NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nem jót érzek. lesz itt kellemetlen meglepetés. a multkor olvastam egy kommentet a korai TE húzásra, amit te elvetettél irelandék nyilatkozata miatt. valami olyasmiről szólt, hogy fasanot szeretjük, kedveljük, de nem meghatározó alak (vagy valami ilyesmi), clay-re nem emlékszem mit írtak, nem írták le, de kevesebb produkciót láttunk tőlle mint rookie évében láttunk, és ezért csalódás. ami viszont fontos, hogy egnew-ra alapoznak, de totál misztikum! nem csak, hogy semmit nem láttunk tőlle, de még csak nem is volt nevezve és sherman kijelentései sem bizalom gerjesztőek - és jött ez a nyilatkozat, hogy őt képzelik el.

amúgy pat white vissza akar térni az nfl-be.
mindenesetre sok szerencsét neki.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Oké, nekünk ez is nagy előrelépés lenne, de szerintem ilyet a második körben is találunk, 1/12 nekem nem éri meg.
Geeri
márpedig ha akarunk valamit akkor meg kell lépni. de még bőven benne lehet a pakliban egy 1/12-es WR + egy FA WR igazolás. kérdés, hogy hartline-al mi lenne ez esetben, bár ahogy olvasgatom a nyilatkozatokat eléggé re-signelni akarnak. legalábbis az újságíróknak ezt írják. egyedül long-hoz írták, hogy szeretnék ha visszatérne, de az anyagiak miatt nehézkes az ügy.
mivel eltelt egy év, mostmár kéne egy kis eredmény is. bár ha bukunk is e témában, szerintem philbin megkapja a 4 évet, mint HC.
Ventura
Nyilván nem fogja a saját alku pozícióját rontani Ireland azzal, hogy valakire azt mondja elit, vagy nélkülözhetetlen stb stb.. Az ügynök 15perc múlva csörögne, hogy akkor elit fizut tessék letenni most.

Természetesen a legfontosabb és leégetőbb kérdés Jake Long sorsa. Folyamatosan zajlanak a tárgyalások Long-al és az ügynökével és Ireland is beszélt vele természetesen. Azt mondta, hogy „Long fog még a ligában játszani az biztos, és őt továbbra is elit T-nek tekinti”. Továbbá: „Nagyon, nagyon nehéz döntés ez és bonyolult tárgyalások folynak”. Nem zárja ki a GM a franchise tag-et sem, de ez több játékos esetében is felvetődött. Ez nekem úgy hangzik, hogy nem nagyon értenek egyet a felek és elválnak útjaik. Nagyon szomorú lennék.

A szokásos téma a TE Egnew, hogy mi lesz vele. Ezt azért elég sűrűn az orra alá dörgölik Ireland-nek, hogy minek hozta el 3. körben a tavalyi drafton, ha nem is játszik?
danyly
Long-ra sem mondta, hogy elit. Annyit mondott rá, hogy az nfl-ben a helye és külön elmagyarázta, hogy ő egy tárgyalás közepén nem mondhat olyat, hogy szerinte elit vagy sem. A Long-al kapcsolatos válaszaiból nekem az jött le, hogy vissza akarja hozni de nem 15 milkáért. Legalábbis én így értelmeztem.

Egnew-ra meg azt mondta ez a scout zseni, hogy jövőre jó szezonja lesz és playmaker lesz. Na isze'
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Szerintem ez egy nagy lehetőség és egy nagy kihívás most a GM számára, hogy van elég draft picks és a cap-space is elég tágas, ha jól használjuk ki a lehetőségeinket (big offseason).
Ireland elismerte nem egy nagy power volt a csapat a pályán és főleg támadásban. Ezért olyan játékosokat akar szerezni akikben, van tűz, agresszívak és iszonyat módon küzdenek.
Kilenc draft picks – öt az első három körben – és a több mint 45 millió $ salary cap space elég jó kis mozgásteret biztosít. Minden lehetőség adott: FA, draft és trade. Ezt ki kell használni. Az elképzelésük már most megvan Philbin-el együtt. Szerintem a HC sokkal érettebb, kifinomultabb, mint Sparano volt és így adott egy jó draft ill. jó játékosállomány kialakítása.

