Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Most olvastam egy draft előtt íródott cikket Dion Sims-ről. Egyetemen az első éve után a foci szezon után kosarazgatott is, többnyire PS-ben, de volt meccse a kosárcsapatban is. 2010-es szezonra eltiltották: Iskolai laptopok lopásába keveresett az apjának köszönhetően. A combine idején egy interjúban azt mondta erről, hogy kapott karácsonyra egy laptopot az apjától, aki a Michigan Egyetem tanára volt. A fater ezért az egyetemen keresztül olcsóbban juthatott laptopokhoz, azonban azok árát sosem fizette vissza az egyetemi kasszába.
Ami nagyon érdekes: ugye én azt hittem, hogy ekkora méretekkel ő biztosan egy blokkoló TE, csak jók a kezei. A valóság azonban az, hogy a blokkolással mindig is problémái voltak. Igaz könöyksérülése hátráltathatta. Utolsó szezonjára állítólag ebben javult.
Hatalmas méretei ellenére azonban gyors, igaz route-jait nem futja annyira szépen.

Ha ez igaz, akkor nagyon tetszik a srác: amit nem lehet tanulni, a mozgékonyság, gyorsaság, és a jó kezek megvannak. Passzjátékban kitűnő célpont lehet, és blokkolni csak meg tud majd tanulni. Meg remélhetőleg Egnew-al ellentétben a playbookot is 😀Geeri
Akkor van egy Egnew 2.0-nk ? Faja, akkor már megvan mindenünk....azaz már csak ez hiányzott.

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Most olvastam egy draft előtt íródott cikket Dion Sims-ről. Egyetemen az első éve után a foci szezon után kosarazgatott is, többnyire PS-ben, de volt meccse a kosárcsapatban is. 2010-es szezonra eltiltották: Iskolai laptopok lopásába keveresett az apjának köszönhetően. A combine idején egy interjúban azt mondta erről, hogy kapott karácsonyra egy laptopot az apjától, aki a Michigan Egyetem tanára volt. A fater ezért az egyetemen keresztül olcsóbban juthatott laptopokhoz, azonban azok árát sosem fizette vissza az egyetemi kasszába.
Ami nagyon érdekes: ugye én azt hittem, hogy ekkora méretekkel ő biztosan egy blokkoló TE, csak jók a kezei. A valóság azonban az, hogy a blokkolással mindig is problémái voltak. Igaz könöyksérülése hátráltathatta. Utolsó szezonjára állítólag ebben javult.
Hatalmas méretei ellenére azonban gyors, igaz route-jait nem futja annyira szépen.

Ha ez igaz, akkor nagyon tetszik a srác: amit nem lehet tanulni, a mozgékonyság, gyorsaság, és a jó kezek megvannak. Passzjátékban kitűnő célpont lehet, és blokkolni csak meg tud majd tanulni. Meg remélhetőleg Egnew-al ellentétben a playbookot is 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Ha már eleve ugyan azok a jogok illetik meg (házasságot, gyerekvállalást kivéve) mint bárki mást akkor mi a bánat miatt van szükség ilyen coming out-ra? Nem értem miért kell, hogy téma legyen ez.. van meleg ismerősöm mégsem érzi szükségét annak, hogy a munkahelyén ezt egy ügyvezetői értekezlet keretében bedobja a publicba. Házasodjanak felőlem, gyereket is nevelhet bátran ha egyikük szül de nehogy már én kérjek elnézést mert nem értem meg őket akárcsak Wallace. Nem kell nekem elfogadnom semmit azon, hogyha valaki meleg, egyszerűen nem tartozik rám ugyanúgy kezelem mint bárki mást. Média cirkusz semmi más.. tuti lesz meleg hónap szivárvány masnival 1-2 éven belül csak figyeljétek meg.

Hogy ON is legyek kicsit Tyson Clabo is vizitál ma.
több mint 12 éve
Mike Wallace twitter-én zajlik az élet. 😊
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.danyly
Pedig semmi kivetni való nem volt abban, amit leírt. Csak a meleglobbiba ez ma nem fér bele már.szaba
Ez van... a csaj már nem divat. A s.gg az új p..a. 😀

több mint 12 éve
Wallace first tweet read, "All these beautiful women in the world and guys want to mess with other guys...smh." (SMH is shorthand for "shaking my head.")

A few minutes later, he added, "I'm not bashing anybody don't have anything against anyone. I just don't understand it."

