Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
a passz védekezés kutya lesz, ráadásul a TE levédekezés sehol. márpedig nem akárki lesz az a TE, hanem gonzales.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Elolvastam a meccsbeharangozót, hát mit mondjak, régen olvastam ennyire színvonaltalan írást ezen az oldalon.Szerintem a döntő tényező az lesz, hogy a Falcons bibis elkapói, vagy a mi eddig jól játszó, de most minden eddiginél nagyobb kihívást jelentő ellenféllel szemben álló secondarynk nyeri a párharcot. Atlantában remélhetőleg a futás megszűnt, a két tackle még talán rosszabb páros mint Clabo és Martin a rossz napjaikon, és a front7 sem túl acélos. Ha Miller és Thomas is be tud segíteni, akkor szerintem Tannehill megoldja a srácokkal, és hozzuk a meccset.
Nem reménykedtem benne, hogy ezt ki lehet mondani, de most ha mindenki a kötelezőt hozza úgy érzem meg lesz a meccs.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/miami-dolphins/0ap2000000247208/Incognito-Tannehill-has-won-this-team-overrichienek sztem átmosták az agyát, csupa mosoly meg udvariasság 😀
több mint 12 éve
Soliai, Patterson nem játszik holnap.Safety Chris Clemons (hamstring - limited), quarterback Pat Devlin (ankle - limited), linebacker Koa Misi (knee - limited), center Mike Pouncey (ankle - limited), and wide receiver Mike Wallace (groin - limited) were all listed as questionable. The probable list for Miami included cornerback Will Davis (toe - full), linebacker Dannell Ellerbe (pectoral/ribs - full), tackle Nate Garner (shoulder - full), guard John Jerry (knee - full), defensive end Dion Jordan (shoulder - full), Tannehill (shoulder - full), cornerback Jamar Taylor (groin - full), defensive end Olivier Vernon (thumb - full), and safety Jimmy Wilson (groin - full).
Ez pedig a sérült lista.. tetszetős nem de? 😊
több mint 12 éve
Ma Clemons nem edzett térdsérülés (pontosabban térdín) miatt. Tanny a vállsérülése miatt csak limitáltan, de edzett. Nem csoda, már kilencszer vitték földre. A Dolphins történetében a valaha egy szezonban elszenvedett legtöbb sack 56 (1969-ben).További limitáltan edzők: Davis (lábujj), Devlin (boka), Misi (térd), Patterson (ágyék), Taylor (ágyék), Wilson (ágyék). Mi van a DB szekcióval, hogy mindenki ágyéksérüléssel küzd? Jamar Taylor edzett az elmúlt két napban, de további egy hét szünet vár rá, így nagy valószínűséggel csak a Saints ellen láthatjuk játszani.
Teljes edzésen vett részt: Ellerbe (borda) Garner (váll), Jerry (térd), Jordan (váll), Pouncey (boka) és Vernon (hüvelykujj).
Kis családi ügy is lesz hétvégén a Sun Life Stadium-ban: összecsapnak a Jerry tesók. Peria DT, míg ugye John RG. Tehát van rá esély, hogy összecsapnak. Ismerik egymás gyengeségeit és erősségeit. De Incognito nagyot szólt ezzel kapcsolatban: “I wish I had the chance to play to against my brother. If I did, I’d try to beat the crap out of him.” 😀😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
a draft után teljesen megfeledkeztem jordan kovacsrol...valami érdemi infot tudnátok írni róla?ha képben van még egyáltalán 😊thebekepractice squad-ban kapott helyett.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
a draft után teljesen megfeledkeztem jordan kovacsrol...valami érdemi infot tudnátok írni róla?ha képben van még egyáltalán 😊
több mint 12 éve
A colt meccs előtt azt mondtam hogy Luckot úgy lehet megfogni ha nem hagyjuk dobni, amit az első héten tökéletesen véghez is vitt a csapat. A colts ellen viszont már igencsak dadogott az a nyomás. Persze voltak így is szép védekezések és a végére csak össze jött 3 sack is a védelmünktől, de Wake nagyon nem volt ott fejben. hamár a nyomás nem volt akkora Luckon akkor a secondarink megoldotta a passzok levédekezését szerencsére. Hát kb ugyanez kellene az Atlanta ellen is, hogy ne hagyjuk dobni Ryant. Remélem hogy Wake is össze szedi majd magát mert nagyon kellenek az ő sackjei majd. És Pattersonnal is nyogodtabbak lehetnénk azthiszem.MIndenképpen szoros meccset várok és a szerencse dönthet a végén vagy akinek kijön jobban a záró drive!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Szokásos OL mizériám:Clabo beszélt az eddigi játékáról, ami szerinte is siralmas. „Feladni egy blokkot amiből sack lesz, felér egy halállal! A legrosszabb érzés, amikor rólad sack-et kap az irányító.”
