NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
kelcie mccray
mccray lehet az FS? philbin izgatott. tavaly egész évben hiányzott törtött lábja miatt, azonban a minicampben kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

daniel thomas
viszont értékelhető kedvesség szempontjából, hogy a játékosoknak adnak lehetőséget.
"Dolphins coach Joe Philbin indicated that third-year RB Daniel Thomas will be on the spot in 2013 training camp.The 62nd pick in the 2011 draft, Thomas has looked no better than a bust through two NFL seasons. His current career YPC average stands at 3.54. Thomas must "play more consistently, eliminate the fumbles and mental errors," Philbin said. The Dolphins could afford to add to their running back stable in the draft."

davone bess
"Dolphins coach Joe Philbin indicated that Davone Bess will be competing for a roster spot in training camp.
Bess will have a non-guaranteed $2.63 million salary working against him as he competes with players due far less money. Philbin lumped Bess in with "10-12 receivers" the Dolphins plan to bring to camp, competing for jobs. It's quite possible Bess will be on the trade block leading up to April's draft."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
sok okos mockot lehet olvasni, melynek eleje jó, közepe rossz, vagy fordítva. mindenki mást akar látni. 11 választási lehetőség óriási segítség + az első körben a 12. hely még előkelő szerintem. OL-re semmiképpen sem használnám el és a feltrade-t is felejtősnek érzem - irelandék szerintem leghamarabb a középső körökben mozognak ha feltradekről van szó. letradel (+ akár játékos tradel-el) növelhetjük a választási lehetőségeink számát idén és/vagy jövőre). még ha visszatradelünk az 1/20-1/25 környékére akkor is több mint valószínű , hogy bent lenne a mester 4-es/5-ös valamelyike.
viszont ugye ott van a fal, és a jövőre is kell gondolni. incognito nem biztos, hogy marad, jerry-nek meg szerintem 1 dobása van. ha nem oldódik meg az RT poszt, akkor a második körben egy kezdőnek valót hoznak, a 3. körben majd ismét egy OL, aki szerintem G lesz.

jerry-t pedig LT-nek akarják (maradt volna RT, ha long marad) - de így az RT poszt üres és winston beleillik a képbe.Ventura
Persze ...Martin meg kuka?DM13
íjjjáá, elírtam! martinra gondoltam!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Guard posztra Kyle Long második körben, nekem jobban bejönne. Első körben G nagyon durva ha felidézem lelki szemeim előtt a CB állományt.

De azt adom, hogy Winston vagy Moore érkezésének örülnék.Geeri
Tudom, hogy durva lenne, nem is lesz abból semmi. Milliner v. Rhodes (én őt jobban szeretném) lesz nagy valószínűség szerint 1. körben. De Ireland-tól minden kitelik.

Martin statjai pedig katasztrófa.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Philbin said no decisions have been made about Martin’s position for next year, but he needs to get stronger. According to the website Pro Football Focus, the 47 quarterback pressures he allowed last season were the most among NFL offensive tackles. He also allowed six sacks.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Guard posztra Kyle Long második körben, nekem jobban bejönne. Első körben G nagyon durva ha felidézem lelki szemeim előtt a CB állományt.

