NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
 www.palmbeachpost.com/news/sports/football/one-of-nfls-most-powerful-women-is-making-her-mark/nXLcd/

Javaslom elolvasásra, érdekes infók vannak benne az FO-nk működéséről kiváltképpen Dawn Aponte szerepéről. Érdekes cikk.
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
nálad sorrendben ezek lennének?
pletykákhoz méltóan kéne húzni. mit mondjak még? talán még az első körös OT húzásba is belemennék, de nem trade up áron (sőt semmiféle trade up-ot nem akarok látni, de ezt már sokszor leírtam, úgyhogy majd a draft napján akarom legfeljebb megemlíteni ezt a kijelentést egy "no trade up" ima keretén belül).
úgy gondolom, hogy CB top priortiás. a safety poszt "kipipálva", későbbi körben várok csak free safetynek valót. tackle és guard nem kérdés. running back-ek -nél miller mögött nincs senki, de a tight endeknél sincs. keller megsérül is papírvékony lesz ott a helyzet. szóval az első 3 körben vagy RB vagy TE húzás. a kettő együtt azért nem megy, mert elkéne vagy két OL tag, egy vagy két defensive back, egy pass rusher és akkor TE vagy RB. persze ha csak egy DB-t húzunk (vagy OL-t). egy esetleg trade down-al meg még húzhatunk valamire és jöhetne az első 3 körben TE és RB is együtt.
a linebacker sor megvan, csak egy két csere kell.

nevetséges, hogy még mindig vannak olyanok akik azt modják, hogy 1/12: sheriff floyd vagy tavon austin. austin még megérthető lenne, de mivel jelenleg végre viszonylag erősnek mondható az elkapó állományunk ezért luxus lenne azt húzni.
floyd... de komolyan, minek a DT, mikor lényegében egyáltalán nem szükséglet (soliai, starks, martin, randall)?Ventura
nézd meg hány dt-nknek van szerződése jövőre, számold hozzá, hogy ez ugye nem az a poszt ami arról szól h a rookiek majd dominálnak és meglesz a válaszbriareos
Én mondjuk úgy matekoztam, h Odrick megy középre.

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
pletykákhoz méltóan kéne húzni. mit mondjak még? talán még az első körös OT húzásba is belemennék, de nem trade up áron (sőt semmiféle trade up-ot nem akarok látni, de ezt már sokszor leírtam, úgyhogy majd a draft napján akarom legfeljebb megemlíteni ezt a kijelentést egy "no trade up" ima keretén belül).
úgy gondolom, hogy CB top priortiás. a safety poszt "kipipálva", későbbi körben várok csak free safetynek valót. tackle és guard nem kérdés. running back-ek -nél miller mögött nincs senki, de a tight endeknél sincs. keller megsérül is papírvékony lesz ott a helyzet. szóval az első 3 körben vagy RB vagy TE húzás. a kettő együtt azért nem megy, mert elkéne vagy két OL tag, egy vagy két defensive back, egy pass rusher és akkor TE vagy RB. persze ha csak egy DB-t húzunk (vagy OL-t). egy esetleg trade down-al meg még húzhatunk valamire és jöhetne az első 3 körben TE és RB is együtt.

nevetséges, hogy még mindig vannak olyanok akik azt modják, hogy 1/12: sheriff floyd vagy tavon austin. austin még megérthető lenne, de mivel jelenleg végre viszonylag erősnek mondható az elkapó állományunk ezért luxus lenne azt húzni.
floyd... de komolyan, minek a DT, mikor lényegében egyáltalán nem szükséglet (soliai, starks, martin, randall)?Ventura
nézd meg hány dt-nknek van szerződése jövőre, számold hozzá, hogy ez ugye nem az a poszt ami arról szól h a rookiek majd dominálnak és meglesz a válasz

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽

floyd... de komolyan, minek a DT, mikor lényegében egyáltalán nem szükséglet (soliai, starks, martin, randall)?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Ha már draft ki mit vár?
Jelen állás szerint én:
1-5. húzás😮T, DE, SS, RB, OG
6-11. húzás: LB, CB, TE, DE, OT, LB

több mint 12 éve
"Dolphins GM Jeff Ireland told reporters Thursday that CB Brent Grimes (Achilles' surgery) is far enough along that he's "close" to being a participant in the club's offseason conditioning program."

