Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
igen, elnézést, dallas thomasra kell érteni! a meccset fél szemmel lestem (közben internetezem). sajnos a mérkőzés elejéből 8 perc hiányzik, így nem tudom mi történt a hiányzó részben. most találtam még vagy 5 snap-et ami a kezdőktől indult. abban martin valóban elfogadhatóan játszott. ezt a képet most print screen-eltem a meccsből. vannak akik azt mondják, hogy túlértékelt, vannak akik sokallják wallace fizetését, de nekünk szükségünk van rá (ráadásul annao a leigazolásakor danyly vagy csaba írt egy rövid felvilágosító leírást a fizetésével kapcsolatban, hogy mit kap első évében, mit második évében, stb.)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
- a mérkőzés nyertese a delfinek részéről egyértleműen bumphis.
Mondjuk róla ment be az int TD. 😉
- impress mcnutt sehun. rögtön a tavalyi nanee jutott eszembe.
Nekem is! És nagyon nem tetszett.
- LT poszt borzalom. ráadásul jóformán cserék ellen. ha nem változik meg 2-3 PS mecs után sem a helyzet, nézni kell valami tűzoltómegoldást az FA-n.
Martin amig fent volt szeintem nem volt annyira rossz. A csere Thomas viszont már életveszély volt a QB részéről! Ő ott nem hiszem hogy fel tud feljődni kezdésig, szóval oda valaki mást kell találni.
- miller véleményem szerint jó lesz, de 2 támadásából nem lehet leszűrni semmit (plusz csere D ellen volt). gray: erő. gillislee: látás. thomas: ez így nem lesz elég, sajnálom őt. összességében: elelégedett vagyok az RB felhozatallal. hogy mit hoz az alapszakasz, majd meglátjuk, de ez a része a csapatnak ígéretes!
Igen ez a rész nekem is tetszett. 111yard azért nem rossz, hogy főleg passz játék ment.
- a védelemben amit legjobban észre lehetett venni, azok az elhibázott szerelések garmadája (a dallasi futókon). jordan jónak néz ki. kell sok gyakorlás neki, de nemigen lesz egyből a mélyvízben (legalábbis én szorítok vernon-nak). kovács legtöbbször ott volt a labdás ember közelében.
- 'hill csalódás volt nyílván, de van még idő arra hogy elkezdjünk aggódni. majd a 2.-3. PS meccs után. jó lenne ha nem jönne elő nála is a másodéves QB-k átka.
Hill-ről nem tudunk sokat ez alapján de én nem érzem csalódásnak. Első play-t ugyebár Miller ejtette ki. Másodikra sack-elték, 3.-ra meg a tökéletes passzt kiejtette mcnutt. 4.-re rossz volt mondjuk a passz mert mcnutt mögé ment, de igazából ez az egy hibája volt.Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
- LT poszt borzalom. ráadásul jóformán cserék ellen. ha nem változik meg 2-3 PS mecs után sem a helyzet, nézni kell valami tűzoltómegoldást az FA-n.Pont tegnap olvastam egy cikket amiben Martin játékát elemezték playenként és arra jutottak, hogy túlságosan lehúzták. Futás blokkolásban jeles volt, passz blokkban sem volt rossz. Az elcseszett földhöz vert screen-pass play meg a másik oldalon lett elcseszve, nem nála. Na most én nem értek hozzá de nekem is kicsit az a gyanúm, hogy a média tartja nagyon frankó camp sztorinak, hogy Miamiban LT helyzet van.
Ventura
több mint 12 éve
- a mérkőzés nyertese a delfinek részéről egyértleműen bumphis.- impress mcnutt sehun. rögtön a tavalyi nanee jutott eszembe.
- egnew veletek ellentétben nekem tetszett. lényegében majdnem rookiként lehet venni. vannak hibák, de van még idő, hogy változtatni tudjon a róla kialakult véleményen.
- LT poszt borzalom. ráadásul jóformán cserék ellen. ha nem változik meg 2-3 PS mecs után sem a helyzet, nézni kell valami tűzoltómegoldást az FA-n.
- sims összességében helyt állt szerintem. és ez még csak az első pályára lépése volt az nfl-ben.
- matt moore. örülök, hogy visszaigazoltuk!
- miller véleményem szerint jó lesz, de 2 támadásából nem lehet leszűrni semmit (plusz csere D ellen volt). gray: erő. gillislee: látás. thomas: ez így nem lesz elég, sajnálom őt. összességében: elelégedett vagyok az RB felhozatallal. hogy mit hoz az alapszakasz, majd meglátjuk, de ez a része a csapatnak ígéretes!
- a védelemben amit legjobban észre lehetett venni, azok az elhibázott szerelések garmadája (a dallasi futókon). jordan jónak néz ki. kell sok gyakorlás neki, de nemigen lesz egyből a mélyvízben (legalábbis én szorítok vernon-nak). kovács legtöbbször ott volt a labdás ember közelében.
- 'hill csalódás volt nyílván, de van még idő arra hogy elkezdjünk aggódni. majd a 2.-3. PS meccs után. jó lenne ha nem jönne elő nála is a másodéves QB-k átka.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Szep summat kapott Jones, de nem sajnalom tole. Nagyon jol tolta az elmult evben.Delonso_13 quarterback disruptions, 21 defensive stops and eight combined interceptions and pass break-ups. Nicely done.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Szep summat kapott Jones, de nem sajnalom tole. Nagyon jol tolta az elmult evben.
több mint 12 éve
Úgy tűnik Devlin vasárnapi kézsérülése komolyabb mint gondolták.Így felvették a kapcsolatot a korábban nálunk játszó Tyler Thigpen-el.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Számokban Miami
Total First Downs 24
By Rushing 7
By Passing 15
Total Net Yards 421
Net Yards Rushing 111
Net Yards Passing 310
Pass Comp-Att-Int 29 - 47 - 1
Fumbles (Number-Lost) 3 - 1
Touchdowns 2
Red Zone Efficiency 2/4 - 50%
Turnovers 2
Dallas
Total First Downs 17
By Rushing 11
By Passing 4
Total Net Yards 266
Net Yards Rushing 170
Net Yards Passing 96
Pass Comp-Att-Int 11 - 21 - 0
Touchdowns 3
Red Zone Efficiency 2/2 - 100%
Ha nincs a 2 turnover és abból 2 TD, talán impozánsabb lenne az eredmény, de azt is érdemes figyelembe venni, hogy a dallas kezdők nem nagyon voltak pályán.
Amúgy Jordan üde színfolt volt és Miller 2 futása is nagyon tetszett. ( kivéve a fumble)
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Schefter: "Dolphins signed S Reshad Jones to a four-year, $30 million extension."RataxesMegérdemelte!
több mint 12 éve
Schefter: "Dolphins signed S Reshad Jones to a four-year, $30 million extension."
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
egy biztos, ha martin nem táltosodik meg, akkor itt nem lesz semmi.
több mint 12 éve
Nehéz mit mondani a meccsről, mert ugye 90%-ban a második és harmadik vonalat láttuk ugyanilyen védelem ellen. Az első vonalunk játéka nem nagyon volt meggyőző és rögtön egy fumble majd abból egy TD elég rossz hangulatot teremtett. Tanny sem tudott mutatni semmit bár nagyon ideje sem volt rá. 2 turnover-ről 2 td szedtünk be. A védelem sem remekelt, a LB-k szinte sehol nem voltak. Futás védelem nagyon nem működött sajnos. Aztán a végére az elkapók villogtak, de cserék cseréi ellen szóval nem lehet tudni élesben mit tudnak majd. És egnew is bemutakozott 4/52-vel. Ja és LT poszton Thomas nagyon gyengus volt. Más osztályt képviselt sajnos. Az egész védelemre jellemző volt a misstackle hegyek. Összességében csak villanásaink voltak, összkép még elég lehangoló. Van hová fejlődnünk!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
két dolog miatt aggódom a szezon előtt, OL és futás elleni védelem, egyik sem győzött meg egyelőre...kristofVédelemben hiányoztak kezdők. A O-line meg a tavalyi szintet meg fogja ütni szerintem, az meg azért nem vállalhatatlan. Martinnak is van még pár hete, hogy összeszedje magát. Ha 2 PS meccs múlva is így állunk majd akkor eluralkodik rajtam is az aggodalom. Tavaly tragikusabbnak éreztem az egészet és még nagyon az elején vagyunk a Pre-seasonnek.
Remélem Jaguars ellen látunk valami Hartline, és Wallace párosból is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
két dolog miatt aggódom a szezon előtt, OL és futás elleni védelem, egyik sem győzött meg egyelőre...
több mint 12 éve
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve.Paradoxon_MIAnálam csörgött az ébresztő 1:50-kor, de ugy döntöttem inkább alszom; most szedem lefele a meccset. mivel 5 preseason meccsünk van, nagyobb az esély a sérülésre. ahogy láttam egy cikkből, a 3. qb devlin, már meg is nyekkent. nem baj az ha csak pár play erejéig vannak fent a kiemelt, fontos játékosok.
idén különösen kíváncsi vagyok a preseason meccsekre is, hogy az újak mit tudnak letenni az asztalra (LB-k, CB-k, stb.), de persze ott van az LT probléma, miller-thomas-gilleslee trio, az impress mcnutt.
u.i.: a logo már oké, de a mezt nem kedvelem. a seattle-é sem adja nálam még 1 év után sem.
több mint 12 éve
Azért meg kell hagyni,Bumphis-nak nagy elkapásai voltak😀..
több mint 12 éve
Es nem vagy ezzel igyedul.A korábbi legenda Zack Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.danylyZach.
ne haragudj, de a kedvenc játékosom ( ez gondolom le is jött a cikkből amit annak idején írtam a visszavonulására)briareos
több mint 12 éve
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve. Hall of Flame volt nekünk ez. Az első play-re egy fumble, hátb+. Tanny mint aki még sose járt NFL meccsen és ez az első napja. Oké, hogy alig volt ideje bármit is csinálni, de akkor is... Az a 75y-os INT felfutás meg. Ehh. 😕Én végig néztem a meccset. Nem kell aggódni a pre tényleg csak arra szolgál kicsit bemelegedjenek a fiúk. Persze vannak gondok, mivel átalakult a csapat ill. jobbára a 2. és 3. számú csapat volt a pályán. Philbin a meccs előtt el is mondta, hogy Tanny 10-15 play erejéig lesz fenn. A sok yard jobbára Moore rengeteg passzából jött össze, és kicsit megedzette a 4. és 5. WR posztért ill. a PS megragadásért küzdő fiatal v. rookie elkapókat. Pl.: Bumphis második feléje irányuló labda kipattant a kezéből és abból lett a 75 y-os visszahordás. Rookie hiba. De utána rendre őt keresték, lett is neki 85 y.
De a végére bejátszott a móka-faktor is, a pattintott TD-vel. 😊
Lesz még itt még mit csiszolni és reménykedem, hogy sikerül is... 421y-ot nem sok meccsen hoztunk össze eddig 😀😀
De vannak azért ígéretes megmozdulások is, szóval, nem vágok még eret magamon (Wallace nem is játszott a statok alapján), de nem ezt vártam 😊Paradoxon_MIA
Egnew is elég gyenge volt (szokás szerint) 6 target/4 elkapás. Annyira nem hangzik rosszul, de olyan rendszer idegen nekem a srác.
Az LT poszt továbbra is gyenge. Először Martin kezdett, utána jött Dallas Thomas (ő inkább guard, nem való ebben a rendszerben OT-nek, meg amúgy sem) és végül Yeatman zárt.
Wallace ugye ágyék sérülése volt a heti edzésen így pihi volt neki ma (pedig ő akart volna játszani).
Ha 4-1-el v. 0-5-el zárjuk is a pre-t, nem igazán izgat, mert nem sok jelentősége van. Amikor a 4-0-át produkáltunk ugyanúgy negatívaban zártuk az idényt, mint amikor 0-4 sikerült. Sok taktikai elemet ilyenkor nem is mutatnak meg a csapatok, csak szinte az alapokat, vagy a taktikai elemekre épülő play-ek egy-egy darabját próbálják ki, de abból nem derül ki mi is lesz a folytatás.
Úgyhogy fel a fejjel sokkal jobb lesz ez szeptemberre.
több mint 12 éve
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve. Hall of Flame volt nekünk ez. Az első play-re egy fumble, hátb+. Tanny mint aki még sose járt NFL meccsen és ez az első napja. Oké, hogy alig volt ideje bármit is csinálni, de akkor is... Az a 75y-os INT felfutás meg. Ehh. 😕De a végére bejátszott a móka-faktor is, a pattintott TD-vel. 😊
Lesz még itt még mit csiszolni és reménykedem, hogy sikerül is... 421y-ot nem sok meccsen hoztunk össze eddig 😀😀
De vannak azért ígéretes megmozdulások is, szóval, nem vágok még eret magamon (Wallace nem is játszott a statok alapján), de nem ezt vártam 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Miami waived guard Brian Thomas, who was injured in practice this week, and signed undrafted guard Jeff Braun, who was honorable mention All Big 12 for West Virginia last season.
több mint 12 éve
nincsbriareosgondolom akkor te is streamen nézed,Ha nézed. ezen van néző limit? mert engem sokszor ledobál ha tulterhelt.😕klash44

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
briareosgondolom akkor te is streamen nézed,Ha nézed. ezen van néző limit? mert engem sokszor ledobál ha tulterhelt.😕
több mint 12 éve
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem.klash44majd pár perccel kezdés előtt érdemes nézegetni firstrow-t és társait
több mint 12 éve
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem.