Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Reményeim szerint valamelyik túlfizetett CB cut áldozata lesz, húzunk este kickert, és Carpenter is, és ebből megfinanszírozzuk Winstont. Ha jól kalkulálom akkor van 3db 4. körös pick, és még 3db 5.ből, 6.ban semmi, és 2db 7.
4.ben jöjjön szerintem TE, WR,G. Később meg lehetne egy Zac Stacy erőfutónak, meg depth meg ugye K.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Stephen Ross says Tony Sparano damaged the Dolphinswww.miamiherald.com/2013/04/27/3367319/ross-sayssparanodamagedthe-team.html
Thomas játszott LT és RT is a college-ban, gondolom ezért lett draftolva, attól függ Martin majd mire lesz képes. Közepes a lábmunkája mint OT, de elképzelhető akár egy solid OG-ként is.danylya fal helyzetét én is siralmasnak látom. thomas inkább pass block-ban jó. millerék nem tudom mit fognak kihozni a futó játékból.
jamar taylor pick tetszik, de én személy szerint nem CB-t választottam volna a 4. választásunkal (újab CB későbbi körben). thomas meg csak beesett, hiszen elég sok falembert elvittek előlünk.
kíváncsi vagyok swope-ot el tudjuk e kapni (ha egyáltalán akarnak WR-t, és ő az elsődleges cél).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mehh, a két CB tetszik, de Thomas :\ alapvetően vele sem lenne bajom, de ha Jordan helyett Johnsont húzzuk most meg Damontre Mooret vagy Okafort akkor sokkal elégedettebb lennék.
több mint 12 éve
Össze-vissza trade, így egyelőre maradt még 5 választási lehetőségünk. CB most már van dögivel, de ez a két srác most még ismeretlen számomra. Nem őrájuk számítottam. + az OL emberke területen sem az jött be amit gondoltam. Thomas számomra teljesen homály. Nem is olvastam draft előtt róla semmi elemzést, leírást stb. Sokoldalúnak tűnik és úgy erős közepesre értékelik. Mondjuk nekünk jobban jött volna egy elit LT (pl: Albert), de nem jött létre a deal sajnos. 😕Így összefoglalva csak az OL jelenlegi állását: nálam katasztrófa. Két közepes T (idei és tavalyi draftról) + egy T/G (Garner, backup), RG-ben Jerry (gyenge) és Louis (sérüléséből ki tudja, hogy épül(t) fel). Csak a C és az LG biztos pont, de Incognito szerződése is lejár jövőre (30 éves lesz 2014-ben, bár még ez elmegy korban ezen a poszton; csak hát ő sem lesz gyorsabb).
Tannehill-t így szét fogják ütni. 😕
Taylor erős, atletikus és van benne kezdő potenciál.
Davis jó testi adottságokkal rendelkezik, és kiváló a labda érzéke.
Thomas játszott LT és RT is a college-ban, gondolom ezért lett draftolva, attól függ Martin majd mire lesz képes. Közepes a lábmunkája mint OT, de elképzelhető akár egy solid OG-ként is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
2. kör Jamar Taylor (CB) - Boise Statecan he play LT?
"I can blitz; I can play zone coverage; I can play man coverage. I feel like I can do it all." 😊
Úgy legyen.danyly
több mint 12 éve
2. kör Jamar Taylor (CB) - Boise State"I can blitz; I can play zone coverage; I can play man coverage. I feel like I can do it all." 😊
Úgy legyen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Na tessék:Looks like John Dorsey isn't going to get his second-round pick for Branden Albert.
több mint 12 éve
Közben és is rátaláltam. De azért köszi.Semmit sem kaptatok, csak felcsereltuk a 4. (es egy kesobbi) koros pickeket.Bess barna lett...Egy középső körös picket kaptunk, de még nem tudni hányadik köröset.danyly
sajnálombriareos
Adam Schefter @AdamSchefter 17m
For former Dolphin WR Davone Bess, MIA and CLEV swapped draft spots in two rounds, including the 4th rd. There were no actual pick given up.Joey Tribbiani
The Dolphins trade with Cleveland swapped fourth-rounders and fifth-rounders. Miami picks up seven spots in the fourth round.
több mint 12 éve
Semmit sem kaptatok, csak felcsereltuk a 4. (es egy kesobbi) koros pickeket.Bess barna lett...Egy középső körös picket kaptunk, de még nem tudni hányadik köröset.danyly
sajnálombriareos
Adam Schefter @AdamSchefter 17m
For former Dolphin WR Davone Bess, MIA and CLEV swapped draft spots in two rounds, including the 4th rd. There were no actual pick given up.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Bess barna lett...Egy középső körös picket kaptunk, de még nem tudni hányadik köröset.