Tanny-t már kilencszer sack-elték (ami a második legtöbb a ligában, csak Weeden kapott többet). Mathis-től kettőt is benyelt, de vasárnap jönnek a régi játszópajtások. A Falcons nem remekelt eddig sack-ek terén, mindössze kettő jött össze nekik két meccsen. Az előzőn pl. egy sem. És a két sack, két DT jött középen, így reménykedhet Clabo, hogy az eddig nem túl acélos DL oldalról nem kap akkora nyomást. Mert valljuk be Babineux, Matthews (ha játszik) v. Goodman (rookie) ezen oldali DE részleg nem túl acélos eddig. Persze kiválthatnak a DT-k, és akkor Peters v. Jerry már keményebb feladatra ösztökélheti Clabo-t
A Clabo helyére érkező Holmes-t a PFF a negyedig legrosszabb RT-ként értékelte. Anno kérdezték Mike Smith, miért vágták ki Clabot. Erre ő azt mondta gazdasági oka volt, hogy 4.5 millió $ szabadult fel (de persze ebben nem ő volt a fő döntnök szerintem). Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy nem kellett volna annyi zsét adni Ryan-nek. De ez már más téma. Smith amúgy szerette Clabot, mert sokáig dolgozott vele és szívós játékosnak ismerte meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
tannehill ma limitált volt edzésen, dobó váll sérülésbriareosHa jól emlékszem akkor volt egy drive ami után fogta a kezét, de nem kezdték el a csereirányítónkat mutogatni, meg aztán jött még pár nagy labda Tannytől. Nagyon remélem, hogy ha tegnap limited munkát végzett, és ma ugye pihi, akkor pénteken már rendesen tolja az ipart, vasárnap meg főleg.
Ahogy néztem ez a Falcons meccs is durván irányító párbaj, de talán a mi oldalunkon van a jobb védelem, ha már a jobb WR páros ott. Grimesben nagyon bízok, de a másik oldalon jó lenne Pattersont látni. És elkezdtek edzeni az újoncok is, ha most állnak be az kemény kezdés lesz.
TE levédése kapcsán olvastam, hogy a legnagyobb bekapott játékokban Vernon és Shelby védekezett az elkapón. Vagyis jött a kreatív blitz csomag, azonban a DE képtelen volt lekövetni a TE-t. Ami ezzel a gáz, az az, hogy Vernon azért van ott hogy erre képes legyen, de nem az, nyomást nem bír gyakorolni, szerelései se jönnek. Nagyon gyorsan kifogja így magát játszani a csapatból, amit nagyon sajnálnék, mert tavaly úgy tűnt idén megoldja amit rábíznak. és az hogy nincs az irányító nyakán még talán el is fogadható, ha nem az a play, de hogy kétszer ennyire megverjék, az nagyon nem fér bele. A kérdés hogy ez javul-e, vagy ha nem, akkor a playcalling változik, vagy a védőfal összetétele, és Jordan ott találja magát a kezdőben.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
tannehill ma limitált volt edzésen, dobó váll sérülés
több mint 12 éve
Azért nyugodtabb lennék ha Clemons tudna játszani. Szerintem az egész csapat legalulértékeltebb játékosa. Ok h Jones kapta a nagy zsét, meg ő csinálja a nagy playeket, de a sec-et Clemons fogja össze, hihetetlenül keveset hibázik.Jimmy-t bírom, de sajnos amennyi jó playt csinál, annyit hibázik is.
több mint 12 éve
Soliai nem edzett ma.Sajnos Clemons-nál is felmerült valami sérülés, de még nem hozták nyilvánosságra. Ha nem tud játszani Wilson fog kezdeni. A Colts ellen is be lett vetve nickel corner poszton. Tud ő játszani CB-t is és S-t is.
Szerencsére mély a DL, de remélem minél hamarabb felépülbriareos
De még mindig túl sok az erős passzok száma a DB felé, melyeket nem tudunk hatékonyan levédekezni. Persze voltak jó tight coverage-ek és Pdef-ek, de ezen a területen még sokat kell dolgozni. De a benyelt passzolt yardok mértékét is meg lehet nézni. Igen magas a szám.
Soliai sérülése mondjuk gond, de szerencsére mély a DL-ünk, így szerintem nem kell itt aggódni.
4.6 y/carry eddig az engedésünk futásban + Steven Jackson 2-4 hétre kidőlt, így főleg nem kell aggódni ezen a téren az Atlanta ellen. 😊
A punt return team-re meg Philbin elmondta, hogy a 2.3 y/return átlag nem valami nagy szám, de egyenlőre vészhelyzet nincs ezen a téren.
A PS-ben is volt egy kis változás: jött Isaako Aaitui (ő már volt nálunk TC-ben 2012-ben) és Al Lapuaho (DT mindkettő). Így értelemszerűen két embernek mennie kellet: cut QB Austin Davis és corner Devin Smith.
több mint 12 éve
Soliai nem edzett ma.Szerencsére mély a DL, de remélem minél hamarabb felépül
több mint 12 éve
Soliai vasárnapi térdsérülése még kérdéses rendbe jön a következő héten, de Coyle már azt mondta, hogy mindkét estre ír forgatókönyvet, ha játszik ill. ha nem. De egyelőre úgy tűnik nem lesz szezont fenyegető sérülés.De ha kihagyna 1-2 hetet, akkor Odrick mellett Starks kezdene (lentebb ezt leírtuk többen, hogy ez lehet + persze Vernon gyenge teljesítménye is bele játszat ebbe). De Soliai elmondta, hogy ő mindenképp játszani szeretne az Atlanta ellen. Első meccs hazai pályán, gondolom nem akarná kihagyni.
Tanny a tavaly idényben rendre az offensive kategoriák hátsó harmadában v. negyedében szerepelt, de most két meccs alapján minden kategóriában az első felében van.
10. a QB-k között a completion percentage-ben, 12. a passzolt yard-okban, 9. a average gain /completion, 14. a quarterback rating-ben és 6. az interceptions kategóriában.
Mi most tavalyhoz képest a differencia? Philbin elmondta, hogy jobb lett a játék sebessége, gyorsabban dönt bizonyos szituációkban (persze ha hagyja az OL), nagyon jól tanulja a játékokat, a helyzeteket és ezeket ezerszer gyakorolja az edzéseken. Egyre jobban látja a pályán történő dolgokat, és ezekre jól reagál. Nőtt a megbízhatósági rátája és óriási önbizalma van (lett).
Sherman elmondta, hogy Wallace nagyon jól játszott, de a meghatározó játékoknál ha erős védelmet kap, akkor a játékot átkonvertálták volna a másik oldalra. Ez attól függ hogyan áll fel a védelem és annyak tényében döntenek, melyik elkapó felé megy a játék. Gondolom ez be van gyakorolva mind Wallace, mind Hartline v. esetleg Gibson esetében.
Ellerbe-vel és Wheeler-el is elégedett volt mind Philbin, mind Coyle (meg mindenki). Rengeteg tackle, offensive stop-ok garmadája, Wheeler sack-je a Colts final drive-nál, kiváló volt a blitz-ek amiket végrehajtottak. Apró hibák voltak, de hatalmas energiával repültek a scrimmage felé és nagy tempót nyomtak.
D. Jordan limitált játékával kapcsolatban Coyle elmondta, hogy fog ő még sokkal többet játszani. Gondolom közre játszik itt a vállsérülése is. Nem érdemes rögtön „kinyírni” szerencsétlen gyereket. 7 snaps erejéig volt benn a 73 defensive snaps-ből, ebből ötben próbálta lezúzni a QB-t, kettőnél kettős védelmet kapott. Az elhibázott sack-ből a tanulság: be kell fejezni a játékot!