mi a probléma vele?Ventura
Csak 7 kör van 😀 20. pickre - húzásra gondoltál szerintem 😀 😀Csabee13
jájájájá....😀DM13
jóvan gyerkek, tudjátok mire gondoltam. vagy nem 😛Ventura
Tudjuk, csak cinkelünk 😀

több mint 12 éve
a miami draftja számokban
 blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/04/12/by-the-numbers-miami-dolphins-nfl-draft-history/

hasonlóan véleménye van a fiúnak, mint nekem 😊
 www.thephinsider.com/2013/4/12/4213966/miami-dolphins-talking-points-7-predictions-going-into-the-2013-nfl

és egy fajin kép 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
"Dolphins GM Jeff Ireland told reporters Thursday that CB Brent Grimes (Achilles' surgery) is far enough along that he's "close" to being a participant in the club's offseason conditioning program."

jájájájá....😀DM13
jóvan gyerkek, tudjátok mire gondoltam. vagy nem 😛

több mint 12 éve
jájájájá....😀

több mint 12 éve
áhhhh gyerekek. mi ez a pusztító alpáriság?
feltrade-t elfelejteni. 1/12 remek hely, és nem 1/20-25 körül vagyunk, hogy ne maradjon senki - bár itt tartanánk 😊
nem túl acélos a csere sor lássuk be. ott van lance louis. ott van grimes. ott van martin, ott vannak a DB-k és LB-k. mi van ha valamelyikük megsérül 1 vagy akár több meccsre? nem lenne szabad a véletlenre bízni, hogy egy ilyen esemény miatt csökkenjen a támadó vagy védőoldal ereje, lendülete. ezzel mind számolni kellene. aztán ha bekövetkezik, aggódhatunk, meg jöhet a tűzoltóigazolás.
minden évben pritoritás az OL, mégse tartunk sehol. inkább húzzunk a későbbi körökben több OL játékost, mintsem a fél draftunkat eladjuk. tradeljünk le, ezzel továbbnövelve a lehetőségeink számát.
rengeteg mockot láttam, sokféle tetszik, de például az is bejön, hogy letrade, majd elvileg kapunk egy második kört, így például:
1. eifert; 2. CB, 2. CB, 2. OL; 3. DE, 3. OL, 4. WR; 5. ....

- TE, mert szerintem keller átmenetnek jött. ha egnewnál miracle lesz, akkor eifert-el elbohóckodhatnak.
- a két CB-t gondolom nem kell magyarázni. ahogy robilumba is írta grimes-patterson-marshall kérdéses és a sérülések miatt kell az erősítés (amúgy is a másik lehetőség mint első körös, az szintén CB lenne: rhodes, trufant...).
- a két OL-t sem kell magyarázni. a fenti írományban kifejtettem véleményem a sérülésről, bizonyatalan teljesítményről (martin).
- valószínűleg oliver-ben bíznak, de a pass rusher sose árt.
- azt susogják, hogy remek WR-ek vannak a 2.-3. körben, szóval ha bess-t eltradeljük, egy újabb késői körrel gazdagodva húzhatunk itt egy szép példányt. mondjuk, 'hill pajtását, swope-ot.
- fennmaradó pickekből további cserék/ST játékosok
- undrafted játékosok

összegezve:
tök mindegy. a sorrend is. a lényeg, hogy az FA igazolásoknak köszönhetően meseszép draftunk lehetne.

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
12,42,146, meg jövőre 4.kör csak akkor megoldás, ha jön első körben LT, és bízunk benne, hogy a másodikra bent marad használható CB. 3. körben pedig jönne a pass-rusher DE.
Ha bejönne, és csak jól húznánk oké. De nekem Inkább 1/12-re top CB, második körben T és DE, harmadikban meg G.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Joeckel is Fisher is megéri az 1/3-at, de én sem mennék fel.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Most olvasom: NFL_Draft_Insider @NFLDraft… 2h #Raiders Pick 3 WANT 12, 42, 82 & Future 3rd from #Dolphins. Key Word- WANT. 12, 42, 146 & Future 4th gets deal done. Desperate for Picks.

