NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Philbin azt nyilatkozta Cohennek hogy több nagy játék kell, legyen az a földön vagy a levegőben, mert 14 playes drivenál nem kell csodálkozni ha valami balul sül el. Épp ezért a védelemtől is több nagy játék kell, legyen az 3&out, vagy turnover.Na már most ha ezt szeretnénk, akkor nyilván kellene célpont Tannenhillnek. TE húzást nem tartom valószínűnek, szerintem Philbin inkább a meglévő emberanyagból akarja kihozni a maximumot. WR tuti jön, a kérdés csak hogy mennyi.
A másik fontos dolog a fal, mert anélkül nehéz big playt csinálni. Hogy ide feltétlen draft kell-e abban nem vagyok biztos, főleg úgy hogy ha több turnovert akarunk, akkor ideje valami félelmetesebb secondaryt összerakni, arra meg kell rászánni nem egy cetlit. És akkor arról még nem esett szó, hogy mi van akkor, ha Bush nem marad. Mert akkor valami futó is kellene. De azon se lepődnék meg ha így alakul akkor Philbin ismét megpróbál a meglévőből dolgozni.
A lényeg hogy régen vártam ennyire a free agencyt meg a draftot 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
egyre jobban azon vagyok, hogy a WR draft mellett egy korai TE draft is legyen. ez a meccsenkénti 18 pont ez nagyon rossz és a liga aljába tartozik. mondjuk attól tartok, ha első körben elvinnénk egy elit TE-t (ertz, eifert), de például nem biztos, hogy például patterson benn maradna a második körös első választásunkig.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Egyébként miért akarnak logót változtatni?Ha jól emlékszek ,már tavaly is ez volt...Idén már elkerülhetetlen? KissNem tudják megtölteni a stadiont jó pár éve, szerintem ez a kiinduló pont. Ezért jöttek sztárocskák tulajdonosnak, Fergie stb.. Ross marketingesei agyalnak mivel lehet felrázni a szurkolókat már egy ideje, lásd Hard Knocks, call me maybe videó a cheerek-el, és most lógócsere, nem lepne meg ha a mezen is variálnának.
Kb ennyi a történet semmiféle nyomás nincs rajtuk csak ötletelnek. De nem bánom, amíg nem a cheerleaderek haját kezdjük el levágni mi is.
több mint 12 éve
Egyébként miért akarnak logót változtatni?Ha jól emlékszek ,már tavaly is ez volt...Idén már elkerülhetetlen?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
kb 20 éve vagyok dolphins drukker és az első pillanattól kezdve egy bajom volt a logónkal, mégpedig a sisak a delfin fején! 😀hamár annyira változtatnának (aminek ellene vagyok, mert abszolút jó a logonk), akkor ezt például likeolnámEz jöhetne ha már a régi nem maradhat. De arról tud valaki valamit, hogy mi a baj a sisakkal a delfin fején? Geeri
www.decographics.com/miami-dolphins-logo.htmlVentura
Ez abszolút egyéni véleményem. Egyszerűen szerintem nem illik oda nekem, de igazából ennyi év után már megszoktam!
Összességében egyáltalán nem érdekel milyen logónk lesz csak a csapat álljon már végre össze!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
ha a seahwksnak bejött a változás, nekünk is be kéneVenturaSajnos, nem a mezen múlik 😀 Épp ezért vote for no change 😉
De az általad linkelttel kiegyeznék, ha már mindenképpen elkerülhetetlen a váltás.
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
ha a seahwksnak bejött a változás, nekünk is be kéne
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
hamár annyira változtatnának (aminek ellene vagyok, mert abszolút jó a logonk), akkor ezt például likeolnámEz jöhetne ha már a régi nem maradhat. De arról tud valaki valamit, hogy mi a baj a sisakkal a delfin fején?
www.decographics.com/miami-dolphins-logo.htmlVentura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
hamár annyira változtatnának (aminek ellene vagyok, mert abszolút jó a logonk), akkor ezt például likeolnámwww.decographics.com/miami-dolphins-logo.html
több mint 12 éve
Állítólag új logója lesz a Dolphinsnak! Ha jól olvastam a draft előtt mutatják be!BéczkóPánikolok is... Amit mutattak, az nagyon csúf egy jószág volt 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Állítólag új logója lesz a Dolphinsnak! Ha jól olvastam a draft előtt mutatják be!
