NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
318
31
22:30, Netflix
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Mike Wallace már hivatalosan is a Miami-é.KmetyGmég nem hivatalos, csak a fizikai felmérőn van. csak kötözködök 😛
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Mike Wallace már hivatalosan is a Miami-é.
több mint 12 éve
schefter szerint egy 5 éves szerződésről folyik a tárgyalás wallace-al. végre itt az FA!!szerk.: nfl network szerint wallace davie-ben van (florida) [dolphins training facility]
szerk2.: fasano állítólag egyeségre jutott a chiefs-el
szerk3.: wallace jelenleg a fizikai felmérőn van, ma megköttetik az üzlet. 5 év, és 30 millió garantált van a levegőben.
szerk.4: cook-ra elvileg erőteljesebben nyomolunk, ha igaz amit briareos írt róla akkor ez nem lenne jó igazolás, bár a külföldi fanok eléggé rá vannak izgulva.
szerk.5: "I'm told Mike Wallace will be paid $13M a season by the Dolphins"
szerk.6: darlington írja, megállapodásra jutott a dolphins wallace-al. de jobb látni hivatalosként. 😊
szerk.7: mostmár nem csak twitteren:
MIKE WALLACE MIAMI JÁTÉKOS LETT 😀
szerk.8: a dolphins a CB, OL és TE poszt megerősítésén fog ügyködni a következő napokban.
szerk.9: korai jelentések szerint a szeződés 5 év 65 millió dollárról szól
szerk.10: long még nem írt alá sehova, de chicago és st. louis érdeklődik. bár érdekes, hogy az nfl.com-nál 9 emberből 5 azt mondja, hogy marad delfin.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Ezzel talán kiegyezhetnénk 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyelőre bazzeg, nem hiszem el, hogy nem sikerül megjegyezni a különbséget.
több mint 12 éve
Hát nemfogom megbocsátani a vezetőségnek egyhamar, hogy elengedik busht. Imádtam a játékát és szerettem volna a Miami emblematikus arcának tekinteni hosszú távon is. Hiányozni fog! 😕RunRickyRunegyenlőre elég vékony az az RB poszt. thomas tudjuk mire képes: 3 yard, millernek csak néhány ígéretes próbálkozása volt, gray sérült és semmit nem láttunk tőlle, thigpen meg returner játékos. szóval ez a részleg olyan, mint a TE poszt. több rajnongói mockban is feltűnik lettimore.
több mint 12 éve
Hát nemfogom megbocsátani a vezetőségnek egyhamar, hogy elengedik busht. Imádtam a játékát és szerettem volna a Miami emblematikus arcának tekinteni hosszú távon is. Hiányozni fog! 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
12óra és kiderül jön-e Wallace. Szerintem fog. Remélem megtalálja majd a közös hangot Philbinnel, és nem egy Marshall 2.0 lesz belőle.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Cook-ot a Sentinel-nél nagyon várják.Geeriez alatt omar kelly-t érted?
mert akkor tárgytalan
Omar Kelly meg Armando Salguero szerintem ligaszinten a leginkompetensebb beat writerek
több mint 12 éve
Cap hit állás jelenleg:Patterson 4,5M -t nem értem, hogy miért nem kezdtek vele még semmit.. mondjuk bármikor cutolható ha kell a hely.
www.spotrac.com/nfl/miami-dolphins/cap-hit/danyly
Meg ez nem valami friss szerintem. Hartline és Moore számai sem stimmelnek.
több mint 12 éve
Cook-ot a Sentinel-nél nagyon várják.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Cap hit állás jelenleg:www.spotrac.com/nfl/miami-dolphins/cap-hit/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
NA MOST MI VAN ELMEGY BUSH? Kurva jó leszMiamiAzt hiszem le vagy maradva 😀 1hónapja nyilvánvaló, hogy Bush nem marad.
Kíváncsi vagyok mennyire van alapja a Wallace done deal pletykának.
több mint 12 éve
NA MOST MI VAN ELMEGY BUSH? Kurva jó lesz
több mint 12 éve
állítólag felvettük a kapcsolatot eric winston-nal.
több mint 12 éve
Hát ha nektek megér Wallace 10-11 Misit/év, akkor vigyétek...kyobalumeg hát.
első körben így már nagyrészt csak OT/CB jöhet szóba gondolom...kristofbÍzom benne, hogy a második opció lesz és szerintem ennek is van a legnagyobb esélye egyelőre (smith elmegy, ki másra merészelnéd bízni a posztot?) 😊 ha letradelnénk 20-25 közé, akkor is gondolom még benn lenne a 3 nevesebb közül valamelyik.
a leírtak alapján rhodes-nek örülnék a legjobban azthiszem. ő a legjobb az ember fogásban, és nekünk arra van szükségünk. az hogy futás ellen bukott angyal elsődlegesen nem az ő feladata, de másrészt ezért vannak az edzők!
több mint 12 éve
Szerintem egy kis fogalom zavar volt. Inkább fordítva: kezdő van, de feature back nincs.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100904122304AARp0izNem , nincs rendben... Bár még nyitott a kérdés.DM13Feature back van, kezdő nincs? Rendben.vassadiSzerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
leeon83
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ha tényleg jön Wallace, tuti bust lesz amilyen szerencsénk van FA WR.-ekkel
több mint 12 éve
Rebesgették velünk is...Most azt mondja, hogy a melegebb vidéket jobban szereti. Hát ha nektek megér Wallace 10-11 Misit/év, akkor vigyétek...Egy picit túlértékeli magát szerintem..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na ő már inkább, mint Gibson 😊 első körben így már nagyrészt csak OT/CB jöhet szóba gondolom...
több mint 12 éve
The Palm Beach Post hears from "someone (it) trusts" that free agent Mike Wallace to Miami is a "done deal."ESPN, Sports Illustrated and USA Today have all insinuated as such over the past 24 hours, making the evidence that Wallace is planning to take his talents to South Beach overwhelming. Wallace's rep could drag talks out on Tuesday for the sake of squeezing a few extra dimes out of an obviously desperate team, but it doesn't appear anyone else has near the desire level to get a deal done.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
answers.yahoo.com/question/index?qid=20100904122304AARp0izNem , nincs rendben... Bár még nyitott a kérdés.DM13Feature back van, kezdő nincs? Rendben.vassadiSzerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
The Miami Dolphins have not tender offers to restricted free-agent WR Marlon Moore, TE Jeron Mastrud, CB Bryan McCann and FS Jonathon Amaya as well as exclusive rights free-agent OT Patrick Brown. These players will become unrestricted free agents if they do not receive tenders.Leépítjük a depthet, reméljük akik jönnek jobbak lesznek.
több mint 12 éve
Nem , nincs rendben... Bár még nyitott a kérdés.Feature back van, kezdő nincs? Rendben.vassadiSzerintem még be is válhatna. Tavaly a szezon elejét a korábbi ACL-szakadása miatt hagyta ki, utána csak egy teljes meccset tudott végigjátszani, aztán egy Achilles-sérülés újabb négy hétre kiütötte, a szezon végén pedig elsősorban a Browns elleni két fumble-je és az utána tanúsított magatartása miatt vesztette el az edzők bizalmát, ezért volt mellőzve. Viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, és ha egészséges tud maradni, a feature back szerepkört simán megoldhatja.vassadiOlyanunk van, kezdőnk nincs....DM13
több mint 12 éve
egyetemen a U-ban játszott, lehet csak valami régi ismerőssel találkozik.