sajnálombriareos
több mint 12 éve
Ezek után már nem tudok elképzelni CB húzást 2. körben. Én inkább OT-t tudnék elképzelni Watson v. Armstead személyében (persze ha Albert-et nem szerezzük meg). Ma délután 2-kor összeültek megint tárgyalásra Albert ügyben, de egyelőre semmi hír ezzel kapcsolatban. De ahogy melléfogtunk tavaly a második körös OT ügyben, így akár egy őrült pick-et is el tudok képzelni. Mondjuk egy S ( mondjuk Earl Wolff). 😊
több mint 12 éve
Engem is mint mindenki mást (majdnem mindenkit), meglepett ez a Dion Jordan húzás, de (közhellyel élve) ez úgy is csak később derül ki mi lesz a srácból. A szélen való támadásban kiváló. Lehet akár a következő Jason Taylor is. De kicsit úgy néz ki mint Aldon Smith. Ha felszed még 20 fontot, jó is lesz az az erőnlét ami az NFL-ben való játékhoz kell. Gyors a szélen, kiváló „motor” hatja.
Vékony testalkat (egyelőre), és váll probléma is van vele kapcsolatban. Sok ismeretlen tényező egyelőre.
Nem kérdés, hogy kiváló edge rusher.
De nem látni benne az inside mozgást. Mindig kifelé mozog ill. arra indul el. Ha nagy profi játékos akar lenni, akkor nem csak a szélen kell futnia, előre törnie.
A legalkalmasabb arra, hogy 3-4-es OLB helyett 4-3-as DE-t játsszon. Kevesebb mint 250 font, meg tudja csinálni a támadási pontot amit kiszemelt magának? Tud az NFL-beli játékosok ellen olyan erőt kifejteni, hogy a tackle-t véghezvigye? De a futás megállítása kiváló a LOS-on a college-ban- 23 tackles for loss volt az utolsó két évben.
Rá tesznek egy kis izmot és dinamit lesz. Meg fogják találni az edzők a módját, hogy egy szörny legyen a pályán, és rengeteg bánatot okozzon az ellenfeleknek (főleg Brady-nek és az offense-nek).
Amikor kétszer találkozunk egy évben a Pats-el, kell egy olyan ember, aki one-on-one nyeri a párharcokat ill. blizt rohamot, indít Brady ellen (ugye abban nagyon sebezhető). Erre kell építeni.
Hosszú lábú, fluid mozgású atléta és meglepő erőt sugároz az egész védővonalra. Kis türelem kell hozzá, hogy teljesen kifejlődjön, de kb. két év alatt a természetes robbanékonyságát és nyers erejét igazán lehet majd kamatoztatni. Negatív tényező: hogy blokkok ellen nem nagy hatékonysággal küzd. Ha bezárják, nem nagyon tud kiszabadulni belőle. Sokszor elkapkodja az első lépést (bemozdulás).
több mint 12 éve
Jordan-ből nem hiszem hogy bust lesz: a problémája javítható, erőssíteni lehet. Valakin gyorsítani, ügyessé, agilissá tenni már jóval nehezebb lenne. Albert trade beeshetne lassan. Bár titkon kiváncsi vagyok mit varázsol Ireland ha nem tudja megszerezni.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
volt azért már cingár DE-nk aki elég jól tolta 😉
több mint 12 éve
Jelen állás szerint és jobban kielemezve az első kört jobban örültem volna, ha maradunk a seggünkön és behúzzuk Werner-t.... Kissé cingárnak tűnik DJ és statjai sem kiemelkedőek, jelenleg sérült is, de lehetőség az van benne...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a legutolsó a clevelandi 4. kör volt, sztem majd csak a 3. nap előtt jelentjük be (mint remélhetőleg nemsokára Albertet)
több mint 12 éve
bess trade blockot sajnálom mondjuk, de ez van.briareosvalaki tud valamit erről az ügyről? vagy csak annyit hogy áruljuk? esetleg kósza pletyka érdeklődő csapatokról? mennyit kaphatnánk érte? 4.-5. kör?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve

több mint 12 éve
na most tudok érdemben nyilatkozni, nagyon jó pick.olcsón mentünk fel, ha tényleg megegyezünk alberttel is, akkor elégedett leszek. fasza eddig az offseason, remélem összeáll a a csapat is.
bess trade blockot sajnálom mondjuk, de ez van.
több mint 12 éve
Bocs a Phinstől, az NFL kapcsolta rossz helyre a hívást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal