NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
176
21
22:30, Netflix
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
long lassan rams játékos lesz. a fizikaival jól halad.mendenhall meg arizona-ban.
bush detroitban. örülök, hogy oda került.
"Kim Bokamper was just on ch. 4 and said to expect more signings by the Dolphins by days end. Fins remains very active."
szerk.: jake long a st. louis rams játékosa lett. ijááj istenem. 😕 de örülök, hogy egy másik szimpatikus csapathoz került.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
LB-k kapcsán egy kérdésem lenne a kicsit hozzá értőkhöz, hogy jól értem e ami történt. Run Def. -ben nagyon jó LB-ket cseréltünk le olyanokra akiknek lehet esélye pl. TE-k levédekezésében? Tehát kicsit coverage irányba próbáltunk elmozdulni nem?Kellert behúznánk én már elégedett lennék. És ne felejtsük el még van 9pick + nagy eséllyel egy ~4-5 körös compensatory is kinéz. Szóval nem csak FA-ból lehet még erősíteni ezt ne felejtsük el. Ireland nagyon beindult de ezt is vártuk el tőle idén nem?
több mint 12 éve
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Még egy ütős wr kellene, mert egy fecske nem fog nyarat csinálni még.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
nem temette is senki. itt arról volt szó, hogy ha valaki kérdőjel akkor ő az. persze, itt mindenről volt szó.a miami tovább keres WR után:
"Dolphins are still hoping to land WR Brandon Gibson."
"NFL Networks Jeff Darlington said the Dolphins want to spread out & go 4 wide. Dolphins are not done at receiver."
dustin keller is hozzánk látogat.
több mint 12 éve
Erröl volt már szó? Miami Dolphins have re-signed Chris Clemons
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Egnew még nem temetném, mert ugyebár nem is játszott. Láthattuk a HK-ban hogy blokkolásban nem volt toppon és valszeg azért nem dobták be a múlt évben. remélem hogy első éve elég volt ahhoz hogy megtanítsák vele a blokkolást is olyan szinten hogy bevethető legyen. Mert elvileg elkapásban nem volt rossz az egyetemen.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterDolphins keep on trying to make splash: Jets free-agent TE Dustin Keller will visit the Miami Dolphins.
több mint 12 éve
Tudom, hogy van még az FA piacon ember ill. idő rá, hogy igazoljunk, de az OL és TE kérdés nálam úgy tűnik, hogy a draftra tolódik.danylyegy belevaló TE kéne. eifert és ertz pont a blokkolásban gyengébb elvileg. egnew szintén WR - TE hibrid lenne, blokkolásban nulla. viszont ugye eifert és ertz elég jók elkapásban és valamelyikük kiválasztás még nagyobb löketet adna a passz játéknak és szintén örülnék neki, úgy mint a CB-nek.
ha úgy döntenének, hogy CB-t fognak húzni az első körben, akkor én az csinálnám, hogy hoznék egy veteránt vagy 2 éves szerződéssel (megjegyzem, még ha gyengült is az évek során, azt a teljesítményt biztos hozná, mint amit eddig láttunk a secondary-nkben!). így az egyik oldal adva lenne, a másik oldalra kiválasztanánk valamelyiket (pl.rhodes). később meg esetleg húzunk még egyet, had tanulgasson a veterán mögött.
TE poszton sajnos 2 név után csönd van, úgyhogy itt szorosabb az a gatya.
több mint 12 éve
Ha már ennyit rááldoztunk, ilyeneket várok tőle! Mondjuk a sebessége megvan és az irányváltásai is pazarok.www.youtube.com/watch?v=rzmTWenMQCU
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Kicsit elszaladtak a számok az éjszaka folyamán! Megmondom őszintén, hogy LB megszerzésére nem igazán számítottam. De, hogy kettő?! Én kifejezettem szerettem Dansby-t és Burnett-et is, és bíztam, hogy legalább az utóbbit ne. De sajnos ő is lapátra került. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre a két új szerzeményre. Fogalmam sincs, hogy sikerül-e normálisan beépíteni őket a front 7-be.Wallace igazolása számomra (mint mondtam korábban is) egyértelmű volt. Az alant leírt WR sor ill. alkalmazható taktika velük, azért csak alkalmas lesz valamire. 😊
Tudom, hogy van még az FA piacon ember ill. idő rá, hogy igazoljunk, de az OL és TE kérdés nálam úgy tűnik, hogy a draftra tolódik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Wallace tipikusan olyan WR akire igaz, hogy egymaga új szintre emeli az offense játékát. Gyors,igazi mélységi célpont, és erre tekintettel kell lennie a védelmeknek. Kell rá plusz ember, egyből mások szabadabbak lesznek, széthúzza a pályát, lehet középen vigéckedni. Ha igazán jó lesz, akkor a boxot sem fogják konstansan túltölteni, azaz könnyebb futni.
