NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En mondjuk a nagy WR insegben Breastonnak is orulnek. Talan jobban mint Hartlinennak. Persze nem elso szamu WR-kent szamolva vele.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Smith meg öreg haverja, Vontae Davis szerint a Chiefs-el tárgyalt. Ez persze illegális jelenleg, szóval azóta ki is derült, hogy Davis twitter fiókját feltörték.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
találkozhatnának félúton és mindenki örül

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Látom itt még senki sem írta: NY signed offensive tackle Will Beatty to a five-year, $38.75 million deal

Namármost a közelmúltat tekintve nem volt rosszabb Big Jakenél, sőt... szóval nem bánnám ha Longot, valami 8 milla/ évért meg tudnánk tartanibriareos
Nem lenne rosz! Nem tudom mennyiben helytálló az elképzelésem, de: Long-nak szinte kötelező elfogadni a Miami ajánlatát, ha az egy korrekt összeg, mert a mi orvosi stábunknál jobban senki sincs tisztában az egészségi állapotával, vagyis más csapat sem fog egykönnyen fölénk licitálni, maximum vakmerőségi alapon.
Más szavakkal: az hogy nállunk tudják legjobban hogyan áll Long sérülés ügyileg nekem elég ahhoz, hogy ha nem egy nevetséges ajánlatot tolunk elé, akkor nem kezdem el kurvaanyázni Irelandet bármi is lesz a vége a dolognak.Geeri
Jah hát ha az orvosi stáb véleménye alapján nem tartjuk meg akkor tuti, hogy Brees scenairo valósul meg.
Egyébként a legutóbbi hablaty szerint 7 az ajánlat 9-10 az igény.
több mint 12 éve
Látom itt még senki sem írta: NY signed offensive tackle Will Beatty to a five-year, $38.75 million deal

Namármost a közelmúltat tekintve nem volt rosszabb Big Jakenél, sőt... szóval nem bánnám ha Longot, valami 8 milla/ évért meg tudnánk tartanibriareos
Nem lenne rosz! Nem tudom mennyiben helytálló az elképzelésem, de: Long-nak szinte kötelező elfogadni a Miami ajánlatát, ha az egy korrekt összeg, mert a mi orvosi stábunknál jobban senki sincs tisztában az egészségi állapotával, vagyis más csapat sem fog egykönnyen fölénk licitálni, maximum vakmerőségi alapon.
Más szavakkal: az hogy nállunk tudják legjobban hogyan áll Long sérülés ügyileg nekem elég ahhoz, hogy ha nem egy nevetséges ajánlatot tolunk elé, akkor nem kezdem el kurvaanyázni Irelandet bármi is lesz a vége a dolognak.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve

Namármost a közelmúltat tekintve nem volt rosszabb Big Jakenél, sőt... szóval nem bánnám ha Longot, valami 8 milla/ évért meg tudnánk tartani

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mennyi az, esélye Bowe. És jennings leigazolásának?Miami
Én is szoktam elgépelni mint állat, de azért nyelvtanilag ez egy (két?) gyönyörű kérdés lett. Bocs!

Egyébként Bowe állítólag komoly tag jelölt. Bár mérget nem vennék rá.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
szabadügynökök közül a szakmázgatók említik: wallace (pittsburgh), jennings (green bay), harvin (minnesota), austin (dallas), bowe (kansas city).
ezek közül az első kettőt lehet venni tényleges célpontnak, de elvileg ki lett jelentve, hogy wallace-t próbáljuk megszerezni - jenningsen kívül a többi név csak egyéb opció a szakmázgatók által. egyébként állítólag jenningset marasztalni akarják green bay-ben, ha máshogy nem franchise tag-el. mindez azt jelenti, hogy nagy küzdelemre lehet számítani wallace-ért --> elképzelhető, hogy egymást fogják túl licitálni az érdeklődő csapatok és így a szerződésének ára is nő (gondolom a legjobb ajánlatot fogadná el). ross pedig nem szeret költekezni.

