NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
465
34
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Hírmorzsák:Bill Polian szerint Long „Tier-A” free agent játékos, aki méltó egy nagy aláírási bónuszra + multi-year contract-ra.
Ha a Fins nem bír megegyezni Clemons-al, akkor a franchise tag 6.8 millió $-ba fájna. Meredek.
Mel Kiper szerint 12th overal pick-re az egyetlen WR akit, érdemes választani az Cordarrelle Patterson. Ha-ha. Én ezzel személy szerint nem értek egyet. Inkább PR/KR, és valahogy nem tűnik ide valónak Miami-ba. Kicsit olyan „rendszeridegen” ő ide.
Továbbá Kiper szerint kevés jó első körös WR van, de a második körben már sokasodnak: ott akár hat v. hét jó képességű WR is lehet. A Dolphins-nak két választása is van ott.
Közben Wallace kapcsolatos hír, hogy a CBS-es Jason LaCanfora Steelers-hez közeli forrásra hivatkotva azt állította, hogy valószínű, hogy a Browns-hoz ír alá.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Most tényleg ez nyerte volna a logó versenyt?Szerintem szörnyű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
ebbe a NFL' under-25 team-be, de két játékosunkat választották be.-mike puncey: "Mike and Maurkice Pouncey are both stud centers, but the nod here goes to the less-heralded twin. He is particularly strong in pass protection, allowing just 1.25 sacks all season."
-reshad jones: "Jones was the subject of the most research for this piece. What I uncovered was a high-quality season. Jones recorded 73 solo tackles and four picks, allowing just 21 receptions."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Én meg Bush mellett állok. Ha mindenki így vélekedne hogy minek fizessek sokat valakinek, majd draftolok egy olcsót akkor nem lennének monster fizetések. Szerintem inkább arra megy ki ez a játék, hogy lejjebb tudják vinni az árát, mert úgy állnak hozzá hogy van helyette másik. Ráadásul 5-6 milla még elmegy szerintem.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
En nagyon kedvelem Busht, de annyiban azert megertem a font officet, hogy sok meccsen nagyon szenvedett es nem csak a fal miatt. Nem egyszer meg a bust Thomas is tobbre vitte. Ez nem er 6-7 millat.
több mint 12 éve
nem értem én se. dobnánk reggie-nek egy szerződést és a későbbiekben trade tárgya is lehetne, amivel újabb draft pickeket nyernénk.plussz miami népe is örül, hogy nálunk van reggie.
óriási duó lehetne reggie és lamar (még ha nem is sokáig).
mellesleg annak a híve vagyok, hogy amig nincs megfelelő háttér vagy bizonytalan ami mögötte van, ne romboljunk.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Hmhmhm.
Ezt én akkor sem veszem be... Bush termelt rendesen, a többiek nem tudtak/volt lehetőségük nagyon bizonyítani. Most meg hirtelen mindenki jobb, mint Reggie.
Én nagyon nem értek hozzá, milyen lehet GM-nek, stb-nek lenni, de miért azt b*sztatjuk, ami működik, és miért nem azt, ami nem?
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
egnew, vernon. lesz itt meglepetés. még így nem vártam a draftot meg az FA piacot sose.Dolphins GM Jeff Ireland said DE Olivier Vernon is "going to get much, much better."
Vernon, a 2012 third-round pick out of Miami, will spend the offseason working out with and learning pass-rush moves from Cameron Wake. "This is a big offseason for [Vernon], and that's an understatement," Wake said. Vernon registered 3.5 sacks as a nickel rusher as a rookie. He has explosive rush potential.
több mint 12 éve
remek kis összefoglaló táblázat a draftra bizonyos szituációkrafinnation.com/miami-dolphins-2013-draft-scenarios/
több mint 12 éve
Ki tudja, h mikor nyit a FA market ?DM13March 12, 2013: Free agency starts
több mint 12 éve
Odrick megy DT posztra, Starks kérdéses, h hosszabít-e ill. Soliai sokat keres a mutatóihoz képest. Úgyhogy kell egy bruti DE ... is ...DM13Elsőnek legyen OL, secondary, meg WR. A Front7 a jövő problémája, amire nem mondom hogy nem kell már most a megoldást keresni, de nem élet-halál kérdés. Egyszerre sosem lesz minden tökéletes, de most vannak olyan posztok ahol csereszintet nem üti meg a kezdő játékosunk.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Odrick megy DT posztra, Starks kérdéses, h hosszabít-e ill. Soliai sokat keres a mutatóihoz képest. Úgyhogy kell egy bruti DE ... is ...
több mint 12 éve
Armando Salguero of the Miami Herald suggests that the Dolphins might place RE Jared Odrick on the trade block.DT poszton ennyira nem számolna vele senki? Vagy annyit fogyott volna az end posztra, hogy belülre már túl sovány lenne? A robbanékonysága end posztra lehet kevés 43-ba, de egyetemről kijövet pont azt tartották erősségének 43 UT/3t posztra, hogy pass rushernek jó lesz belülre, ha csak azzal kell foglalkoznia, hogy egyenesen előre a neki kijelölt gapen át.
