Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
odrick és a DT posztwww.thephinsider.com/2013/6/6/4401420/jared-odrick-versatile-enough-to-play-defensive-tackle
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Hát nem tudom, a cheerleadereken még elmegy 😀 Na azok jöhetnek, akár karácsony előtt is 😀Hat ez gyonyoru. Megmutattam az asszonynak, karacsony mar nincs olyan messze...Delonso_RunRickyRun

több mint 12 éve
Igazából én sem tudnék jobb választást. Hajrá Miller, mutasd meg. 😊Ryan Tannehill confirmed that Lamar Miller is the Dolphins' starting running back.vassadihajrá hajrá.
remélem Philbin is rábólint azért 😀briareos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A logó még a régi rajta, így ki kell cserélni az egész garnitúrát. 😀RunRickyRun
több mint 12 éve
Hat ez gyonyoru. Megmutattam az asszonynak, karacsony mar nincs olyan messze...RunRickyRun
több mint 12 éve
😂 ezek a fantázia díjak: "The "Shula Steak House", Hungriest Player Award- John Jerry" 😂Nagyon jók! 😊
www.thephinsider.com/2013/6/4/4383788/miami-dolphins-yearbookVentura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
😂 ezek a fantázia díjak: "The "Shula Steak House", Hungriest Player Award- John Jerry" 😂www.thephinsider.com/2013/6/4/4383788/miami-dolphins-yearbook
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Ryan Tannehill confirmed that Lamar Miller is the Dolphins' starting running back.vassadihajrá hajrá.
remélem Philbin is rábólint azért 😀
több mint 12 éve
Ryan Tannehill confirmed that Lamar Miller is the Dolphins' starting running back.
több mint 12 éve
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-practice-report-miami-dolphins-third-open-ota-practice-20130603,0,3486853.storyGrimes jól mozog. Egnew kezdi kapisgálni. Wake coverage munkáján javítani kell. Chad Bumphis UDFA villog ma. Carpenter szenved. Odrick DT melót nyomja. És persze a védelemtől labdaszerzéseket és terrort várjunk.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miami currently has $12,623,985 remaining in salary cap space for this year. És ebben benne van minden dead money+ rookiek szerződése, a legnagyobb lehetséges összeggel számolva. Nem tűnik rosznak, de én megnézném hogy fog ez alakulni jövőre mondjuk.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a prospect ismertetőjében benne volt 😉
több mint 12 éve
ezt nem is hallottam még 😮És éppen benzint lopott a jómadár 😉 😀
füzövel kifelé blog:
"Dion Jordan az idei év legígéretesebb védőjátékosa 18 éves korában olyan balesetet szenvedett, amelyben nem csak főiskolai és NFL álmai tűntek távolinak, hanem az életben maradása is hajszálon múlt. Testének 40%-át érte harmadfokú égési sérülés. Az idei drafton a Miami Dolphins egy feltrade-et követően az első kör 3. helyén szerezte meg."
sports.yahoo.com/video/dion-jordans-dedication-nfl-dream-045900525.htmlVentura
Reméljük, főnixként támad fel nálunk 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
ezt nem is hallottam még 😮füzövel kifelé blog:
"Dion Jordan az idei év legígéretesebb védőjátékosa 18 éves korában olyan balesetet szenvedett, amelyben nem csak főiskolai és NFL álmai tűntek távolinak, hanem az életben maradása is hajszálon múlt. Testének 40%-át érte harmadfokú égési sérülés. Az idei drafton a Miami Dolphins egy feltrade-et követően az első kör 3. helyén szerezte meg."
sports.yahoo.com/video/dion-jordans-dedication-nfl-dream-045900525.html
több mint 12 éve
Dolphins Sign CB Jamar Taylor. Taylor was Miami’s second-round selection (54th overall) in the 2013 NFL Draft.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Kelcie McCray úgy tűnik felépült, és nem véletlenül bíztak benne.Wallace mi a francért nem volt ott? Remélem nem kezdődnek a problémák.
Gibson?
Az elkapók között van verseny rendesen, és úgy tűnik minőségi. Az O összeforratlansága kijött rendesen, de idő még mint a tenger.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
ihjáj de rossz ez az 'iborkaszezon. semmi nincs.www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-practice-report-miami-dolphins-second-open-ota-practice-20130529,0,5670180.story?track=rss
több mint 12 éve
tannygun és a read optionwww.thephinsider.com/2013/5/23/4358770/a-look-at-ryan-tannehill-and-the-read-option
több mint 12 éve
Nekem sem szimaptikus ha megy a hiszti, de ebben a helyzetben jár neki a pénz, egyből visszatért, így azért korrekt.TC-re rendbejön szóval nem lesz para.
És akkor a napi hír: Jamar Taylor sportsérv (haránthasizmok szakadása) miatt műtétre szorult, és csak júliusban térhet vissza. Ezután mennyire reális, hogy az első héten kezdjen? Nekem úgy néz ki nem sok. 😕Geeri
Azt se feledjétek, hogy igazából nem kellene h cél legyen h az újoncok mindig kezdjenek a rookie idény első hetében (vagy egyáltalán). Boldog lennék ha végre olyan mély lenne a csapatunk, hogy a rookiek első évükben max rotációba kerüljenek.
több mint 12 éve
Nekem sem szimaptikus ha megy a hiszti, de ebben a helyzetben jár neki a pénz, egyből visszatért, így azért korrekt.És akkor a napi hír: Jamar Taylor sportsérv (haránthasizmok szakadása) miatt műtétre szorult, és csak júliusban térhet vissza. Ezután mennyire reális, hogy az első héten kezdjen? Nekem úgy néz ki nem sok. 😕
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
júni 1.től szabadul fel még cash, nem kell elsietni a szerződést. Persze, tárgyaljanak vele, érezze a törődést, de én sosem pártoltam ezt a zsarolást játékos oldalról.
több mint 12 éve
Hoppá! Átértékelem a tegnap mondottakat, úgy tűnik sikerülhet valami értelmes deal 😊
Mindig jövőre!
RunRickyRun