érdekel ti mit gondoltok! 😊