Természetesen a legfontosabb és leégetőbb kérdés Jake Long sorsa. Folyamatosan zajlanak a tárgyalások Long-al és az ügynökével és Ireland is beszélt vele természetesen. Azt mondta, hogy „Long fog még a ligában játszani az biztos, és őt továbbra is elit T-nek tekinti”. Továbbá: „Nagyon, nagyon nehéz döntés ez és bonyolult tárgyalások folynak”. Nem zárja ki a GM a franchise tag-et sem, de ez több játékos esetében is felvetődött. Ez nekem úgy hangzik, hogy nem nagyon értenek egyet a felek és elválnak útjaik. Nagyon szomorú lennék.

Kérdezték a backup QB helyzetről is, melyben Devlin-t méltatta, míg Moore-ról nem sokat beszélt. Korábban Philbin is inkább Devlin-t emelte ki mint második számú QB, így valószínűsíthető, hogy Moore mehet az FA piacra.

A szokásos téma a TE Egnew, hogy mi lesz vele. Ezt azért elég sűrűn az orra alá dörgölik Ireland-nek, hogy minek hozta el 3. körben a tavalyi drafton, ha nem is játszik?

Állítólag azt is mondta Ireland, hogy hajlandó több FA játékost összeszedni, mint tavaly. Ha olyanok lesznek a választások, mint a tavaly akkor inkább hagyjuk. + igazi playmaker játékosokat akar az offense-be. Bár korábban azt mondta az egyik iroda vezetője a csapatnál, hogy Ireland is inkább draft párti (mármint onnan szeret több játékost elhozni, ill. szemezgetni), mint Philbin. A HC tuti biztos nyomást próbál gyakorolni, hogy inkább draft-ról kell játékos, de a döntő szó úgy is a GM lesz.

Pár játékost megnevezett név szerint: Fasano dícsérte, hogy ő „igazi profi”, Jerry-re nagyon büszke + méltatta Tannehill-t is, de elmondta vele kapcsolatban, hosszú még az út neki. Négy pontban kell fejlődni: pontosság, labda megfelelő helyre való „behelyezése” (végül is, ez is pontosság kategória, csak max. arra értette, hogy adott játéknál hová dobja, adja át a labdát), a megszerzett, megkapott labdával gyorsan mozogni és a tempó gyorsítása.

További hír, hogy az assistant edzőknek meghosszabbították a szerződésüket egy évvel

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Oké, nekünk ez is nagy előrelépés lenne, de szerintem ilyet a második körben is találunk, 1/12 nekem nem éri meg.
Geeri
márpedig ha akarunk valamit akkor meg kell lépni. de még bőven benne lehet a pakliban egy 1/12-es WR + egy FA WR igazolás. kérdés, hogy hartline-al mi lenne ez esetben, bár ahogy olvasgatom a nyilatkozatokat eléggé re-signelni akarnak. legalábbis az újságíróknak ezt írják. egyedül long-hoz írták, hogy szeretnék ha visszatérne, de az anyagiak miatt nehézkes az ügy.
mivel eltelt egy év, mostmár kéne egy kis eredmény is. bár ha bukunk is e témában, szerintem philbin megkapja a 4 évet, mint HC.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Allen nekem nem bejövős. Austin jó, de Bess slotban szerintem tökéletes. Patterson-t nem tudom elképzelni Philbin kezei alatt. Williams jó lenne, és akkor se kövezném meg Irelandet ha Swope jön. Geeri
Pattersonnal és Allennel mi a baj? én nekik örülnék a legjobban, aztán az egyik második körös pickel meg Swope/Woods/Hunterkristof
Nem lenne baj egyik sem, sőt Pattersonnak örülnék is, csak valamiért olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy őt biztos nem húzzuk. Allen nekem meg olyan, hogy csak azért várják első körben, mert biztos hogy egy stabil, jó játékos lesz. Oké, nekünk ez is nagy előrelépés lenne, de szerintem ilyet a második körben is találunk, 1/12 nekem nem éri meg.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
nekem a linket nem tölti be. Ventura
Teszteltem, működik 😊 De index-ről eléred, ha gondolod. Kivonatolva: „Büszke vagyok a férjemre és a Patriotsra. Ha valaki unatkozik, nézze meg Ray Lewis Wikipédia-oldalát. Négy gyerek hat feleségtől. Emberöléssel vádolták, de lefizette a családot. Micsoda példakép!" - tombolt Facebookon Anna Burns. Később persze bocsánatot kér, de attól még a JBQA 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
"Miami Dolphins’ Jeff Ireland says team will bring in game-changing players"
 www.miamiherald.com/2013/01/22/3194972/miami-dolphins-jeff-ireland-says.html