Ez komoly?
Sajnos ha már ilyen konkrét tényeket írogatnak, akkor ebből sajnos lesz valami. Én nem tartom helyesnek, még annak fényében sem, hogy sok választási lehetőségünk van. De ennyire felmenni, szerintem csak OT-ért érdemes, de nekem akkor sem klappol az üzlet. Remélem nem lesz ebből semmi.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csak 7 kör van 😀 20. pickre - húzásra gondoltál szerintem 😀 😀
több mint 12 éve
mi a probléma vele?

több mint 12 éve
aztmondják tehát, hogy az idei draft 1 köre minőségileg elmarad a korábbi évekétől és az igazi erősség a 2.-3. körben van.
véleményem szerint érdemesebb lenne letradelni legfeljebb a 20. körig, hogy azért ne csússzunk sokat.
egyrészt a fenti ok miatt, másrészt a draftról szeretnek építkezni.
6 játékos azonnali segítség lehet: ellerbe-ék mellé még egy kis plussz LB a biztonság kedvéért (ugye az LB sor teljesítménye is kérdőjel), OL-be is jöhet 1-2 erősítés (valaki RT-nek vagy LT-nek + G), CB posztra is jöhet 1-2 ember. még mindig marad 1 - 2 választás amiből vagy jöhet pass rusher DE vagy WR vagy S. és marad 4 draftpick cserének, special team játékosnak... 16 nap gyerekek. borzasztó ez a várakozás.Ventura
20. kör????? vazzzeeeee... az már durva 😀

több mint 12 éve
aztmondják tehát, hogy az idei draft 1 köre minőségileg elmarad a korábbi évekétől és az igazi erősség a 2.-3. körben van.
véleményem szerint érdemesebb lenne letradelni legfeljebb a 20. körig, hogy azért ne csússzunk sokat.
egyrészt a fenti ok miatt, másrészt a draftról szeretnek építkezni.
6 játékos azonnali segítség lehet: ellerbe-ék mellé még egy kis plussz LB a biztonság kedvéért (ugye az LB sor teljesítménye is kérdőjel), OL-be is jöhet 1-2 erősítés (valaki RT-nek vagy LT-nek + G), CB posztra is jöhet 1-2 ember. még mindig marad 1 - 2 választás amiből vagy jöhet pass rusher DE vagy WR vagy S. és marad 4 draftpick cserének, special team játékosnak... 16 nap gyerekek. borzasztó ez a várakozás.

több mint 12 éve
Patrick Scale long snapper szerződtetve.
Ha jól értelmezem, akkor a stadion renováció elől pedig elhárult az utolsó akadály is.Geeri
Csak posztharc lesz Denney-vel, semmi extra...

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Patrick Scale long snapper szerződtetve.
Ha jól értelmezem, akkor a stadion renováció elől pedig elhárult az utolsó akadály is.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
wr nem fog jönni első körben az tuti

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
nehogymár 1/12nél vaccaro legyen a BPA!!!briareos
Ennyit tud az idei draft. Mennyivel jobb a 3-4. cornerbacket/3techet/pass rushert húzni 1/12-re, mint a legjobb safetyt? Elkapóval lehetne max még játszani, de Hartline meg Wallace mellé talán még inkább luxus lenne. Tavon Austin nem tudom mekkora pluszt jelente Besshez képest?
több mint 12 éve
nehogymár 1/12nél vaccaro legyen a BPA!!!

több mint 12 éve
Smokescreen szaga van amúgy is. Aztán nem mintha Vaccaro-val bármi bajom lenne, BPA alapon még megtörténhet a dolog.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
tökönszúrnám magam ha 1/12-re vaccaro-t húznánkbriareos
Osztom. Szerintem első három körben nem is fogunk S-t draftolni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
tökönszúrnám magam ha 1/12-re vaccaro-t húznánk