Odrick was drafted to play "five technique" in a 3-4 defense. The Dolphins are a 4-3 now, and Odrick lacks explosive ability requisite for 4-3 defensive ends. "He's not a fit for the scheme," Salguero writes. Odrick has cheap base salaries through 2014, is only 25 years old, and possesses an ideal skill set for the 3-4. He could likely bring back a second-day draft pick via trade.
több mint 12 éve
Bar a palyan lattam volna ilyen ehesnekSean Smith - DB - Dolphins
Free agent CB Sean Smith is expected to seek $8-10 million annually on the open market.
Smith and his agent anticipate a deal somewhere between Brandon Carr (five years, $50 million) and Jason McCourty (five years, $43 million). Per the Miami Herald, the Dolphins don't believe Smith is worth that much and for good reason. Although very physically gifted and only 25, Smith struggles versus smaller, quicker receivers, and Pro Football Focus charted him with more combined first downs and touchdowns allowed than any NFL cornerback in 2012.
több mint 12 éve
@dolphinsbuzztap: Orlando Sentinel >> Cutting kicker Dan Carpenter could preserve roughly $2 million in cap space t.co/KjCY1Lqw
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
www.miamidolphins.com/media/videos/Ryan-Tannehill-Joins-The-Finsiders/a719f9e0-0ad1-4406-9d11-2978524cefbb
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Oké, meglehet ezt oldani egy WR idehozatalával is, de én személy szerint jobban örülnék kettőnek. Egnew, habár nagyok az ígéretek, szerintem nem fog sokat hozzátenni a passzjátékhoz. És egy draftpick talán beleférhet a második körböl, feltéve hogy marad olyan akit érdemes kihúzni, és trade keretében további draftpicpickek jönnek 3.-4. körbe.Nem lepne meg, ha hoznánk Jennings, Wallace párosból valakit meg egy jobb nevű cornert is a piacról, aztán draftolnánk is egy-egy játékost mindkét posztra vagy esetleg corner helyett egy safety-t.
CB ügyben kellene még villantani valamit, bár ha Smith marad, akkor én úgy látom, hogy abból dolgozunk ami van.Geeri
Viszont ha 1. körben DE-et húzunk én elhányom magam az tuti.. Persze, persze Wake-nek kell segítség.. de könyörgöm ez a legégetőbb? Secondary - fos úgy ahogy van, idén a legjobb talán Reshad Jones volt, vagy inkább mondhatnám úgy is, hogy egyedül ő volt jó és Smith meg középszerű. Amúgy 1 meccsre majd minden irányítóból sztárt csináltunk..
Különben is Vernonból szerintem lesz valaki nem csak egy special teamer vagy szituációs player. Aztán az elkapó részleg szintén fos van Bess, Hartline és csókolom.. ha egy 7. körös offseasonben épp csak nem cutolt playerre alapozunk jövőre akkor mondhatjuk, hogy szarban vagyunk. Ezzel szemben aki azt mondja hogy a DL - fos az nem nézett idén Miami meccset, meg amúgy is 7. legtöbb sacket idén a mi defense-ünk jegyezte, ha van rá mód, hogy segítsük Wake-t rendben tegyük, de 1. kör nem lesz túlzás picit a többi needünk fényében? Valaki magyarázza meg, de most komolyan miért is ez a legfontosabb most rengeteg szakértő szerint? Nekem ez most valahogy nem áll össze. Help me out pls.
