Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...Lehet hogy jobb lenne inkább pihentetni!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000224730/article/mike-wallace-misses-dolphins-practice-with-groin-issueParadoxon_MIA
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Tavalyi, de lehet valaki lemaradt rólaI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
multkor vernon, most jordan viccelte meg párszor martint.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Team has signed WRs Keenan Davis and Julius Pruitt and waived/injured WRs Armon Binns and Jasper Collins.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Julius Pruitt (WR) aláírt. Volt már nálunk, de tavaly TC ki lett vágva. ST jó lesz gunner-nek (voltak problémák az ST játékával a hétfői napon), elég gyors a gyerek, vagy küzdhet az 5. WR pozícióért. A Miami-nak mindig is tetszett Pruitt képességei, de valahogy, valamin mindig elhasalt. Hátha most összejön neki. Meghallgatták ill. megnézték (Pruitt aláírása után) Laurent Robinson, Austin Collie, college standouts Keenan Davis (Iowa) és Lavaiser Tuinei (Oregon) teljesítményét is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Először egy meg nem nevezett sérülés volt Matthews-el kapcsolatban vasárnap reggel (bemelegített, de a pályára nem ment fel). De tegnap kiderült térd sérülése van (lehet MCL). Így kidől egy pár hétre.Matthews és Binns kiesése után...danylymatthews? erről nem láttam hírt. milyen baja lett? meddig esett ki? még egy favorit.Ventura
Nyilván jó eséllyel pályázott az 5. WR posztért, de így megnyílt az út Fuller, McNutt és Collins előtt.
több mint 12 éve
ez volt az "állás" 750-nél, legközelebb majd 1000-nél írom be a helyzetjelentést az nfl csevegőbeEz a statisztika esetleg publikus? Kíváncsi lennék a megoszlásra, arányokra 😊Paradoxon_MIAjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthews és Binns kiesése után...danylymatthews? erről nem láttam hírt. milyen baja lett? meddig esett ki? még egy favorit.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Én sem azt mondtam, hogy alaptalan, csak azt, hogy elég látványos az irányultság és a "magyarázat" tényleg elég khm 😛... Üzleti szempontból értem teljesen, hiszen Tombrédi és a körülötte levők jelentik sok embernek az NFL-t itthon, ezt meg kihasználják, jogosan. Kereskedelmi TV vagy mifene 😉Ezen felsírtam, köszi 😀
De ez kissé beszűkíti a szabad választás jogát 😊 Hiszen alapvetően ízlésformáló hatása is van. Ezt látod "mindenhol" és ha még csak most ismerkedsz, akkor nagy valószínűséggel ezt fogod "szeretni". Az igazi férfi OldSpice-t használ és Pets drukker, valamint justin Biebert hallgat és az autója is Skoda Duster 😀
Bár, inkább Pets, mint pl. az itthoni foci 😀
A Gamepass-t néztem, egy barátom elő is fizetett, de a $130 egy picit húzós. Aztán majd meglátjuk, ha sokat szenvedek a stream-al meg a "szakkommentátorokkal" és hiányzik a nagyképernyős este 7-es kezdés, lehet, belevágok én is 😊
UI: még mielőtt vki nekem ugrik: elismerem: amit csinálnak, azt nagyon jól csinálják, de attól még brutál unszimpatikus az egész franchise Brédistől, überhype-ostól, divatcsapatostól 😉Paradoxon_MIA
Btw, antipatikus (a Pats nem lep meg)

több mint 12 éve
Ez a statisztika esetleg publikus? Kíváncsi lennék a megoszlásra, arányokra 😊Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)
jjncaa
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Én sem azt mondtam, hogy alaptalan, csak azt, hogy elég látványos az irányultság és a "magyarázat" tényleg elég khm 😛... Üzleti szempontból értem teljesen, hiszen Tombrédi és a körülötte levők jelentik sok embernek az NFL-t itthon, ezt meg kihasználják, jogosan. Kereskedelmi TV vagy mifene 😉 De ez kissé beszűkíti a szabad választás jogát 😊 Hiszen alapvetően ízlésformáló hatása is van. Ezt látod "mindenhol" és ha még csak most ismerkedsz, akkor nagy valószínűséggel ezt fogod "szeretni". Az igazi férfi OldSpice-t használ és Pets drukker, valamint justin Biebert hallgat és az autója is Skoda Duster 😀
Bár, inkább Pets, mint pl. az itthoni foci 😀
A Gamepass-t néztem, egy barátom elő is fizetett, de a $130 egy picit húzós. Aztán majd meglátjuk, ha sokat szenvedek a stream-al meg a "szakkommentátorokkal" és hiányzik a nagyképernyős este 7-es kezdés, lehet, belevágok én is 😊
UI: még mielőtt vki nekem ugrik: elismerem: amit csinálnak, azt nagyon jól csinálják, de attól még brutál unszimpatikus az egész franchise Brédistől, überhype-ostól, divatcsapatostól 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Erre igyekeztem utalni én is 😊 Hogy legtöbbet ez számít. Viszont tény, hogy bosszantó ahogy a nem mainstream csapatokon simán átsiklanak és itt elsősorban nem csak ránk gondolok. De pl. Jags, Browns, Bengals, Bills, Dolphins, Rams, Arizona vagy Raiders szubjektív véleményem szerint együtt nem kap annyi figyelmet, mint mondjuk egy Ravens, vagy Niners. Valahol érthető mert nyilván a top csapatokra, csúcson lévő sztárokra szentelnek több figyelmet, de éppen kevésbé sikeres csapat szurkolójában érthető módon ez olyan érzést kelt, hogy részrehajlóak, sőt bennem még néha az is felmerült, hogy egy-egy kommentátor utálja a kedvenc csapatom. Ebből szerintem egyenesen következik, hogy sokaknak ellenszenves a sport tv. Nekem pl. nem, megnézem ha érdekel a meccs, de sajnos ez egyre ritkább mert, pl. két 2-4 el álló csapat meccse is lehet olyan izgalmas mint két csoportelső meccse, főleg ha rivalizálásról van szó.Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)
jjncaa
Matthews és Binns kiesése után nem csak Robinson, hanem Austin Collie is a Miami TC tagja lehet. Slot WR poszton talán elfér. Bár az utóbbi időben volt 3 agyrázkódása + térdsérüléssel fejezte be az előző idényt, így óvatosan kell kezelni. Az utóbbi időben a Jets-nél edzett.danylyHát nem tudom, mindketten agyrázkódásokkal küzdöttek a múltban meg egyéb sérülésekkel. TC-ben elférnek, de szomorú lennék ha értük tennének ki valakit aztán kapnának egy csúnya agyrázkódást megint és IR. Elég nagy a rizikó velük. Bush-al is az volt mondjuk.. de szerintem az a végkimenetel a ritkább.
több mint 12 éve
Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊 Csabee13ez a kedvenc csapat beállítása elég jó felmérés most a hazai szurkolótáborok megoszlását illetően, és már megadták annyian, hogy nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, ez egyenes arányban van a csapatok 2003 óta elért győzelmeinek számával (a Super Bowl-szereplés nyom többet a latba, az egyetlen igazi anomália talán az Oakland)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kicsit OFF: Szomorú hír (számomra mindenképpen) és hátha valakit érint/nem tud róla még: az ESPN kivonul Európából, 08.01.-től nincs ESPN Amerika közvetítés MO-on 😕😕😕 Marad a Pets-vonalat erőltető SpórTV és a stream...
UI: Akinek volt Champion minicsomagja a T-nél, mondja le gyorsan, ha csak ez miatt fizetett elő 😉Paradoxon_MIA
Legyünk korrektek, feltehetően a nálunk népszerűbb csapatok meccseit, vagy valami miatt izgalmasnak ígérkező meccseket közvetítik. A diplomatikus szöveg a csomagról amiből válogathatnak szöveg, viszont engem is irritál 😊 Na meg nyilván semmi közük ahhoz, hogy mely csapatok lettek népszerűbbek 😊
Nekem idén szerintem GamePass fog befigyelni megint. Drága igen, de hd-ban nézhetem, élőben és felvételről is amikor tetszik.
