Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LkyGYvKz30g

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
1/3-nál a Dolphins véletlenül EJ Manuelt hívta fel Dion Jordan helyett 😊jjncaa

Nem is mi lennénk ha nem lett volna valami baki 😀

Úgy lett volna az igazi, ha média megint lelőtte volna előre a pickeket 😀 mekkora trollkodás lett volna.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
1/3-nál a Dolphins véletlenül EJ Manuelt hívta fel Dion Jordan helyett 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jut eszembe amivel azért számoljatok ha tradelünk Albertért, még akkor is maradt elég pick, hogy felmenjünk megint a 2. körbe.

több mint 12 éve
Hiszek egy Optimus Grimes-ban. 😀

Személy szerint ez az első Ireland 1. körös pick amit imádok. És még nem biztos hogy elmegy az a 2. kör Albertre. Vagy lemaradtam valamiről?

Bria reakciójára vagyok kíváncsi 😊
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ne már... Jordan-ből szörnyet lehet nevelni, oké. De az hogy a komplett második körünket eltradeljük, és CB meg sehol? Meg ha nem, akkor másodikban CB, de sehol T?
Úgy gondolom a corner meg a tackle égető szükség, más posztokra örülünk ha jövőre válik a játékosból NFL szinten stabil, jó kezdő, idén pedig bíztató formát mutat. Pont növelni kellett volna a 2.-3. körös pickek számát, legalábbis én ezt vártam volna, hiszen CB maradt bent, Albert jöhetett volna, és lett volna lehetőség G-t meg safety-t húzni.
Jordan-t ha izmosodik biztos szívesen fogjuk nézni, és ha Vernon így fejlődik akkor valszeg Wake-nek se kell egy valag pénzt majd kifizetnünk ha lejár a szerződése, vagyis ha minden jólmegy akkor évekig stabilan domináns pass rush lesz a védelemben. Ennek ellenére szerintem luxus.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Az én mockom, hogy DE lesz.. mert nem szeretném 😀Csabee13
hahahaha 😊 Ventura
Nem rá gondoltam, de a DE tipp bejött 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Ellerbe meg Wheeler nagyon érzi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
alapból tetszik a két játékos, de nekem hatalmas hiányérzetem van, hogy az első két körben nem jön CB.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sanszos.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Megy az 54-ért Albertért KC-be, percek-órák kérdése a bejelentés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jordan... be is johet, sot biztos nagyon sokat latnak benne ha felmentek erte, egyenlore azert nem orulok. A helyen vitt Haydennek sokkal jobban orultem volna.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A pick árát érinti a helyzet, mert eltűnt az erősebb második körös pick. De ez nem gond. Ettől megállapodhatnak. Ha kell rádobnak egy gyengébb vagy jövő évi kört, de lehet azt sem kell.ulpianus
ben violin on twitter: "If I were Jeff Ireland, I'd use 54th pick on a CB, 77 on Branden Albert and 82 on Ryan Swope tomorrow "
akkor lényegében bejöhetne, hogy nem a második köröst adnánk, hanem a korábbi 3. köröset (plusz egy késeit, ha a chiefs erősködik)?Ventura
Lehet odaadja hatodik körért, és mellécsapja Berryt meg Tamba Halit is, de nem hiszem. Ennyi erővel én is írhatnám, hogy "Ha én volnék John Dorsey, akkor Albert szeptemberig jönne ide kölcsönbe, és a Chiefs kapna 3 első kört a Miamitól cserébe". Csak ennek sok köze nincs semmihez.

Engem is érdekel a téma, elmondom hogy áll a helyzet tudtommal. Dorsey Albert árát egy korai második körben és egy idei gyengébb körben szabta meg. A Miami belement a második körbe a másik picket soknak tartották. Azt mondták, ha Alberttel meg tudnak egyezni akkor lesz üzlet. Albert elmondta a 8-9 milliós vágyát. A Miami elfogadta. Tehát deal.
Mégis a Miami kitalálta, inkább legyen az, hogy Albert orvosi vizsgálata után tárgyaljanak újra az árról. Dorsey elfogadta. Aztán szóltak, hogy mégse menjen Albert orvosira, nem lesz üzlet. Aztán szóltak, hogy mégis jöjjön orvosira, és akkor lesz üzlet. Elment, kiderült hogy egészséges. A Miami kitalálta, legyen inkább a másik második körös pick, a gyengébb. Dorsey azt mondta, ez így nem fair, mert már megegyeztek, és Albert ezért nem ment máshová eddig, és már nincs idő. Illetve ő sem tárgyalt mással. Ekkor tárgyalni kezdett az Arizonával is, mert látta hogy itt valami nem kerek.
A Miami tegnap reggel azt mondta, legyen meg az első körös/napos draft, és átgondolják hogy kell-e Albert illetve melyik másodikos pickről legyen szó. Erre fel eladták a megbeszélt picket a Raidersnek. Így kész tények elé állítva Dorseyt. Erre mondta Dorsey, a másik pickről is hajlandó tárgyalni, de nem hiszem, hogy úgy értette csak azzal önmagában beérné. Esetleg úgy, hogy egyetlen harmadik körrel is, mit írsz. A Raiderst le tudta húzni a Miami, ügyesen kihasználták őket. Azonban a Raiders kényszerpályán volt ott és akkor. A Chiefs nincs.