több mint 12 éve
www.miamidolphins.com/news/article-1/Cohen-Ross-Trying-To-Give-This-Franchise-Stability/efe28b72-d0bb-45e5-8719-32fee7ca4b8eMajd kiderül mit mond egy év múlva... Remélem nem esik pofára az öreg ezzel a de szeretem Irelandet dumával.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Jets have fired offensive coordinator Tony Sparano, who was informed of his dismissal Monday night.simán vissza kéne hozni.
pfff.RunRickyRun
mascotnak
több mint 12 éve
Jets have fired offensive coordinator Tony Sparano, who was informed of his dismissal Monday night.pfff.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Akkor menjen Isten hírével, oszt csókolom. Nem hiszem, hogy le kell menni kutyába, Long nagyon kockázatos befektetésnek tűnik jelenleg.egy fiatalember gondolatmenete az offseasonra. bár én személy szerint jobban szeretem olvasni a kommentelőket, hogy ők mit gondolnak (pl: jennings-bowe-wallace - melyik lenne jó).Nagyon matekolás csak. Long 7milla? Lesz olyan csapat aki odateszi a 14-et. 7 guriga az 7guriga... barátság ide vagy oda.Csabee13
bleacherreport.com/articles/1464007-plan-for-miami-dolphins-60-million-dollar-shopping-spreeVentura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
egy fiatalember gondolatmenete az offseasonra. bár én személy szerint jobban szeretem olvasni a kommentelőket, hogy ők mit gondolnak (pl: jennings-bowe-wallace - melyik lenne jó).Nagyon matekolás csak. Long 7milla? Lesz olyan csapat aki odateszi a 14-et. 7 guriga az 7guriga... barátság ide vagy oda.
bleacherreport.com/articles/1464007-plan-for-miami-dolphins-60-million-dollar-shopping-spreeVentura
több mint 12 éve
egy fiatalember gondolatmenete az offseasonra. bár én személy szerint jobban szeretem olvasni a kommentelőket, hogy ők mit gondolnak (pl: jennings-bowe-wallace - melyik lenne jó).bleacherreport.com/articles/1464007-plan-for-miami-dolphins-60-million-dollar-shopping-spree
több mint 12 éve
Miami Dolphins impending free-agent TE Anthony Fasano is not expected to be priority for the team this offseason because he is not able to make catches down the seam. The team hopes TE Michael Egnew can develop into a starter next season.Na hiszen....
több mint 12 éve
na az az a meccs amelyre azt mondom, hogy sokkal többet mutatott volna, ha van fal előtte. semmi ideje nem volt. de most komolyan, mi volt az? mintha csak homokzsákok lettek volna letéve elé, és az ellenfél csak átugorta volna azokat - na kb annyi ideje volt.büntetések mennyisége, büntetések típúsonként és játékosonként
blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/01/03/2012-season-in-review-miami-dolphins-penalty-breakdown/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagy kár pedig, a Pats ellen valóban nagyon villogott 😀
több mint 12 éve
12 perc tömör gyönyör a jövőnkkel (sajnos elsiették - nagyon akartak volna már egy ilyen összefoglalót a youtubeon - mert a new england, buffalo, san francisco nincs benne).“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
addig még lesz FA, Draft, TC, szóval fognak változni bőven az erőviszonyok.
több mint 12 éve
leheletnyivel 😀Az jobb, mint idén 😉Paradoxon_MIA2013-as ellenfeleinket néztétek már?Igen, és nem voltam elragadtatva. Jelenleg jóindulatúan nem várnék többet egy .500-nál.
www.thephinsider.com/2013/1/1/3823784/miami-dolphins-2013-schedule-teams-identifiedCsabee13
Geeri
Erről jut eszembe, szezon előtt nem volt olyan, hogy mindenki tippelt egy végső mérleget? Vagy az tavaly volt? Este meccsnézés közben megpróbálom megkeresni.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az jobb, mint idén 😉2013-as ellenfeleinket néztétek már?Igen, és nem voltam elragadtatva. Jelenleg jóindulatúan nem várnék többet egy .500-nál.
www.thephinsider.com/2013/1/1/3823784/miami-dolphins-2013-schedule-teams-identifiedCsabee13
Geeri
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
2013-as ellenfeleinket néztétek már?Igen, és nem voltam elragadtatva. Jelenleg jóindulatúan nem várnék többet egy .500-nál.
Mindig jövőre!