NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
385
31
22:30, Netflix
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Eric Winston is visiting South Florida today but he has no scheduled meeting with the Dolphins.Ja persze, csak lejött a tengerpartra!? 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
3 csapat tárgyal reggievel, mi nem vagyunk köztük.szóval goodbye
azért sajnálom, de így megy ez
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Állítólag komoly tárgyalások folynak a Rams WR Brandon Gibson-al.danylynem lenézve a srácot, de nekünk valami komolyabb név kéne, nem egy no2/no3 wr
több mint 12 éve
Spitler (LB, special teamer) Original Round Tender-t kapott (1 évre 1,323 millió $), az ERFA QB Pat Devlin és CB R.J. Stanford $480,000 ill. $630,000 kap(hat). Devlin és Spitler marad szerintem. McCann is mehet az FA piacra, nem tartanak rá igényt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Állítólag komoly tárgyalások folynak a Rams WR Brandon Gibson-al.
több mint 12 éve
Úgy dereng azt mondogatták Thomas és Miller kapcsán is, hogy rövid yardos szituknál nem túl megbízhatóak ezért kellene valaki melléjük. Ha jól értelmezem ez lehetne Mendenhall, bár annyira nem ismerem csak erre tippelek.
több mint 12 éve
Feature back van, kezdő nincs? Rendben.Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
Olyanunk van, kezdőnk nincs....Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiÁllítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...briareos
több mint 12 éve
tehát összefoglalom, aránylag sok sérülés (első évében talán pont a ravens nyírta ki) bizonytalan labdatartás, magatartásproblémák.kicsit sok baggage
több mint 12 éve
Szerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...briareos
több mint 12 éve
Geeri! A Lionsnál gondolom Bushra gondoltál nem Smithre. A játékosok szinte könyörögnek a leigazolásáért.BazzaniHoppá... Javítva!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Geeri! A Lionsnál gondolom Bushra gondoltál nem Smithre. A játékosok szinte könyörögnek a leigazolásáért.
több mint 12 éve
Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.vassadiezt én is olvastam, csak érteni nem értem...
több mint 12 éve
Állítólag Mendenhall iránt is élénken érdeklődtök.
több mint 12 éve
Smith a Herald szerint a Bucs a Pats, és a Cardinals érdeklődését keltette fel. Bush iránt a Lions és a Cardinals jelentkezett. Sem velük, sem Long-al nem tárgyalt a Dolphins.Kezdenek körvonalazódni a távozók, de sehol nincs utalás érkezőkre.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
cook vmi embertelen pénzt akar, nagyobb fizut szeretne mint witten, gronk, stb... és teljesítmény nincs ehhez képest sehol. marhára remélem h nem mozdulunk rá
több mint 12 éve
Jared Cook TE szerződtetéséhez mit szólnátok? Egyrészt kiemelkedően atletikus, de a mérleg másik serpenyőjében ott vannak a számok: 44 elkapás 253 yard idén, és 4 év alatt sosem szerzett többet 50elkapásnál, és 4TD-nál.A Titans elkapóként használta inkább, de TE-ként tagelte volna, sikertelenül.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Moore aláírásán én nem csodálkozom: a fizetése nem rosz, a körülmények ismertek, backup-ként megbíznak benne.Ha kiment volna a piacra akkor sem biztos hogy kap többet, ha pedig trade-el kerül el, akkor nagy eséllyel kezdő lesz, a csapat meg jól jár.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
honnan van az idézet ventura? nem úgy van, hogy a hosszabbítás évében nem tradelhető a játékos?RRR: sztem nem a statisztikát kell nézni, hanem a játékát. a bal oldalon szar volt, de a jobb oldalon is voltak hibái :\ ettől függetlenül szerintem ha Long megy ő kerül bal oldalra, mert a piacon nincs értelmes LT, drafton meg nem annak kéne megint a prioritásnak lennie (inkább egy második körös RT draftot tudok elképzelni, vagy a már említett Winstont)
több mint 12 éve
Martin az egyetemen bal oldalon játszott ahol nagyon jo volt és amikor hozzánk került akkor a jobb oldalra került ez az átállás miatt is volt főleg az elején elég gyenge a teljesítménye. Szerintem bal oldalon jobb lenne és ha megy long akkor oda fog átkerülni. Bár ki lehetne elemezni a statisztikáját a szezon végi teljesítményével amikor long helyén játszott.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
mi van ha tényleg... ?"A Moore-al kötött hosszabbítás nagyon okos lépés volt a general manager Jeff Ireland-től. Az irányító a három nap megnyíló szabadügynökpiac legjobb irányítója lett volna és több csapat is érdeklődött iránta. A hosszabbítás miatt viszont csak egy trade által vihető el Miamiból.
