Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
No még egy magyar felmenőkkel bíró próbázó a csapatnál....😀
Free-agent C James Ferentz (Iowa) is trying out with the Miami Dolphins Friday, May 3.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Thomas LT poszton dolgozott (Philbin még nem tudja T v. G poszton számítanak e rá), Jordan limitáltan dolgozott (kisebb váll problémák) DE poszton, 17 tryout players a rookie camp-on, helyi illetékességű három játékos: Darius Smith (DL, UM, senior), Rupert Bryant (OL, FIU, senior) és David Hinds (LB, FAU, senior; 4.75 40-yard-dash). Szerdán a FAU QB Graham Wilbert (2,819 yards és 18 TD as a senior in 2012) is részt vett egy edzésen Davie-ben, de ő két CFL csapathoz is megy workout-ra. Caleb Sturgis from 50 yards out in practice.

Elviekben azt mondták, hogy a média és nyilvánosság kizárásával fog zajlani a rookie camp. Erre ott tolonganak ezer kamerával + mikrofonnal.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
thomas vallserüles,egesz offseasont kihagyja

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Máshol (pl. Seattle, Washington) viszont van egy olyan érdekes képződmény is, amit támadófalnak hívnak, és arra hívatott, hogy a (fiatal) QB-t megvédjék.Go Vikings!
Máshol (pl. bárhol) viszont van egy olyan érdekes képződmény is, amit objektivitásnak hívnak, és arra hívatott, hogy ne beszéljünk marhaságot. Centerünk, Guardunk probowl kaliber, a többiek átlagos szinten vannak. Nem az a kérdés nálunk, hogy használhatatlan fallal kell kezdeni valamit, hanem hogy az átlagosnál jobb legyen a fal egy veterán LT-vel. De természetesen jogod van a saját véleményedhez még ha gúnyolódásnak szántad akkor is. Az más kérdés, hogy akik figyelték a csapatot tavaly tudják, hogy van nálunk is olyan "képződmény".
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Máshol (pl. Seattle, Washington) viszont van egy olyan érdekes képződmény is, amit támadófalnak hívnak, és arra hívatott, hogy a (fiatal) QB-t megvédjék.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
McKinnie kiesett a lehetőségek közül, a Ravens 2 évre újraszerződtette.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Tebow megnézett egy Miami Vice részt...Geeri
besírtam

De ezt mindenki jegyezze meg: "This young man will be the most improved quarterback in the National Football League from year one to year two this year – I promise you that,” Sherman said. “He’s working extremely hard.”
Tannehill-ről szóltak a magasztos szavak. Van bennük ráció, most van annyi meccse kb mint egy átlag rookie QB-nek.Geeri
muszáj hypolni. egyrészt kell az önbizalom, másrészt a fanoknak is kell nyugtató, hogy minden jóra fordul (FA igazolások, remek kis draft, van egy ígéretes QB).
ezek csak tipikus kijelentések. máshol is van. bízzunk a legjobbakban! 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Csapat közleményben cáfol. Tebow megnézett egy Miami Vice részt, a média meg már fel is kapta.

De ezt mindenki jegyezze meg: "This young man will be the most improved quarterback in the National Football League from year one to year two this year – I promise you that,” Sherman said. “He’s working extremely hard.”
Tannehill-ről szóltak a magasztos szavak. Van bennük ráció, most van annyi meccse kb mint egy átlag rookie QB-nek.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Sándor Gaál ‏@pfbusiness 20 perc
Drew Rosenhaus a CBS-en azt mondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy a Dolphins leigazolja Tim Tebowt harmadik QB-nek.Beki
Ehhez csak ennyit fűznék hozzá:
Contrary to Internet speculation today, Tim Tebow did not visit the Dolphins and there are no plans for him to do so. The team has not expressed interest in him, and the Dolphins are happy with their quarterback situation as it stands.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sándor Gaál ‏@pfbusiness 20 perc
Drew Rosenhaus a CBS-en azt mondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy a Dolphins leigazolja Tim Tebowt harmadik QB-nek.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
 blogs.miaminewtimes.com/riptide/2013/05/tim_tebow_to_miami_dolphins_sp.php

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Kicsit OFF kérdés, de nagyon foglalkoztat: miért nem ugrik senki Medvebőrös Urlacher-ra? Nekem nagyon szimpatikus a bácsi, de tényleg ennyire reménytelen?

