Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
bizonyára már olvastátok, de érdekelne mit gondoltok a új lépésről. miután rodrigez bekerült az 53-ba, másnap elsinkelték és helyette hozták tyler clutts-t texasból.Nem értem!!! Elhoztak valakit aki abban jó mint Lane, de nem annyira. Akkor miért nem lehetett Rodrigez kidobni, Lane meg marad? Ismeri a playbookot, tudja mi a dörgés.
Ventura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
- igen nyílván, csak rávilágítottam, hogy nem rémlik. nálunk nemigen tör fel senki PS-ből. na de majd kovács megmutatja. - ha jól olvastam idén 11 DB-vel vágunk neki a szezonnak, tavaly pedig csak 8 volt. gondolom ha például matthews sérülne meg akkor mcnutt-ot aktiválják. bumphis jobb lett volna a PS-be tartalék slot WR-nek, ha gibson megrottyan.
más:
elvileg próban van az OG danny watkins, akit augusztus 31-én küldtek el philadelphiából (2011-es első körös)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
bizonyára már olvastátok, de érdekelne mit gondoltok a új lépésről. miután rodrigez bekerült az 53-ba, másnap elsinkelték és helyette hozták tyler clutts-t texasból.3 TE miatt lett csak 4 wr. Gondolom nem, akarták sem Egnewt nem Sims-et cutolni. Meg 4 futó szóval nem fért be több elkapó már. Ha azt nézzük 4 wr + 3 te azért az 7 elkapó és azt már tavaly is rebesgették hogy TE irányba akarják elvinni a passzjátékot. Gondolom 2 TE felállással fogunk nyomulni majd.
Spitler, McNutt nevénél leesett az állam. De belegondolva mind a kettő logikus lépés. Ugyanis Thigpen többször volt próbálva slotban, és ahogy emlékszem elismerően nyilatkoztak róla. Spitler pedig csak ST-ben játszott szinte, LB meg annyi volt mint a tenger.Geerimcutt bekerült a PS-be, de bumphis sajnos nem.
egyébként spitler oké, de a 4 elkapón nem tudok eligazodni. én a tavalyi rosterre építettem amelyen 6 elkapó volt. mondom a 6. lenne thigpen (4. és 5. matthews és mcnutt), de úgy látszik az 5. thigpen.
amúgy nem rémlik, hogy sérülés, stb. esetén mi PS-ből hozánk az embereket. igazolni szoktunk.Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
amúgy nem rémlik, hogy sérülés, stb. esetén mi PS-ből hozánk az embereket. igazolni szoktunk.VenturaHát szerintem ez csak annak a függvénye, hogy milyen minőségű játékosok vannak a PS-ban. Ha nincs bevethető játékos még jó hogy igazolni próbálsz.
több mint 12 éve
bizonyára már olvastátok, de érdekelne mit gondoltok a új lépésről. miután rodrigez bekerült az 53-ba, másnap elsinkelték és helyette hozták tyler clutts-t texasból. Spitler, McNutt nevénél leesett az állam. De belegondolva mind a kettő logikus lépés. Ugyanis Thigpen többször volt próbálva slotban, és ahogy emlékszem elismerően nyilatkoztak róla. Spitler pedig csak ST-ben játszott szinte, LB meg annyi volt mint a tenger.Geerimcutt bekerült a PS-be, de bumphis sajnos nem.
egyébként spitler oké, de a 4 elkapón nem tudok eligazodni. én a tavalyi rosterre építettem amelyen 6 elkapó volt. mondom a 6. lenne thigpen (4. és 5. matthews és mcnutt), de úgy látszik az 5. thigpen.
amúgy nem rémlik, hogy sérülés, stb. esetén mi PS-ből hozánk az embereket. igazolni szoktunk.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
+ McNutt, Bumphis, Tyms ps-be tehető ha jól emlékszem, ahonnan bármikor elő lehet őket venni. Spitler meg ST töltelék 1-2 playes csere, semmi több. Fiatalabb nem lesz, megkapta a helyét egy fiatalabb, akiből még lehet valami.
több mint 12 éve
na megtörtént. meglepődés, felháborodás, elégedetlenség a fórumkon, facebook kommentekben.Spitler, McNutt nevénél leesett az állam. De belegondolva mind a kettő logikus lépés. Ugyanis Thigpen többször volt próbálva slotban, és ahogy emlékszem elismerően nyilatkoztak róla. Spitler pedig csak ST-ben játszott szinte, LB meg annyi volt mint a tenger.
rögtön kezdődik azzal a sor, hogy mcnutt is ment. ezzel a lépéssel csak 4 WR van a sorban. nem erre számítottam. mcnutt tökéletes lett volna 5. elkapónak (próbajátkon többek között darick rogers a tennessee egyetemről).
DL-ből a tavalyi 7. körös kheeston randall; LB-ből egy újabb remek special team játékos austin spitler. sajnos kovács úr nem láttunk semmit, így értelemszerű, hogy nem lesz a csapatban.
www.miamidolphins.com/news/article-1/Dolphins-Trim-Roster-To-53-Players/cc4c7615-0325-471f-8f10-551ccd68b839
lehet találgatni a PS-en.
mcnutt vagy bumphis (vagy talán mindkettő), illetve okpalulugo. szívem szerinte jonas gray-t is mondanám, de nem rémlik, hogy RB-ket szoktunk tartani.Ventura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
na megtörtént. meglepődés, felháborodás, elégedetlenség a fórumkon, facebook kommentekben.rögtön kezdődik azzal a sor, hogy mcnutt is ment. ezzel a lépéssel csak 4 WR van a sorban. nem erre számítottam. mcnutt tökéletes lett volna 5. elkapónak (próbajátkon többek között darick rogers a tennessee egyetemről).
DL-ből a tavalyi 7. körös kheeston randall; LB-ből egy újabb remek special team játékos austin spitler. sajnos kovács úr nem láttunk semmit, így értelemszerű, hogy nem lesz a csapatban.
www.miamidolphins.com/news/article-1/Dolphins-Trim-Roster-To-53-Players/cc4c7615-0325-471f-8f10-551ccd68b839
lehet találgatni a PS-en.
mcnutt vagy bumphis (vagy talán mindkettő), illetve okpalulugo. szívem szerinte jonas gray-t is mondanám, de nem rémlik, hogy RB-ket szoktunk tartani.
több mint 12 éve
OFFQB Pat White has made the Redskins roster.
Örülök neki, főleg azután a kemény ütközés után ami itt az utolsó pillanata volt.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
CB De'Andre Presley, DT Tracy Robertson, és WR Chad Bumphis is búcsúzik.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Off "@NFLONFOX: Zoltan Mesko was cut by the Patriots."Sajnálom.
On
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Gray és Chris Barker cut. Barker guard, egyetemen mindkét oldalon játszott, PS-be várható.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
ez igen gyerekek 😊Végre egy tartalmas cikk! Mondjuk erősen érzem a polírozást 😊 De tetszik!
www.nfl.com/incognitoVentura
több mint 12 éve
ez igen gyerekek 😊“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Matthews-t szereti a vezetőség, ő szerintem marad (de persze nem csak ezért). McNutt szerintem jó 4. elkapónak, Bumphis meg még túl nyers, de amúgy jó képességekkel megáldott WR, de egyelőre csak PS vár rá szerintem. Így Tyms és Davis mehet.Egnew egész jól volt a Saints ellen! Nekem az tűnt fel, hogy mi van, ez a gyerek kioszt egy BLOKKOT!!??? És aztán nem is egyet! Meg szvsz Devlin szerencsétlenkedése miatt maradt el tőle több elkapás, rendre pontatlan labdákat kapott, viszonylag üresen. Azt nem szabad elfelejteni, hogy cserék ellen villogott, de azt sem elvitatni hogy komolyan fejlődött tavaly óta. (bár onnan nem volt nehéz felfelé lépni 😀 😀😀 😊
RB poszton egyértelmű: 1. Miller (4.2 y/carry a pre-ben), 2. Thomas (2.7). Nálam utánuk Gillislee jön, Thigpen ugye KR/PR (de azért egy-két trükkben bejön majd blokkoló RB-nek v. akár rövis elkapásos passz szitukban). Gray mehet PS-be, míg Rodriguez-re FB/TE-n poszton nem lesz szükség, mert arra ott van-lesz Clay.
A TE elég vékony, ezért hárman maradhatnak, de szerintem négyre nem lesz szükség, így Miller pápá. Egnew-el még tesznek egy próbát.danyly
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Matthews-t szereti a vezetőség, ő szerintem marad (de persze nem csak ezért). McNutt szerintem jó 4. elkapónak, Bumphis meg még túl nyers, de amúgy jó képességekkel megáldott WR, de egyelőre csak PS vár rá szerintem. Így Tyms és Davis mehet.RB poszton egyértelmű: 1. Miller (4.2 y/carry a pre-ben), 2. Thomas (2.7). Nálam utánuk Gillislee jön, Thigpen ugye KR/PR (de azért egy-két trükkben bejön majd blokkoló RB-nek v. akár rövis elkapásos passz szitukban). Gray mehet PS-be, míg Rodriguez-re FB/TE-n poszton nem lesz szükség, mert arra ott van-lesz Clay.