De azt adom, hogy Winston vagy Moore érkezésének örülnék.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jerry-t pedig LT-nek akarják (maradt volna RT, ha long marad) - de így az RT poszt üres és winston beleillik a képbe.Ventura
Szerintem vagy Martinra gondolt, vagy RT helyett RG-t akart írni. De szerintem Martinra gondolt.Csabee13
Martin számomra elég nagy csalódás, Jerry-ről pár napja azt mondta Philbin javítani kell a lábmunkáján és a súlyát is rendbe kell tenni (már megint). De szerintem egy év alatt csak rájöttek, hogy Jerry nem kezdő szint. Vagy úgy vannak vele ez van, ebből kell gazdálkodni, mivel nincs már elengedő pénz egy normális OL emberkére (vagy lenne csak sóherkednek + nem maradna másra pénz). Én dobnék egy nagyot: feltrade Warmack-ért!danyly
Ennyire nem vagyunk szarban OL terén, és pénz is van még. Dansby, Burnett cut úgy lett kivitelezve, hogy felszabadul elég pénz a szezon kezdetére. 17M körül összegre emlékszem ami még rendelkezésre áll azért ebből még simán ki lehet hozni valamit de korántsem biztos, hogy az FA piacról akarják megoldani a dolgot. Tudom, hogy a fal a szenvedélyed de most elragadtattad magad kicsit szerintem. TC-ig meglátjuk még mi lesz nem vagyunk még legatyásodva és pickünk is van elég.Csabee13
Jó igazad van (elragadtatás), el is felejtettem, hogy egy kis zsé is felszabadult. 😊
De azért Brandon Moore-nak (mondjuk nem fiatal, de eddig 144 meccset játszott és 142 kezdő volt; szóval nem egy sérülékeny típus) v. Winston-nak viszont örülnék.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Szerintem vagy Martinra gondolt, vagy RT helyett RG-t akart írni. De szerintem Martinra gondolt.Csabee13
Martin számomra elég nagy csalódás, Jerry-ről pár napja azt mondta Philbin javítani kell a lábmunkáján és a súlyát is rendbe kell tenni (már megint). De szerintem egy év alatt csak rájöttek, hogy Jerry nem kezdő szint. Vagy úgy vannak vele ez van, ebből kell gazdálkodni, mivel nincs már elengedő pénz egy normális OL emberkére (vagy lenne csak sóherkednek + nem maradna másra pénz). Én dobnék egy nagyot: feltrade Warmack-ért!danyly
Ennyire nem vagyunk szarban OL terén, és pénz is van még. Dansby, Burnett cut úgy lett kivitelezve, hogy felszabadul elég pénz a szezon kezdetére. 17M körül összegre emlékszem ami még rendelkezésre áll azért ebből még simán ki lehet hozni valamit de korántsem biztos, hogy az FA piacról akarják megoldani a dolgot. Tudom, hogy a fal a szenvedélyed de most elragadtattad magad kicsit szerintem. TC-ig meglátjuk még mi lesz nem vagyunk még legatyásodva és pickünk is van elég.
több mint 12 éve
Martin számomra elég nagy csalódás, Jerry-ről pár napja azt mondta Philbin javítani kell a lábmunkáján és a súlyát is rendbe kell tenni (már megint). De szerintem egy év alatt csak rájöttek, hogy Jerry nem kezdő szint. Vagy úgy vannak vele ez van, ebből kell gazdálkodni, mivel nincs már elengedő pénz egy normális OL emberkére (vagy lenne csak sóherkednek + nem maradna másra pénz). Én dobnék egy nagyot: feltrade Warmack-ért!

több mint 12 éve
De Ireland meg azt mondta, hogy Jerry nem biztos, hogy posztot vált, bennem azért merült fel, hogy akkor Winston balra, de közben rájöttem hogy ez nettó hülyeség. 😀Geeri
Azért remélem rájöttek, hogy OK, hogy van (most már) egy tonna elkapó ill. célpontja Tanny-nek, de azért nem ártana elé egy kis védelem is. Nyomás alatt jobban dobál, de azért nem kellene korán IR listára tenni az OL szerencsétlenkedése miatt. De úgy látom elvertük a lóvét és ott tartunk mint ezelőtt: spórolunk a további szerzeményeken (már ha lesz egyáltalán még valaki az FA-ról).danyly
Lecsengett a piac lehet nyugodtan alkudozni. + 11pick az a csapat 20%-a. Szóval azért bőségesen van még mozgástér.
több mint 12 éve
De Ireland meg azt mondta, hogy Jerry nem biztos, hogy posztot vált, bennem azért merült fel, hogy akkor Winston balra, de közben rájöttem hogy ez nettó hülyeség. 😀Geeri
Azért remélem rájöttek, hogy OK, hogy van (most már) egy tonna elkapó ill. célpontja Tanny-nek, de azért nem ártana elé egy kis védelem is. Nyomás alatt jobban dobál, de azért nem kellene korán IR listára tenni az OL szerencsétlenkedése miatt. De úgy látom elvertük a lóvét és ott tartunk mint ezelőtt: spórolunk a további szerzeményeken (már ha lesz egyáltalán még valaki az FA-ról).

