NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Utólag már okosnak tűnhet, de pont írni is akartam valamikor, hogy mi lesz ha Moore elmegy? Mert Devlin-el nagyon vékony lett volna a QB helyzet. De hála az égnek így rendben leszünk egy ideig.
Most már koncentrálhatunk a többi lyukas részre. De persze mindent FA-ból nem is lehet és nem is kell megoldani.
A WR kérdés körvonalazódik, de koránt sincs vége, míg az OL továbbra is homály számomra. A TE kérdés is várat magára (Fasano, Mastrud), illetve a DB posztok. Van még itt munka bőven.

Nagyon szeretem ezt az időszakot, amikor lehet spekulálni. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Ez a 6milla per év iszonyat marhaság, hogy strukturálták a szerződését? Idén mennyi, jövőre mennyi stb stb.. 12milla körül van a garantált, remélhetőleg backloaded a szerződése, és ha nem váltja be a reményeket még mindig lehet cutolni. Kíváncsi leszek a részletekre, ha valaki tud már valamit ne fogja vissza magát.

Én lélekben már lemondtam Longról szinte biztos megy, Winston kézenfekvő lenne még így is, hogy nem fiatal.. 31 a falban azért még nem "öreg" és lehet draftolni később mögé. Bár Martin mint LT azért szerezni fog Tannehillnek meg nekünk még pár gyomorgörcsöt. Csabee13
Most egyenlőre csak ennyi.
So let's say that Moore counts $3M against the 2013 cap and Hartline counts $4M. That's still roughly $30M in cap space left. Plenty.

danyly
Te is az egyelőre szót keresed! 😊 Köszi az infót, ha ez helytálló Jeff szerintem nagyon jó munkát végzett eddig! Ketten együtt 7M cap hit az bőven ár-érték arányon van.

helyesiras.blog.hu/2007/04/04/egyenlore_vs_egyenlore
Rám is nemrég pirítottak rám, hogy így helyes.
több mint 12 éve
Ez a 6milla per év iszonyat marhaság, hogy strukturálták a szerződését? Idén mennyi, jövőre mennyi stb stb.. 12milla körül van a garantált, remélhetőleg backloaded a szerződése, és ha nem váltja be a reményeket még mindig lehet cutolni. Kíváncsi leszek a részletekre, ha valaki tud már valamit ne fogja vissza magát.

Én lélekben már lemondtam Longról szinte biztos megy, Winston kézenfekvő lenne még így is, hogy nem fiatal.. 31 a falban azért még nem "öreg" és lehet draftolni később mögé. Bár Martin mint LT azért szerezni fog Tannehillnek meg nekünk még pár gyomorgörcsöt. Csabee13
Most egyenlőre csak ennyi.
So let's say that Moore counts $3M against the 2013 cap and Hartline counts $4M. That's still roughly $30M in cap space left. Plenty.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
váóóó. minőség felsőfokon 😊
egyenlőre ezt tudom mondani: ireland, mi történt veled? (de tényleg szigorúan csak egyenlőre) 😊
úgy néz ki, hogy nem bízzák a véletlenre a dolgot.
2 évre, 8 millió bankjegy.
Ventura
Egyelőre szót keresed 😊

Moore 2év 8misi! HmmRunRickyRun
Lehet sokallni azt a 4millát/év de bizonyított már, jó és bevethető backup nem csak azért van rosteren mert kötelező lennie. Ha ne adja ég Tannehill megsérül legalább nem egy buttfumble QB van a pályán. És csak tippelek nem néztem meg a pontos számokat de nagyságrendileg ketten együtt fognak annyit keresni mint az a bizonyos buttfumble QB.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
váóóó. minőség felsőfokon 😊
egyenlőre ezt tudom mondani: ireland, mi történt veled? (de tényleg szigorúan csak egyenlőre) 😊
úgy néz ki, hogy nem bízzák a véletlenre a dolgot.
2 évre, 8 millió bankjegy.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Moore 2év 8misi! Hmm

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Moore resignak nagyok örülök, egy lyukas garast nem tettem volna rá h marad.

több mint 12 éve
Na ez jó hír!
több mint 12 éve
Matt Moore visszaigazolva.vassadi
Itt aztán zajlanak az események (nem akarják a hétvégére hagyni a dolgokat). 😊
Kifejezetten örülök Moore re-sign, mivel Devlin nagyon gyenge lenne 2. számúnak, FA-ról v. draftról hozni QB meg megint hülyeség, mert másra kell a zsé.
Úgy tűnik, hogy Long, Bush és Smith is meg lesz mártva az FA piac tengerében. 😊

Következő re-sign: Clemons vagy Garner, esetleg Fasano.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
És itt a következő:

twitter.com/JeffDarlington/status/310020448945586176
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Matt Moore visszaigazolva.
több mint 12 éve
nekem martinról mindig az a kép (inkább képek) ugrik be, hogy megkerülik, ledöntik, ellökik, stb. magyarul nem tudta felvenni a versenyt a DE-vel. mint írtam abszolút javult a preseasonhoz képest, de én is tartok tőlle mint briareos.

szerk.: el is felejtettem. úgy rémlik, mintha yeatman-el is tervek/gondolatok lennének, ott lent délen.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
engem martin eddig nem győzött meg mint NFL szintű LT, szóval nem bánnám ha maradna jobb oldalon és inkább balra hoznánk valakit, ha már nagyon kell

több mint 12 éve

Én lélekben már lemondtam Longról szinte biztos megy, Winston kézenfekvő lenne még így is, hogy nem fiatal.. 31 a falban azért még nem "öreg" és lehet draftolni később mögé. Bár Martin mint LT azért szerezni fog Tannehillnek meg nekünk még pár gyomorgörcsöt.
több mint 12 éve
Néha nem teljesen értem miről beszélgettek. Mindenesetre Eric Winston a liga egyik legjobb ROTje, de vakoldalra nem jó.ulpianus
Ha figyelnéd a csapattal való történéseket: senki nem beszélt arról, hogy Winston LT-nek jönne, mivel valszeg Martin-t teszik át ha Long elmegy és kvázi így nincs RT! Tehát Winston a jobb oldalra kellene értelemszerűen.

