NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
fermi0614

Apró észrevétel: Nem cutoltuk Longot, lejárt a szerződése.
Több milliós különbségek voltak a csapat és long elképzelései között fizetés terén, szóval ez van.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Szerintem is várható volt hogy JL menni fog. Az egy dolog hogy a barátai meg csapattársai is azt akarták jöjjön vissza, de a vezetőség valszeg nem számolt már vele, mert akkor el sem engedték volna. Engem aggaszt az utóbbi évek sérülés hullámai is. Köszönjük neki az elmúlt éveket, de itt az idő hogy jöjjön helyette egy fiatal tehetség remélhetőleg a draft-ról, aki majd újra hosszú ideig meghatározó ember lehet.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
fermi0614 Los Angeles Rams 2
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy szopni 4 évre az NFC legerősebb csoportjának legszarabb csapatába, amit totál szét is hordtak mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint szarul esik.Geeri
Szeva koma!
figyelj: ez amerikai football, mindenkinek az a célja hogy minél jobb játékosokat igazoljon és minél jobb szezont fusson, valamint szórakoztassa a nézőket, mert ez egy szórakoztató sport. Isten tudja, hogy hány féle indoka volt Long-nak hogy így döntött, de attól neked városi suttyónak nem kell más csapatokat szitkozni mert vmi nem úgy történt a kis életedben több ezer km-rel odébb ahogy te akartad. Vagy ha csak szitkozódni tudsz akkor javasolom neked hogy menj kérlek és nézz európai football, ott meg találod a te szintednek megfelelő intelligenciával rendelkező szurkolókat akikkel naphosszat káromkodhatsz meg akár verekedhetsz is.
a másik: a Miami miért nem hosszabbított szezon közben vagy itt a FA időszak előtt, vagy közben Long-gal? Miért kellett cut-olni aztán meg sírni utána hogy jajj nem jön vissza. Szerintem egy nagyszerű játékos akitől nem is értem hogy hogyan vállhat meg egy csapat, de mivel Rams drukker vagyok örülök neki, hogy hozzánk jött.
A Dolpins nekem mindig egy szimpatikus csapat volt és jó igazolásokat csinált eddig úgyhogy minden okod meglenne rá hogy így is bizakodj! A legjobbakat a csapatnak!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Sajnos várható volt. Bár én abból a szempontból nem értettem, hogy tényleg sok mindenki lobbizott érte ill. szerette volna ha marad (család, szurkolók, csapattársak).
Kapott 4 évre 36 millió $. A Miami meg kb. 7-8 milliót akart neki adni évente. Ez ilyen sokat számítana neki? Vagy környezetváltozásra vágyott? Vagy úgy kihívást keresett? Sok, nagyon sok kérdés. Mindent köszönünk Jake. Nekem személy szerint a kedvenc játékosom mind közül. Persze ezen túl is marad a kedvencem, csak nem a csapatomban játszik, ami szomorú.

Én egyet mondok végszóra: a csapat arcát, emblematikus figuráját veszítettük el. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Most komolyan - minden kukacoskodás nélkül - valaki magyarázza már el, hogy miért jobb annyival az Ellerbe, Wheeler, Wallace, Keller, Gibson érkező oldal, mint a Burnett, Dansby, Fasano, Bush, Smith, Long távozó, hogy Dream Team-ként kelljen aposztrofálni a csapatot.
A fiatalítás egy dolog, a túlfizetés meg egy másik, de én Wallace érkezésén kívül nem sok erősítést látok!
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy szopni 4 évre az NFC legerősebb csoportjának legszarabb csapatába, amit totál szét is hordtak mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint szarul esik.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Hát ez van, majd jön más.
Azért sajnálom

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Affene...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pfz462ep9epnokrsv7pj
Jake Long signs $34M contract with St. Louis Rams
Tackle Jake Long has signed a four-year contract with the St. Louis Rams, giving the team protection for quarterback Sam Bradford. Long and Bradford are both former No. 1 overall draft picks.