több mint 12 éve
Ezt az új designt nem lehet valahogy meg nem történtté tenni? 😊 Paradoxon_MIA
nekem a linket nem tölti be. ami a design-t jelenti, az az, hogy mind a 32 csapat számára + néhány ncaa csapat-ra lesz téma. a jelenlegi design egy átmeneti.

Allen nekem nem bejövős. Austin jó, de Bess slotban szerintem tökéletes. Patterson-t nem tudom elképzelni Philbin kezei alatt. Williams jó lenne, és akkor se kövezném meg Irelandet ha Swope jön.
Corner pozícióban szerintetek ha lesz húzás akkor egy második számú CB-t húzunk, vagy Patterson-ban bíznak annyira, hogy csak mögé jön valaki, akinek kell egy-két év, hogy kezdő legyen?Geeri
offseasonban lehet álmodozni és most pont az van számunkra. onnan kezdeném, hogy én abszolút a támadó részleget erősíteném, mert ők szállítják a pontokat és hát idén is elakadtunk sokszor (például a csodálatos bills ellen mikor 3 kísérletből először 2 yardot, majd következő lehetőségkor 1 yardot sikerült haladni). nem. ezt nem engedhetjük meg. és még nem is néztük meg a jövő évi schedule-t.

williams nekem hartline-nak tűnik, csak feltúrbózva egy kicsit. néztem egy két highlight-ot, nem is akarok sokat leszűrni belőlle, de úgy tűnt, hogy lehet megcsinálja az elkapást, de nagyjából az első védő szereli is - mint hartline-t. patterson-t teljes meccseken is láttam. az nc state elleni meccsen többször megverte david amersont (CB), de ami legjobban tetszik, az az ahogy lát a pályán, austinnak meglestem egy két highlightot, hasonló atletikussága van mint pattersonnak. allent meg még nem néztem meg. én személy szerint pattersont választanám 1/12-re amennyiben benn marad.
ja, swope kimaradt. nem lepődnék meg ha lecsapnának rá, ha nem húzná addig senki. jó sebesség, úgy néz ki van erő is benne (ha rávetemedne valaki 1,2 extra yard).
bárki jön valószínűleg örülni fogok neki (WR). ilyen DE-re kihegyezett húzás nem tetszik, illetve, hogy OL tagot húzunk megint első körben arra meg azt mondom, hogy a tököm ki van vele, hogy első körön kívül nem bírunk megfelelő OL játékost húzni.

több mint 12 éve
lesz majd szép Dolphins színekben pompázó is, remélem az már neked is tetszeni fog (nekem már így is kegyetlenül bejön)

Nem is a szín a baj, hanem az egész furi egy kicsit 😊 Nem annyira komfortos/átlátható, mint az előző.kristof

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Hát ez az új külső nekem nem jött át...😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
lesz majd szép Dolphins színekben pompázó is, remélem az már neked is tetszeni fog (nekem már így is kegyetlenül bejön)

Allen nekem nem bejövős. Austin jó, de Bess slotban szerintem tökéletes. Patterson-t nem tudom elképzelni Philbin kezei alatt. Williams jó lenne, és akkor se kövezném meg Irelandet ha Swope jön. Geeri
Pattersonnal és Allennel mi a baj? én nekik örülnék a legjobban, aztán az egyik második körös pickel meg Swope/Woods/Hunter
több mint 12 éve
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/01/22/gyilkosozzak_phelps_peldakepet/

Hihetetlen hisztis banda ez... Tavaly Mrs Brady nyafogott, hogy magyarázza a bizonyítványt, most meg a jó pár passzot elejtő Welker nője nyifog, mert elkapták a töküket. Kiváncsi vagyok, akkor is nyivákolt volna-e, ha győznek...
Besz*rás... 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Allen nekem nem bejövős. Austin jó, de Bess slotban szerintem tökéletes. Patterson-t nem tudom elképzelni Philbin kezei alatt. Williams jó lenne, és akkor se kövezném meg Irelandet ha Swope jön.

