Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Ross eléggé osztotta Sparano-t a draft alatt egy interjúban...😀

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Mike Wallace twitter-én zajlik az élet. 😊
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Bryant McKinnie beugrik egy sütire Jeff-hez aztán lehet egy felmérés is belefér. De aktívak vagyunk az látszik.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
tökéletes! ez a legjobb, mikor megvan a kezdő (misi), de lejár a szerződése 1 év múlva és a rookie pedig tanulhat mögötte addig.

"Dolphins GM Jeff Ireland says the team envisions fourth-round LB Jelani Jenkins as a future starter.The Fins are set at linebacker with Dannell Ellerbe bookended by Koa Misi and Philip Wheeler, but Jenkins could replace Misi outside in 2014. Misi is entering a contract year. Jenkins battled injuries at UF, but was superb in pass coverage as a weak-side 'backer. He will focus on special teams as a rookie."

"The Dolphins will move seventh-round S Don Jones to cornerback.They're projecting him as a slot corner."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyetértek Csabeeval, csak sajna Thomas inkább LG, nem tudom, hogy muzsikálna a jobb oldalon, pedig inkább őt nézném a kezdőben, mint Louist vagy Jerryt
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Winstont el kellene csípni, 1+1et elé lehetne tolni nyugodtan évi 4M-val. Carpenter cut+ Marshall cut és még pozitívba jövünk ki. Martin még fejlődhet, és tavaly is még az elfogadható kategória volt, idén talán jön a stabil jó forma.
Incognito szerintem maradni fog. Longot itt akarta tartani, nem tudom elképzelni, hogy ne tudnánk vele megegyezni még 2-3évről, akár home discount áron. DT poszton lesz inkább a csillaghullás attól tartok.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Mi ez az őszinte utálat Martinnal szemben? Most komolyan inkább a 3. körös Thomas-t LT-nek aki guardot játszott utolsó évében? Ráadásul Martin helyett akinek az eredeti posztja LT? Azért ennyire nem volt fostalicska, adni kell neki időt.

A másik, hogy miért kezelitek kész tényként hogy Incognito repül jövőre? Simán lehet az még resign és pro-bowler volt tavaly a srác. Kell egy bad guy a csapatba!

Martin - Incognito - Pouncey - (Louis, Jerry, Thomas) - Winston fal nekem simán emészthető főleg úgy hogy húztunk egy jól blokkoló TE-t egy jól blokkoló RB-el. Ha nem jön Winston érdekesebb a buli, de még úgyis összerakható egy közepesen megbízható fal.

Baszki hosszú évek után túl vagyunk egy offseasonon ami után tényleg van alapunk bizakodni de bedumáljuk hogy rettenet szar a falunk mert elment Long aki lássuk be tavaly simán volt olyan "sz@r", mint Martin. False start, holding, meg sack is jött róla dögivel. Mégsem emiatt nem mentünk Super bowl runt. A tavalyi szintet tudja ez a fal hozni simán ha jön Winston tutit ha nem akkor is szinte biztosra vehető az én olvasatomban.

Én átkozottul elégedett vagyok idén és nagyon várom az TC-t meg a képeket, videókat az 5 PS meccsünket.
több mint 12 éve
Ha már az Albert üzlet ne jött létre visszakanyarodunk Winston-hoz. 😊
Tavaly is jöhetett volna már de akkor meghiúsult az üzlet, de most megint elkezdődtek a tárgyalások vele kapcsolatban. A liga legjobb RT-je szerintem, de nekünk igazából LT kellene mert a vakoldali védelemre Martin gyenge. Vagy lesz LT Thomas, RG Winston, Martin meg backup. Nekem így is jó lenne. 😊
Azt mondják kb. 3-4 millió $ kér évente fizunak Winston. Ez teljesen rendben lenne.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
ireland és philbin válaszol
(néhányan kinti fórumon azt susmogják, hogy winstont csak alá kéne még íratni)

www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-gm-jeff-ireland-unfiltered-after-the-2013-draft-20130428,0,3447270.story?track=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sports%2FMiamiDolphinsweblog+%28Miami+Dolphins+|+Sun-Sentinel+Blogs%29

www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-coach-joe-philbin-unfiltered-after-the-2013-draft-20130428,0,1497110.story?track=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sports%2FMiamiDolphinsweblog+%28Miami+Dolphins+|+Sun-Sentinel+Blogs%29

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
UDFA lista. innen jön a következő bess? 😊
 www.miamidolphinsdraft.com/2013/04/list-of-miamis-udfa-additions/

Tyler Bray, QB, Tennessee (UDFA) reportedly has signed with the Miami Dolphins.
Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊Ventura
Ezt a listát én is megtaláltam + ezt is:
 www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents

De hogy ezek mennyire szavahihető listák? Sok nem egyezik benne. Vagy mert azokkal nem egyeztek meg, vagy azért mert ez egy "feltételezhetően, aláírhatnak" lista.