több mint 12 éve
Oké, meglehet ezt oldani egy WR idehozatalával is, de én személy szerint jobban örülnék kettőnek. Egnew, habár nagyok az ígéretek, szerintem nem fog sokat hozzátenni a passzjátékhoz. És egy draftpick talán beleférhet a második körböl, feltéve hogy marad olyan akit érdemes kihúzni, és trade keretében további draftpicpickek jönnek 3.-4. körbe.CB ügyben kellene még villantani valamit, bár ha Smith marad, akkor én úgy látom, hogy abból dolgozunk ami van.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az első szenátusi meghallgatáson pozitívan döntöttek és egyértelműen támogatták a beadványt a SunLife Stadium felújításával kapcsolatosan. Számos más sportlétesítmény pályázik a támogatásra, mint pl.: a Jacksonville Jaguars, vagy a Daytona International Speedway." A Dolphins tavaly ősszel már elkezdte kampányát egy új stadionért, mert szerintük az 1987-ben épített Sun Life Stadium ma már nem korszerű. Azt természetesen nem említik, hogy a mostani stadion is rendszeresen kong az ürességtől... Arról pedig pláne nem szóltak, hogy az elmúlt 7 és fél évben 300 millió $-t költöttek renoválásra, főleg közpénzből. Az új stadionért szóló kampány aztán január közepén új irányba fordult. Átvette a terv helyét egy nagy felújítási terv, amely 400 milliós költségvetésével sokkolta az embereket. Stephen Ross, a Fins tulajdonosa állítólag 200 millió $-t állna (természetesen ennek egy részét az NFL G4 alapja adná). Miami-Dade megye már elébe is ment a Dolphins terveinek, amikor a megye területén megszavazta a hoteladó 1 %-kal való emelését. Ez évi 9 millió $-t juttatna a projektbe. A megye azok után kezdett kapkodni, hogy nyilvánosságra került, Stephen Ross (a Dolphins tulajdonosa) és társai ajánlatot tettek az AEG-ra. Az AEG az LA-i Farmers' Field projekt gazdája, így könnyen elképzelhető lehetne sokak szerint, hogy Ross vinné a csapatot Los Angelesbe. Ross ezt tagadta, de jelezte, nagyon érdekli a 10 milliárd $-t érő vállalkozás.
Kedden a floridai szenátus Kereskedelmi és Idegenforgalmi Bizottság egyhangúan megszavazta a 400 millió $ támogatást a SunLife Stadium átalakítására. A 25 éves stadionnak nem ártana már egy kis renováció.
Új sportadózási törvény is életbe lépett, melyben adókedvezményeket nyújtanak az ilyen és hasonló stadionépítési v. felújítási tenderekhez. Több munkahely és több bevétel a cél.
Mike Dee Dolphins CEO elmondta, hogy az elkövetkezendő 25 évben szeretnének 4 v. 5 Super Bowl-t és 4 v. 5 BCS National Championship Games-t rendezni a stadionba, és ehhez mindenképpen szükséges a felújítás.
Az első körben elfogadták a tervezetet, de lesznek még további meghallgatások és szavazások az üggyel kapcsolatosan.
danyly
Az AEG portfóliója:
-létesítmények (becsült érték: 6 milliárd $): LA Live Complex, O2 Arena London, O2 World Berlin
-sportcsapatok (becsült érték: 2,5 milliárd $): Los Angeles Lakers (30 %), Los Angeles Kings (90 %), Los Angeles Galaxy (100 %), Houston Dynamo (50 %)
-tevékenységek és projektek (becsült érték: 1,5 milliárd $): sportesemények és koncertek szervezése, Farmers' Field projekt, egyéb beruházások"
gsn:
- the football of business -
több mint 12 éve
De ez a Matthews duma rám nehezedik nagy nyomással: lehet, hogy a draftolt WR és rutinos FA WR között a kötőszót Ireland "vagy"-ra cserélte? Oké hogy Matthews igéretes, meg fejlődést várunk tőle, node elvileg minden játékostól, akkor őt miért kellett kiemelni? Geerién úgy olvastam, hogy magas elvárásai vannak és egy stabil 4. WR pozíciót vár el tőlle.
engem sem zavarna, ha pickjeinket olyanokra költené ahová el is kél (a későbbi pickekek, cserékre). ez jó is lenne moore maradna 5.-nek hiszen elvan ott hátul és elég jó special team játékos, matthews 4., bess vissza slotba, hartline no2., és az no1 helyre kell egy ütős WR.
verseny úgy is lesz, hisz PS-ben ott van fuller, tyms + jönnek majd undraftedek is.
amúgy valóban igaz, hogy wake-n kívül nincs nagyon senki. nagyon meg vagyok elégedve a tavaly front 7 munkájával. voltak gyengébb meccsek, voltak erősebbek. ezt kéne tovább fejleszteni, és abban bizony van igazság, hogy wake-nek kéne párja. az utolsó meccsen a new england ellen úgy kikapcsolták a pass rush-unkat, hogy csak lestünk.
kíváncsi vagyok ki lesz a trade áldozat - ha lesz. én odrickból kinézném és akár thomasból is.
több mint 12 éve
Miken kell javítani és mire van ahhoz szükség, hogy jobb legyen az offense:1. Gyorsabb játék (nagyobb sebességre kell kapcsolni)
2. Több és jobb elkapók.
3. Tannehill játékának javulása.
További javítások:
Rövid yardos szituációk nagyobb hatásfokkal való végrehajtása. Idén harminc 3&1 kísérletből csak tizenötöt sikerült végrehajtani. Ez sokkal rosszabb mint két éve, amikor ezeket a szituációkat Polite rutinszerűen megoldotta. Persze az óta a FB-ek szerepe is változott az NFL-ben, megítélésem szerint. Szinte már csak blokkolnak (persze az az alapfeladata a játékok során), de néhány csapat még továbbra is magasabb hatásfokkal alkalmazza futásoknál, esetleg elkapásoknál.
