NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
érdekes ez a vaccaro pick. jelen állás szerint neki is örülnék, mert valahogy rámjött ez a védelem erősítése mánia - annak ellenére, hogy FS posztra úgy látom, hogy 1 évre "megoldva". clemons leszerződtetve, mccray teljesítményét meg izgatottan várják. ha nem jön be, jövőre ezen a poszton lenne az egyik legnagyobb hiány.
az is elképzelhető, hogy clemons-t úgymond minőségibb cserének szerződtették vaccaro mögé (ha hullámvölgyezne időnként az újonc).
kellemes kis cornerbackeket találni a 2.- 3. körben is, és ami aggodalomra ad okot, azt robilluma jól leírta:
"A Grimes-Marshall-Patterson hármast a tavalyi évük alapján nehéz belőni, h mire lesznek képesek, ezért mindenképp kell valaki melléjük."

pattersont nem cutolnám, legfeljebb átstrukturálnám a szerződését, ha van rá lehetőség/mód, mert sokan azt írják, hogy sokat keres. imádkozzunk, hogy grimes egészséges legyen.
és akármekkorára nőtt nyomás az utóbbi időben egy OT húzásra, az értékes első körünket NEM lőném el arra (természetesen második körtöl jöhetnek az OL tagok, és robiluma kyle long választása nagyon tetszik).
valóban meg kell oldani az OT ügyet, de a későbbi körben is biztosan találni viszonylag agilis és erős tackle-ket, mert...:

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
van sok pickünk, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy megérné felmenni érte. én az 1/12-t rájuk áldoznám fel, sorrendben:
Joeckel
Fisher
Milliner
Lane Johnson
Rhodes
Trufant
Banks
egyik húzás miatt sem lennék szomorú, mert vagy a LT vagy a CB gond megoldódna. (Lotuleleit, Genot és Floydot is bírom pl, de BPA-ként sem kellenének ilyen needek mellett)

- az LB sor valóban érdekes lesz így, mindenképpen gyorsabb lesz (ami a fő cél), és hosszútávon is megbízhatóbbak, de eléggé sajnálom Dansbyt és Burnettet is, kíváncsi vagyok nagyon majd az új corpra.
- Martin szvsz lehet LT, de nem ártana vmi olyan OT-t húzni (vhol biztos fogunk) akivel a későbbiekben akár cserélhetne is (pl az általam nagyon kedvelt Menelik Watson, de Brennan Williams v Armstead is ilyen a második körben)
- reméljük bombaformában 😛 😊
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
az ACC-ben viszonylag sok meccsen láttam, szal szívesen írok róla 😊 az, hogy ki reach kissé szubjektív dolog, de az, hogy nekünk shutdown corner kell az biztos, és hát Ő eléggé az. egyrészt helyi srác, másrészt fizikálisan még Commingstól is durvább, 6-2 magas, erős és viszonylag gyors. vonal mellett szinte bárkit le tud szedni, jó ütemérzéke van és a súlypontemelkedése is átlag feletti, a labdával is barátságban van. tapasztalt, kerülik a sérülések és nagy játékintelligenciája van.
ami miatt nálam sem a no.1 cb az a futás elleni játéka (kb nem létezik), és hogy a slot wr-ek ellen nehezen tud mit csinálni, valamint a szerelési technikáján is van javítanivaló. irányváltása kissé körülményes, de megfelelő rendszerben és egy jó DB edzővel ezek viszonylag kiküszöbölhetőek, nálam simán jó pick 1/12-re.kristof
Köszönöm kíváncsi leszek 😊 Nekem azért az OT mintha most nagyobb need lenne. Mondjuk nem lenne egy népszerű húzás az tuti 😀

Három dolog aggaszt:

1. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy LB téren nem e lesz visszalépés ez a csere, majd kiderül kicsit azért aggódom.

2. Martin mint LT. Nincs RT. ez így azért para.

3. Grimes, Marshall sérülésből hogyan térnek vissza a pályára.

Szóval úgy vagyok az első körös CB pickel, hogy attól függ ki marad bent. Millinerért nem érné meg felmenni? 6 helyet kéne kb. nem?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Inkább Rhodes-ról mesélj nekem légy szíves. Nem reach kicsit 1/12-re?Csabee13
az ACC-ben viszonylag sok meccsen láttam, szal szívesen írok róla 😊 az, hogy ki reach kissé szubjektív dolog, de az, hogy nekünk shutdown corner kell az biztos, és hát Ő eléggé az. egyrészt helyi srác, másrészt fizikálisan még Commingstól is durvább, 6-2 magas, erős és viszonylag gyors. vonal mellett szinte bárkit le tud szedni, jó ütemérzéke van és a súlypontemelkedése is átlag feletti, a labdával is barátságban van. tapasztalt, kerülik a sérülések és nagy játékintelligenciája van.