Moore számára is jót tenne ha egy másik csapat megszerezné, hiszen kezdő irányító akar lenni és Miamiban a tavalyi újonc Ryan Tannehill számít kezdőnek."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Nincsenek elragadtatva igazán Hartline szerződésétől. Reméljük, nem csak a kiadás, a teljesítmény is növekedni fog 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Tetszik!Az FA piacon sajnos nem sok jó, elérhető LT mozog. Jermon Bushrod: kiváló futásblokkoló, jól lát a pályán - de viszont szörnyű passz védekezésben, Brees szenvedett is mögötte (rengeteg ütést, siettetést kapott arról az oldalról), speed-rushers-ek ellen csak szenved.
Fasano szerintem menni fog. Clemons-t is pótolhatónak érzem, bár sose szerettem. Long orra alá valaki tuti odatol 10millát, ha nem lesz vele egyesség időben. És akkor a falba és kellene valaki, de könyörgöm: vak oldalra. Martin maradjon csak RT-nek. Guard viszont nagyon kellene, Miller meg Thomas hozhatja a kötelezőt, de kiemelledőt nem várok tőlük saját erőből.Geeri
Sam Baker: 1. körös draft, csak 3.5 sack-et engedett tavaly és nem volt büntetése (ez azért nagy szó OL tagként). Mind passz-, mind futásvédekezése átlagos, bár passz ellen egy kicsit jobb. Slide block szélén jól teljesít, zone-blocking sémához jó a gyorsasága de hiányoznak belőle a pályán való jó látási képességek és ösztönök. A legtöbbet fejlődött LT a ligában.
King Dunlap: Hatalmas méretek, óriási "fesztávja" van. A lábmunkáján mindenképpen javítania kell. Túl gyakran rossz szögben (laposan) veszi fel az emberét. Passzvédekezése igen jó. Futásvédekezésnél: méretéhez képest nem rossz a gyorsasága, de run-blocking-ban csak átlagos. Magas állást vesz fel és gyenge, lassú a kézmunkája.
RT poszton már kicsit jobban lehetne válogatni: Gosder Cherilus, Phil Loadholt, Andre Smith, Eric Winston és Sebastian Vollmer. Vollmer-t úgysem engedi a NE, Smith sokat kér (évi 9 millió $)
RG poszton meg max. Brandon Moore (32 éves) van, vagy Louis Vasquez akik érnek valamit.
Így hirtelenjében ennyi.
több mint 12 éve
Tetszik!Fasano szerintem menni fog. Clemons-t is pótolhatónak érzem, bár sose szerettem. Long orra alá valaki tuti odatol 10millát, ha nem lesz vele egyesség időben. És akkor a falba és kellene valaki, de könyörgöm: vak oldalra. Martin maradjon csak RT-nek. Guard viszont nagyon kellene, Miller meg Thomas hozhatja a kötelezőt, de kiemelledőt nem várok tőlük saját erőből.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ez is érdekes meglátás:Combine Hartline ($30.8M), Moore ($8M), Starks ($8.4M) and you get $47.25M or about what Jake Long initially wanted over 4 years from Miami.