NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
44
10
19:00, Netflix
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem elég lesz már az FA igazolásokból. Azért nem kell elverni az összes meglévő pénzt. Egy kicsit hagyjunk jövőre is. Most 15,78 millió $ maradt még, de ebben nincs még benne Louis és V. Martin fizetése.Június 1. -én felszabadul még 9 millió, Dansby, és Burnett cut-ok úgy lettek kivitelezve pont azért mert azt a pénzt nem akarja Jeff elkölteni.(+ így nem lesz penalty ha minden igaz) Szóval veheted úgy, hogy majdnem 25 millió cap spaceünk van amiből lejön Martin és Louis pénze. Meg majd a draftolt játékosok pénze ami megint nem lehet több 6-7 milliónál. Szóval jelen állás szerint (aztán lehet rosszul gondolom) ha leigazolnánk még 1 jobb nevet (Grimes) akkor is 10 millió körüli összeget át tudunk tolni a következő évre. De sok dolog befolyásolja a cap spacet pl. hogy a top 51 fizut veszik csak. 51. Nálunk De'Andre Presely 480,000$ ha Martin idén 2 milliót keres akkor Presely már csak az 52 lesz a listán szóval "csak" 1,52 millióval lett kevesebb a cap space. De javítsatok ki ha marhaság amit írtam. Lényeg a lényeg én a pénz miatt nem aggódom azzal egész jól zsonglőrködik Jeff és ezt az egyet biztosan el kell neki ismerni.
Martin amúgy: Signed a two-year, $4 million contract. The deal contains $750,000 guaranteed.
Ireland-ot kérdezték kiket szeretne drafton, ő azt mondta, hogy pass-rusher-t, recievers-t, tackle-t és corner-t. De RB és S az nem kellene? WR meg minek?danyly
Nagyon sok új név lesz ősszel a pályán az az egy biztos én inkább amiatt aggódom, hogy beválnak e, +11 rookie is jön.
Ellenben ha jól sülnek el a dolgok nagyon jó depthünk lehet.
több mint 12 éve
Ireland-ot kérdezték kiket szeretne drafton, ő azt mondta, hogy pass-rusher-t, recievers-t, tackle-t és corner-t. De RB és S az nem kellene? WR meg minek?danylylesz itt trade nem kell félni. a rajongók listáján ők szerepelnek: paul soliai, davone bess, jared odrick.
lehet itt írta valaki vagy nem tudom hol láttam, de mintha olyat láttam volna, hogy nagy csata lesz az elkapó poszton. philbin vagy 12 elkapót akar összeengedni az 5-6 helyért (inkább 6) - gondolom ebben benne van a draftolatlan játrékosok is.
safety poszt: reshad jones-ra nagy figyelem hárul, FS részlegen clemons visszahozva 1 évre, emellett mccray-re nagyon ráizgultak (ezek alapján gondolom clemons sem véletlen kapott csak 1 évet).
amit ireland mondott szerintem a főbb prioritás - és valóban ezek azok! ugyhogy kb ezek lesznek az első 3 -4 körben. a maradék körben meg nem mondta senki hogy nem jönnek cserének valók - pl. safety.
én a corner pároson aggódok.
ne felejtsetek el szavazni! ezuttal marinonak montanaval kell kiállnia ismét 😊
espn.go.com/sportsnation/feature/madden25cover?ex_cid=other
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Dolphins signed DT Vaughn Martin, formerly of the Chargers.Szerintem elég lesz már az FA igazolásokból. Azért nem kell elverni az összes meglévő pénzt. Egy kicsit hagyjunk jövőre is. Most 15,78 millió $ maradt még, de ebben nincs még benne Louis és V. Martin fizetése.
Ha a piros kör a delfin körül mondjuk egy amerikai foci labda lenne, rögtön másképp mutatna szerintem. De amúgy megszokás kérdése.RunRickyRunnem értem itt a labdás sztorit. vikings, lions, green bay, stb... a legtöbbnek ez alapján köze se lenne!
most hirtelen a new england korábbi logója és a jets ugrik be aminek tényleg köze van.
