Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
A korábbi legenda Zack Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.danylyZach.
ne haragudj, de a kedvenc játékosom ( ez gondolom le is jött a cikkből amit annak idején írtam a visszavonulására)
több mint 12 éve
A kezdő OL vasárnap: LT Martin, LG Richie Incognito, C Mike Pouncey, RG Samuda, RT Tyson Clabo.Martin talán futás blokkolásban mutatott valami fejlődést, de továbbra is gyenge. Tavaly a 80 OT-ből a 76. volt. És ő kezdőnek számít.
Dallas Thomas LG játszott az edzéseken a múlt héten, de utána LT játszott a második csapattal. Garner pedig játszott edzéseken G, T és végül ma gyakorolt C-ben is, de az annyira nem ment jól.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az idei 3. körös draft CB Will Davis nagyon jó nyomja az edzéseken. Csütörtökön 3 picks, az elmúlt 4 edzésen pedig össz. 5 INT. És ötből kettő az end zone-ban került elkapásra.Iszonyat gyors a srác, és pont ez kell a Miami-nak, a széleken jó levédekezni az ellen WR-jeit.
Bár azért hozzá kell tenni egy párszor, azért megverték az offense tagjai, de volt vagy 10 pass deflected-je + csütörtökön 2 drop-ja is, így akár több INT-je is lehetett volna.
Közben a 2. körös Jamar Taylor is első csapattal edzett (ugye őt is sérvre műtötték májusban), de érzi, hogy még kicsit rozsdás.
Wallace ágyék sérülése remélem rendbe jön mielőbb, de Hartline is összeszedett egy kis lábika húzódást. De szerintem ez nem olyan komoly, hogy ne tegyék rendben.
Starks is bicegett a jobb lábára és Odrick is fájlalta a térdét. De ezek csak a szokásos edzésből adódó kisebb sérülések.
Dion Sims játéka és edzésmunkája nagyon tetszett Philbin-nek. Elmondta, hogy nagyon sok jó dolgot csinál, finom és ügyes keze van és nagyon jó blokkoló.
A hatodik edzésen dobta az első INT-jét Tanny. R. Marshall kapta le.
A korábbi legenda Zach Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
persze azért írtam, hogy "dőlt ki / kell pihennie".mcnutt és davis nyomatja az impresskedést. mondjuk jó lenne, ha mcnutt nem azon az úton menne mint tavaly legedu nanee.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nincs probléma, csak mindössze a 2 kezdő elkapó, és két potenciális no4., no5. elkapó esett ki / kell pihennie.Venturaazért a kettő között elég markáns különbség van, nyilván az lenne az ideális ha mindenki végig tudná edzeni a TC-t, de ezek az apró pihenők simán bele kell, hogy férjenek. az OL miatt inkább foshatsz.
több mint 12 éve
Engem az OL aggaszt (szokás szerint 😊 ), főleg az LT és az RG poszt.lehet már raktam be korábban, de jóvan ez megint ide. amúgy én is aggódva lesem a training camp összegző híreket. jelenleg ő van kiemelve meg a sérülések: nincs probléma, csak mindössze a 2 kezdő elkapó, és két potenciális no4., no5. elkapó esett ki / kell pihennie.
Martin folytatja (vagy abba sem hagyta) fantasztikus formáját. Rengeteg sack-et kapott az edzéseken Jordan-től és Vernon-tól. danyly

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Engem az OL aggaszt (szokás szerint 😊 ), főleg az LT és az RG poszt.Martin folytatja (vagy abba sem hagyta) fantasztikus formáját. Rengeteg sack-et kapott az edzéseken Jordan-től és Vernon-tól.
RG poszton: Jerry térdsérülés (pár hétig jegelve), Louis a legfőbb várományos a posztra, de neki sem tudni, hogy teljesen rendbe jött-e már a tavaly novemberi térdsérülése. Akkor Samuda is ki lett próbálva (de ő LG-ben és RG-ben is nézték, és ugye tavaly jobbára backup C volt; vele mondjuk Philbin nagyon meg volt elégedve). De még ott van az idei draft 3. körében választott Thomas is. De, hogy majd ki bírja a nyomást ill. hogy, hogy teljesít, erre tökéletes teszt lehetőség a preseason.