több mint 12 éve
Na evvel már két fontos player megtartva.
Kár h nincs LT-nk.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Mintha még nem lett volna:

profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/07/dolphins-keep-brian-hartline/
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Néha nem teljesen értem miről beszélgettek. Mindenesetre Eric Winston a liga egyik legjobb ROTje, de vakoldalra nem jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
azért wallace-t ne vegyük még tutira, hiába mondja mindenki h a pénz nem akadály, hallottuk ezt már eleget a múltbanbriareos
Nem tutira veszem, csak ezt a verziót látom egyenlőre elérhetőnek v. legalábbis ideális közelinek. Jennings szerintem sokat kérne, Bowe kilőve (ha anno egyáltalán célkeresztben volt), így egyenlőre az FA piacról Wallace a nagy remény (bár ő sem volt keveset kérni). De majd kiderül. Ha mégsem akkor több zsé marad más lyukak betömésére.

több mint 12 éve
azért wallace-t ne vegyük még tutira, hiába mondja mindenki h a pénz nem akadály, hallottuk ezt már eleget a múltban

több mint 12 éve
!

"Brian Hartline says he is not interested in making top dollar. He wants a fair contract & wants to continue to work with Ryan Tannehill. Also he has not thought that much about testing the market, says there has been great communications between his agent & Jeff Ireland."Ventura
Király, hogy begépeltem "ezer" sort és erre az oldal folyamatosan szarakszik. 😕
Még egyszer már nem írom be, csak az a lényeg, hogy Hartline szerződése borítékolható + Wallace + 3. körös WR draft (Ryan Swope, Da'Rick Rogers, Aaron Dobson vagy Stedman Bailey) + marad Bess, Matthews és Moore. És mhet majd a harc a TC-ben. 😊 Így én is meg leszek elégedve a WR felhozatallal mint ahogy ezt Ventura kollega is leírta. Egyetértek vele.

több mint 12 éve
!

"Brian Hartline says he is not interested in making top dollar. He wants a fair contract & wants to continue to work with Ryan Tannehill. Also he has not thought that much about testing the market, says there has been great communications between his agent & Jeff Ireland."

több mint 12 éve
eric winston kirakta a kansas city. vajon megpumpáljuk e egy kis szerződéssel. azthitszem valamelyikőtök itt még annó akarta volna itt látni, és az OL-ben csökkenthetnénk a kérdőjelet - azthiszem.Ventura
Fura volt egy kicsit tavaly, mert Winston wikis oldalán már be volt írva, hogy hozzánk írt alá, de egy nap múlva már a Kansas logó figyelt ott (de lehet te Jake Scott RG-re emlékszel, mert vele háromszor tárgyaltunk, de pénzügyi okok miatt nem lett semmi az üzletből; most sem hiszem, mert fiatalítani kell és ő már 31 éves). 😕 Nagyon szomorú voltam, de lehet most dűlőre jutnak Winston esetében. Bár én személy szerint nem szeretném.

Szeretném ha Long maradna, de nagyon úgy fest a dolog, hogy elválnak útjaink. Most volt egy hír Long-al kapcsolatban, hogy Dr. James Andrews igen jó képet festett róla az orvosi vizsgálatok alapján, bár hozzátette, hogy a sérült tricepsz részt még egy hónapig mindenképpen pihentetni kell. Nem túl jó hír az sem, hogy ez már nem az első sérülése Long-nak. Volt már bicepsz, térd és váll műtéte is.
Nekem kicsit hasonlít az eset P. Manning esetére, hogy már nem mertek vele kockáztatni a sérülése miatt és ha fájó szívvel is de elbocsájtották. Lehet itt is ez forog fenn?

Mondjuk én is sokallom az évi 11 millió $-át (főleg annak fényében, hogy lesérült az előző alapszakasz végére + a 2011-es év végére is), de ő arra hajaz, hogy a csapat arca, emblematikus figurája a jelenkorban, 1/1-es, Pro Bowl, All-Pro. Persze, csak a múltból nem lehet megélni. Ireland meg rohadt zsugori, konzervatív + még Ross-nak ez a stadion projekt, sok mindent visszavethet, főleg a fizetéseket.

Csak én attól félek, hogy Long elveszítésével ez a vékony OL, hajszálvékonnyá alakul át. 😕
Martin közepes + nincs másik OL, G poszton Incogniton kívül nincs értelmes játékos (Jerry bőven nem kezdő szint). Csak a C poszt megoldott. Ennek fényében OL és OG is kell. De piszok erős ám.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Bejelentkeztünk Charles Woodson-ért. Nem rossz csak kicsit öregecske már. Egyébként nem hiszem hogy el is hozzuk.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
abszolút. jó eredményei vannak/lettek. kapcsolat tannehillel, stb. bár elvileg inkább slotba jó, de nekünk van egy bess-ünk. egyébként a fenti okok miatt behúznák irelandék, és én inkább arra gondolok, hogy túl korán is....

wallace (jennings vagy ha nem jön FA, akkor allen/hopkins/patterson), hartline, bess, swope, matthews, moore. nem kicsit lennék elégedett a WR posztal 😊