több mint 12 éve
Matthews és Binns kiesése után nem csak Robinson, hanem Austin Collie is a Miami TC tagja lehet. Slot WR poszton talán elfér. Bár az utóbbi időben volt 3 agyrázkódása + térdsérüléssel fejezte be az előző idényt, így óvatosan kell kezelni. Az utóbbi időben a Jets-nél edzett.
több mint 12 éve
kicsit OFF: Szomorú hír (számomra mindenképpen) és hátha valakit érint/nem tud róla még: az ESPN kivonul Európából, 08.01.-től nincs ESPN Amerika közvetítés MO-on 😕😕😕 Marad a Pets-vonalat erőltető SpórTV és a stream...UI: Akinek volt Champion minicsomagja a T-nél, mondja le gyorsan, ha csak ez miatt fizetett elő 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Csak azért jött, hogy legyen kit kirúgni a WR-ek közül. 😊Veteran free agent wide receiver Laurent Robinson is working out for the Miami Dolphins on Tuesday, according to a league source.Tavaly 32 milliós szerződést kapott tőlünk komoly garantált összeggel. Idén egyelőre nem kell senkinek. Azt tudom ismételni, amit már korábban is írtam vele kapcsolatban. Én nem erőltetném a helyében az NFLt.iktriad
Robinson dealt with concussion problems last season with the Jacksonville Jaguars, leading to his release.
He has recently worked out for the New York Jets, New England Patriots and Detroit Lions.
The Dolphins lost Armon Binns for the season with a torn anterior cruciate ligament.
Last season, Robinson caught 24 passes but only played in seven games.
Two seasons ago, Robinson had a breakthrough season for the Dallas Cowboys with 54 receptions for 858 yards and 11 touchdowns.empty taxi
több mint 12 éve
Veteran free agent wide receiver Laurent Robinson is working out for the Miami Dolphins on Tuesday, according to a league source.Tavaly 32 milliós szerződést kapott tőlünk komoly garantált összeggel. Idén egyelőre nem kell senkinek. Azt tudom ismételni, amit már korábban is írtam vele kapcsolatban. Én nem erőltetném a helyében az NFLt.
Robinson dealt with concussion problems last season with the Jacksonville Jaguars, leading to his release.
He has recently worked out for the New York Jets, New England Patriots and Detroit Lions.
The Dolphins lost Armon Binns for the season with a torn anterior cruciate ligament.
Two seasons ago, Robinson had a breakthrough season for the Dallas Cowboys with 54 receptions for 858 yards and 11 touchdowns.empty taxi
több mint 12 éve
Veteran free agent wide receiver Laurent Robinson is working out for the Miami Dolphins on Tuesday, according to a league source.Robinson dealt with concussion problems last season with the Jacksonville Jaguars, leading to his release.
Two seasons ago, Robinson had a breakthrough season for the Dallas Cowboys with 54 receptions for 858 yards and 11 touchdowns.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sajnálom binns-t. tavaly abban a pár játékban tetszett. volt egy két szép szituáció is (de nem tudta el kapni a labdát). vártam volna, hogy ott lesz a 6-ban.jerry is rotty. remek. jó lenne ha nem olyan emberek hullanának el most a preseasonban akikre lehetne számítani.
több mint 12 éve
Arnon Binns tegnap elszakította az ACLjét és MCLjét is. Neki annyi idénre. 😕iktriadPedig nagyon csillogott a srác :/ Egy-néhány okos ember már azt várta, hogy Gibsonnal fog küzdeni a slot pozicióért, és tuti hogy ő a 4. számú elkapó....
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Arnon Binns tegnap elszakította az ACLjét és MCLjét is. Neki annyi idénre. 😕
több mint 12 éve
Nem volt eddig semmi extra, még mindig mindenki pozitívan teljesít, ha más nem magához képest. Egnewnak már vannak jó megmozdulásai, de volt pár rosz play is tőle. Ő, és Thomas ejtette el a labdát amikor a feladat a megtartása volt két védővel szemben.A chemistry kezd lassacskán kialakulni Tannehill és Wallace között, sikerült pár szép játékot összehozniuk az utóbbi napokban, és a labdaeladások száma is csökkent.
