Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
jó beégtünk. lesz egy két cikk rólunk - negatív értelemben.Ne foglalkozz vele, hogy mit írnak a haterek össze vissza power rankingokban meg az 5soros cikkjeikben.. Biztató volt ami láttunk, ha összeszedik a futójátékot akkor van keresni valónk és a passz játék is sokkal jobb lesz. Defense meg vadállat... Nyertünk, nincs mit magyarázni..
ami viszont jó, az a védelem, azon belül is a DL.
clay meglepetés volt.
igazság szerint be lehet kalkulálni egy tesztmeccsnek is a mait, amit megnyertünk. persze csak 1 hetünk van rá, hogy felkészüljünk, próbáljunk javítani ott ahol szükséges (futójáték)Ventura
több mint 12 éve
jó beégtünk. lesz egy két cikk rólunk - negatív értelemben. ami viszont jó, az a védelem, azon belül is a DL.
clay meglepetés volt.
igazság szerint be lehet kalkulálni egy tesztmeccsnek is a mait, amit megnyertünk. persze csak 1 hetünk van rá, hogy felkészüljünk, próbáljunk javítani ott ahol szükséges (futójáték)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Hát, az elején zabszem-effekt volt rendesen, és ez a végére sem engedett ki teljesen 😉A D kemény, 5 sack, ebből egy Dion 😊
A futás nulla volt, de Tanny 272y-ja azért nem olyan rossz, Wallace meg WtF?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
És a JEts mégis behúzta, eszem-.... megáll, 48y-os FG @)
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
na kurva gyorsan oldjuk meg a futójátékot, és akkor jó lesz ez.D überbrutál
több mint 12 éve
ez Caroll tavaly is annyi szabálytalanságot csinált feéeséegesen most mekkora visszahordást baszott elMiamiGyere át ide 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
ez Caroll tavaly is annyi szabálytalanságot csinált feéeséegesen most mekkora visszahordást baszott el
több mint 12 éve
Sajnos eddig nem látok sok esélyt a gyözelemre,futásunk az nincs off falunk is gyenge a difense 3 int parádés de 3 labdaszerzés és 1 field gol kurva gyenge.wallace felé labda se ment.valaki pozitivabban látja a meccset?
több mint 12 éve
A Pats meg lesz szorongatva az első helyért, hidd le. A csoporton belül én 5 W-t várok.PiciOFF:6-8 győzelem sztem reális, mondjuk a 6-10-re kb. annyi az esély, minthogy megszorongatjátok a Patset az 1. helyért...
TD magazinban nekünk 6-8 mérleget tippeltek @) . Vagy ügyesek, vagy nyomdahuba, utóbbi esetben érdekelne a tényleges tipp 😀
ONParadoxon_MIA
Jó meccset nektek is! (na jó, azt talán mégse (L) ) Jordannel valami gáz van, hogy nincs rajta a kis színes grafikán?toam
Jordan azért nem szerepel mert nem ő a kezdő egyelőre, kicsit sajog még az a váll. De szerintem 2-3 hét és totál kivégez mindenkit a pályán. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre, véleményem szerint a mai csatát simán hozni kéne. Remélem, nem fogunk fekete füsttel égni, de még csak parázslani sem 😀Paradoxon_MIAA futást ezerrel nyomni fogják, de a mi defense-ünk annak megállításában igen jó volt tavaly. Szerintem ezek megmaradtak, még ha a def kicsit át lett alakítva és inkább a pash rush potenciál emberekre mentünk rá az FA piacon és a drafton.
Weeden-t belekényszerítjük a dobásokba és tuti lesz INT-ünk.
Mondjuk a Browns def sem rossz, de szerencsére Mingo nem játszik.
Jó kis meccs lesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre, véleményem szerint a mai csatát simán hozni kéne. Remélem, nem fogunk fekete füsttel égni, de még csak parázslani sem 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Csoda. 😀😀Nem, a többi csapatnál megvan a 16 összesen, csak nálunk baltázták el - de legalább az új MIA van a szekció kezdőlapján 😉Paradoxon_MIAPiciOFF:Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.danyly
TD magazinban nekünk 6-8 mérleget tippeltek @) . Vagy ügyesek, vagy nyomdahuba, utóbbi esetben érdekelne a tényleges tipp 😀
ONParadoxon_MIA
több mint 12 éve
PiciOFF:6-8 győzelem sztem reális, mondjuk a 6-10-re kb. annyi az esély, minthogy megszorongatjátok a Patset az 1. helyért...
ONParadoxon_MIA
Jó meccset nektek is! (na jó, azt talán mégse (L) ) Jordannel valami gáz van, hogy nincs rajta a kis színes grafikán?
több mint 12 éve
A rotoworld-ön meg ezt írják: Signed a five-year contract. 2013: $719,405, 2014-2017: Under Contract, 2018: Free Agent.Remélem legalább occoér... Geeri"According to a source, Dolphins LB Koa Misi's extension is worth $17M over 4 years, with over $8 million guaranteed."Ventura
több mint 12 éve
Nem, a többi csapatnál megvan a 16 összesen, csak nálunk baltázták el - de legalább az új MIA van a szekció kezdőlapján 😉PiciOFF:Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.danyly
ONParadoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
PiciOFF:Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.
ONParadoxon_MIA
több mint 12 éve
PiciOFF:TD magazinban nekünk 6-8 mérleget tippeltek @) . Vagy ügyesek, vagy nyomdahuba, utóbbi esetben érdekelne a tényleges tipp 😀
ON
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Hali valaki tudna adni egy jó minöségű streamet adni?MiamiBemész az eredménykövető topicba, ott kiválasztod a Dolphins meccsét és ott van egy tonna stream felsorolva.
több mint 12 éve
persze a delfinek meccsére😀
több mint 12 éve
Hali valaki tudna adni egy jó minöségű streamet adni?
több mint 12 éve
Remélem legalább occoér... Geeri"According to a source, Dolphins LB Koa Misi's extension is worth $17M over 4 years, with over $8 million guaranteed."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
erre nem számítottam.Remélem legalább occoér... Misi nekem mindig az a "na jó, nála rosszabb ne legyen, de igazán húzhatnánk már valami ütőképes kihívót" srác. Megértem, hogy nem akarunk nagy pénzeket ölni az amúgy is drága front7-be, de azért valamilyen szinten az is igaz, hogy a lánc annyira erős mint a leggyengébb szeme. Remélem a viszonylag hosszú, és minőségi pad, és a rajta ülők sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy Misi csak azt csinálja amit tud. Mondjuk azt nem tudom abból mi lesz, hogy feljön DE posztra egy-két snapnél, előszezonban volt rá példa ha jól emlékszem.
"Dolphins signed SLB Koa Misi to a four-year contract extension through 2017.
Misi, 26, was entering the final year of his rookie deal. The 40th overall pick in the 2010 draft graded out as a top-ten 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' rankings last season. Misi started 14 games and registered 65 tackles and 3.5 sacks. He's a two-down player who struggles in coverage."Ventura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
erre nem számítottam.hát erre szerintem senki sem számított o_o
"Dolphins signed SLB Koa Misi to a four-year contract extension through 2017.
Misi, 26, was entering the final year of his rookie deal. The 40th overall pick in the 2010 draft graded out as a top-ten 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' rankings last season. Misi started 14 games and registered 65 tackles and 3.5 sacks. He's a two-down player who struggles in coverage."Ventura
több mint 12 éve
erre nem számítottam."Dolphins signed SLB Koa Misi to a four-year contract extension through 2017.
Misi, 26, was entering the final year of his rookie deal. The 40th overall pick in the 2010 draft graded out as a top-ten 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' rankings last season. Misi started 14 games and registered 65 tackles and 3.5 sacks. He's a two-down player who struggles in coverage."
több mint 12 éve
Tannehill, Wallace, Patterson, Vernon, SoilaiGeerién 'hill-nek egyelőre sárgát adnék (tavaly éve alapján). több int, mint TD. megfelelő elkapósor híján (amit akkor az egyik leggyengébbnek tituláltak) mégis összegerebjézett egy "most passing yards in a rookie season" címet. pajtásokat megkapta, akik mind megállják a helyüket minimum átlag felettiként. a preseason-ban jól játszott. reménykedhetünk benne. hibákban nagy szerepe volt az OL-nek az első meccseken véleményem szerint. ettől függetlenül lehozta int nélkül és majdnem 100-as ratingje volt.
én nagyon bízok wallace-ban. marshall érkezésével is újabb szintre emelkedett a passz játékunk anno, és szerintem ez lesz most is. tavaly hartline volt a kezdő, 1-2 mecs után az ellenfelek rájöttek, hogy hoppá, mégis számolni kell vele, ennek ellenére összeszopkodott egy 1000+ -os szezont. ebből azt lehet feltételezni, hogy wallace érkeztével valamivel nagyobb levegőhöz jut, így folytathatja a parádézást. gibson-nak meg volt pár "bemutatkozó" elkapása. nem titkolom, nagyon reménykedem a jó passz játékban.
patterson-t majd meglájuk, néhányan taylor-t várták kezdőnek, de ő meg van reccsenve. injury report alapján azthittem még patterson sem lesz velünk, de szerencsére ott lesz.
a DL a csapat legerősebb része, azon belül is a DT poszt. vernon tavaly villantott itt ott, de nem kezdő volt. idén az, és van pajtása is, jordan személyében, aki játszani fog holnap. egyértelmű, hogy vernon kérdőjel, és ráadásul joe thomas ellen mutathatja be tudását. tökéletes, hogy lássuk mit tud egy elit LT ellen.
soliai meg egyértelmű, hogy átlag feletti. tör , tép, zúz, harap, szakít, szaggat. mögötte tökéletes csere starks személyében, aki kezdő kaliberű.
injury report
espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/64357/dolphins-browns-final-injury-report