Az nfl.com-on volt egy lista azon írták, hogy "reportedly" Bray.danyly
De ezen az oldalon megint más lista van:
 www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/27/4276394/undrafted-free-agent-tracker-2013

4 WR és 5 DL (ebből 3 LB) pluszba. Durva nagy harcok lesznek még akár a második számú posztokért is. 😊
Sokan elvéreznek majd a csapatba való kerülésnek az útján, de meg lesz legalább a küzdőszellem.

több mint 12 éve
és akkor... 😊

Ugye az NFL csapatoknak lehet 30 non-local draft prospectek-et tesztelni, találkozhatnak a csapatvezetőkkel, orvosi teszteket végezhetnek rajtuk.

A Miami esetében kiszivárgott 16 név:
Texas S Vaccaro
Houston CB Hayden
Arkansas State S Don Jones
Boise State CB Jamar Taylor
Washington State QB Jeff Tuel
Washington State WR Marquess Wilson
Southeast Louisiana CB Robert Alford
Alabama CB Dee Milliner
Utah DT Star Lotulelei
FSU OT Menelik Watson
Florida LB Jelani Jenkins
Florida TE Jordan Reed
Harvard H-Back/TE Kyle Juszczyk
Chadron State OT Garrett Gilkey
Michigan State TE Dion Sims
Sierra (CC) WR Courtney Gardner

Persze ez nem jelent semmit, de vannak itt jó kilátások.danyly
Ventura
Igen szerepel itt pár név akik jöttek is. Meg szerintem a 14 hiányzó név közül is lenne egy pár a draftolt játékosok között.
Ez az jelenti a war room és úgy együttvéve a stáb jól dolgozott, a kiszemelt embereket elhozták.

több mint 12 éve
és akkor... 😊

Ugye az NFL csapatoknak lehet 30 non-local draft prospectek-et tesztelni, találkozhatnak a csapatvezetőkkel, orvosi teszteket végezhetnek rajtuk.

A Miami esetében kiszivárgott 16 név:
Texas S Vaccaro
Houston CB Hayden
Arkansas State S Don Jones
Boise State CB Jamar Taylor
Washington State QB Jeff Tuel
Washington State WR Marquess Wilson
Southeast Louisiana CB Robert Alford
Alabama CB Dee Milliner
Utah DT Star Lotulelei
FSU OT Menelik Watson
Florida LB Jelani Jenkins
Florida TE Jordan Reed
Harvard H-Back/TE Kyle Juszczyk
Chadron State OT Garrett Gilkey
Michigan State TE Dion Sims
Sierra (CC) WR Courtney Gardner

Persze ez nem jelent semmit, de vannak itt jó kilátások.danyly

több mint 12 éve

Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊Ventura
Ezt a listát én is megtaláltam + ezt is:
 www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents

De hogy ezek mennyire szavahihető listák? Sok nem egyezik benne. Vagy mert azokkal nem egyeztek meg, vagy azért mert ez egy "feltételezhetően, aláírhatnak" lista.

Az nfl.com-on volt egy lista azon írták, hogy "reportedly" Bray.

több mint 12 éve

Na ez nagyon kell.danyly
kansas az a miami 😊

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Stacy-t kivitte a Rams, Gillislee elsőre nem volt szimpatikus, de most már azt mondom, hogy van benne upside rendesen, Philbin-ben meg bízok hogy ki is hozza belőle a stáb.
Ireland-nak azért most könnyebb volt. Végre van konzisztens edzői elképzelés, ehhez könnyebb megtalálni az embereket. Meg volt pick is dögivel idén.

CB, meg WR, nomeg DE posztokért öldöklő harc a TC-ben 😊 Meg akkor Devlin is kap motivációt.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Na ez nagyon kell.

több mint 12 éve
Lattimore úgy kb. kihagyja ezt az évet és koránt sem biztos, hogy 100%-os lesz. Nekünk meg nem project-nek kellett az RB hanem kezdetektől a rotációba.

Jordan picket leszámítva nem egy szexi draft, de minden "needre" húztunk valakit. Meglátjuk mi lesz ebből. 😀 Jó lenne idén is egy Hard Knocks!
több mint 12 éve
buzi internet elment és lemaradtam az egész draftról (-_(-_-)_-)

- carpanter eltávolításával pénzt is mentünk, és sturgis rendkívül ígéretesnek tűnik. gyengeségei eltörpülnek erősségei mellett és azokat a hibákat gyakorlással ki lehet küszöbölni. ezért vannak az edzők.
- jobban örültem volna lattimore-nak, még a sérülékenysége ellenére is - tekintve, hogy van kezdő futónk (jó-jó kérdéses tudománya, de meg van nevezve és első éve alapján bíztató volt) nem kellett volna neki nagyobb teher alatt szerepelnie. de hamár gillislee akkor látom, hogy blokkolni is tud, és passz elkapásban is jeleskedik. mindenesetre megoldott miller váltópárja.
- safety poszt megoldott, de ahogy gondoltam, cserének való jött a késői körben. pont jó lesz, mert idén kiderülhet, hogy van e olyan játékos aki átveheti clemons szerepét, és ha nincs akkor jövöre előkelő helyen húzhatunk egyet. kovácsnak különösen szurkolok (idénre is meg lesz úgy látszik a les brown-om). ahogy olvastam, nem túl gyors, de talán ST-ben vagy PS-ben ellötyöghet.
- meglepődtem, hogy nem hoztuk el swope-ot. felmerültek kérdések, hogy ki lesz bess helyén ami érthető is, de így utólag átgondolva nem csodálkozom, hogy nem hoztak hiszen 3 hely kitöltött. matthews ígéretesnek tűnt és binns-nek is volt 2-3 csodálatos majdnem elkapása (csak kicsúszott a keze közül, mert ott volt vagy 3 védő). tehát a maradék 2-3 helyre is van választék: matthews, tyms, binns, fuller + idén érkező undrafted játékosok. van esély tehát, hogy felkerüljenek a jóba.
- az érkező LB-hez nem tudok mit hozzáfűzni. LB húzást későbbi körbe gondoltam. okafort pont előttünk vitte el a cardinals - lehet lecsaptunk volna rá, mint tavaly millerre. nevetve.
- nem kétség, a draftunk élvonalában jordan és taylor áll. tetszik a helyzet, hogy megjátszhatjuk, hogy jordan egyből kezdő, de azt is, hogy fokozatosan kap szerepet odrick/wake mögött (nem tudjuk, még mi lesz odrick sorsa).
- azthittem, hogy több OL jön, úgyhogy ezen is kissé meglepődtem, tekintve hogy incognito jövöre már nem igen lesz a csapat tagja, jerry változékony, louis sérülésből tér vissza. sok OT-t elvittek, így a vezetőség úgy döntött, hogy a véleményük szerint legnagyobb segítséget adó játékost választják. ez volt thomas. ehhez nem szükséges további komment. a gyengeségek edzésekkel csökkenthetők, fejleszthetők.
kedvencem: "Erősek a kezei, megfelelő helyezkedéssel simán kizárja a pass rushert a játékból."
. martin mehet szépen vissza RT-be.
- cornerback poszt jelentősen megerősödött, úgy írták, hogy davis rosszabb esetben is nickel és remek csere játékos lehet. ráadásul kezdőpontenciállal is bír (taylort meg sem említem már). ez ám, vagy talán ezek ám a húzások!
- sims fasano-ra hajaz. ő sem tűnt számomra gyorsnak. miller lájkolja ezt a választást. red zone-ban óriási erősítés lehet, és egnew ha végre felnőne akkor remek társak lehetnének. az egyik sebességben a másik elkapásban jeleskedik inkább.

úgy gondolom, hogy jó kis draftban lehetett részünk (amolyan B kategóriás; erős e az A- ?), és kíváncsian várom a bowl.hu elemző cikkét a draftról (mint tavaly az NSO-n:  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-iden-a-bengals-volt-a-legkivalobb-valaszto-2139875)
azthiszem összeállt a csapat. most az, hogy ki hogy fog teljesíteni - ezzel befolyásolva a a szezonunkat az a jövő kérdése. jövőre a drafton az OL és a S poszt lehet a prioritás.
a fontos szükségletek feltöltve - van no2. futónk, secondary eléggé megerősítve, front seven ütős pass rush-t tud generálni elméletben (futás ellen majd meglátjuk), elkapógárda erős, van biztoskezű - blokkoló TE. mindenki hasonló draftot szeretne. az FA igazolások nagyot lendítettek (szerintem nem estünk túlzásba, nem vagyunk dream team, de azért hope team igen) a draftunkon is. nagyon meg vagyok elégedve az eddigi offseason-al. egy jó kis stratégia jöhet majd.
(ahogy látom van 1-2 olyan srác aki nem csak hogy állambeli, de ugyanarról az egyetemről is jött.)

végül: ireland! hol a pi***ban voltál 5 évig? 😊

nagyon reménykeltő az egész eddigi tevékenység. magasra tették az elvárást.
EZ A MI IDŐNK! 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gillislee és a Sims pick különsen tetszik a 3. napról, előbbivel az RB osztag nagyon könnyen és jól variálhatóvá vált, Sims pedig Egnew helyett jó lesz (meg am is, ha jövőre elmegy Keller)
több mint 12 éve

Szerintem jól sikerült ez a draft, annak ellenére, hogy az OL-t még most sem érzem túl erősnek.
De akik kelletek a csapatba (posztok) azok jöttek is szép sorjában.

