Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Schefter: "Dolphins signed S Reshad Jones to a four-year, $30 million extension."Rataxes
Megérdemelte!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Schefter: "Dolphins signed S Reshad Jones to a four-year, $30 million extension."

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
egy biztos, ha martin nem táltosodik meg, akkor itt nem lesz semmi.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nehéz mit mondani a meccsről, mert ugye 90%-ban a második és harmadik vonalat láttuk ugyanilyen védelem ellen. Az első vonalunk játéka nem nagyon volt meggyőző és rögtön egy fumble majd abból egy TD elég rossz hangulatot teremtett. Tanny sem tudott mutatni semmit bár nagyon ideje sem volt rá. 2 turnover-ről 2 td szedtünk be. A védelem sem remekelt, a LB-k szinte sehol nem voltak. Futás védelem nagyon nem működött sajnos. Aztán a végére az elkapók villogtak, de cserék cseréi ellen szóval nem lehet tudni élesben mit tudnak majd. És egnew is bemutakozott 4/52-vel. Ja és LT poszton Thomas nagyon gyengus volt. Más osztályt képviselt sajnos. Az egész védelemre jellemző volt a misstackle hegyek. Összességében csak villanásaink voltak, összkép még elég lehangoló. Van hová fejlődnünk!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
két dolog miatt aggódom a szezon előtt, OL és futás elleni védelem, egyik sem győzött meg egyelőre...kristof
Védelemben hiányoztak kezdők. A O-line meg a tavalyi szintet meg fogja ütni szerintem, az meg azért nem vállalhatatlan. Martinnak is van még pár hete, hogy összeszedje magát. Ha 2 PS meccs múlva is így állunk majd akkor eluralkodik rajtam is az aggodalom. Tavaly tragikusabbnak éreztem az egészet és még nagyon az elején vagyunk a Pre-seasonnek.

Remélem Jaguars ellen látunk valami Hartline, és Wallace párosból is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
két dolog miatt aggódom a szezon előtt, OL és futás elleni védelem, egyik sem győzött meg egyelőre...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve.Paradoxon_MIA
nálam csörgött az ébresztő 1:50-kor, de ugy döntöttem inkább alszom; most szedem lefele a meccset. mivel 5 preseason meccsünk van, nagyobb az esély a sérülésre. ahogy láttam egy cikkből, a 3. qb devlin, már meg is nyekkent. nem baj az ha csak pár play erejéig vannak fent a kiemelt, fontos játékosok.
idén különösen kíváncsi vagyok a preseason meccsekre is, hogy az újak mit tudnak letenni az asztalra (LB-k, CB-k, stb.), de persze ott van az LT probléma, miller-thomas-gilleslee trio, az impress mcnutt.

u.i.: a logo már oké, de a mezt nem kedvelem. a seattle-é sem adja nálam még 1 év után sem.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Azért meg kell hagyni,Bumphis-nak nagy elkapásai voltak😀..

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A korábbi legenda Zack Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.danyly
Zach.
ne haragudj, de a kedvenc játékosom ( ez gondolom le is jött a cikkből amit annak idején írtam a visszavonulására)briareos
Es nem vagy ezzel igyedul.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve. Hall of Flame volt nekünk ez. Az első play-re egy fumble, hátb+. Tanny mint aki még sose járt NFL meccsen és ez az első napja. Oké, hogy alig volt ideje bármit is csinálni, de akkor is... Az a 75y-os INT felfutás meg. Ehh. 😕
De a végére bejátszott a móka-faktor is, a pattintott TD-vel. 😊

Lesz még itt még mit csiszolni és reménykedem, hogy sikerül is... 421y-ot nem sok meccsen hoztunk össze eddig 😀😀

De vannak azért ígéretes megmozdulások is, szóval, nem vágok még eret magamon (Wallace nem is játszott a statok alapján), de nem ezt vártam 😊Paradoxon_MIA
Én végig néztem a meccset. Nem kell aggódni a pre tényleg csak arra szolgál kicsit bemelegedjenek a fiúk. Persze vannak gondok, mivel átalakult a csapat ill. jobbára a 2. és 3. számú csapat volt a pályán. Philbin a meccs előtt el is mondta, hogy Tanny 10-15 play erejéig lesz fenn. A sok yard jobbára Moore rengeteg passzából jött össze, és kicsit megedzette a 4. és 5. WR posztért ill. a PS megragadásért küzdő fiatal v. rookie elkapókat. Pl.: Bumphis második feléje irányuló labda kipattant a kezéből és abból lett a 75 y-os visszahordás. Rookie hiba. De utána rendre őt keresték, lett is neki 85 y.
Egnew is elég gyenge volt (szokás szerint) 6 target/4 elkapás. Annyira nem hangzik rosszul, de olyan rendszer idegen nekem a srác.
Az LT poszt továbbra is gyenge. Először Martin kezdett, utána jött Dallas Thomas (ő inkább guard, nem való ebben a rendszerben OT-nek, meg amúgy sem) és végül Yeatman zárt.

Wallace ugye ágyék sérülése volt a heti edzésen így pihi volt neki ma (pedig ő akart volna játszani).

Ha 4-1-el v. 0-5-el zárjuk is a pre-t, nem igazán izgat, mert nem sok jelentősége van. Amikor a 4-0-át produkáltunk ugyanúgy negatívaban zártuk az idényt, mint amikor 0-4 sikerült. Sok taktikai elemet ilyenkor nem is mutatnak meg a csapatok, csak szinte az alapokat, vagy a taktikai elemekre épülő play-ek egy-egy darabját próbálják ki, de abból nem derül ki mi is lesz a folytatás.

Úgyhogy fel a fejjel sokkal jobb lesz ez szeptemberre.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
A meccset ugyan még nem, de az összefoglalót láttam, és akár preseason, akár első meccs, én kissé el vagyok keseredve. Hall of Flame volt nekünk ez. Az első play-re egy fumble, hátb+. Tanny mint aki még sose járt NFL meccsen és ez az első napja. Oké, hogy alig volt ideje bármit is csinálni, de akkor is... Az a 75y-os INT felfutás meg. Ehh. 😕
De a végére bejátszott a móka-faktor is, a pattintott TD-vel. 😊

Lesz még itt még mit csiszolni és reménykedem, hogy sikerül is... 421y-ot nem sok meccsen hoztunk össze eddig 😀😀

De vannak azért ígéretes megmozdulások is, szóval, nem vágok még eret magamon (Wallace nem is játszott a statok alapján), de nem ezt vártam 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Miami waived guard Brian Thomas, who was injured in practice this week, and signed undrafted guard Jeff Braun, who was honorable mention All Big 12 for West Virginia last season.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
jjncaa
briareos
Köszönöm.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
briareos
gondolom akkor te is streamen nézed,Ha nézed. ezen van néző limit? mert engem sokszor ledobál ha tulterhelt.😕klash44
nincs
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Hall of Fame Game 2013 - NFL eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
briareos
gondolom akkor te is streamen nézed,Ha nézed. ezen van néző limit? mert engem sokszor ledobál ha tulterhelt.😕

több mint 12 éve
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem.klash44
majd pár perccel kezdés előtt érdemes nézegetni firstrow-t és társait

több mint 12 éve
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem.

több mint 12 éve
A korábbi legenda Zack Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.danyly
Zach.
ne haragudj, de a kedvenc játékosom ( ez gondolom le is jött a cikkből amit annak idején írtam a visszavonulására)

több mint 12 éve
A kezdő OL vasárnap: LT Martin, LG Richie Incognito, C Mike Pouncey, RG Samuda, RT Tyson Clabo.

Martin talán futás blokkolásban mutatott valami fejlődést, de továbbra is gyenge. Tavaly a 80 OT-ből a 76. volt. És ő kezdőnek számít.
Dallas Thomas LG játszott az edzéseken a múlt héten, de utána LT játszott a második csapattal. Garner pedig játszott edzéseken G, T és végül ma gyakorolt C-ben is, de az annyira nem ment jól.

több mint 12 éve
Az idei 3. körös draft CB Will Davis nagyon jó nyomja az edzéseken. Csütörtökön 3 picks, az elmúlt 4 edzésen pedig össz. 5 INT. És ötből kettő az end zone-ban került elkapásra.
Iszonyat gyors a srác, és pont ez kell a Miami-nak, a széleken jó levédekezni az ellen WR-jeit.
Bár azért hozzá kell tenni egy párszor, azért megverték az offense tagjai, de volt vagy 10 pass deflected-je + csütörtökön 2 drop-ja is, így akár több INT-je is lehetett volna.

Közben a 2. körös Jamar Taylor is első csapattal edzett (ugye őt is sérvre műtötték májusban), de érzi, hogy még kicsit rozsdás.

Wallace ágyék sérülése remélem rendbe jön mielőbb, de Hartline is összeszedett egy kis lábika húzódást. De szerintem ez nem olyan komoly, hogy ne tegyék rendben.

Starks is bicegett a jobb lábára és Odrick is fájlalta a térdét. De ezek csak a szokásos edzésből adódó kisebb sérülések.

Dion Sims játéka és edzésmunkája nagyon tetszett Philbin-nek. Elmondta, hogy nagyon sok jó dolgot csinál, finom és ügyes keze van és nagyon jó blokkoló.

A hatodik edzésen dobta az első INT-jét Tanny. R. Marshall kapta le.

A korábbi legenda Zach Thomas is meglátogatta az edzést, és hosszasan beszélgetett Ireland-el.

több mint 12 éve
persze azért írtam, hogy "dőlt ki / kell pihennie".
mcnutt és davis nyomatja az impresskedést. mondjuk jó lenne, ha mcnutt nem azon az úton menne mint tavaly legedu nanee.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nincs probléma, csak mindössze a 2 kezdő elkapó, és két potenciális no4., no5. elkapó esett ki / kell pihennie.Ventura
azért a kettő között elég markáns különbség van, nyilván az lenne az ideális ha mindenki végig tudná edzeni a TC-t, de ezek az apró pihenők simán bele kell, hogy férjenek. az OL miatt inkább foshatsz.
több mint 12 éve
Engem az OL aggaszt (szokás szerint 😊 ), főleg az LT és az RG poszt.
Martin folytatja (vagy abba sem hagyta) fantasztikus formáját. Rengeteg sack-et kapott az edzéseken Jordan-től és Vernon-tól. danyly
lehet már raktam be korábban, de jóvan ez megint ide. amúgy én is aggódva lesem a training camp összegző híreket. jelenleg ő van kiemelve meg a sérülések: nincs probléma, csak mindössze a 2 kezdő elkapó, és két potenciális no4., no5. elkapó esett ki / kell pihennie.

több mint 12 éve
Engem az OL aggaszt (szokás szerint 😊 ), főleg az LT és az RG poszt.
Martin folytatja (vagy abba sem hagyta) fantasztikus formáját. Rengeteg sack-et kapott az edzéseken Jordan-től és Vernon-tól.

RG poszton: Jerry térdsérülés (pár hétig jegelve), Louis a legfőbb várományos a posztra, de neki sem tudni, hogy teljesen rendbe jött-e már a tavaly novemberi térdsérülése. Akkor Samuda is ki lett próbálva (de ő LG-ben és RG-ben is nézték, és ugye tavaly jobbára backup C volt; vele mondjuk Philbin nagyon meg volt elégedve). De még ott van az idei draft 3. körében választott Thomas is. De, hogy majd ki bírja a nyomást ill. hogy, hogy teljesít, erre tökéletes teszt lehetőség a preseason.

több mint 12 éve
Hát, Wallace sem bírta sokáig a kiképzést - azért remélhetőleg látjuk őt vasárnap, mert ez így furi debütálás lenne...
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000224730/article/mike-wallace-misses-dolphins-practice-with-groin-issueParadoxon_MIA
Lehet hogy jobb lenne inkább pihentetni!RunRickyRun
Igen azt mondta küzd egy kis ágyék sérüléssel, de nem komoly. Ő mindenképpen játszani szeretne vasárnap.