Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
pofás 😊 (bár lemaradt wake good to go. incognito is az lenne, csak nem hiszem, hogy marad jövőre)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Az én mockom, hogy DE lesz.. mert nem szeretném 😀
több mint 12 éve
Ott úgy is érdekesebb választások (és több) lesznek.danylyaz igaz, de az elő kör nagyot szól. lemaradsz mikor 1/12-nél kiválasztjuk dj hayden-t.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Sajnos az első napot nem tudom követni. 😕 Melóba korán reggel kelés, 24 órás szoli. Majd onnan holnap este (hajnalban) követem a második napot. Ott úgy is érdekesebb választások (és több) lesznek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A Pro Day keretein kívül kicsit több időt töltöttek el a csapatvezetők: North Carolina RB Giovani Bernard-al (Miami-nak nagyon tetszik), Auburn DE Corey Lemonier-el és UF safety Matt Elam-el.+ Kis private időt töltöttek el a campus-on a West Virginia-ai Tavon Austin-al (gyors kis slot receiver).
Csak a rend kedvéért, hogy kivel is lehet még esetlegesen számolni a drafton.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vmint Egnew ( 😂 ) és Clay is ott van, én még mindig Rhodest mondom.
több mint 12 éve
én választásom az első körben:Keller annyira sérülékeny, hogy az 5 profi évében 8 meccsről hiányzott, azt is mind az előző szezonban!
tyler eifert. miért? habár úgy néz ki a CB poszt a legnagyobb gond, de azthiszem grimes-marshall páros lesz a kezdő és emellett nagyszerű cornerback-ek lesznek a második, harmadik körben. keller mögött senki nincs, és ráadásul sérülékeny. a WR és a TE sor magas szintű lenne.
készül a pályán is arculat.
Ventura
több mint 12 éve
én választásom az első körben:tyler eifert. miért? habár úgy néz ki a CB poszt a legnagyobb gond, de azthiszem grimes-marshall páros lesz a kezdő és emellett nagyszerű cornerback-ek lesznek a második, harmadik körben. keller mögött senki nincs, és ráadásul sérülékeny. a WR és a TE sor magas szintű lenne.
készül a pályán is arculat.
több mint 12 éve
A kesztyűben van narancs. 😊A narancs nekem is hiányzik belőle! 😕RunRickyRununalmas.osztom 😕 minden aqua... igy is egy kicsivel több narancssárgát akartam volna 😕 Ventura
még a jagsnek is jobbat sikerült összehozni :\kristof
több mint 12 éve
Ugye az NFL csapatoknak lehet 30 non-local draft prospectek-et tesztelni, találkozhatnak a csapatvezetőkkel, orvosi teszteket végezhetnek rajtuk. A Miami esetében kiszivárgott 16 név:
Texas S Vaccaro
Houston CB Hayden
Arkansas State S Don Jones
Boise State CB Jamar Taylor
Washington State QB Jeff Tuel
Washington State WR Marquess Wilson
Southeast Louisiana CB Robert Alford
Alabama CB Dee Milliner
Utah DT Star Lotulelei
FSU OT Menelik Watson
Florida LB Jelani Jenkins
Florida TE Jordan Reed
Harvard H-Back/TE Kyle Juszczyk
Chadron State OT Garrett Gilkey
Michigan State TE Dion Sims
Sierra (CC) WR Courtney Gardner
Persze ez nem jelent semmit, de vannak itt jó kilátások.
több mint 12 éve
Extra pickek érkezőben Északról:Source confirms Davone Bess trade talks incl. Miami getting 4th rounder but giving up other compensation, possibly later pick.
Sources tell me 99.9% receiver Davone Bess from Miami to Cleveland Browns for mid round picks.(Tony Pauline)iktriad
több mint 12 éve
Durcizás:Starks has skipped the team's voluntary workout program in protest of the franchise tag.
+
átírom ez a mock draft dolgot, mert ha Albert jön, lehet nincs is második kör; kihagytam RB-t (javítva) ill. lehet hogy egy OG sem ártana, de azt hátsó körökben már nem nagyon ajánlatos.
több mint 12 éve
Itt az én mock draft-om:1. kör: Xavier Rhodes, CB, Florida State
2. kör: Alex Okafor, DE, Texas
2/2: kör: Terron Armstead, OT/G, Arkansas Pine-Bluff (ha jön Albert)
Kyle Long, OT/G, Oregon (ha nem jön Albert)
3. kör: Vance McDonald, TE, Rice
3/2. kör: Brandon Williams, DT, Missouri Southern
4. kör: Marcus Lattimore, RB, South Carolina
5. kör: Cooper Taylor, S, Richmond
5/2. kör: Ty Powell, OLB, Harding
7. kör: Nigel Malone, CB, Kansas State
7/2. kör: Emory Blake, WR, Auburn
7/3. kör: Quinn Sharp, P/K, Oklahoma State
több mint 12 éve
ó bazmeg.Delonso ezt nem fogja szeretni (mondjuk én sem)
több mint 12 éve
Extra pickek érkezőben Északról: Sources tell me 99.9% receiver Davone Bess from Miami to Cleveland Browns for mid round picks.(Tony Pauline)
több mint 12 éve
sztem várnak, és ha valamelyik OT a top3 ból bennmarad a pickünknél, akkor elviszik azt, ha nem akkor trade 4 for albert.briareosÚgyis lesz... Bár valaki szerint feltrade is lehetséges. Más szerint letrade.... Megy a ködösítés rendesen. 😀
több mint 12 éve
sztem várnak, és ha valamelyik OT a top3 ból bennmarad a pickünknél, akkor elviszik azt, ha nem akkor trade 4 for albert.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"As @Edwerderespn reported, Chiefs-Dolphins resumed trade talks for Branden Albert. This is like Revis deal: has to happen."inkább ő jöjjön az egyik második körösünkért, mint jóval drágábban felmenni valamelyik top3 OT-ért. szerintem.
több mint 12 éve
Új logóhoz retro mez, nincs narancs? Ez elég béna lett 😕Nap folyamán nem írja mindenki le a saját mockját? 😊
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A narancs nekem is hiányzik belőle! 😕unalmas.osztom 😕 minden aqua... igy is egy kicsivel több narancssárgát akartam volna 😕 Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
állítólag dolgozunk, hogy letradelünk az 1/12-ről. helyes. albert trade-el sürgős nem lenne a nagyon hamari OL húzás, jó kis CB-t lehet húzni a 2.-3. körben, eifert meg állítólag nem érne 1/12-őt, de a második kör elején elvinnék szerintem. ha letradelnénk 1/20 körülre reális esély van hogy bent marad és ott megéri behúzni (vagy ertz). a narancssárga csíkok hiányoznak (ami a csapat fennállása óta része a csapatnak, illetve miami, dél floridához-hoz tökéletesen passzol). üresnek tűnik. de annyiban örülök, hogy nem lett seattle seahwaks tipusú!
több mint 12 éve
unalmas.osztom 😕 minden aqua... igy is egy kicsivel több narancssárgát akartam volna 😕