Richie nem lesz túl boldog... S mi sem 😕

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Remélem a nagy shoppingolásnak nem az lesz a vége, mint a NYJ-nél.DM13
Vagy az Eagles-nél. 😊Süsü
... és még van 1-2 csapat.DM13
A pffbusiness blogon megjelent egy jó kis bejegyzés ezzel kapcsolatban:  www.profootballbusiness.com/2013/03/im-going-to-take-my-talents-to-south.html

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
reméljük (*_*)

"CBS Sports' Jason La Canfora passes along "buzz among GMs" that free agent Jake Long is likely to re-sign with the Dolphins."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Vagy az Eagles-nél. 😊Süsü
... és még van 1-2 csapat.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Vagy az Eagles-nél. 😊
több mint 12 éve
egy két oldalon már a miami dolphins helyett, dream team-et írtak 😀

kampányolnak bőszen hogy gyűjjön haza jake 😊
 www.thephinsider.com/2013/3/17/4114122/richie-incognito-on-the-bring-back-jake-bandwagon

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Remélem a nagy shoppingolásnak nem az lesz a vége, mint a NYJ-nél.

több mint 12 éve
Jake Long will probably re-sign. You'll hear people paint it as a great move by Miami. They'll hide the numbers so everyone can save face.
Omar Kelly

több mint 12 éve
Salguero szerintem italos!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
The Miami Herald's Barry Jackson reports Elvis Dumervil's agent intends to call the Dolphins because the DE would like to play for Miami.
Armando Salguero
ööö LoL?
több mint 12 éve
Minden csapat úgy vág neki a szezonnak h a cél szuperbowl, nincs ebben semmi extra

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Superbowl? Azért ez nagy felelőtlenség lenne kijelenteni! Oda még kevesek leszünk de ha egy rájátszás össze jönne végre annak örülni fogok!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Keller és Gibson is azt mondja, hogy a Dolphins célja idén a Super Bowl. Érdekes, de ha így van akkor Long resign alap.Geeri
Minden évben annak kéne lennie...

Veszélyes játék ez, ebből lehet nagyon pofára esni! Nagy a jövés-menés most nálatok, de rengeteg a kérdőjel is egyben, nehéz megítélni pontosan, hogy mennyire erős ez a keret!
Már az is nagy szó lenne, ha Pats-et megtudnátok komolyan szorongatni, annak ellenére, hogy ők most úgy tűnik gyengülnek.leeon83
Nagy a jövés menés, de ahogy eddig én látom nem az történik, hogy nagy nevekkel megtűzdelik a csapatot aztán nagy pofával nekimegyünk a szezonnak.. LB-k terén fiatalítás volt. Minden leigazolt játékos 30 alatti nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem egy évre terveznek hanem hosszú távon szeretnének egy erős csapatot.

Long resign aztán ott van 9 ill. sanszos, hogy 10 pick amiből kell 2 bevethető CB legalább és minőségi depth sok-sok posztra.
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Keller és Gibson is azt mondja, hogy a Dolphins célja idén a Super Bowl. Érdekes, de ha így van akkor Long resign alap.Geeri
Veszélyes játék ez, ebből lehet nagyon pofára esni! Nagy a jövés-menés most nálatok, de rengeteg a kérdőjel is egyben, nehéz megítélni pontosan, hogy mennyire erős ez a keret!
Már az is nagy szó lenne, ha Pats-et megtudnátok komolyan szorongatni, annak ellenére, hogy ők most úgy tűnik gyengülnek.
több mint 12 éve
Keller és Gibson is azt mondja, hogy a Dolphins célja idén a Super Bowl. Érdekes, de ha így van akkor Long resign alap.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Long resign, és FA téren az offense ki is van csinosítva. CB mostmár csak drafton szerintem, és G is.
A secondary lesz kritikus jövőre, ha safety duótól nem jön a tavalyi kiugró teljesítmény, akkor meg egyenesen gyászos. Clemons nekem hatalmas kérdőjel, és az LB sor is. Ilyen se volt még, de jelenleg a D-t féltem jobban.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
keller 1 éves igazolása tetszik. CB utána második legnagyobb problémás poszt, azonban így ezzel egnew lehet nyugodtan a második számú és ha valóban beválik, mint ahogy hisznek benne, akkor keller után előléphet.
hogy tannehillnek nevesebb célpontjai vannak, az RB posztal is nyugodtabb vagyok, és szerencsére a későbbi körben is lesznek jó kis játékosok (lettimore a favorit a mockokban) - és amúgy is miller lesz a kezdő, csak ez a thomas fiúcska teljesítménye nem igen tetszeget nekem.
gibson igazolás után lesz e swope draft?

gyerünk, igazoljunk még egy CB-t, és long írjon alá! remélem incognito rábeszéli, hogy fogadja el az ajánlatot 😊

több mint 12 éve
richie nagyon pörög twitteren h tartsuk meg Jake-et. Szegény meg fog zuhanni ha nem sikerül 😊