Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
és 41 évvel később, augusztus 20-án irány a fehér ház! 😊
 www.miamiherald.com/2013/08/14/3560546/perfect-season-dolphins-to-visit.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Miller egyelőre ?, Thomas max. rövid yardos szitukban tud hozni. Gillislee szerintem nagyon jó draft volt, ő tud szerintem majd pluszt adni az elhaló offense-nek.
Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.danyly
jonas gray. jöttek a cikkek a goal line situations-ról. nem csodálkoznék, ha ebből thomas-gray csata lenne. én millerből idán 800-900 yardot nézek ki. ebbe belekelkuláltam hogy még jóformán semmit nem láttunk tőlle. bushnak jött össze első szezonjában 1086 yard. persze ha miller megcsinálja az 1000-ret abból baj nem lehet.Ventura
Tudtam, hogy Gray fel fog jönni. Nálam hatalmas ?. Attól függ mi lesz majd a taktika Sherman ill. Philbin részéről, mit akarnak alkalmazni. Én nagyon sajnálnám ha a futó játék háttérbe szorulna, de úgy néz ki ez lesz. Mert most már van sok jó WR-ünk + TE sor sem alsó rangú.
Én személy szerint egy új taktikát látok sok passzal, 2 TE-es v. sok WR-es felállásos offense-el.
Most úgy látszik a jövő erre orientálódik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Miller egyelőre ?, Thomas max. rövid yardos szitukban tud hozni. Gillislee szerintem nagyon jó draft volt, ő tud szerintem majd pluszt adni az elhaló offense-nek.
Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.danyly
jonas gray. jöttek a cikkek a goal line situations-ról. nem csodálkoznék, ha ebből thomas-gray csata lenne. én millerből idán 800-900 yardot nézek ki. ebbe belekelkuláltam hogy még jóformán semmit nem láttunk tőlle. bushnak jött össze első szezonjában 1086 yard. persze ha miller megcsinálja az 1000-ret abból baj nem lehet.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Én mindig is a kiváló futójátékért szerettem a Dolphins-t, de úgy tűnik ez egy kicsit háttérbe szorul most. 😕
De a jó rush offense-hez egy jó OL is kell. Középen szerintem megoldható a futás blokkolás az OL részéről, de igazából csak bal-közép részen az igazán biztos. Pouncey és Incognito nagyon jó a futók segítésében, de a többi csapatrész az OL-nek kérdéses. RG-ben Clabo új, de jó futás blokkoló, ott lehet még próbálkozni.
Lehet nem látunk idén 100 y feletti futás teljesítményt egy meccsen a Dolphins részéről.

Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Igen, én is a guard poziciót láttam gyengének, de a center teljesítménye sem tetszett igazán.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Az első vonalunkat tekintve, az jött le hogy nem nagyon tudjuk Tannyt megvédeni. Első drive 2 sack. És a többiben is sokszor kellett menekülnie vagy futás közben dobnia. Igazából a két szél Clabo és Martin egész jól tartotta az emberét, inkább a fal közepe rogyott be folyton. Ez viszont nem tesz jót a futó és főleg a hosszú passzos játékoknak, ahol kell hagyni időt a Qb-nek. Remélem tudunk ezen még erősíteni valahogy.
A meccset hoztuk, de kellett hozzá a 4 turnover és a harmat gyenge Jags offense is hogy ilyen legyen az eredmény. Azért örülök hogy végre nyertünk egy pre meccset is.RunRickyRun
Sörmi nyilatkozta a tegnapi edzésen, hogy behívott playek közül (ha jól emlékszem) 7 play is Wallace-t irányozta elkapónak de a pressure miatt nem jöttek össze, amit szépen rá is hárított a Guard pozícióra, de azt is elmondta rendbe fogják ezt tenni.

Az edzésen csere is volt, Samuda helyett Garner edzett a kezdőkkel RG poszton. A végén még visszasírjuk Jerry -t aki ha minden igaz térdsérüléssel hagyja ki az edzéseket.
több mint 12 éve
Az első vonalunkat tekintve, az jött le hogy nem nagyon tudjuk Tannyt megvédeni. Első drive 2 sack. És a többiben is sokszor kellett menekülnie vagy futás közben dobnia. Igazából a két szél Clabo és Martin egész jól tartotta az emberét, inkább a fal közepe rogyott be folyton. Ez viszont nem tesz jót a futó és főleg a hosszú passzos játékoknak, ahol kell hagyni időt a Qb-nek. Remélem tudunk ezen még erősíteni valahogy.
A meccset hoztuk, de kellett hozzá a 4 turnover és a harmat gyenge Jags offense is hogy ilyen legyen az eredmény. Azért örülök hogy végre nyertünk egy pre meccset is.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.briareos
2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊Csabee13
7 snap-nél volt fent.
 www.thephinsider.com/2013/8/10/4609356/jaguars-dolphins-recap-miami-snap-count

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.briareos
2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊Csabee13
igaz, arról megfeledkeztem.
Amúgy én nem aggódom Jordan miatt, jó lesz a srác

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊
több mint 12 éve
mihelyt lesz zsinórban 3 winning seasonunk ez is megoldódik.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
visszaszoktatni csak úgy lehet ha eredmények vannak 😊
gondolom 2008-at követő évben - tehát a 2009-es szezonban - csak kimentek többen abba a stadionba.Ventura
Pontosan, de ahhoz először az alapszakaszt kellene hozni ill. olyan meccseket játszani, h a szurkerek visszaszeressenek a csapatba. 😀

több mint 12 éve
*az első 10 percben: puntok. a védelem jól játszott. marshallnak volt egy két szép megmozdulása, wake többször nyomást helyezett az irányítóra és egy sack majdnem jött is. vernonnak joeckellel kellett megküzdeni, ő nem is volt olyan hatékony pass rush-ban, de a gyakorlás ráfér egy 1/2-es OT ellen. futás és passz ellen egyaránt jól játszottunk. támadó oldalon egy 14 yardo gibson elkapáson kívül semmi nem történt. ha blitz-elt a jaguars akkor bizony megkergették 'hill-t. sajnos a futásokat megfojtották.
*a várt teljesítmény az utolsó 6 percben jött. a támadófal jól védett (martin!), futásoknak jól blokkoltak (dan. thomas!) - habár igazság szerint nem volt blitz mint korábban. a drive sztárja dustin keller, aki többször is elkapta a labdát és a végén egy nagyszerű 22 yardos TD elkapása volt! sturgis első rugása: extra pont jó.
*összességében ismét vegyes érzelmek vannak az első 10 perc és az utolsó 5 perc különbsége miatt. ismét lehet lesni jövőhéten, hogy milyen arcát mutatja az offense.
----- CSERE ------
*sturgis 58 yardról!!
* két büntetés pályán kívüli dologért: elsőnek stanford rángatta valakinek a sisak rácsát, majd wilson rohant bele kafka-ba (jaguars QB), mikor ő már kívül volt a pályán (jó-jó nyílván bele lehet kötni).
*dion jordan-ről semmit nem hallottam (vagy lehet nem figyeltem)Ventura
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.

több mint 12 éve
visszaszoktatni csak úgy lehet ha eredmények vannak 😊
gondolom 2008-at követő évben - tehát a 2009-es szezonban - csak kimentek többen abba a stadionba.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
valaki nagyon pipa lesz, ha nem úgy t9örténnek a dolgok ahogy ő elképzeli 😊
Stephen Ross wants results after spending $240 million in contracts
 www.miamiherald.com/2013/08/10/3554265/dolphins-owner-stephen-ross-wants.htmlVentura
Először a fan-okat kellene visszaszoktatni a stadionba és csak utána beszéljünk a PO-ról. Mondjuk ennyi zsét senki sem szeret az ablakon kidobni...

több mint 12 éve
valaki nagyon pipa lesz, ha nem úgy t9örténnek a dolgok ahogy ő elképzeli 😊
Stephen Ross wants results after spending $240 million in contracts
 www.miamiherald.com/2013/08/10/3554265/dolphins-owner-stephen-ross-wants.html

több mint 12 éve
*az első 10 percben: puntok. a védelem jól játszott. marshallnak volt egy két szép megmozdulása, wake többször nyomást helyezett az irányítóra és egy sack majdnem jött is. vernonnak joeckellel kellett megküzdeni, ő nem is volt olyan hatékony pass rush-ban, de a gyakorlás ráfér egy 1/2-es OT ellen. futás és passz ellen egyaránt jól játszottunk. támadó oldalon egy 14 yardo gibson elkapáson kívül semmi nem történt. ha blitz-elt a jaguars akkor bizony megkergették 'hill-t. sajnos a futásokat megfojtották.
*a várt teljesítmény az utolsó 6 percben jött. a támadófal jól védett (martin!), futásoknak jól blokkoltak (dan. thomas!) - habár igazság szerint nem volt blitz mint korábban. a drive sztárja dustin keller, aki többször is elkapta a labdát és a végén egy nagyszerű 22 yardos TD elkapása volt! sturgis első rugása: extra pont jó.
*összességében ismét vegyes érzelmek vannak az első 10 perc és az utolsó 5 perc különbsége miatt. ismét lehet lesni jövőhéten, hogy milyen arcát mutatja az offense.
----- CSERE ------
*sturgis 58 yardról!!
* két büntetés pályán kívüli dologért: elsőnek stanford rángatta valakinek a sisak rácsát, majd wilson rohant bele kafka-ba (jaguars QB), mikor ő már kívül volt a pályán (jó-jó nyílván bele lehet kötni).
*dion jordan-ről semmit nem hallottam (vagy lehet nem figyeltem)

több mint 12 éve
RunRickyRun
a fantasyban hiányolnak is 😉jjncaa
Köszi. mentem! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
RunRickyRun
a fantasyban hiányolnak is 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
* RB marshall-t kiraktuk.
* gameday:  blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/08/09/game-day-miami-dolphins-ryan-tannehill-and-o-line-under-microscope-bumphis-leading-receiver-bubble-watch/
bumphisnak meg kéne még vagy 2 jó meccs, és ott a helye. maradna 1 kiadó hely (wallace, hartline, gibson, matthews, bumhis, +1).Ventura
Pont akartam kérdezni, hogy senkit nem rúgtak még ki hogy szűküljön a keret?!

Engem még Davis teljesítménye fog érdekelni. Ugye ő kapta a TD passzt, és volt még 2 jó kis elkapása. Igaz aztán a 2. TD kiejtette, de a passz sem volt tökéletes. Meglátjuk mit mutat holnap. Meg ugye Bumphis is kérdés hogy egymeccses ember, vagy tudja ezt a formát most is hozni. Holnap ilyenkor okosabbak leszünk picivel.

Mennyire vagyok mazohista, ha tegnap megint végig néztem a dallas elleni meccset?! 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
* RB marshall-t kiraktuk.
* gameday:  blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/08/09/game-day-miami-dolphins-ryan-tannehill-and-o-line-under-microscope-bumphis-leading-receiver-bubble-watch/
bumphisnak meg kéne még vagy 2 jó meccs, és ott a helye. maradna 1 kiadó hely (wallace, hartline, gibson, matthews, bumhis, +1).

több mint 12 éve
Már várom!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sok kezdonk nem jatszott a meccsen en emiatt semmit nem tudok megitelni.
Martin csak nem lehet annyira rossz ha a kopasz bevallalja vele a szezont. Lett volna par opcioja jegyzettebb jatekost szerezni a helyere. McNutt remes, Bumphis a rookie mistake ellenere lehet valaki (egy uj Bess ?)
több mint 12 éve
Mike Wallace on connecting with Ryan Tannehill on a 40 yd TD today: "Just the start...I plan on catching a lot of those, not just me but all of us out there."
 www.miamidolphins.com/news/article-1/Wallace-Goes-Deep-In-Return-To-Practice/196613bd-e164-493f-90e7-947f78bb1b15

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
igen, elnézést, dallas thomasra kell érteni! a meccset fél szemmel lestem (közben internetezem). sajnos a mérkőzés elejéből 8 perc hiányzik, így nem tudom mi történt a hiányzó részben. most találtam még vagy 5 snap-et ami a kezdőktől indult. abban martin valóban elfogadhatóan játszott.

ezt a képet most print screen-eltem a meccsből. vannak akik azt mondják, hogy túlértékelt, vannak akik sokallják wallace fizetését, de nekünk szükségünk van rá (ráadásul annao a leigazolásakor danyly vagy csaba írt egy rövid felvilágosító leírást a fizetésével kapcsolatban, hogy mit kap első évében, mit második évében, stb.)
Ventura
Abban kell még reménykednünk, hogy Tanny elég jó lesz ahhoz, hogy ki is szolgálja passzokkal!!!
Meg ugye Wallace első a 40+ yardok elkapásában, kérdés fog e ilyeneket kapni tőle, mert eddig inkább a rövid passzos formációkat dobálta.

Miami Dolphins Fan