A TE elég vékony, ezért hárman maradhatnak, de szerintem négyre nem lesz szükség, így Miller pápá. Egnew-el még tesznek egy próbát.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
a multkor egy fórumon olvastam (mert ott is volt kérdés hogy ki kit vár a WR sorba), hogy mcnutt jobb lenne 5. helyre, mint bumphis, mert sebessége, magassága is megvan hozzá, míg bumphis inkább slot, ami viszont van nekünk thigpen személyében (thigpen nagyszerű joker lehet. alapjába véve running back, de philbinék most nyáron sokat gyakoroltatták slot-ban, és hát tavaly az alapszakaszban is láthattuk, hogy lehet rá számítani ebben pozícióban is. örülök neki). bumphis ha más nem PS-ben ott lesz szerintem.
több mint 12 éve
Végre már a TE poszt is beindult kicsit. Sims nagyon jó volt. És kiváncsi leszek hogy Mcnutt parádés TD elkapásával bedobta e magát a 53-as keretbe! De Matthews is jó benyomást keltett és Bumphist is sajnálni fogom ha megy. Meglátjuk ki húzza a rövidebbet.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
csodálkozok louis-on. lehet még nem állt készen, de ki tudja mi lett volna később. az OL-hez jóformán utolsóként nyúltam volna (annak is a guard részéhez), tudva, hogy nagyon meg kell válogatni oda az embereket.
több mint 12 éve
pár perce lett eltávolítva a bivaly jorvorskie lane. tavaly a preseason-ban azthittem hogy majd csak úgy tör előre.VenturaÉn is sajnálom, tavaly volt pár emlékezetes mozzanata. De igaz ami igaz, nem nagyon fér bele most a keretbe. 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Na igen, csak eddig nem az látszott, hogy az O-line ellen hatalmas kockázat lenne egy keményebb blitzet hívni, mert ritkán volt olyan, hogy az lett a vége hogy a fal rendesen felvette, Tanny meg az emberét 1v1-ben megverő elkjapóhoz passzolt. Amíg ez meg nem oldódik, vagy gyakoribb nem lesz, addig én nem számítok másra az ellenfelektől, csak arra hogy küldik fel az LB sort is rendesen a boxba, abban bízva, hogy rövid idő alatt korlátoltak passzjáték lehetőségei, meg egy megkergetett irányító egyszer úgy is hibázik.Azt ne feledjük el, hogy a sokkal veszélyesebbnek (legalábbis papíron) tűnő passzjáték miatt, itt már nem kell majd mindig túltöltött box ellen futni. Amikor meg igen, azt meg tudja oldani valamelyik H-Backbriareospár perce lett eltávolítva a bivaly jorvorskie lane. tavaly a preseason-ban azthittem hogy majd csak úgy tör előre.VenturaEgy oldalú, klasszikus FB játékos egy passzoljunk mint a fene ligában... lehetett akármennyire jó, erre nincs szükség úgy tűnik. Mondjuk szerintem ez egy újabb rúgás a futójátékba, mert egyik rosteren lévő TE se arról híres hogy majd H-backnek visszamozgatva csak úgy takarítana a futó elől.Geeri
Röviden: lehet papíron hatékonyabb a passzjáték, de ha nem tudjuk kihasználni akkor ez semmit se ér, a fal meg ha nem áll össze akkor nem fogjuk tudni kihasználni a teljes erejét.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Azt ne feledjük el, hogy a sokkal veszélyesebbnek (legalábbis papíron) tűnő passzjáték miatt, itt már nem kell majd mindig túltöltött box ellen futni. Amikor meg igen, azt meg tudja oldani valamelyik H-Backpár perce lett eltávolítva a bivaly jorvorskie lane. tavaly a preseason-ban azthittem hogy majd csak úgy tör előre.VenturaEgy oldalú, klasszikus FB játékos egy passzoljunk mint a fene ligában... lehetett akármennyire jó, erre nincs szükség úgy tűnik. Mondjuk szerintem ez egy újabb rúgás a futójátékba, mert egyik rosteren lévő TE se arról híres hogy majd H-backnek visszamozgatva csak úgy takarítana a futó elől.Geeri
több mint 12 éve
RG helyzet szerintem stabil lett. Amíg Jerry bírta szusszal legútóbb jó volt, pont 1 drive-al volt többet fennt mint kellett volna. de van még idő szezonkezdetig h formába jöjjön. Mögötte Samuda nem volt nagyon szar, plusz a jolly joker garner is felépült.
több mint 12 éve
Lance Louis is kivágva + Hinds, Fuller, Onyenekwu, A. Smith és N. Williams.Tisztázódik az RG helyzet? Vagy még vékonyabbak leszünk?
De igazából nem számítottam Louis kivágására, de nagyon benne volt még az a tavalyi sérülés. Sajnálom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
pár perce lett eltávolítva a bivaly jorvorskie lane. tavaly a preseason-ban azthittem hogy majd csak úgy tör előre.VenturaEgy oldalú, klasszikus FB játékos egy passzoljunk mint a fene ligában... lehetett akármennyire jó, erre nincs szükség úgy tűnik. Mondjuk szerintem ez egy újabb rúgás a futójátékba, mert egyik rosteren lévő TE se arról híres hogy majd H-backnek visszamozgatva csak úgy takarítana a futó elől.
Mindig jövőre!