Ettől simán jó üzlet Albertet eladni harmadik körért is, de másodikért bombaüzlet. Én tudom mit tud Albert, és tudom miért adják el. Mert aki látta is játszani, tudja, hogy ZBben segített neki Lilja nem keveset, illetve Allen is, és Albertnél több cut blockot még mióta NFL van LOT nem osztott ki. Ha nem lesz ZB, Albert félő, hogy powerben erős értékcsökkenést fog mutatni, amint pass heavy lesz, Márpedig az lesz. ZB estén is előfordulhat ráadásul. És akkor sérülten, jövőre, közel a 30hoz, ember nem fog adni érte még harmadik kört sem. Vagyis ha most kivágják, akkor jár érte egy harmadik körvége kompenzációban, de az nem 3/10+ hanem 3/33. Illetve az 2014es pick, nem 2013as.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A pick árát érinti a helyzet, mert eltűnt az erősebb második körös pick. De ez nem gond. Ettől megállapodhatnak. Ha kell rádobnak egy gyengébb vagy jövő évi kört, de lehet azt sem kell.ulpianus
ben violin on twitter: "If I were Jeff Ireland, I'd use 54th pick on a CB, 77 on Branden Albert and 82 on Ryan Swope tomorrow "
akkor lényegében bejöhetne, hogy nem a második köröst adnánk, hanem a korábbi 3. köröset (plusz egy késeit, ha a chiefs erősködik)?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem biztos, hogy ugrott az Albert trade. Én úgy tudom a draft előtt azzal váltak el, hogy a Miami kérte, először menjen le az első nap, és utána tudnak dönteni.
A pick árát érinti a helyzet, mert eltűnt az erősebb második körös pick. De ez nem gond. Ettől megállapodhatnak. Ha kell rádobnak egy gyengébb vagy jövő évi kört, de lehet azt sem kell. A Chiefsnek mostantól BPA van, LILB kell csak, bár igazából az sem életbevágó. Ez nekik luxuspick. Akkor meg mindegy hogy hol van, csak ingyen nem fogják Albertet elengedni ennyi a lényeg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Az én mockom, hogy DE lesz.. mert nem szeretném 😀Csabee13
hahahaha 😊

én még mindig nem örülök neki, mmint nyilván fasza front7-ünk lesz, de így ugrott az Albert trade, nem jött CB sem, pedig nálam ez volt a prioritás :\kristof
miért ugrott az albert trade? most olvastam, hogy ma folytatódnak a tárgyalások.
én is CB-n voltam, de az utóbbi időben csak úgy gondoltam, hogy jó kis játékosok vannak ott a 2.-3. körben is. a kezdő páros egyenlőre úgy néz ki grimes - marshall - patterson. illetve a háttérben caroll, wilson (többit nem nemlítem). ezek mellé még húzunk a drafton vagy 2 cornerbacket és lesz rotáció, meg küzdelem a TC-ben (akár a kezdőknek gondoltba is beleszólhatnak!).
remélem meglesz az az albert trade.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
én még mindig nem örülök neki, mmint nyilván fasza front7-ünk lesz, de így ugrott az Albert trade, nem jött CB sem, pedig nálam ez volt a prioritás :\kristof
Szerintem CB egy olyan poszt ahol a további körökben is lehet nagyszerű játékosokat találni. Én magán véleményem szerint sem lőttem volna el az első picket CB-re, attól függetlenül hogy nagy szükség van rá.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én még mindig nem örülök neki, mmint nyilván fasza front7-ünk lesz, de így ugrott az Albert trade, nem jött CB sem, pedig nálam ez volt a prioritás :\
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Meglepett hogy DE az első választás és nem OT, de remélem nagy húzás lesz a jövőre nézve! Azért örülök neki!
Én a következő körre CB-t várok!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Igy elsőre kicsit sokallom, de remélem megérte... kellett!

több mint 12 éve
maga a trade érték tetszik. nem került sokba. van még egy második körösünk, plussz elvileg áruljuk bess-t is.

a fanokat is megosztotta. valakinek tetszik valakinek nem. a feltrade miatt mindenki azthitte johnsonért megyünk - én is - aztán jött ez. első reakcióm nekem is az volt, hogy "mi a f*sz?". jordan méretekben ugyanolyan mint jason taylor (súly, magasság), képességei óriásiak, szabadidejét (offseason) remélem tömegelésre fopja használni.
elit DL sor 😊 vernon így szerintem wake utódja lesz pár év múlva, illetve kérdés is merül fel, hogy mi lesz odrick sorsa. talán soliai-t eltradeljük és megy DT-be?

elég sokan írták kint, hogy brady kezdhet félni 😊

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 082 — Raiders fan
maga a trade sztem teljesen rendben volt reszetekrol (is)...Jordan huzast meg dontsetek el ti...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mi.a.fasz.
???
több mint 12 éve
szerk.: nagy volt a draft party 😊 jó látvány volt az irányítók felállása az eredeti mezükben: bob griese, ryan tannehil, dan marino. nem tudom vissza lehet e holnap nézni valahol azt a részt.
 www.miamidolphins.com/news/draft/2013.html

a nike bemutatta az új mezeket! viszont sajnálattal látom, hogy a "Miami Dolphins" felírat is megváltozott. szerintem nagyon jó volt a régi 😕
(a hivatalos oldalon jól megszemélhető a fejlécben)
 www.nike.com/us/en_us/c/us-football/stories/2013/04/dolphins-jersey-reveal

több mint 12 éve
"ESPN Ed Werder reports the Dolphins and Chiefs have shelved talks for disgruntled LT Branden Albert until after both teams make their first-round picks."