😊
nekem sem volt bajom a sisakkal. a kezdetektől rajta volt. inkább a delfin alakja üt mostmár el az korábbiaktól (nem C-hez hasonló alakot ír le).
mostmár a meznek kell jónak lennie (narancssárga nike jel lesz, az eddigi fehér helyett az látszik a képen), meg a csapatnak! idén az egy lépéssel előrébb cél mellett a new england megszorongatása is cél, amihez secondary kell. sajnos az utolsó meccsen olyan szinten kivonták a pass rush-unkat a játékból, hogy fájdalom volt nézni - lehet csak kéne hozni 1-2 évre egy veteránt és vernon-t egyre többször játszatni.
😊Ventura
Martin amúgy: Signed a two-year, $4 million contract. The deal contains $750,000 guaranteed.
Ireland-ot kérdezték kiket szeretne drafton, ő azt mondta, hogy pass-rusher-t, recievers-t, tackle-t és corner-t. De RB és S az nem kellene? WR meg minek?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kint arról irkálnak a fanok, hogy Odrick ledob 20lbs-t ami látszik is rajta már most. Nem tartom lehetetlennek, hogy egy Odrick 2.0 project van éppen telepítés alatt a DE poszton Vernon 0.7a segédprogrammal.
több mint 12 éve
Vagy üthetné az uszonyával a lasztit. Azt még mindig nem értem mi a rosz a sisakban a delfin fején?Geeriinstabilitást okoz az univerzumban.
ugye úgy lenne az igazi, ha a sisakunkon is szereplő logón egy delfin van akinek a fején egy miami sisak van, amelynek a logóján egy delfin van egy miami logós sisakkal és azon a logón egy delfin van akinek a fején egy miami sisak van... szóval érted...
több mint 12 éve
Dolphins signed DT Vaughn Martin, formerly of the Chargers.Ha a piros kör a delfin körül mondjuk egy amerikai foci labda lenne, rögtön másképp mutatna szerintem. De amúgy megszokás kérdése.RunRickyRunnem értem itt a labdás sztorit. vikings, lions, green bay, stb... a legtöbbnek ez alapján köze se lenne!
most hirtelen a new england korábbi logója és a jets ugrik be aminek tényleg köze van.
😊
nekem sem volt bajom a sisakkal. a kezdetektől rajta volt. inkább a delfin alakja üt mostmár el az korábbiaktól (nem C-hez hasonló alakot ír le).
mostmár a meznek kell jónak lennie (narancssárga nike jel lesz, az eddigi fehér helyett az látszik a képen), meg a csapatnak! idén az egy lépéssel előrébb cél mellett a new england megszorongatása is cél, amihez secondary kell. sajnos az utolsó meccsen olyan szinten kivonták a pass rush-unkat a játékból, hogy fájdalom volt nézni - lehet csak kéne hozni 1-2 évre egy veteránt és vernon-t egyre többször játszatni.
😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Vagy üthetné az uszonyával a lasztit. Azt még mindig nem értem mi a rosz a sisakban a delfin fején?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ha a piros kör a delfin körül mondjuk egy amerikai foci labda lenne, rögtön másképp mutatna szerintem. De amúgy megszokás kérdése.RunRickyRunA piros kör a Delfin mögött egyébként a Nap 😀 ami tökéletesen passzol Miamihoz. Összességében nyilván új, szokatlan, de komolyabb mint a sisakos téma. Az más kérdés, hogy szerintem kicsit ingerszegény és inkább divatos, mint kreatív. De én nem egy lógónak szurkolok! 😊
több mint 12 éve
Ha a piros kör a delfin körül mondjuk egy amerikai foci labda lenne, rögtön másképp mutatna szerintem. De amúgy megszokás kérdése.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
A vikes logóban sincs semmi focis, senkit sem zavar
több mint 12 éve
A régi logó jobb volt!Szerintem.Egyáltalán miért kellett megváltoztatni?(tudom,hogy ez az új mánia) de ezen tényleg semmi foci nincs...
több mint 12 éve
Nos Grimes esetleg meg is lehet, en nagyon orulnek nekiCBS Sports' Jason La Canfora reports the Dolphins are "very much in on" free agent CB Brent Grimes, and he "could land there soon."