Corner pozícióban szerintetek ha lesz húzás akkor egy második számú CB-t húzunk, vagy Patterson-ban bíznak annyira, hogy csak mögé jön valaki, akinek kell egy-két év, hogy kezdő legyen?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ezt az új designt nem lehet valahogy meg nem történtté tenni? 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Wake, Denney, Incognito, Starks elvileg megy.

Én Swope-nak simán örülnék egy 3. kör körül, azt bőven megérné szerintem.
több mint 12 éve
Potential wide receivers for Miami Dolphins in NFL Draft
A look at wide receivers the Dolphins might consider April 25-27 in the early rounds of the NFL Draft. (Projected round in parentheses.)

Keenan Allen, California, 6-2, 215 (1st): A solid talent who is expected to go in the top 15 picks, but has knee concerns and isn’t projected to be a major star.

Tavon Austin, West Virginia, 5-9, 176 (1st or 2nd): He scored 15 touchdowns in 2012 and is comparable to Percy Harvin; could be a dynamic slot receiver.

Terrance Williams, Baylor, 6-2, 205 (1st or 2nd): Has arguably the best size/speed/skill combination of any receiver in the draft. Dolphins GM Jeff Ireland, a former Baylor kicker, undoubtedly is well aware of him.

Cordarrelle Patterson, Tennessee, 6-3, 200 (1st or 2nd): Potential game-changer at receiver and punt returner, but former junior college player is raw and unpolished as a route-runner.

Ryan Swope, Texas A&M, 6-0, 206 (2nd-4th): Tough-as-nails receiver could be an instant plug-and-play given his familiarity with his old buddies A&M buddies, Dolphins offensive coordinator Mike Sherman and quarterback Ryan Tannehill.

Teljes cikk:
"If Dolphins want a receiver in the draft, there isn’t a clear-cut favorite"
 www.palmbeachpost.com/news/sports/football/if-dolphins-want-a-receiver-in-the-draft-there-isn/nT3s9/

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ahogy neztem Incognito is.
több mint 12 éve
még egy fiatalember megy hawaii-ra:
randy starks

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nagyon orultem a tegnapi ket meccsnek. Sem a Falconst sem a Patset nem lattam volna szivesen az SB-n. Igy viszont ket nagyon szimpatikus csapat jatssza majd azt.
több mint 12 éve
ja ja. mondom a sf-atlanta után lefekszek aludni, reggel tanulok, de inkább nem hagytam ki ezt a nagy mérkőzést - nem tudtam volna aludni, hogy lewis utsoló play-jét játsza e vagy sem 😊

richie is borít majd minden NFC-s emberkét 😊

több mint 12 éve
Kicsit OFF: imáink meghallgattattak, s a Hollók kivájták a Pet-rióták szemét csúful, pislogni se tudtak a második félidőben 😉
Har-Bowl lesz két hét múlva, önfeledt szórakozás 😀 (és ezért a maiért én odaadnám nekik a trófeát, Lewis megérdemli.)

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
egy két érdekesség:
(pl: yeatman kezdhetne egyik tackle oldalon, szabagyünök helyzet, ireland utcájában(?) lakik chad johnson, stb...)
 www.palmbeachpost.com/news/sports/football/dolphins-report-stable-coaching-staff-should-be-a-/nT2Z5/

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
denny is nyomni fogja a wakka wakkát. wake nem lesz egyedül.Ventura
...és Ritchie is repül, ha minden igaz.

több mint 12 éve
Úgy fest Ross komolyan gondolja a Stadion dolgot. 400millió dollár, amit nagyrészt ő fizet ki.
több mint 12 éve
denny is nyomni fogja a wakka wakkát. wake nem lesz egyedül.