A harmadik napról nyilatkoznék: Jenkins jó draft, de bizonyítania kell majd a pályán, de eleinte lehet csak ST munka vár rá.
Sims is jó lesz ide, kiváló blokkoló TE, vonal játékos és a magassága is rendben van a poszthoz.
Mondjuk én Lattimore-t vártam, de Gillislee sem rossz. Igazi csapatjátékos, tud elkapni is, ha kell. A Combine-on jól teljesített, gyors és erős. Nincs agyonhasználva, igazi vezérfutóvá a végzős évében lett (Jeff Demps és Chris Rainey cseréje volt, amíg el nem mentek; de sokkal jobb karriert fog befutni Gill mint ők). 2012-ben 4.7 y/carry 1.152 y és 10 TD. Nagyon szép teljesítmény, nagyon sok van a srácban, el tudok képzelni kezdőnek simán. Nagyon hatásosan tud blokkolni ha blitz jön az ellen defense-ből. Robbanékony és kitartó.
Sturgis-el elhoztuk a draft legjobb kicker-ét. Várható volt, hogy húzunk egy K-t, de én személy szerint kicsit későbbre vártam. De jó volt az időzítés mert nem sokkal utána Hopkins is gazdára talált (meg a Sturgis húzásunk előtt már 2 punter is kiment, így várhatü volt, hogy valaki még húz ST-be).
Don Jones csak Miami-ben köthetett ki (bár ő Johnson) 😊 Safety is kellett, bár én ezt is egy kicsit előrébb vártam, de jó húzás volt ez is. Nagyon gyors a srác (középiskolában futó atléta volt), de hogy ez elég lesz a posztjához, majd kiderül.

több mint 12 éve
Valószínűleg ők is aláírnak (UDFA):
Oregon linebacker Michael Clay; Southern Illinois offensive lineman Eric Bergman; Mississippi State receiver Chad Bumphis; Arkansas State receiver Taylor Stockemer; linebacker Rob McCabe; BYU linebacker Brandon Ogletree; and Mount Union wide receiver Jasper Collins.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jordan Kovacs -> Dolphins. 😀 (nyugi, csak UDFAként)
több mint 12 éve
- LB Depth/ST player
- Blokkoló TE

Bess pótlása? Wallace, Hartline, Gibson, Matthews meg remélem Swope. Azért van itt anyag.

Az OL meg olyan amilyen az meg azért f@szság amit Maycock mondott az előbb hogy minden igazolásunk sz@rt sem ér ha nem szerzünk egy elit LT-t. Egy stabilan közepes fallal már simán vállalható főleg Tannehill -el aki bírja a nyomást.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fura ez a draft, tetszik-tetszik, be is válhat, de az OL nagyon aggaszt. 😕 Bess pótlását sem tudom kivel tervezzük, RB is elférne
több mint 12 éve
a finnation összeállított a 3. napra egy top 20 board-ot
 finnation.com/dolphins-top-20-board-day-3-rounds-4-7/

Reményeim szerint valamelyik túlfizetett CB cut áldozata lesz, húzunk este kickert, és Carpenter is, és ebből megfinanszírozzuk Winstont. Geeri
érdekes lesz a training camp-en a CB csata. grimes lefoglal 1 helyet, de a többi hely nyitott 😊 patterson-nak nem lehet módosítani a szerződését? egyébként egy tippem:
no1. grimes,
no2. taylor ("Emberezésre és a hosszú passzok védésére kiváló corner", "Képes kiélezett helyzetben nagy játékokat összehozni")
no3. patterson (állítólag jó nickelben, és nekem is tetszett azon a kb 1 meccsen amin szerepelt)

A mai adag mikor kezdődik ?DM13
18-kor.

Okafor, Swope, Toilolo, Lattimore még jöhetne...DM13
okafor csodálkozom, hogy nem kelt el. vernont ismerjük, tavbaly a TC-ben úgy emlékszem shelby viszonylag jól teljesített, így újabb DE húzását nem tartom szükségesnek (tehát nem tradelgetnék érte), de mint tavaly miller esetében, ha ott van akkor nevetve is elhozhatjuk...
swope-ot és egy RB-t hozhatnánk, ellenben nem power back-et akarok látni (lattimore miller mögé tökéletes!) - thomas ezt a célt szolgálná és a 2012-es szezonban egy kicsit több sikerrel teljesítette ezt, és ne felejtsük, hogy jó blokkoló (de nem váltópartnernek való)!