Thomas pl.: 6 yardot szerzett 7 fogásból, 3&1 v. 2 szituban idén.
Mindenképpen kell egy kiváló sebességű elkapó, aki elég ravasz (elusiveness) ahhoz, hogy a mélyen védekező defense ellen megfelelő hatékonysággal játsszon, ill. a területére, irányába dobott lasztikat nagy százalékaránnyal elkapja. Továbbá az elkapás után is szerezzen plusz yardokat és route-t megfussa, ill. észrevegye a réseket a védelemben.
Pl.: Fasano 2.2 YAC átlaga a 62 TE-ből a 60. helyre elegendő. Keveset volt használva idén elkapásoknál, de a red zone offense-ben megfelelő volt. Hartline 3.4 YAC átlaga is kritikán aluli (ezzel csak négy elkapót előz meg az összevetésben).
Csak példaként említve T.Y. Hilton 7.7 YAC átlagot produkált rookie-ként. Ezzel 5. legjobb volt a ligában. Főként a hosszú TD átadások miatt volt ilyen magas az átlaga, amilyen play-ek igencsak hiányoznak a Dolphins offense repertoárjából. Persze ehhez olyan reciever is kell.
A szerelési kísérletek, defense-el való kontaktus utáni megtett yardok hozása. A kezdő backs-ek közül az ötödik legrosszabb volt 2.1 yard/after contact kategóriában Bush, de Thomas 2.3 yardos átlaga sem valami fényes. Miller egy tisztességes 2.7 yard átlagot hozott (de ő kevesebb meccset is játszott), akire nagy feladatok várnak 2013-ban.
Ireland azt mondta, hogy „kilő, mintha ágyúból lőtték volna ki, ha meglátja a rést”, továbbá hozzátette, hogy three-down szitukban kiválóan alkalmazható pass protection-ben.
több mint 12 éve
Az első szenátusi meghallgatáson pozitívan döntöttek és egyértelműen támogatták a beadványt a SunLife Stadium felújításával kapcsolatosan. Számos más sportlétesítmény pályázik a támogatásra, mint pl.: a Jacksonville Jaguars, vagy a Daytona International Speedway.Kedden a floridai szenátus Kereskedelmi és Idegenforgalmi Bizottság egyhangúan megszavazta a 400 millió $ támogatást a SunLife Stadium átalakítására. A 25 éves stadionnak nem ártana már egy kis renováció.
Új sportadózási törvény is életbe lépett, melyben adókedvezményeket nyújtanak az ilyen és hasonló stadionépítési v. felújítási tenderekhez. Több munkahely és több bevétel a cél.
Mike Dee Dolphins CEO elmondta, hogy az elkövetkezendő 25 évben szeretnének 4 v. 5 Super Bowl-t és 4 v. 5 BCS National Championship Games-t rendezni a stadionba, és ehhez mindenképpen szükséges a felújítás.
Az első körben elfogadták a tervezetet, de lesznek még további meghallgatások és szavazások az üggyel kapcsolatosan.
több mint 12 éve
Tannehill isn’t the only youngster expected to make a big jump in 2013. While Ireland said he has big hopes for offensive tackle Jonathan Martin and receiver Rishard Matthews, the player he singled out the most was running back Lamar Miller, who had 51 carries for 250 yards (4.9 average) and one touchdown in a limited role. He is expected to have a much larger presence in the offense next year, and could even replace Reggie Bush as the primary back.Nyomás Bushra, nyomás Longra: OK. De ez a Matthews duma rám nehezedik nagy nyomással: lehet, hogy a draftolt WR és rutinos FA WR között a kötőszót Ireland "vagy"-ra cserélte? Oké hogy Matthews igéretes, meg fejlődést várunk tőle, node elvileg minden játékostól, akkor őt miért kellett kiemelni?
Hát ha már Ireland is azt nyilatkozza hogy MIller helyettesítheti Busht is akár, akkor lehet tényleg megy Reggie. Azért sajnálom, mert igazi playmaker volt és sokszor az ő egyéni teljesítményén múlt egy egy TD. Persze Miller is tetszik de... Na majd meglátjuk mit kapunk!
RunRickyRun
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ezt meg inkabb nyomasnak erzem Bushon hogy alairjon jobb penzert, de valoban benne van a pakliban hogy lelep, ha jo ajanlata lesz.