ami miatt nálam sem a no.1 cb az a futás elleni játéka (kb nem létezik), és hogy a slot wr-ek ellen nehezen tud mit csinálni, valamint a szerelési technikáján is van javítanivaló. irányváltása kissé körülményes, de megfelelő rendszerben és egy jó DB edzővel ezek viszonylag kiküszöbölhetőek, nálam simán jó pick 1/12-re.
több mint 12 éve
nem írtatok, szal a saját kedvenceimet hoztam nagyrészt:kristof
már a konkrét pickekre se reagáltatok, de "kijött" a kedvenc mockom, gondoltam összehasonlítom
nálam: Rhodes 1/12, Robilluma: 2/9
nálam: Watson 2/11, Robilluma: 2/3
nálam: Allen 2/24, Robilluma: 1/24
nálam: Collins 3/15, Robilluma: 3/5
nálam: Michael 3/20, Robilluma: 2/17
nálam: McDonald 4/14, Robilluma: 3/31
nálam: Taylor 5/13, Robilluma: 4/28
nálam: Commings 5/33, Robilluma: 4/3

remélem így már nektek is jobban tetszik 😛kristof
Én meg alapból nem vagyok különösebben oda ezért a mockolásért 😀

Inkább Rhodes-ról mesélj nekem légy szíves. Nem reach kicsit 1/12-re?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem írtatok, szal a saját kedvenceimet hoztam nagyrészt:kristof
már a konkrét pickekre se reagáltatok, de "kijött" a kedvenc mockom, gondoltam összehasonlítom
nálam: Rhodes 1/12, Robilluma: 2/9
nálam: Watson 2/11, Robilluma: 2/3
nálam: Allen 2/24, Robilluma: 1/24
nálam: Collins 3/15, Robilluma: 3/5
nálam: Michael 3/20, Robilluma: 2/17
nálam: McDonald 4/14, Robilluma: 3/31
nálam: Taylor 5/13, Robilluma: 4/28
nálam: Commings 5/33, Robilluma: 4/3

remélem így már nektek is jobban tetszik 😛
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Ventura
Nesze semmi, fogd meg jól statisztika. Legalább, ha odatették volna mellé, mondjuk az NFL átlag pressure%-ot az LT-k és RT-k között, akkor adna némi támpontot... Mindenesetre bátor/felelőtlen lépés betolni mindent Martinra a vezetőség részéről. Albert vagy Joeckel/Fisher/Johnson trió még megoldhatja a problémát, de Martinhoz LT poszton komoly képzelőerő szükséges.DoM
Gondolom itt az a lényeg, hogy a bal illetve jobb oldalon jobb e. Nem az nfl statisztikával akarták összehasonlítani.
De ahogy elnézem a jobb oldalon 2szer annyit játszott kétszer annyi hibával, szóval kb. egál a dolog.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ventura
Nesze semmi, fogd meg jól statisztika. Legalább, ha odatették volna mellé, mondjuk az NFL átlag pressure%-ot az LT-k és RT-k között, akkor adna némi támpontot... Mindenesetre bátor/felelőtlen lépés betolni mindent Martinra a vezetőség részéről. Albert vagy Joeckel/Fisher/Johnson trió még megoldhatja a problémát, de Martinhoz LT poszton komoly képzelőerő szükséges.
több mint 12 éve

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
lábtechnika, látás és miegymás. ígéret földjén.

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
És eltörölték a Tuck rule-t, ennek örülök. Rohadt sok vita volt ebből, a legtöbb esetben meg hibás döntés is volt. Lehet, mi is fogunk **biiiip**-elni, de Brédi sem biztos, hogy örül most 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
MIAMI DOLPHINS 2013 PRESEASON SCHEDULE
 www.miamidolphins.com/news/article-1/Dolphins-Host-Buccaneers-And-Saints-In-2013-Preseason/caededcb-d689-46d7-9ea7-e51f3b223b5bRunRickyRun
Pont azt néztem én is 😊 Mi nyitjuk a bált, miénk a kezdőtánc a Tehenészekkel. Jó lenne (még ha nem is tétmeccs) elkenni a szájukat 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
MIAMI DOLPHINS 2013 PRESEASON SCHEDULE
 www.miamidolphins.com/news/article-1/Dolphins-Host-Buccaneers-And-Saints-In-2013-Preseason/caededcb-d689-46d7-9ea7-e51f3b223b5b

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Jelenleg 8.263 millió $ maradt még, de Dansby és Burnett kivágásával június 1-től + 10 millió $ lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
És a gyermeken lesz sisak? 😀 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13
😀😀😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
martint még jópárszor RT poszton is megviccelték. kockázat lesz LT poszton (vagy fel tudja venni a versenyt vagy nem. esetleg csak a gyengébb pass rusherek ellen tud küzdeni), de véleményem szerint a második körben is találnánk LT posztra megfelelő embert.