Clay eddig 163 y-ot kapott el, ezzel 21. a ligában, és 4. aki nem WR ebben a kategóriában. Philbin elmondta, hogy egyre gyorsabb és ezáltal egyre gyorsabb játékokra képes. Továbbá Sherman hozzátette, hogy kamatoztatni fogják a futó képességeit is a későbbiekben. A Tulsa-ban 5.1 átlagot produkált 179 carries-ből.
Carroll is jól játszott Patterson távollétében (ő is nagyon szeretne játszani az Atlanta ellen, de elmondta, hogy az agyék sérülés „trükkös”), ill. Wilson is jól zúzott (nagy kedvencem).
Összesen a hatodik, de 1998 óta az első meccs amikor nem kaptunk büntetést egy mérkőzésen.
A PFF szerint az a kimaradó sack allowed Pouncey számlájára írható.
Sherman nagyjából meg volt elégedve a futásokkal és az OL munkával. 101 y 27 carries-ből.
Egy nagyon egyszerű package-t kapott az OL a futások blokkolására. Talán az egyszerűsége növeli ezeknek a terveknek a végrehajthatóságát.
A hét végén viszont Tony Gonzalez vár a Dolphins def-re. Nem lesz egyszerű móka. Ha növeljük a coverage-t (főleg a duplát) akkor meg lehet őket fogni. Wilson is rendre odaért a Colts ellen. Szerintem a Falcons ellen is be lesz vetve elég sokat.
Nagyon fontos fókuszponttá vált a TE poszt.
több mint 12 éve
Nem azzal van a baj, hogy jól játszik Clay és láthatóan sokszor ráépül a taktika hanem attól félek, hogy túlságosan leterhelik. Tavaly relatíve nem játszott ennyit (főleg az elején) 9-szer volt csak kezdő. Mondjuk tavaly nem volt meg az igazi helye, mostanára pedig sikerült beilleszteni a rendszerbe. Lehet most jött ki neki a lépés ill. lehet, hogy neki ez a fokú terhelés bejön. Én csak azért írtam nehogy agyon legyen terhelve, megsérül és leshetünk, mert nincs több épkézláb TE-nk. Sims blokkolgat (amiben jó), Egnew meg még meg sem mutatta mit tud, keveset játszik.Az RB-nél D. Thomas 35 snaps, L. Miller 31, a TE-nél Clay 66 offensive snaps-ből 53-ban volt benn (80 %). Csökkent az első ford. képest, de még így is több mint kellene (D. Sims 34 snaps, Egnew 9).Dany általában tetszenek az összefoglalóid, de ezzel most nem tudok egyetérteni. Már miért lett volna sok Clay playtime-ja? Bakker jóformán ő nyerte meg nekünk a meccset.. 2TD driveban vastagon benne van, 1. nél a Wallace TD-nél kettőt találhatsz ki az egyik aki a kulcs blokkoló volt. 2. nál tol egy 67yardos elkapást. A FG drivenál elkapott egy 21 yardost majd egy és egyben az utolsó 8yardost is. (Hozzáteszem na amit itt a colts csinált az nem tetszett... nem tudom szándékos volt vagy sem, de labdát, bírót, egymást mindent meglöktek ott véletlen, épp csak meglett a spike 2sec-re). És végül az utolsó pontot a meccsen ő szerzi élete 1. futásából csinál egy véleményes TD-t. Véleményes mert videón rohadtul nem látszik tényleg bent volt-e, na de az sem, hogy nem. Show some Love! Mert szerintem a Gameball simán az övé a tegnapi játék alapján (Na jó Wallace-al megosztva) 😊.
A DT-nél Odrick 55, Soliai 45 és Starks 42.
Dion Jordan a múlt heti 17 defensive snaps után, most csak 7 play-t kapott.
V. Martin-nak egy kemény play jutott (de az is csak az ST-ben).
J. Wilson viszont kapott 42 defensive snaps-et nickel-ben. Meglepően sokat játszott.
Carroll és Clemons pedig 83-83 snaps-et kapott (def. + ST).
PFF meglepő értékelése: a Dolphins OL magas pontszámot kapott (!). Incognito nagyon jól játszott. Lehet, hogy az LG jó volt de úgy összességében szerintem elég gyenge teljesítmény volt ez a falmunka. Nem tudom mit néztek ezek az elemzők.
5 sack-et kaptunk, ebből 1-1-et a rossz RB blokkolásból kaptunk (Miller és Thomas), Clabo pedig kettőt nyelt be. Az a kimaradó egy nem tudom kinek a számlájára írható de lehet, hogy egy safety blitz volt (ott gondolom a blizt-elő S ember nélkül maradt).
Vernon-al viszont szigorú volt a PFF: gyengének minősítette az össz. ill. a pass rush munkáját is. 1 assist tackle, 0.5 sack és 1 QB hit.
Wake is gyenge volt sajna tegnap: a legrosszabb pass rusher volt a meccsen. De szerencsére a többiek kisegítették, főleg Wheeler és Ellerbe. Ketten összesen 26 tackle.
Grimes és Starks kiválóan játszott, pedig Starks a def. játékok felénél volt csak benn.
Ha Vernon így halad tovább, akkor Odrick lesz a fő RDE játékos, aminek Starks nem biztos, hogy örülni fog.danyly
5 elkapás 109 yard és egy futott td. De most tényleg.. bomba formában volt tegnap, naná, hogy játszatni kell.
Amúgy Egnew-nak volt egy szép blokkja a Miller TD-nél. Ha már TE-k.
Incognito jól nyomta, de egy dirty állat még mindig... 4. negyed előtt fél perccel Miller 6yardot fut, Incognito kiosztja a blokkot amit kell majd elindul Miller után, de a játékhoz már nem volt köze, Miller fut az oldalvonalon túlra, de a play még tart. Incognito előtt hever a földön Mathis, erre Incognito barátunk körül néz és, mint aki a medencébe készül, dob egy hasast szépen Mathis-re akinek ez érthetően nem tetszett.
Ha Vernon helyére Odrick kerül mint RDE, akkor 43 nál Wake-Soliai-Starks-Odrick nem?
DJ-n nagyon érződik a camp és a preseason meccsek, rutin hiánya. Rendre odaér még ebből a kevés snapből is amit kap, de valami rookie hibával elrontja, de ahogy Bria is mondta, lényeg, hogy odaér a többi majd alakul.
Amúgy volt azért nyomás Luck-on bőven rendre volt rosszul időzített, mellé dobott passz. Így kapásból 3 olyan laszti is beugrik (bár ezt még nem írtam össze) ami sima INT ha nem ejti vagy hibázza el a védő. Clemons, Grimes, Wheeler esetében ugrik be 1-1 ilyen. Eddig 3x néztem meg a meccset ha végre elérhető lesz szerda körül a coaches film is, akkor nekifutok még egyszer 😊
OL-ről meg Clabo fos volt és pont. Többiek egész jól tették a dolgukat. Pouncey, Incognito abból ami bennem megmaradt jók voltak, Martin hozta amit kell semmi extra, de állta a sarat. Jerry-nek is volt egy-két szép blokkja összességében az ő játékára is azt mondanám, hogy állta a sarat. Amúgy az a hiányzó sack ha jól emlékszem Clay vs. Mathis párharc eredménye. Clay alacsonyan próbálta blokkolni le is lassította, de Tannehill nem passzolta el, (sanszos nem volt kinek) sack. Ha jól emlékszem Martin itt le volt kötve, nem tudott segíteni Claynek, egy okos blitz volt.
Durván küldték a blitzeket ránk amit azért büntettünk is jó párszor. Ha Clabo nem ilyen off, akkor azt mondtam volna, soha rosszabb OL-t. Ezt leszámítva, futójáték ment, Tannehill és a playmekerek összekaristoltak 300+ passzolt yardot, int nem volt. Az egyetlen TO az a hülye fumbli volt amit visszanéztek, def megoldotta 3 pontra.
Én ezeket emelném ki a meccsből, mint hót' laikus. 😊
Ez a csütörtökre tett pihenőnap kedd helyett szerintetek érdemben befolyásol valamit?Csabee13
Incognito-t én kifejezettem szeretem, így nem baj ha állatkodik (nem kapott még büntit 😊 ), de Clabo kezd aggasztani. Két meccs 3 sack allowed (bár máshol 2.5 írnak) kicsit soknak tűnik. Tavaly össz. volt neki 4 (máshol 4.25 írnak). De egy eddigi pályafutását megnézve, minden idényében átlagban 4-5 sack engedése volt.