Szóval ha minden jól alakul akkor tényleg csodát tehet.
Nyilván nem fog minden jól alakulni, wheeler meg danell összeverekedned TC alatt, IR mind a kettő, Wallace meg majd tol egy Wilford féle idényt
több mint 12 éve
Azért ez a Wallace sign sokat segíthet Hartline és Bess produktumán, így már fel lehet tenni nyugodt szívvel egy 3 WR-es setet a pályára.
több mint 12 éve
Lassan lehet kidobni az össze mezt mert mindenki elmegy! 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Jó az új lb sor de én sajnálom a régi csapatot. Nekem nem jön annyira be ez a rúgjunk ki mindenkit aztán lehet megint összeállni ki tudja meddig. Persze oké hogy pénz marad a kalapba de új szerződés is van a világon. Na bizzunk a legjobban.Wallace nekem meg soknak tűnik árban. Biztosan jó játékos de mi lesz ha lesérül, vagy egy jobb D kivonja a játékból, akkor ugyanott vagyunk mint tavaly. Most így 1 embertől várjuk majd a passzjátékot hogy csodát tesz. Ráadásul a futó játék is mostmár egy nagy kérdőjel lesz, amig nem látjuk mit is tud a csere duónk.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Blitzben viszont jóval erősebb lett így az LB sor. És 14M helyett 8ból jönnek ki. Nem tuti bukás ez, de vannak kétségeim, az idő majd eldönti.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miben?Wow sztem ez a két LB igazolás nagyon drága volt...Azért tavaly átlagon felüli volt.
Wheeler szívesen láttam volna nálunk évi 3 max 4 misiért, de ennyit sztem nem ér, mert "csak" egy átlagos kezdő SLB 4-3ban...Rolni
És amit mondtam: miami has informed linebacker kevin burnett that he is being released.szaba
En birtam nagyon, mert porgott mint allat es szinfolt volt a Dben, de futas ellen voltak csunya mistacklek, pass ellen tobbszor lemaradt...
Ennyit sztem semmikepp nem er...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Most van aki szerint a Wheeler -Elerbe kettos jobb a Dansby- Burnettnel?fiatalítunk, remélem bevállk
C`mon man...Delonso_
több mint 12 éve
Ireland mutogatja a másik arcát is :\ Dansby fizetését is sokallottam mert top fizuért egy jó átlagos teljesítményt hozott, de azt stabilan. Most meg megint van izgulni való, mert Wheeler-Elerbe duó lehet jobb lesz, de fogadni nem mernék most még a Dansby-Burnett párostól borítékolható stabil, kiegyensúlyozott teljesítményre sem tőlük.Cook miatt nem sírok egy percig sem.
Személy szerint örülni tudnék ha a draftra szánr pénzen felül még maradna egy kis tartalék a capben, mert nem szeretném ha úgy néznénk ki pár év mulva mint a Jets pl. most.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Most van aki szerint a Wheeler -Elerbe kettos jobb a Dansby- Burnettnel?Nincs, de abba ne hagyjátok 😉
C`mon man...Delonso_
több mint 12 éve
Most van aki szerint a Wheeler -Elerbe kettos jobb a Dansby- Burnettnel?C`mon man...
több mint 12 éve
Wow sztem ez a két LB igazolás nagyon drága volt...Azért tavaly átlagon felüli volt.
Wheeler szívesen láttam volna nálunk évi 3 max 4 misiért, de ennyit sztem nem ér, mert "csak" egy átlagos kezdő SLB 4-3ban...Rolni
És amit mondtam: miami has informed linebacker kevin burnett that he is being released.
több mint 12 éve
Wow sztem ez a két LB igazolás nagyon drága volt...Wheeler szívesen láttam volna nálunk évi 3 max 4 misiért, de ennyit sztem nem ér, mert "csak" egy átlagos kezdő SLB 4-3ban...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Dolphins agreed to terms on a five-year, $26 million deal with OLB Philip Wheeler, formerly of the Raiders.
több mint 12 éve
Jön Wheeler is. Akkor viszont alighanem repül Burnett is.