"The Palm Beach Post "(keeps) hearing" the Dolphins will target Oklahoma LT Lane Johnson with their first pick, but that landing him would require trading up."

+

pat white washingtonban!

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ray-Ray 😂

amúgy nem rossz

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem írtatok, szal a saját kedvenceimet hoztam nagyrészt:
1/12 Xavier Rhodes, CB (Florida State)
Smith távozott Grimes pedig csak egy évre jött és nálam egyébként is a secondary megerősítése a legfontosabb feladat. Nálam Ő a második legjobb CB de elég lutri dolog, Banks/Trufant is jöhet ugyanitt felőlem.
2/11 Menelik Watson, OT (Florida State)
Martin LT lesz, de akkor kell egy RT, sajna project játékos, de hatalmas upside van benne, itt megérte.
2/24 Keenan Allen, WR (California)
Sérülés ide vagy oda, FA WR igazolások ide vagy oda, ezen a helyen szvsz steal.
3/15 Jamie Collins, OLB (Southern Miss)
Valami Bruce Irvin féle szerepbe gondolom, Wake egyedül kevés pass-rushban.
3/20 Christine Michale, RB (Texas A&M)
Millerrel kiegészülve (+ ugye Thomas) egy hihetetlenül jó RB szekciónk lesz, fiatal és remélhetőleg eredményes. A classból a kedvenc RB-m. 😊
4/14 Vance McDonald, TE (Rice)
Keller és Clay mellé ott van egy bizonyos Egnew nevű arc, ha bust akkor McDonald bőven jó lesz helyette (ha Egnew is és ő is az meg csak pláne jó)
5/13 Devin Taylor, DE (South Carolina)
Hamarabb szerettem volna erre posztra draftolni, de igazából én Vernonban is bízom, depth.
5/33 Sanders Commings, DB (Georgia)
Imádom az ilyen batár cornereket, nagy és erős, szal akár safety-t is játszhat.
7/11 Ray Ray Armstrong, S (Faulkner)
Adok neki egy esélyt, bár azon is meglepődnék ha majd vki IRL behúzza. Ha megjött az esze akkor végre minőségi cseréink lesznek a secondaryben.
7/18 Dustin Hopkins, K (Florida State)
Kell vmi konkurencia Carpenternek, a class legjobbja megteszi.
7/44 Braden Brown, OT (BYU)
Interior lineman jobban elfért volna, de abból még szarabbak maradt bent.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hopp, nem is írtam mennyire örülök Grimesnek, pedig így van 😊
este mock draft game, idén (is 😛) én viszem a Phinst, szerencsére sok pick van és gyakorlatilag nagy lyuk nélkül vagyunk, szal BPA-zni fogok, néhány kedvenccel kiegészítve. ha van vmi kívánság, hogy kit húzzak akkor dobjátok át PM-ben és átgondolom 😊
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
"I feel that I can play any type…I am not just a zone corner. The zone takes knowing football and knowing where you are supposed to be and knowing where your help is going to be and just being a smart football player. That helps in a lot in playing in any type of scheme, not just this one. Being smart and having great instincts help a great deal.”

Ez tetszik a legjobban! Remélem idén nem azt kell látnom, hogy az irányítók nyakukon a front seven-el lazán odadobják egy üres embernek, hanem azt hogy jön a jól megérdemelt labdaszerzés.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
az a baj, hogy sokan már minimumnak a wild cardot monjdák. én inkább híve vagyok a lassú víz partot mos-nak. inkább legyen 1-2 vel jobb eredményünk, meg jó lenne legalább egyszer elverni a patriots-t.

“I picked Miami because I think they are building something great here and I would love to be a part of it,”
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/30/grimes-believes-dolphins-are-building-something-great/

több mint 12 éve
Grimes aláírt 1 évreHabi

több mint 12 éve
CB Brent Grimes to #Dolphins on a one-year deal for $5.5M. He gets $3 million guaranteed, per sources with knowledge of team's plans

KÉrdés a sérüléséből mennyire tud kilábalni. Nem véletlen az 1éves szerződés.

Miami Dolphins Fan