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Clabo jobb pass blokkoló, Winston meg jobb futás blokkoló. Ha már RT-t akarunk akkor inkább Winston. Szerintem Clabo játéka kicsit visszaesett, rájöttek arra a védők, hogy belső vállon kell támadni, és rákényszerítették arra, hogy "játsszon", ne csak ellökdösse és esetleg földre vigye a védőt. De nem reménytelen.

több mint 12 éve
Na az is fasza: Taylor-nak meg vérnyomás problémái vannak. Amit meg szedett rá gyógyszer, az tönkretette a veséit: a Combine ideje alatt kb 42%-osan működtek. Valószínűleg ez az oka, hogy ennyit csúszott.
Azonban új gyógyszert kapott, ami után valószínűleg javulni fog az állapota, de nem 100%. Szóval szurkolni kell az egészségéért.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Viszont Clabo jo lenne. Neki orulnek.
több mint 12 éve
Winston Justice jön workoutra az Espn szerint. Igen, róla csinált egy meccsen 6sacket a Giants. Tackle-ként ez igen kellemetlen, ugye Ireland!?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Most olvastam egy draft előtt íródott cikket Dion Sims-ről. Egyetemen az első éve után a foci szezon után kosarazgatott is, többnyire PS-ben, de volt meccse a kosárcsapatban is. 2010-es szezonra eltiltották: Iskolai laptopok lopásába keveresett az apjának köszönhetően. A combine idején egy interjúban azt mondta erről, hogy kapott karácsonyra egy laptopot az apjától, aki a Michigan Egyetem tanára volt. A fater ezért az egyetemen keresztül olcsóbban juthatott laptopokhoz, azonban azok árát sosem fizette vissza az egyetemi kasszába.
Ami nagyon érdekes: ugye én azt hittem, hogy ekkora méretekkel ő biztosan egy blokkoló TE, csak jók a kezei. A valóság azonban az, hogy a blokkolással mindig is problémái voltak. Igaz könöyksérülése hátráltathatta. Utolsó szezonjára állítólag ebben javult.
Hatalmas méretei ellenére azonban gyors, igaz route-jait nem futja annyira szépen.

Ha ez igaz, akkor nagyon tetszik a srác: amit nem lehet tanulni, a mozgékonyság, gyorsaság, és a jó kezek megvannak. Passzjátékban kitűnő célpont lehet, és blokkolni csak meg tud majd tanulni. Meg remélhetőleg Egnew-al ellentétben a playbookot is 😀Geeri
Akkor van egy Egnew 2.0-nk ? Faja, akkor már megvan mindenünk....azaz már csak ez hiányzott.DM13
Azért csak nem annyira idióta ő is mint Egnew. Mármint én egyre jobban kezdem azt hinni, hogy Egnew fejben gyenge de nagyon. És akkora testtel csak képes lesz legalább elfogadható blokkokat kiosztani Sims, meg elkapni egy-két passzt.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Most olvastam egy draft előtt íródott cikket Dion Sims-ről. Egyetemen az első éve után a foci szezon után kosarazgatott is, többnyire PS-ben, de volt meccse a kosárcsapatban is. 2010-es szezonra eltiltották: Iskolai laptopok lopásába keveresett az apjának köszönhetően. A combine idején egy interjúban azt mondta erről, hogy kapott karácsonyra egy laptopot az apjától, aki a Michigan Egyetem tanára volt. A fater ezért az egyetemen keresztül olcsóbban juthatott laptopokhoz, azonban azok árát sosem fizette vissza az egyetemi kasszába.
Ami nagyon érdekes: ugye én azt hittem, hogy ekkora méretekkel ő biztosan egy blokkoló TE, csak jók a kezei. A valóság azonban az, hogy a blokkolással mindig is problémái voltak. Igaz könöyksérülése hátráltathatta. Utolsó szezonjára állítólag ebben javult.
Hatalmas méretei ellenére azonban gyors, igaz route-jait nem futja annyira szépen.