Aki ebből balhét csinált, na annak lehet egyfajta kissebségi komplexusa. Én is elnézést kérek, mert a női nemhez vonzódom... 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 244
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.danyly
Pedig semmi kivetni való nem volt abban, amit leírt. Csak a meleglobbiba ez ma nem fér bele már.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Ross eléggé osztotta Sparano-t a draft alatt egy interjúban...😀DM13
Erről van egy hosszabb cikk a Herald-on. A lényeg az, hogy Sparano-val a csapat nem fejlődött és nem volt vele megelégedve teljesen. Azok után meg, hogy Ross beszélt Jim Harbaugh-al, és ezt Tony megtudta, a csapat játéka mély zuhanásba kezdett.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nálam ez lett volna a draft, ha nincs varia:
Werner
Cyprien FS
Taylor ( pipa )
Thomas (pipa)
Okafor DE
Jenkins (pipa)
Randle RB
Swope WR
Sturgis (pipa)
Cunningham TE

több mint 12 éve
Ross eléggé osztotta Sparano-t a draft alatt egy interjúban...😀

több mint 12 éve
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bryant McKinnie beugrik egy sütire Jeff-hez aztán lehet egy felmérés is belefér. De aktívak vagyunk az látszik.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
tökéletes! ez a legjobb, mikor megvan a kezdő (misi), de lejár a szerződése 1 év múlva és a rookie pedig tanulhat mögötte addig.

"Dolphins GM Jeff Ireland says the team envisions fourth-round LB Jelani Jenkins as a future starter.The Fins are set at linebacker with Dannell Ellerbe bookended by Koa Misi and Philip Wheeler, but Jenkins could replace Misi outside in 2014. Misi is entering a contract year. Jenkins battled injuries at UF, but was superb in pass coverage as a weak-side 'backer. He will focus on special teams as a rookie."

"The Dolphins will move seventh-round S Don Jones to cornerback.They're projecting him as a slot corner."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyetértek Csabeeval, csak sajna Thomas inkább LG, nem tudom, hogy muzsikálna a jobb oldalon, pedig inkább őt nézném a kezdőben, mint Louist vagy Jerryt
több mint 12 éve
Winstont el kellene csípni, 1+1et elé lehetne tolni nyugodtan évi 4M-val. Carpenter cut+ Marshall cut és még pozitívba jövünk ki. Martin még fejlődhet, és tavaly is még az elfogadható kategória volt, idén talán jön a stabil jó forma.
Incognito szerintem maradni fog. Longot itt akarta tartani, nem tudom elképzelni, hogy ne tudnánk vele megegyezni még 2-3évről, akár home discount áron. DT poszton lesz inkább a csillaghullás attól tartok.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Mi ez az őszinte utálat Martinnal szemben? Most komolyan inkább a 3. körös Thomas-t LT-nek aki guardot játszott utolsó évében? Ráadásul Martin helyett akinek az eredeti posztja LT? Azért ennyire nem volt fostalicska, adni kell neki időt.

A másik, hogy miért kezelitek kész tényként hogy Incognito repül jövőre? Simán lehet az még resign és pro-bowler volt tavaly a srác. Kell egy bad guy a csapatba!

Martin - Incognito - Pouncey - (Louis, Jerry, Thomas) - Winston fal nekem simán emészthető főleg úgy hogy húztunk egy jól blokkoló TE-t egy jól blokkoló RB-el. Ha nem jön Winston érdekesebb a buli, de még úgyis összerakható egy közepesen megbízható fal.

Baszki hosszú évek után túl vagyunk egy offseasonon ami után tényleg van alapunk bizakodni de bedumáljuk hogy rettenet szar a falunk mert elment Long aki lássuk be tavaly simán volt olyan "sz@r", mint Martin. False start, holding, meg sack is jött róla dögivel. Mégsem emiatt nem mentünk Super bowl runt. A tavalyi szintet tudja ez a fal hozni simán ha jön Winston tutit ha nem akkor is szinte biztosra vehető az én olvasatomban.

Én átkozottul elégedett vagyok idén és nagyon várom az TC-t meg a képeket, videókat az 5 PS meccsünket.
több mint 12 éve
Ha már az Albert üzlet ne jött létre visszakanyarodunk Winston-hoz. 😊
Tavaly is jöhetett volna már de akkor meghiúsult az üzlet, de most megint elkezdődtek a tárgyalások vele kapcsolatban. A liga legjobb RT-je szerintem, de nekünk igazából LT kellene mert a vakoldali védelemre Martin gyenge. Vagy lesz LT Thomas, RG Winston, Martin meg backup. Nekem így is jó lenne. 😊
Azt mondják kb. 3-4 millió $ kér évente fizunak Winston. Ez teljesen rendben lenne.

több mint 12 éve
ireland és philbin válaszol
(néhányan kinti fórumon azt susmogják, hogy winstont csak alá kéne még íratni)

www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-gm-jeff-ireland-unfiltered-after-the-2013-draft-20130428,0,3447270.story?track=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sports%2FMiamiDolphinsweblog+%28Miami+Dolphins+|+Sun-Sentinel+Blogs%29

www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-coach-joe-philbin-unfiltered-after-the-2013-draft-20130428,0,1497110.story?track=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sports%2FMiamiDolphinsweblog+%28Miami+Dolphins+|+Sun-Sentinel+Blogs%29

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
UDFA lista. innen jön a következő bess? 😊
 www.miamidolphinsdraft.com/2013/04/list-of-miamis-udfa-additions/

Tyler Bray, QB, Tennessee (UDFA) reportedly has signed with the Miami Dolphins.
Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊Ventura
Ezt a listát én is megtaláltam + ezt is:
 www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents

De hogy ezek mennyire szavahihető listák? Sok nem egyezik benne. Vagy mert azokkal nem egyeztek meg, vagy azért mert ez egy "feltételezhetően, aláírhatnak" lista.