több mint 12 éve
Szerintem vagy Martinra gondolt, vagy RT helyett RG-t akart írni. De szerintem Martinra gondolt.
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Persze ...Martin meg kuka?

több mint 12 éve
De Ireland meg azt mondta, hogy Martin nem biztos, hogy posztot vált, bennem azért merült fel, hogy akkor Winston balra, de közben rájöttem hogy ez nettó hülyeség. 😀

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jerry-t pedig LT-nek akarják (maradt volna RT, ha long marad) - de így az RT poszt üres és winston beleillik a képbe.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Winston annyiért amennyiért Long-nak akartunk? Picit erősnek hangzik, de Winston meg miért akarna kevesebbet?Geeri
Azért mert Winston RT, Long pedig LT.

Egyébként:
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Dolphins hosting visit today with Jets free-agent G Brandon Moore, he of Butt Fumble fame.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Winston annyiért amennyiért Long-nak akartunk? Picit erősnek hangzik, de Winston meg miért akarna kevesebbet?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Úgy tűnik ma Phins híreket hozok, Starks meg aláírta a tendert.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Eric Winston vizitel felétek.empty taxi
úgy rémlik, hogy másodjára (ha nem, akkor csak álmodtam). első látogatásakor még jake long a levegőben volt, de mostmár biztos, hogy szabad a pálya a tackle posztra.

több mint 12 éve
Eric Winston vizitel felétek.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Ebben az a szép, hogy sok mindent meg lehet tanítani, de azt hogy legyél gyorsabb hogyan? Oké, edzettség kérdése valamilyen szinten, de inkább adottság. Ha meg fejben lassú, nem koncentrál, az sem a legjobb tulajdonság. Remélem azért lesz valami a srácból.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
nem véletlen az a keller 1 év. egnew-ra várnak. ha meg nem jön be lehet hosszabbítani vele vagy húzni/hozni egy újabb TE-t.

"Dolphins coach Joe Philbin says TE Michael Egnew will have to improve his "play speed" to have any chance of getting on the field in 2013. "Get off the ball quicker, get a better release off the line of scrimmage, get down field quicker," Philbin said. "Just speed it up." Philbin's comments are an indictment of a player GM Jeff Ireland has continued to stand behind. The 2012 third-round pick's roster spot will be very much up in the air heading into training camp."

viszont nagyon jó ST játékos.danyly
másik remek special team játékosunk, marlon moore pedig 1 éves szerződéssel san francisco-ba megy.

több mint 12 éve
Közben Devlin és Stanford (CB) is aláírta az ERFA tendert. Ez várható is volt.
11 pick az idei drafton. Fincsi lesz. 😊 Lesz itt aztán fel-le trade szépen.

több mint 12 éve
Garner resign. Remélem nem ez a megoldás a tackle problémára.Geeri
Nem hinném. Backup-nak jó és ennyi. Ő bízott benne, hogy marad, be is jött neki. Még a Spitler kérdés nem tisztázódott. Szerintem érdemes lenne megtartani. Nem kerül sokba, viszont nagyon jó ST játékos.

Lehet nagy marhaságot gondolok, de ha az FA piacról már nem jön G v. T, akkor 1. körben húzhatunk OL emberkét. Az Alabama falból jöhetne valaki. Mondjuk inkább CB-t írnak mindenhol, mert azt a részt egyáltalán nem újítottuk fel (eddig) az FA piacról. De szerintem azzal nagy újdonságot nem árulok el, hogy DB v. OL húzás lesz 1. (és 2. ?) körben (is).

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 660 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tony mcdaniel nem fog visszatérni hozzánkVentura
Jöhet vissza Jacksonvillebe.
több mint 12 éve
tony mcdaniel nem fog visszatérni hozzánk