több mint 12 éve
Igen azt mondta küzd egy kis ágyék sérüléssel, de nem komoly. Ő mindenképpen játszani szeretne vasárnap.Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...Lehet hogy jobb lenne inkább pihentetni!RunRickyRun
www.nfl.com/news/story/0ap1000000224730/article/mike-wallace-misses-dolphins-practice-with-groin-issueParadoxon_MIA
több mint 12 éve
Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...Lehet hogy jobb lenne inkább pihentetni!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000224730/article/mike-wallace-misses-dolphins-practice-with-groin-issueParadoxon_MIA
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Tavalyi, de lehet valaki lemaradt rólaI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
multkor vernon, most jordan viccelte meg párszor martint.
több mint 12 éve
Team has signed WRs Keenan Davis and Julius Pruitt and waived/injured WRs Armon Binns and Jasper Collins.
több mint 12 éve
Julius Pruitt (WR) aláírt. Volt már nálunk, de tavaly TC ki lett vágva. ST jó lesz gunner-nek (voltak problémák az ST játékával a hétfői napon), elég gyors a gyerek, vagy küzdhet az 5. WR pozícióért. A Miami-nak mindig is tetszett Pruitt képességei, de valahogy, valamin mindig elhasalt. Hátha most összejön neki. Meghallgatták ill. megnézték (Pruitt aláírása után) Laurent Robinson, Austin Collie, college standouts Keenan Davis (Iowa) és Lavaiser Tuinei (Oregon) teljesítményét is.
több mint 12 éve
Először egy meg nem nevezett sérülés volt Matthews-el kapcsolatban vasárnap reggel (bemelegített, de a pályára nem ment fel). De tegnap kiderült térd sérülése van (lehet MCL). Így kidől egy pár hétre.Matthews és Binns kiesése után...danylymatthews? erről nem láttam hírt. milyen baja lett? meddig esett ki? még egy favorit.Ventura
Nyilván jó eséllyel pályázott az 5. WR posztért, de így megnyílt az út Fuller, McNutt és Collins előtt.
több mint 12 éve
ez volt az "állás" 750-nél, legközelebb majd 1000-nél írom be a helyzetjelentést az nfl csevegőbeEz a statisztika esetleg publikus? Kíváncsi lennék a megoszlásra, arányokra 😊Paradoxon_MIAjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthews és Binns kiesése után...danylymatthews? erről nem láttam hírt. milyen baja lett? meddig esett ki? még egy favorit.
több mint 12 éve
Én sem azt mondtam, hogy alaptalan, csak azt, hogy elég látványos az irányultság és a "magyarázat" tényleg elég khm 😛... Üzleti szempontból értem teljesen, hiszen Tombrédi és a körülötte levők jelentik sok embernek az NFL-t itthon, ezt meg kihasználják, jogosan. Kereskedelmi TV vagy mifene 😉Ezen felsírtam, köszi 😀
De ez kissé beszűkíti a szabad választás jogát 😊 Hiszen alapvetően ízlésformáló hatása is van. Ezt látod "mindenhol" és ha még csak most ismerkedsz, akkor nagy valószínűséggel ezt fogod "szeretni". Az igazi férfi OldSpice-t használ és Pets drukker, valamint justin Biebert hallgat és az autója is Skoda Duster 😀
Bár, inkább Pets, mint pl. az itthoni foci 😀
A Gamepass-t néztem, egy barátom elő is fizetett, de a $130 egy picit húzós. Aztán majd meglátjuk, ha sokat szenvedek a stream-al meg a "szakkommentátorokkal" és hiányzik a nagyképernyős este 7-es kezdés, lehet, belevágok én is 😊
UI: még mielőtt vki nekem ugrik: elismerem: amit csinálnak, azt nagyon jól csinálják, de attól még brutál unszimpatikus az egész franchise Brédistől, überhype-ostól, divatcsapatostól 😉Paradoxon_MIA
Btw, antipatikus (a Pats nem lep meg)

több mint 12 éve
Ez a statisztika esetleg publikus? Kíváncsi lennék a megoszlásra, arányokra 😊Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)
jjncaa