draftra a top célpontnak írták WR-ek közül patterson-t (tennessee) és allen-t (california). egyéb opció a második, harmadik, negyedik körbe: hopkins (clemson), austin (west virginia), dobson (marshall), swope (texas a&m - tannehill volt célpontja és esélyes a kiválasztása, ha bennmarad amig mi jövünk), patton (lousiana tech)

WR-ek után az első körbe leginkább pass rusher (dion jordan - oregon), defensive back (milliner - alabama, rhodes - flordia state, banks - missisippi state, vaccaro - texas) vagy OT-t írnak.

mindenesetre rendkívül széles a spaletta és én személy szerint azt csinálnám, ha sikerülne megszerezni wallace-t, akkor hanyagolnám az első körös WR választást és rámennék a DB-kre (vagy TE-re).

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Ross és Ireland kiemelezték a korábbi évek offszezonjait Miami szempontból, és ennek megfelelően most az a taktika, hogy nem szerzünk senkit, se FA-n, se drafton.

több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
Valami kiszemeltek vannak?
több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
Mennyi az, esélye Bowe. És jennings leigazolásának?
több mint 12 éve
reggie bush - report: negotiating new contract with dolphins
greg jennings - GM ted thompson: packers will attempt to resign WR

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
@dolphinsbuzztap: The Daily Dolphin >> Could Dallas Cowboys WR Miles Austin become an option for the Miami Dolphins?  t.co/JI5U13bCkw

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
@RapSheet: Source: #Dolphins met with Reggie Bush's reps in Indy. "Unlikely" to return. Team views him as a luxury, he'll want to get paid. Has options

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
A combine-turizmus létezik 😊!
The Miami Dolphins brought 55 team employees to the NFL Combine.
We suspect this is quite a large number, including coaches, scouts, and members of the training staff. "Everybody in the building," general manager Jeff Ireland said. Expect the Dolphins to focus on a variety of positions this week, specifically wide receiver and offensive tackle.

Nem a combine-nak kellene lenni a játékosértékelés legfontosabb részének, de ha a pro day-ekre, vizitekre, és mindenekelőtt a játékosok meccsvideóinak elemzésére is ilyen hangsúlyt fektet a stáb, az nagyon bíztató lehet.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
😊 Na ez az a fajta a cikk amit rühellek..
Ekézzük Ross-t és Irelandet: Jim Harbaugh, Jeff Fisher and Peyton Manning.
Aztán legyünk rendkívül hitelesek: "Multiple sources tell the Sun-Sentinel Steelers receiver Mike Wallace, who won't be given the franchise tag by the Steelers this offseason, is the team's top target."... he? Sógorom, nagybátyjának a halott nagynénikéjének a törött kezű darts játékos unokájától tudja.. Ez olyan mint a 3-4 eddig kiszivárgott új lógó..
Aztán írjuk le amit amúgy is mindenki leírt átrágott már 100x: Logikusnak tűnik szólnak mellette érvek amiket amúgy le is ír a cikkben az ellenérvekkel együtt. Ettől függetlenül senki nincs beljebb, hogy valóban ő a main target-e..

De amúgy is nyilván nem egyedül vele fognak tárgyalni, hanem Jennings-el, Wallace-al, akár Bowe-al egyaránt, hiszen elég rizikós lenne egyre koncentrálni aztán a végén mire kiderül, hogy Wallace-t nem tudjuk, akarjuk megfizetni Jennings már a patkósoknál gyakorol Andrással..
több mint 12 éve
Mike Wallace reportedly Dolphins' top WR target
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ddbluaf2x53uhfqknvg3
Mike Wallace reportedly Miami Dolphins' top target
With playmakers a desperate need for the Miami Dolphins, the team reportedly favors the speedy Mike Wallace over Greg Jennings among free-agent wide receivers on the market.

több mint 12 éve
jaja. én is lestem a statisztikáit. wake-től és thigpen-től távol áll.

nem lehetünk túl bizakódóak ami a WR választásainkat mutatja
 www.palmbeachpost.com/news/sports/football/dolphins-report-gm-jeff-irelands-record-for-findin/nWQbh/Ventura
Szerintem nem mérvadó ez a lista, mindig hátulról húzott. Nem lett mindenki Bess, van ez így.
Ireland-el inkább az a bajom, hogy tavaly minden azzal volt tele, hogy mennyire unszimpatikus egyéniség, és mennyire nem vonzó maga a franchise sem.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jaja. én is lestem a statisztikáit. wake-től és thigpen-től távol áll.