Ha ez igaz, akkor nagyon tetszik a srác: amit nem lehet tanulni, a mozgékonyság, gyorsaság, és a jó kezek megvannak. Passzjátékban kitűnő célpont lehet, és blokkolni csak meg tud majd tanulni. Meg remélhetőleg Egnew-al ellentétben a playbookot is 😀Geeri
Akkor van egy Egnew 2.0-nk ? Faja, akkor már megvan mindenünk....azaz már csak ez hiányzott.

több mint 12 éve

Ha ez igaz, akkor nagyon tetszik a srác: amit nem lehet tanulni, a mozgékonyság, gyorsaság, és a jó kezek megvannak. Passzjátékban kitűnő célpont lehet, és blokkolni csak meg tud majd tanulni. Meg remélhetőleg Egnew-al ellentétben a playbookot is 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Ha már eleve ugyan azok a jogok illetik meg (házasságot, gyerekvállalást kivéve) mint bárki mást akkor mi a bánat miatt van szükség ilyen coming out-ra? Nem értem miért kell, hogy téma legyen ez.. van meleg ismerősöm mégsem érzi szükségét annak, hogy a munkahelyén ezt egy ügyvezetői értekezlet keretében bedobja a publicba. Házasodjanak felőlem, gyereket is nevelhet bátran ha egyikük szül de nehogy már én kérjek elnézést mert nem értem meg őket akárcsak Wallace. Nem kell nekem elfogadnom semmit azon, hogyha valaki meleg, egyszerűen nem tartozik rám ugyanúgy kezelem mint bárki mást. Média cirkusz semmi más.. tuti lesz meleg hónap szivárvány masnival 1-2 éven belül csak figyeljétek meg.

Hogy ON is legyek kicsit Tyson Clabo is vizitál ma.
több mint 12 éve
Mike Wallace twitter-én zajlik az élet. 😊
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.danyly
Pedig semmi kivetni való nem volt abban, amit leírt. Csak a meleglobbiba ez ma nem fér bele már.szaba
Ez van... a csaj már nem divat. A s.gg az új p..a. 😀

több mint 12 éve
Wallace first tweet read, "All these beautiful women in the world and guys want to mess with other guys...smh." (SMH is shorthand for "shaking my head.")

A few minutes later, he added, "I'm not bashing anybody don't have anything against anyone. I just don't understand it."

Aki ebből balhét csinált, na annak lehet egyfajta kissebségi komplexusa. Én is elnézést kérek, mert a női nemhez vonzódom... 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Mike Wallace twitter-én zajlik az élet. 😊
A Dolphins el is határolódott az ott leírtaktól.danyly
Pedig semmi kivetni való nem volt abban, amit leírt. Csak a meleglobbiba ez ma nem fér bele már.
több mint 12 éve
Ross eléggé osztotta Sparano-t a draft alatt egy interjúban...😀DM13
Erről van egy hosszabb cikk a Herald-on. A lényeg az, hogy Sparano-val a csapat nem fejlődött és nem volt vele megelégedve teljesen. Azok után meg, hogy Ross beszélt Jim Harbaugh-al, és ezt Tony megtudta, a csapat játéka mély zuhanásba kezdett.

több mint 12 éve
Nálam ez lett volna a draft, ha nincs varia:
Werner
Cyprien FS
Taylor ( pipa )
Thomas (pipa)
Okafor DE
Jenkins (pipa)
Randle RB
Swope WR
Sturgis (pipa)