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Én sem azt mondtam, hogy alaptalan, csak azt, hogy elég látványos az irányultság és a "magyarázat" tényleg elég khm 😛... Üzleti szempontból értem teljesen, hiszen Tombrédi és a körülötte levők jelentik sok embernek az NFL-t itthon, ezt meg kihasználják, jogosan. Kereskedelmi TV vagy mifene 😉 De ez kissé beszűkíti a szabad választás jogát 😊 Hiszen alapvetően ízlésformáló hatása is van. Ezt látod "mindenhol" és ha még csak most ismerkedsz, akkor nagy valószínűséggel ezt fogod "szeretni". Az igazi férfi OldSpice-t használ és Pets drukker, valamint justin Biebert hallgat és az autója is Skoda Duster 😀
Bár, inkább Pets, mint pl. az itthoni foci 😀
A Gamepass-t néztem, egy barátom elő is fizetett, de a $130 egy picit húzós. Aztán majd meglátjuk, ha sokat szenvedek a stream-al meg a "szakkommentátorokkal" és hiányzik a nagyképernyős este 7-es kezdés, lehet, belevágok én is 😊
UI: még mielőtt vki nekem ugrik: elismerem: amit csinálnak, azt nagyon jól csinálják, de attól még brutál unszimpatikus az egész franchise Brédistől, überhype-ostól, divatcsapatostól 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Erre igyekeztem utalni én is 😊 Hogy legtöbbet ez számít. Viszont tény, hogy bosszantó ahogy a nem mainstream csapatokon simán átsiklanak és itt elsősorban nem csak ránk gondolok. De pl. Jags, Browns, Bengals, Bills, Dolphins, Rams, Arizona vagy Raiders szubjektív véleményem szerint együtt nem kap annyi figyelmet, mint mondjuk egy Ravens, vagy Niners. Valahol érthető mert nyilván a top csapatokra, csúcson lévő sztárokra szentelnek több figyelmet, de éppen kevésbé sikeres csapat szurkolójában érthető módon ez olyan érzést kelt, hogy részrehajlóak, sőt bennem még néha az is felmerült, hogy egy-egy kommentátor utálja a kedvenc csapatom. Ebből szerintem egyenesen következik, hogy sokaknak ellenszenves a sport tv. Nekem pl. nem, megnézem ha érdekel a meccs, de sajnos ez egyre ritkább mert, pl. két 2-4 el álló csapat meccse is lehet olyan izgalmas mint két csoportelső meccse, főleg ha rivalizálásról van szó.Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)
jjncaa
Matthews és Binns kiesése után nem csak Robinson, hanem Austin Collie is a Miami TC tagja lehet. Slot WR poszton talán elfér. Bár az utóbbi időben volt 3 agyrázkódása + térdsérüléssel fejezte be az előző idényt, így óvatosan kell kezelni. Az utóbbi időben a Jets-nél edzett.danylyHát nem tudom, mindketten agyrázkódásokkal küzdöttek a múltban meg egyéb sérülésekkel. TC-ben elférnek, de szomorú lennék ha értük tennének ki valakit aztán kapnának egy csúnya agyrázkódást megint és IR. Elég nagy a rizikó velük. Bush-al is az volt mondjuk.. de szerintem az a végkimenetel a ritkább.
több mint 12 éve
Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kicsit OFF: Szomorú hír (számomra mindenképpen) és hátha valakit érint/nem tud róla még: az ESPN kivonul Európából, 08.01.-től nincs ESPN Amerika közvetítés MO-on 😕😕😕 Marad a Pets-vonalat erőltető SpórTV és a stream...
UI: Akinek volt Champion minicsomagja a T-nél, mondja le gyorsan, ha csak ez miatt fizetett elő 😉Paradoxon_MIA
Legyünk korrektek, feltehetően a nálunk népszerűbb csapatok meccseit, vagy valami miatt izgalmasnak ígérkező meccseket közvetítik. A diplomatikus szöveg a csomagról amiből válogathatnak szöveg, viszont engem is irritál 😊 Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊
Nekem idén szerintem GamePass fog befigyelni megint. Drága igen, de hd-ban nézhetem, élőben és felvételről is amikor tetszik.
több mint 12 éve
Matthews és Binns kiesése után nem csak Robinson, hanem Austin Collie is a Miami TC tagja lehet. Slot WR poszton talán elfér. Bár az utóbbi időben volt 3 agyrázkódása + térdsérüléssel fejezte be az előző idényt, így óvatosan kell kezelni. Az utóbbi időben a Jets-nél edzett.
több mint 12 éve
kicsit OFF: Szomorú hír (számomra mindenképpen) és hátha valakit érint/nem tud róla még: az ESPN kivonul Európából, 08.01.-től nincs ESPN Amerika közvetítés MO-on 😕😕😕 Marad a Pets-vonalat erőltető SpórTV és a stream...UI: Akinek volt Champion minicsomagja a T-nél, mondja le gyorsan, ha csak ez miatt fizetett elő 😉
Believe In Your 'Fins!