Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha tényleg jön Wallace, tuti bust lesz amilyen szerencsénk van FA WR.-ekkel
több mint 12 éve
Rebesgették velünk is...Most azt mondja, hogy a melegebb vidéket jobban szereti. Hát ha nektek megér Wallace 10-11 Misit/év, akkor vigyétek...Egy picit túlértékeli magát szerintem..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na ő már inkább, mint Gibson 😊 első körben így már nagyrészt csak OT/CB jöhet szóba gondolom...
több mint 12 éve
The Palm Beach Post hears from "someone (it) trusts" that free agent Mike Wallace to Miami is a "done deal."ESPN, Sports Illustrated and USA Today have all insinuated as such over the past 24 hours, making the evidence that Wallace is planning to take his talents to South Beach overwhelming. Wallace's rep could drag talks out on Tuesday for the sake of squeezing a few extra dimes out of an obviously desperate team, but it doesn't appear anyone else has near the desire level to get a deal done.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
answers.yahoo.com/question/index?qid=20100904122304AARp0izNem , nincs rendben... Bár még nyitott a kérdés.DM13Feature back van, kezdő nincs? Rendben.vassadiSzerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
The Miami Dolphins have not tender offers to restricted free-agent WR Marlon Moore, TE Jeron Mastrud, CB Bryan McCann and FS Jonathon Amaya as well as exclusive rights free-agent OT Patrick Brown. These players will become unrestricted free agents if they do not receive tenders.Leépítjük a depthet, reméljük akik jönnek jobbak lesznek.
több mint 12 éve
Nem , nincs rendben... Bár még nyitott a kérdés.Feature back van, kezdő nincs? Rendben.vassadiSzerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
egyetemen a U-ban játszott, lehet csak valami régi ismerőssel találkozik.
több mint 12 éve
Eric Winston is visiting South Florida today but he has no scheduled meeting with the Dolphins.Ja persze, csak lejött a tengerpartra!? 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
3 csapat tárgyal reggievel, mi nem vagyunk köztük.szóval goodbye
azért sajnálom, de így megy ez
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Állítólag komoly tárgyalások folynak a Rams WR Brandon Gibson-al.danylynem lenézve a srácot, de nekünk valami komolyabb név kéne, nem egy no2/no3 wr
több mint 12 éve
Spitler (LB, special teamer) Original Round Tender-t kapott (1 évre 1,323 millió $), az ERFA QB Pat Devlin és CB R.J. Stanford $480,000 ill. $630,000 kap(hat). Devlin és Spitler marad szerintem. McCann is mehet az FA piacra, nem tartanak rá igényt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Állítólag komoly tárgyalások folynak a Rams WR Brandon Gibson-al.
több mint 12 éve
Úgy dereng azt mondogatták Thomas és Miller kapcsán is, hogy rövid yardos szituknál nem túl megbízhatóak ezért kellene valaki melléjük. Ha jól értelmezem ez lehetne Mendenhall, bár annyira nem ismerem csak erre tippelek.
több mint 12 éve
Feature back van, kezdő nincs? Rendben.Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
Olyanunk van, kezdőnk nincs....Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiÁllítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...briareos
több mint 12 éve
tehát összefoglalom, aránylag sok sérülés (első évében talán pont a ravens nyírta ki) bizonytalan labdatartás, magatartásproblémák.kicsit sok baggage
több mint 12 éve
Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...briareos
több mint 12 éve
Geeri! A Lionsnál gondolom Bushra gondoltál nem Smithre. A játékosok szinte könyörögnek a leigazolásáért.BazzaniHoppá... Javítva!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Geeri! A Lionsnál gondolom Bushra gondoltál nem Smithre. A játékosok szinte könyörögnek a leigazolásáért.
több mint 12 éve
Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...
több mint 12 éve
Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.
több mint 12 éve
Smith a Herald szerint a Bucs a Pats, és a Cardinals érdeklődését keltette fel. Bush iránt a Lions és a Cardinals jelentkezett. Sem velük, sem Long-al nem tárgyalt a Dolphins.Kezdenek körvonalazódni a távozók, de sehol nincs utalás érkezőkre.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
cook vmi embertelen pénzt akar, nagyobb fizut szeretne mint witten, gronk, stb... és teljesítmény nincs ehhez képest sehol. marhára remélem h nem mozdulunk rá
több mint 12 éve
Jared Cook TE szerződtetéséhez mit szólnátok? Egyrészt kiemelkedően atletikus, de a mérleg másik serpenyőjében ott vannak a számok: 44 elkapás 253 yard idén, és 4 év alatt sosem szerzett többet 50elkapásnál, és 4TD-nál.A Titans elkapóként használta inkább, de TE-ként tagelte volna, sikertelenül.
Mindig jövőre!