nem lehetünk túl bizakódóak ami a WR választásainkat mutatja
 www.palmbeachpost.com/news/sports/football/dolphins-report-gm-jeff-irelands-record-for-findin/nWQbh/

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
The Dolphins have signed LB Lee Robinson, who played last season with the Edmonton Eskimos of the Canadian Football League.
Megint a kanadai ligából szemezgetünk. Wake és Thigpen után újabb gyöngyszem? 😊 danyly
A statjait elnézve spec team-be igazoltuk, ha beválik.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
The Dolphins have signed LB Lee Robinson, who played last season with the Edmonton Eskimos of the Canadian Football League.
Megint a kanadai ligából szemezgetünk. Wake és Thigpen után újabb gyöngyszem? 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
 twitter.com/MiamiDolphins/status/302075740856406016/photo/1

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Közben Wallace kapcsolatos hír, hogy a CBS-es Jason LaCanfora Steelers-hez közeli forrásra hivatkotva azt állította, hogy valószínű, hogy a Browns-hoz ír alá.danyly
Ilyet nem mondott. Azt írta, a Steelers-nél sokan attól tartanak, hogy Wallace a Browns-hoz ír alá. Nyilvánvaló, hogy nem örülne nálunk senki, ha pont egy csoportriválishoz kerülne Wallace, illetve tény az is, hogy a Browns meg tudná őt fizetni. Ezek viszont egyértelmű dolgok, úgyhogy semmi hírértéke nem volt annak, amit La Canfora írt.vassadi
Valószínű, hogy hozzánk ír alá? Csak találgatások folynak. Itt semmi konkrétum nem volt, csak hír egy esetleges játékosról aki Miamiben is landolhat. Ezt csak érdekesség képen tettem ide.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Közben Wallace kapcsolatos hír, hogy a CBS-es Jason LaCanfora Steelers-hez közeli forrásra hivatkotva azt állította, hogy valószínű, hogy a Browns-hoz ír alá.danyly
Ilyet nem mondott. Azt írta, a Steelers-nél sokan attól tartanak, hogy Wallace a Browns-hoz ír alá. Nyilvánvaló, hogy nem örülne nálunk senki, ha pont egy csoportriválishoz kerülne Wallace, illetve tény az is, hogy a Browns meg tudná őt fizetni. Ezek viszont egyértelmű dolgok, úgyhogy semmi hírértéke nem volt annak, amit La Canfora írt.
több mint 12 éve
>>> Dolphins to use Ryan Tannehill in read-option offense in 2013 <<<
 tracking.si.com/2013/02/13/miami-dolphins-ryan-tannehill-read-option/#
@JameyEisenberg: "The @MiamiDolphins plan to use Ryan Tannehill in the read-option offense in 2013. Can he play at the same level as RG3, Kaepernick & Wilson?"

Továbbá Kiper szerint kevés jó első körös WR van, de a második körben már sokasodnak: ott akár hat v. hét jó képességű WR is lehet. A Dolphins-nak két választása is van ott.
danyly
nálam is változnak a gondolatok, bár már nagyon várom a piacnyitást, addig meg csak a sok sok kérdés van. FA-ként hozzuk jenningset, majd letradelünk, így szerezve extra második kört (úgy gondolom 1/12 nagyon jó alkuhely még) - így már 3 második körünk lenne és ott még jó játékosok vannak.
1/X-re jöhetne még mindig akár pass rusher DE (bár szerintem vernonnal számolnak), akár még mindig lehet minőségibb DB játékos vagy OL/TE (én még mindig azon vagyok, hogy a TE posztunk egy óriási kérdőjel, ha fasano megy). 1/X-re WR nem, ha jön egy FA elit WR. szóval szerintem egy választási hely trade-jével jól járnánk.

jobb lenne már látni, hogy végül is kik maradnak, kik mennek.