Az nfl.com-on volt egy lista azon írták, hogy "reportedly" Bray.danyly
De ezen az oldalon megint más lista van:
 www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/27/4276394/undrafted-free-agent-tracker-2013

4 WR és 5 DL (ebből 3 LB) pluszba. Durva nagy harcok lesznek még akár a második számú posztokért is. 😊
Sokan elvéreznek majd a csapatba való kerülésnek az útján, de meg lesz legalább a küzdőszellem.

több mint 12 éve
és akkor... 😊

Ugye az NFL csapatoknak lehet 30 non-local draft prospectek-et tesztelni, találkozhatnak a csapatvezetőkkel, orvosi teszteket végezhetnek rajtuk.

A Miami esetében kiszivárgott 16 név:
Texas S Vaccaro
Houston CB Hayden
Arkansas State S Don Jones
Boise State CB Jamar Taylor
Washington State QB Jeff Tuel
Washington State WR Marquess Wilson
Southeast Louisiana CB Robert Alford
Alabama CB Dee Milliner
Utah DT Star Lotulelei
FSU OT Menelik Watson
Florida LB Jelani Jenkins
Florida TE Jordan Reed
Harvard H-Back/TE Kyle Juszczyk
Chadron State OT Garrett Gilkey
Michigan State TE Dion Sims
Sierra (CC) WR Courtney Gardner

Persze ez nem jelent semmit, de vannak itt jó kilátások.danyly
Ventura
Igen szerepel itt pár név akik jöttek is. Meg szerintem a 14 hiányzó név közül is lenne egy pár a draftolt játékosok között.
Ez az jelenti a war room és úgy együttvéve a stáb jól dolgozott, a kiszemelt embereket elhozták.

több mint 12 éve
és akkor... 😊

Ugye az NFL csapatoknak lehet 30 non-local draft prospectek-et tesztelni, találkozhatnak a csapatvezetőkkel, orvosi teszteket végezhetnek rajtuk.

A Miami esetében kiszivárgott 16 név:
Texas S Vaccaro
Houston CB Hayden
Arkansas State S Don Jones
Boise State CB Jamar Taylor
Washington State QB Jeff Tuel
Washington State WR Marquess Wilson
Southeast Louisiana CB Robert Alford
Alabama CB Dee Milliner
Utah DT Star Lotulelei
FSU OT Menelik Watson
Florida LB Jelani Jenkins
Florida TE Jordan Reed
Harvard H-Back/TE Kyle Juszczyk
Chadron State OT Garrett Gilkey
Michigan State TE Dion Sims
Sierra (CC) WR Courtney Gardner

Persze ez nem jelent semmit, de vannak itt jó kilátások.danyly

több mint 12 éve

Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊Ventura
Ezt a listát én is megtaláltam + ezt is:
 www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents

De hogy ezek mennyire szavahihető listák? Sok nem egyezik benne. Vagy mert azokkal nem egyeztek meg, vagy azért mert ez egy "feltételezhetően, aláírhatnak" lista.

Az nfl.com-on volt egy lista azon írták, hogy "reportedly" Bray.

több mint 12 éve

Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊

több mint 12 éve
Stacy-t kivitte a Rams, Gillislee elsőre nem volt szimpatikus, de most már azt mondom, hogy van benne upside rendesen, Philbin-ben meg bízok hogy ki is hozza belőle a stáb.
Ireland-nak azért most könnyebb volt. Végre van konzisztens edzői elképzelés, ehhez könnyebb megtalálni az embereket. Meg volt pick is dögivel idén.

CB, meg WR, nomeg DE posztokért öldöklő harc a TC-ben 😊 Meg akkor Devlin is kap motivációt.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Na ez nagyon kell.

több mint 12 éve
Lattimore úgy kb. kihagyja ezt az évet és koránt sem biztos, hogy 100%-os lesz. Nekünk meg nem project-nek kellett az RB hanem kezdetektől a rotációba.

Jordan picket leszámítva nem egy szexi draft, de minden "needre" húztunk valakit. Meglátjuk mi lesz ebből. 😀 Jó lenne idén is egy Hard Knocks!