NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ha ez a fotó igazi, úgy néz ki, idén új logótok lesz nektek is.
iktriad
igen, 18-án fogják bemutatni (április) -mármint az új logót, ami nem biztos h az ami a képen van
elég sokat volt róla szó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 660 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ez a fotó igazi, úgy néz ki, idén új logótok lesz nektek is.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Garner resign. Remélem nem ez a megoldás a tackle problémára.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
az nfl tulajdonosok találkozóján joe philbin is ki lett kérdezve a csapatról, játékosokról. íme néhány kiragadott mondat átlátható formában:
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-joe-philbin-breaks-down-dolphins-wild-offseason-20130319,0,2636553.story?track=rss

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Hall of Fame Game-en, a Cowboys-al nyitjuk meg a preseasont.Geeri
íjjj de örülök 😊 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Hall of Fame Game-en, a Cowboys-al nyitjuk meg a preseasont.Geeri
yippieh 5 PS meccs!

több mint 12 éve
Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Hall of Fame Game-en, a Cowboys-al nyitjuk meg a preseasont.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
véleményem szerint, szintén csak egy hamis cucc (megtervezte, majd elkészítette egy gyártóval - pl mintha pólóra nyomtatnál mintát, de hogy mi éri meg neki ebben...). egy fokkal jobb, mint ami elkezdett keringeni az interneten korábban, de még mindig olyan élettelennek tűnik (mostani logoban az is jó, hogy olyan élettel telinek tűnik).
sőt utólag jobban szemügyre véve, mintha látszana is, hogy nem varrott.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Marshall-Patterson kettősből még senki nem vált cut áldozatává, amíg ez nem történik meg addig csak egy érkezőt várok a posztraGeeri
patterson nem jó lenne nickel-ben? azt mondják sokat keres és inkább át kéne strukturálni a szerződését, mint cutolni.

több mint 12 éve
Marshall-Patterson kettősből még senki nem vált cut áldozatává, amíg ez nem történik meg addig csak egy érkezőt várok a posztra

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Kár, h csak 5.és 7. körös comp.picket kaptunk 😕DM13
ne aggódj! majd letradelünk, meg eltradelünk valakit 😛

én CB-t várnék már, hogy mi lesz, vagy újoncokra bízzuk, miknt 2009-ben?

több mint 12 éve
Vollmer jó lenne, elégszer szerzett a Pats játékosokat tőlünk.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Közben Vollmer, Albert és Osi után puhatolózunk....
Kár, h csak 5.és 7. körös comp.picket kaptunk 😕

több mint 12 éve
Apr.18: hivatalos bemutatása az új meznek és logónak.Geeri
remélem nem valami fostalicska lesz. a mez is új lesz? azigen...

gibson igazolásával néhány cikk, gondolat íródott bess jövőjével kapcsolatban. mindenesetre:
"Dolphins' Brandon Gibson led NFL WRs in key category"
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-wr-brandon-gibson-led-nfl-in-key-stat-last-season-20130318,0,1484612.story

de még erre is emlékezhetünk idénről. 4. negyed, 46 másodperc marad, 3 pontos hátrány

több mint 12 éve
Apr.18: hivatalos bemutatása az új meznek és logónak.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én még mindig úgy látom hogy a Rams szvsz sehol nincs előrébb, de szerintem ennyire nem írtam sértőt+lásd előző hsz-t. Long szerint biztos előrébb van, szerintetek is, de én nem fogom tömjénezni a Rams-et. Ha meg nem lesz igazam akkor a Rams topicban szíves bocsánatot kérek.
Részemről hagyjuk ezt rá, nem akarlak benneteket meggyőzni hogy ne legyetek optimisták, és ti se fogtok arról hogy Long a jobb csapatért lépett le. Szurkolok hogy ne legyen sérült, meg a Rams-el sincs semmi bajom, bármi hihetetlen.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
ui: mi sem fikázunk más csapatot, titeket sem.. pedig odament Gibson..szóval ha ilyen véleményed van írd le egy papírra és olvasgasd..Carmeloman
Fáj már? 😀 😀 Mr. nem fikázunk senkit...

Komolyra fordítva a szót.. szúszá 😊 Reméljük ismét felível Long karrierje én szurkolok neki meg Bajusznak!

Kíváncsi leszek jön e Winston, vagy rárepülünk e valakire
több mint 12 éve
Nincs is jobb amikor két vesztes csapat fanjai vitatkoznak azon h melyikük kevésbé szar 😊
peace

több mint 12 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy az utóbbi éveket, és a csoport erőviszonyait tekintve, 4 évre az NFC legerősebb csoportjának nem a legacélosabb csapatába, amiből eligazoltak kulcsjátékosok mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint rosszul esik.

Így már elfogatható a szóhasználatom? Ha meg a tartalmi mondanivaló nem tetszik arról nem tehetek. Arról sem, hogy nekem nem volt szimptaikus az, hogy évi 1M-ért csapatot váltott. Nem azért mert a Rams-be ment, hanem mert a hírek szerint nem sokkal többért ment egy (és ezt minden bántás nélkül, de szerintem evidens) nem jobb csapathoz. Eközben itt a franchise arca volt, a város kedvence, a csapat vezető, megbecsült, szeretett személyisége. Őt mégse ez kötötte ide, hanem a szerződése.
Úgy hogy nekem lehessen már ez a mentalitás nem csodálatra okot adó légyszives.
Oké, a szóhasználat tényleg nem volt a legszerencsésebb, aláírom. De a tartalmi mondanivalóba ilyen stílusban, ebben a topicban, nulla értelmes indokkal, személyeskedve belekötni szerintem övön aluli volt.
A csapatodnak meg kívánom hogy cáfoljon rá a jóslatomra.Geeri
lásd nálunk Jackson.. nyerni akar végre, elment Atlantába.. pedig imádták itt, és ő volt kis túlzással a RAMS. de az ember nyerni akar.
több mint 12 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy szopni 4 évre az NFC legerősebb csoportjának legszarabb csapatába, amit totál szét is hordtak mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint szarul esik.Geeri
legszarabb? te el vagy tévedve..jobbak leszünk, mint ti!
ui: mi sem fikázunk más csapatot, titeket sem.. pedig odament Gibson..szóval ha ilyen véleményed van írd le egy papírra és olvasgasd..
több mint 12 éve
les brown felesége olyan volt mint les brown: nem ütötte meg a szintet 😊