Lane a 4.napon állt fel előszőr klasszikus FB posztra, eddig inkább H-backekkel operáltak mint blokkoló. Egyébként is jellemző, hogy megy a posztok variálása, Philbin próbálja kihasználni a lehetőségeket, hogy 11 játékosból a lehető legtöbb hatásos formációt tudja kihozni, gondolom tovább gyorsítanánk a játékunkat. Egy példa: tegnap az összes futónk felállt és slot WR munkát végzett.
A rugók harcában eddig Carpenter mutat jobb formát. Naponként felváltva rugdosnak a fiúk, de valamiért Carpenter mindig többet, ás eddig pontosabban is.
Jordan ST játékoknál állt fel legtöbbet, hogy szokja kicsit a mozgást.
Ma pihinap van, kell is, tegnap valószínűleg az egyik legkeményebb edzés zajlott.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Jordan a vállvédős edzés mellett másnak is örülhetett, Soliai ugyanis felcsapott stylistnak és ingyen kezelésbe vette 😊 (a többi rookie-t is) :miamiherald.typepad.com/.a/6a00d83451b26169e20192ac26fbc4970d-800wi
A bulvár rovatnak még nincs vége, Grimes-nak a szülinapi tortája miatt kellett magyarázkodni 😂 (vigyázat, csak 18 éven felülieknek 😀 ) :
Jól megmondta a riportereknek:
“The people that are offended about a cake that was brought to a party by a friend as a joke need to chill,” Grimes said on Twitter. “I guess we were supposed to tell our friend to, ‘take your cake and get the hell out of our house.’ LOL. My bad.”
Az edzésekről pár hír:
Nagyon jó hírek jönnek a sérülésből épülő játékosokról. Dallas Thomas (váll) és Jamar Taylor (sérv) is 100%-os volt az első edzésen, előbbitől a hírek szerint komoly teljesítményt várnak rookie-ként. Hogy milyen poszton az rejtély. Richie-t vagy a Jerry-Louis párost kellene OG poszton vernie, netán Martint a LT poszthoz? Felépítésre mondjuk ő a leginkább ZBS fit az összes guard közül. Nagy fogás volt a 3. körben sztem.
Grimes és Marshall, a két kezdő CB is teljesen rendben van, előbbi ráadásul fizikailag csúcsformában a hírek szerint! Ha ez igaz, akkor az FA piac stealje lehet. Ez ráadásul ad némi variálási lehetőséget a secondary-ben, pl Marshall safety pozícióban (korábbi posztján) is gyakorolt keveset.
FB poszton hiába érdeklődött állítólag a csapat Leach-ért, most úgy néz ki, hogy lehet nem is lesz a rosteren senki tradicionális FB posztra. Clay és Keller(!) játszott H-backet. Be akarják őket vonni a passzjátékba, hogy sokoldalúbb legyen az O.
Lamar Miller Canes-es csapattársakkal (Gore, Sean Spence) edzett az offseasonben, ami nagyon jót tett a fizikumának. Gore edzésmódszereit és napi rutinját átvéve rengeteget gyorsult, remek kondiban van. A ZBS is ízlik neki, nagy szezon várható tőle. Mellette Daniel Thomas-ról is jó hírek jönnek, a TC képeken szemmel láthatóan eléggé kigyúrva jelent meg. Ettől talán jobban bírja majd a strapát.
Vernon már szóba került, ő volt a legtöbbet fejlődött játékos a minicamp/OTA időszakban, nagyon dicsérték az edzők. Martinnak nagyon meggyűlik vele a baja. Ez közben egy igen rossz hír. Az O leginkább sarkalatos pontja a LT, és a felszedett plusz 15 font izom egyelőre nem elég Martinnak a jó teljesítményhez...
Vaughn Martint DE-ként játszatták ma. Ez eléggé meglepetés, sztem inkább DTnek jó.
Tannehill meg még nagyon nem érzi Wallace-t, akinél nem a deep passzokat, hanem a közepes route-okat erőltették eddig reverse és end-around játékokkal vegyítve.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!