Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
unalmas.még a jagsnek is jobbat sikerült összehozni :\
több mint 12 éve
azt csiripelik,hogy kész a deal Albert ügyben hozzátok
több mint 12 éve
mit mondjak. jobban bejött a narancssárga csíkkal... amúgy nem rossz.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Long új kalandokat szeretett volna, legalábbis egy egész hosszú interjúban ezt mondogatták az aszonnyal, valószínűleg ez is közrejátszott hogy alig többért Rams mezbe bújt.Mivel Martint nem szeretném bal oldalon látni, ezért mindenképpen hozni kell egy, legalább az átlagost felülről súroló LT-t. Lehetőség az Albert trade: viszonylag kis rizikóval stabil megoldás legalább 4 évre, viszont viszi a pénzt.
Másik lehetőség: draft. Csak itt az a probléma hogy majdnem a legjobb cetlik mennének el egy olyan feltradere, amivel lenne esélyünk elit LT-t húzni. Vagyis legalább két darab, idén vagy jövőre biztos kezdő játékost cserélnénk el egy LT-re.
Akkor már inkább az Albert trade szvsz.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Tehát Long megfizetése helyette megfizetik Albertet és még fel is adnak egy 2. kört. Érdekes
több mint 12 éve
Mike Jurecki of XTRA Phoenix is "hearing" the Dolphins and Chiefs LT Branden Albert are negotiating a new contract.Miami would send one of its two second-rounders -- either No. 42 or 54 overall -- Kansas City's way if a deal gets hammered out, and we have no reason to believe one won't be. Albert is likely seeking upwards of $8 million annually on a long-term contract. The Chiefs traded their original second-round pick to the 49ers as part of the Alex Smith trade. Jurecki is a local Arizona reporter, but he's a reliable source with good scoops.
több mint 12 éve
gyerekek. bekullantottam. így egybe látni a menetrend-et.... én nem a decembert említeném meg. én inkább első körben septemberre helyezem a hangsúlyt. jön luck és kedves pajtása hillary; falcons és jones; saints és sean payton; ravens és torrey smith, illetve ray rice....: SECONDARYYYYpozitívum, hogy győzelemmel nyithatunk - még ha az idegenben is van (utoljára 2010-ben a buffalo ellen idegenben nyertünk); BYE week után szintén akár egy győzelemmel nyithatunk otthon a buffalo ellen.
úgy nézem a december hardcore lesz, mert csoportmeccs duplán számít, így mindenki küzdeni fog keményen, főleg mivel a hajrá lesz ----> vér és veríték 😊
sajnálom a dolgot, mert nagyon magas lett 1 év alatt az elvárás az Fa igazolások miatt és a nép már playoffot akar - . én maradok a realitás talaján, és örülök, ha 1-el vagy 2-vel több győzelmünk lesz! 😊
(szeptember 30.-án a falcons ellen monday night football, október 31.-én thursday night football a cincinnatti ellen, november 11 megint monday a tampa bay ellen, + egy new england elleni meccs normál időpontban <----- remélem 1x, 2x-szer leszünk a sporttv-n 😊 )
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
De legalább zömében nekünk kényelmes időpontok.December viszont durva lesz nagyon, at Jets at Steelers Pats at Bills Jets. Brutál. Buffalo is pont a legnagyobb hidegben.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
vicces lesz a menetrendünk... utolsó 3 hét, három csoportmérkőzés
több mint 12 éve
második körös pickról van szó állítólag, annyiért tényleg nem lennék szomorú 😊kristofÍgy van. Hetekkel ezelőtt is erről tárgyaltak. Csak akkor még a Dolphins kért egy kis időt, hogy mérlegelje az egyéb lehetőségeket.
Pontosabban a Miaminak két második köre van, és ez ebből a korábbi a 2/10 (#42) lenne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
második körös pickról van szó állítólag, annyiért tényleg nem lennék szomorú 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha PO-ért küzdünk ebben az AFC-ben sztem az is komolyan számít. nyilván így is jobb lenne, mint mondjuk egy Menelik Watson, de jó áron nem lennék szomorú ha jönneAlbert nem tudom mennyire lenne jó megoldás, nem hiszem, hogy nálunk majd végig egészséges tudna maradni... :\kristofAzért nem volt vele annyira komoly gond. Minden évben kihagy 1-2 meccset, nem 10et.ulpianus
több mint 12 éve
Albert nem tudom mennyire lenne jó megoldás, nem hiszem, hogy nálunk majd végig egészséges tudna maradni... :\kristofAzért nem volt vele annyira komoly gond. Minden évben kihagy 1-2 meccset, nem 10et.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Albert nem tudom mennyire lenne jó megoldás, nem hiszem, hogy nálunk majd végig egészséges tudna maradni... :\
több mint 12 éve
egy újabb fajta huncutság?szerk.: igy van. ez az új sisak. forrás: miami dolphins twitter.
|
| nem lepődnék meg ha valami ilyesmi lenne az új gúnya a retro jegyében
|
|
több mint 12 éve
Dolphins working on a trade for offensive tackle Branden Albert(ha így lenne, akkor egy esetleges bess és/vagy soliai trade-el szereznénk pick-et --> dm13 "odrick középre" elmélete mehetne így.)
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-0418-20130417,0,4041252.story?track=rss
több mint 12 éve
A csapat újra megnézte Ryan Swope-ot (72 catches, 913 yards), most a receivers coach. Sherman dolgozott vele a Texas A&M-nél. Egy produktív slot receiver, érdekes kombináció: csúcskategóriás sebesség és rövid területen jól tör előre. Ha a drafton találunk egy jó slot-ot, akkor akár Bess-t el is lehet tradelni. További elkapó meghallgatások: West Virginia-ról Stedman Bailey-vel (hatékony slot is lehet),a Duke-ról Connor Vernon-al és Cris Carter fiával, Duron Carter-el, akivel Jeff Ireland együtt ebédelt.
Továbbá figyeljük Corey Lemonier (Auburn, DE; 15 sacks utolsó két évben), aki egy potenciális második v. harmadik körös pick. Bár lehet, hogy 3-4-es OLB-nek jobban megfelel, mint 4-3-as DE-nek, de megoldható.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Dolphins DT Randy Starks won't attend voluntary offseason conditioning. He will attend mandatory mini-camp. Franchised, wants long-term deal.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
megelőlegeznek egy kis bizalmat nekünk az nfl.com-on 😊"A 13 legjobbnak ígérkező alapszakaszbeli meccs az nfl.com szerint." - fűzővel kifelé blog
több mint 12 éve
😀 Hány ilyen "lobonc" lesz a csapatban?Ami szemet szúrt, hogy mindenki régi emblémás szerkóban nyomja. Feltételezem pár pólóra futja azért lehet a játékosok szervezkedtek, vagy csak túl sokat látok bele ? 😊
több mint 12 éve
Indul az önkéntes meló: www.miamidolphins.com/media/photo-gallery/Dolphins-Open-Offseason-Conditioning-Program/2a1d34a0-ac77-4e01-93d9-09fe9dbe8356#f6a874a1-7e51-4f9b-bd35-86caa45701cdWheeler meg Ellerbe hajszerkezete nem gyenge 😀
Mindig jövőre!