La Canfora doesn't add much new to what has already been reported, but GM Jeff Ireland knows he needs cornerback help badly. Look for Grimes to have a home sometime soon. He's arguably the top free agent left.
több mint 12 éve
eric winston, brent gimes!!!!!Őt már teljesen elfelejtettem, hogy még tárgyalunk vele. 1 évre szerződtettük, tehát egyenlőre meghatározta a deal-t az ACL sérülése. Reméljük rendbe jött és az edzőtáborban megmutatja, hogy tudja folytatni ott a munkát ahol a sérülés előtt állt. De ne legyen belőle Hicks.
"The Dolphins have signed G Lance Louis."
és erre egy kis válasz hozzászólás külföldről:
- He was the bears best OL in 2011
- Bears best OL=Bill Belichick's best smiley dayVentura
De ettől függetlenül én még számolok egy OG-vel a drafton.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
eric winston, brent gimes!!!!!"The Dolphins have signed G Lance Louis."
és erre egy kis válasz hozzászólás külföldről:
- He was the bears best OL in 2011
- Bears best OL=Bill Belichick's best smiley day
több mint 12 éve
Szépnek szép és jó a vonalvezetése, de mivel egy delfinből (logóból) nehéz kihozni keménységet (vagy valami mást ami jellemző az amerikai focira), így marad a szépség. Az északnyugati parti indiánok totemoszlopán látni hasonlót, így marad a tisztelet és a bizakodás, hogy a mi szerencsénk is eljön egyszer.
Go Dolphins!danyly

😂
több mint 12 éve
Szépnek szép és jó a vonalvezetése, de mivel egy delfinből (logóból) nehéz kihozni keménységet (vagy valami mást ami jellemző az amerikai focira), így marad a szépség. Az északnyugati parti indiánok totemoszlopán látni hasonlót, így marad a tisztelet és a bizakodás, hogy a mi szerencsénk is eljön egyszer.Go Dolphins!
több mint 12 éve
mike dee megerősítette a hírt 😕 de boldogalan vagyok (bár jobb mint az első fake logok). még az kell, hogy a mezt is alaposan elbuzerálják. jaguarsnak abszolút pozitív irányba ment nálam a logo és a mez újítás. na mindegy. megszokás kérdése.profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/27/dolphins-confirm-new-logo/

több mint 12 éve
jóvan. ez is kiderült, de értékelném, ha lecsapnánk rá, aztán elcsendesedhetünk.RT Eric Winston wants to play in Miami, but Dolphins aren’t biting
blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/03/25/rt-eric-winston-wants-to-play-in-miami-but-dolphins-arent-biting/
több mint 12 éve
Több forrás is megerősítette, hogy a kiszivárgott logó lesz tényleg az újjjncaaén sehol nem láttam azt az erősítést - twittert nem lestem.
de hogy ilyen szép nagyban is lássuk ezt a "gyöngyszemet"
több mint 12 éve
Közben látom Spitler is maradt. Nagyon jó.
több mint 12 éve
DT Dwan Edwards vizitált ma nálunk. Mondjuk erre a posztra sem ártana egy plusz ember (de a draftról).Mondjuk ezen a videón inkább a DE posztot favorizálják mint need (meg RB,TE,T és CB):
www.miamidolphins.com/media/videos/NFL-Network-Breaks-Down-Fins-Draft-Options/677409de-61cf-497b-afae-d50c561ec53c
több mint 12 éve
Több forrás is megerősítette, hogy a kiszivárgott logó lesz tényleg az újjjncaaLehetne rosszabb is... De attól még nehezen fogok megbarátkozni vele 😒
És nem cserélem le csak azért sem a cuccaim 😀 Viszont talán a váltáskor majd lesznek jó kis akciók a régi verzióból - előre a 100 Ft-os dollárért :Đ
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Több forrás is megerősítette, hogy a kiszivárgott logó lesz tényleg az új

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal