Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
hát lehet, hogy nem csak az idényének: "Dolphins TE Dustin Keller tore his ACL, MCL, PCL and, as if that weren't enough, dislocated his knee."hát ez carreer ending valszeg. (nemcsak maga a sérülés miatt, de zsinórban ugye a második idény ami kiesik, szóval bezárt a bazár szvsz.)
#asztakurvakristof
öröm az ürömben h annó nem bólintott rá a több éves szerződésre
több mint 12 éve
hát lehet, hogy nem csak az idényének: "Dolphins TE Dustin Keller tore his ACL, MCL, PCL and, as if that weren't enough, dislocated his knee."Hát ez igencsak parádésan hangzik, csóri...
#asztakurvakristof

több mint 12 éve
csőd. a meccset kifejezi a 4. negyedbeli utolsó 30 másopdercnél közvetített philbin arckifejezése.nem tudom miért maradt a kezdő offense a második negyedben is a pályán, de van egy olyan gondolatom, hogy azért, mert az első negyedben semmi jót nem mutatott (a második negyeben jött a nagyszerű drive wallace-al). de ennek meg is ittuk a levét: az egyik fő célpont keller megreccsent.
súlyos hiba volt. éppen az ilyenek miatt nem kéne semmit erőltetni a preseasonban a kezdőktől. elég lett volna ha a kezdő OL fennmarad és moore és a csere elkapók jönnek. sackek, büntetések literszámra. maximálisan megérte nem felkelni hajnalban. kényelmesen lehettem boldogtalan most délután.
4&34, ugye?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát lehet, hogy nem csak az idényének: "Dolphins TE Dustin Keller tore his ACL, MCL, PCL and, as if that weren't enough, dislocated his knee."#asztakurva
több mint 12 éve
Keller lesérült, swearinger amúgy tankönyvbe illően szerelte, de a térde az ránézésre tropára mentAnnyira így van, hogy állítólag vége is az idényének. Sajnálom, mert rivális csapat szurkolójaként is nagyon rossz ilyenekről olvasni.
twitter.com/ByTimReynolds/status/368905281108856832/photo/1briareos
Do your job
több mint 12 éve
első 4 off driveunk után rövid összegzés:tannehill pontosan passzolt, 2 incomplete, ebből egy csúnya drop millertől,meg egy magas passz 3&soknál. a scoring drive az vmi gyönyörű volt.
o-line fos: nyomás mindenhonnan.
ebből következik h a futás is szar.
viszont cserébe még fegyelmezetlenek is vagyunk, rengeteg felesleges hiba. holding, majd utána egyből false start, és ezek elvileg a kezdők.
szerk: tannehil lenyomott még egy drive-ot, gibson és thomas voltak a királyak, a végén miller futott be, egnew csinált pár szép blokkot, hartline meg ejtett egy TD-t.
Keller lesérült, swearinger amúgy tankönyvbe illően szerelte, de a térde az ránézésre tropára ment
twitter.com/ByTimReynolds/status/368905281108856832/photo/1
több mint 12 éve
Goodell megvágott 2 embert Matt Scott múlt heti terrorizálásáért. Alonzo Highsmith $15,750os, Emeka Onyenekwu $10,000es pénzbüntetést kapott.
több mint 12 éve
ez igen gyerekek. jó nézünk ki, ha majd a sérülések miatt nem megy a szekér, holott nagyjából minden adott lenne a sikerhez.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Garner és Devlin után, Starks térd problémái újra kiújultak ill. Jordan műtött válla megint rakoncátlankodik. Garner-nek atroszkópos váll műtéten kell átesnie, így 2-3 hétre tuti kidőlt. Az a baj, hogy ő lett volna valószínű a kezdő RG, ami a Dolphins legproblematikusabb posztja. A tavalyi kezdő Jerry ugye térdsérülést szenvedett a TC alatt, ő most épülget fel, egyenlőre limitáltan edz. Louis még mindig nem 100 %-os a tavaly novemberi térdműtéte óta, de nem is sokat edzett az első csapattal. Samuda játszott többet RG poszton, de a Jaguars ellen nem nagyon ment neki, így visszament C-t gyakorolni az edzéseken.
Devlin elszenvedett valami ismeretlen sérülést, így ő is 1-2 hétre kidőlt, így re-sign Aaron Corp (máj. 15-én 1 éves szerződés, júl. 28-án elküldve, most vissza; szerencsétlen gyerek elszaladgál rendesen).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
a 34 éves LS-ünk, john denney 3 éves szerződést kapott (évente átlagosan 1.150.000 $)
több mint 12 éve
Nem viccből draftoltuk a college football legjobb rúgóját. Persze-persze nem ő kapta a Lou Groza Award-ot, de akár övé is lehetett volna. Mondjuk a Bills draftolta Hopkins sem rossz, mindketten finalisták voltak a legjobb college rúgók listáján tavaly. Kétszer egymás után All-American csapattag Sturgis, így nem hiszem, hogy vele rosszat választottunk volna. Akkurátus és erős a lába. Az 50 y feletti field goal kísérleteknél sem kell idén izgulni. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Carpenter cut.shawnkaJags meccs után várható volt. Azért nem volt semmi Sturgis 58yardos fieldgólja!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Carpenter cut.shawnka
sajnálom, de az utolsó idénye után jogos. várható voltbriareosHát ez kb. a Draft alatt eldőlt. Szép szöveg volt a competition de tudni lehetett, hogy ha Sturgis nem falábú repül akármit produkál a campben Carpenter.
több mint 12 éve
sajnálom, de az utolsó idénye után jogos. várható volt
több mint 12 éve
Carpenter cut.
több mint 12 éve
jerry újra edz és ez jó hír.Ejj, rosz ilyet hallani, értem a második felére. Helyette: Miami Dolphins RG Nate Garner (shoulder) is out indefinitely...
(elég siralmas a fal nélküle, vele legalább vállalható)briareos
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jerry újra edz és ez jó hír. (elég siralmas a fal nélküle, vele legalább vállalható)
több mint 12 éve
és 41 évvel később, augusztus 20-án irány a fehér ház! 😊www.miamiherald.com/2013/08/14/3560546/perfect-season-dolphins-to-visit.html
több mint 12 éve
Tudtam, hogy Gray fel fog jönni. Nálam hatalmas ?. Attól függ mi lesz majd a taktika Sherman ill. Philbin részéről, mit akarnak alkalmazni. Én nagyon sajnálnám ha a futó játék háttérbe szorulna, de úgy néz ki ez lesz. Mert most már van sok jó WR-ünk + TE sor sem alsó rangú.Miller egyelőre ?, Thomas max. rövid yardos szitukban tud hozni. Gillislee szerintem nagyon jó draft volt, ő tud szerintem majd pluszt adni az elhaló offense-nek.jonas gray. jöttek a cikkek a goal line situations-ról. nem csodálkoznék, ha ebből thomas-gray csata lenne. én millerből idán 800-900 yardot nézek ki. ebbe belekelkuláltam hogy még jóformán semmit nem láttunk tőlle. bushnak jött össze első szezonjában 1086 yard. persze ha miller megcsinálja az 1000-ret abból baj nem lehet.Ventura
Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.danyly
Én személy szerint egy új taktikát látok sok passzal, 2 TE-es v. sok WR-es felállásos offense-el.
Most úgy látszik a jövő erre orientálódik.
több mint 12 éve
Miller egyelőre ?, Thomas max. rövid yardos szitukban tud hozni. Gillislee szerintem nagyon jó draft volt, ő tud szerintem majd pluszt adni az elhaló offense-nek.jonas gray. jöttek a cikkek a goal line situations-ról. nem csodálkoznék, ha ebből thomas-gray csata lenne. én millerből idán 800-900 yardot nézek ki. ebbe belekelkuláltam hogy még jóformán semmit nem láttunk tőlle. bushnak jött össze első szezonjában 1086 yard. persze ha miller megcsinálja az 1000-ret abból baj nem lehet.
Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.danyly
több mint 12 éve
Én mindig is a kiváló futójátékért szerettem a Dolphins-t, de úgy tűnik ez egy kicsit háttérbe szorul most. 😕Miller egyelőre ?, Thomas max. rövid yardos szitukban tud hozni. Gillislee szerintem nagyon jó draft volt, ő tud szerintem majd pluszt adni az elhaló offense-nek.
De a jó rush offense-hez egy jó OL is kell. Középen szerintem megoldható a futás blokkolás az OL részéről, de igazából csak bal-közép részen az igazán biztos. Pouncey és Incognito nagyon jó a futók segítésében, de a többi csapatrész az OL-nek kérdéses. RG-ben Clabo új, de jó futás blokkoló, ott lehet még próbálkozni.
Lehet nem látunk idén 100 y feletti futás teljesítményt egy meccsen a Dolphins részéről.
Bár Miller jó átlagot produkált tavaly, de keveset volt pályán. Idén sokkal többet kell bizonyítania ill. futnia. Én (az aggodalmaim ellenében) egy 1000 y feletti szezont várok tőle.
több mint 12 éve
Igen, én is a guard poziciót láttam gyengének, de a center teljesítménye sem tetszett igazán.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Az első vonalunkat tekintve, az jött le hogy nem nagyon tudjuk Tannyt megvédeni. Első drive 2 sack. És a többiben is sokszor kellett menekülnie vagy futás közben dobnia. Igazából a két szél Clabo és Martin egész jól tartotta az emberét, inkább a fal közepe rogyott be folyton. Ez viszont nem tesz jót a futó és főleg a hosszú passzos játékoknak, ahol kell hagyni időt a Qb-nek. Remélem tudunk ezen még erősíteni valahogy.Sörmi nyilatkozta a tegnapi edzésen, hogy behívott playek közül (ha jól emlékszem) 7 play is Wallace-t irányozta elkapónak de a pressure miatt nem jöttek össze, amit szépen rá is hárított a Guard pozícióra, de azt is elmondta rendbe fogják ezt tenni.
A meccset hoztuk, de kellett hozzá a 4 turnover és a harmat gyenge Jags offense is hogy ilyen legyen az eredmény. Azért örülök hogy végre nyertünk egy pre meccset is.RunRickyRun
Az edzésen csere is volt, Samuda helyett Garner edzett a kezdőkkel RG poszton. A végén még visszasírjuk Jerry -t aki ha minden igaz térdsérüléssel hagyja ki az edzéseket.
több mint 12 éve
Az első vonalunkat tekintve, az jött le hogy nem nagyon tudjuk Tannyt megvédeni. Első drive 2 sack. És a többiben is sokszor kellett menekülnie vagy futás közben dobnia. Igazából a két szél Clabo és Martin egész jól tartotta az emberét, inkább a fal közepe rogyott be folyton. Ez viszont nem tesz jót a futó és főleg a hosszú passzos játékoknak, ahol kell hagyni időt a Qb-nek. Remélem tudunk ezen még erősíteni valahogy. A meccset hoztuk, de kellett hozzá a 4 turnover és a harmat gyenge Jags offense is hogy ilyen legyen az eredmény. Azért örülök hogy végre nyertünk egy pre meccset is.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
7 snap-nél volt fent.végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.briareos2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊Csabee13
www.thephinsider.com/2013/8/10/4609356/jaguars-dolphins-recap-miami-snap-count