több mint 12 éve
pedig ők ketten ütös kis párost alkottak (hátha még les brown felesége is csatlakozott volna a "lila akác" csapatához...) 😕 😕

több mint 12 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
Szerintem meg jól építkezik a Rams, előrébb tartanak a Cardsnál és simán bennük lehet egy pozitív mérleg jövőre. Más kérdés, hogy ez a csoport erőssége miatt mire lesz elég.Sebii
2013 nem is lesz a mi évünk. Valahol a tavalyi mérleg közelében lehetünk (6-10 és 9-7 között valahol). De 2014-re már összejöhet egy PO (és SB) esélyes csapat.
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Szerintem meg jól építkezik a Rams, előrébb tartanak a Cardsnál és simán bennük lehet egy pozitív mérleg jövőre. Más kérdés, hogy ez a csoport erőssége miatt mire lesz elég.
több mint 12 éve
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy az utóbbi éveket, és a csoport erőviszonyait tekintve, 4 évre az NFC legerősebb csoportjának nem a legacélosabb csapatába, amiből eligazoltak kulcsjátékosok mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint rosszul esik.

Így már elfogatható a szóhasználatom? Ha meg a tartalmi mondanivaló nem tetszik arról nem tehetek. Arról sem, hogy nekem nem volt szimptaikus az, hogy évi 1M-ért csapatot váltott. Nem azért mert a Rams-be ment, hanem mert a hírek szerint nem sokkal többért ment egy (és ezt minden bántás nélkül, de szerintem evidens) nem jobb csapathoz. Eközben itt a franchise arca volt, a város kedvence, a csapat vezető, megbecsült, szeretett személyisége. Őt mégse ez kötötte ide, hanem a szerződése.
Úgy hogy nekem lehessen már ez a mentalitás nem csodálatra okot adó légyszives.
Oké, a szóhasználat tényleg nem volt a legszerencsésebb, aláírom. De a tartalmi mondanivalóba ilyen stílusban, ebben a topicban, nulla értelmes indokkal, személyeskedve belekötni szerintem övön aluli volt.
A csapatodnak meg kívánom hogy cáfoljon rá a jóslatomra.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy szopni 4 évre az NFC legerősebb csoportjának legszarabb csapatába, amit totál szét is hordtak mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint szarul esik.Geeri
Szeva koma!
figyelj: ez amerikai football, mindenkinek az a célja hogy minél jobb játékosokat igazoljon és minél jobb szezont fusson, valamint szórakoztassa a nézőket, mert ez egy szórakoztató sport. Isten tudja, hogy hány féle indoka volt Long-nak hogy így döntött, de attól neked városi suttyónak nem kell más csapatokat szitkozni mert vmi nem úgy történt a kis életedben több ezer km-rel odébb ahogy te akartad. Vagy ha csak szitkozódni tudsz akkor javasolom neked hogy menj kérlek és nézz európai football, ott meg találod a te szintednek megfelelő intelligenciával rendelkező szurkolókat akikkel naphosszat káromkodhatsz meg akár verekedhetsz is.
a másik: a Miami miért nem hosszabbított szezon közben vagy itt a FA időszak előtt, vagy közben Long-gal? Miért kellett cut-olni aztán meg sírni utána hogy jajj nem jön vissza. Szerintem egy nagyszerű játékos akitől nem is értem hogy hogyan vállhat meg egy csapat, de mivel Rams drukker vagyok örülök neki, hogy hozzánk jött.
A Dolpins nekem mindig egy szimpatikus csapat volt és jó igazolásokat csinált eddig úgyhogy minden okod meglenne rá hogy így is bizakodj! A legjobbakat a csapatnak!fermi0614
Én meg nem örülök, hogy hozzánk jött! Túl sokba kerül, és simán előfordulhat, hogy újra lesérül.

Én hagytam volna Saffold-ot LT-nek, és RT posztra hoztam volna valakit FA-ról (Vollmer), vagy draftról (Fluker). Sokkal olcsóbb megoldás lett volna mindkettő, és a megmaradt pénzből szerezhettünk volna egy jó Safety-t is akár. Ha pedig Saffold mégse vált volna be hosszú távon LT-nek, hát a 2014-ben draftoltunk volna valakit a posztra.

Ehelyett most lesz egy méregdrága sztár LT-nk, meg egy szintén sérülékeny RT-nk, aki szívesebben játszana LT-t. Hol jó ez?

Minden elismerésem Long-é, nagyon jó játékos, de a sérülések és az elmúlt 2 év alapján nem ér annyit mint amennyit tőlünk kapott. Ezt a Miami is tudta, nem véletlenül nem voltak hajlandóak többet adni érte. A fene tudja Fisher és Snead miért akarták ennyire őt.

Remélem hogy aztán nem lesz igazam, és Long újra szárnyalni fog, és végül "megéri majd a pénzét". De egyelőre szkeptikus vagyok, és sokallom a pénzt a kockázatokhoz képest.