A Vernon esetet igen így gondoltam: Odrick kimegy RDE-be, Starks pedig be DT-be. A DL depth nagyon mély, így akár egy kis hiba is azt eredményezheti valakinek, hogy könnyen az oldalvonalra kerül hosszabb-rövidebb időre.
több mint 12 éve
Starks szerintem kifejezetten örülne, ha odrick kezdene DE-ben, hisz akkor starks kezdene DT-ben, és ugye tudjuk h szerződést akar.A csütörtöki pihenőnap, max azért lehet jó, mert kicsit pihentebbek a vasárnapi meccsre. Majd kiderül számít-e.
több mint 12 éve
Az RB-nél D. Thomas 35 snaps, L. Miller 31, a TE-nél Clay 66 offensive snaps-ből 53-ban volt benn (80 %). Csökkent az első ford. képest, de még így is több mint kellene (D. Sims 34 snaps, Egnew 9).Dany általában tetszenek az összefoglalóid, de ezzel most nem tudok egyetérteni. Már miért lett volna sok Clay playtime-ja? Bakker jóformán ő nyerte meg nekünk a meccset.. 2TD driveban vastagon benne van, 1. nél a Wallace TD-nél kettőt találhatsz ki az egyik aki a kulcs blokkoló volt. 2. nál tol egy 67yardos elkapást. A FG drivenál elkapott egy 21 yardost majd egy és egyben az utolsó 8yardost is. (Hozzáteszem na amit itt a colts csinált az nem tetszett... nem tudom szándékos volt vagy sem, de labdát, bírót, egymást mindent meglöktek ott véletlen, épp csak meglett a spike 2sec-re). És végül az utolsó pontot a meccsen ő szerzi élete 1. futásából csinál egy véleményes TD-t. Véleményes mert videón rohadtul nem látszik tényleg bent volt-e, na de az sem, hogy nem. Show some Love! Mert szerintem a Gameball simán az övé a tegnapi játék alapján (Na jó Wallace-al megosztva) 😊.
A DT-nél Odrick 55, Soliai 45 és Starks 42.
J. Wilson viszont kapott 42 defensive snaps-et nickel-ben. Meglepően sokat játszott.
PFF meglepő értékelése: a Dolphins OL magas pontszámot kapott (!). Incognito nagyon jól játszott. Lehet, hogy az LG jó volt de úgy összességében szerintem elég gyenge teljesítmény volt ez a falmunka. Nem tudom mit néztek ezek az elemzők.
5 sack-et kaptunk, ebből 1-1-et a rossz RB blokkolásból kaptunk (Miller és Thomas), Clabo pedig kettőt nyelt be. Az a kimaradó egy nem tudom kinek a számlájára írható de lehet, hogy egy safety blitz volt (ott gondolom a blizt-elő S ember nélkül maradt).
Vernon-al viszont szigorú volt a PFF: gyengének minősítette az össz. ill. a pass rush munkáját is. 1 assist tackle, 0.5 sack és 1 QB hit.
Wake is gyenge volt sajna tegnap: a legrosszabb pass rusher volt a meccsen. De szerencsére a többiek kisegítették, főleg Wheeler és Ellerbe. Ketten összesen 26 tackle.
Grimes és Starks kiválóan játszott, pedig Starks a def. játékok felénél volt csak benn.
Ha Vernon így halad tovább, akkor Odrick lesz a fő RDE játékos, aminek Starks nem biztos, hogy örülni fog.danyly
5 elkapás 109 yard és egy futott td. De most tényleg.. bomba formában volt tegnap, naná, hogy játszatni kell.
Amúgy Egnew-nak volt egy szép blokkja a Miller TD-nél. Ha már TE-k.
Incognito jól nyomta, de egy dirty állat még mindig... 4. negyed előtt fél perccel Miller 6yardot fut, Incognito kiosztja a blokkot amit kell majd elindul Miller után, de a játékhoz már nem volt köze, Miller fut az oldalvonalon túlra, de a play még tart. Incognito előtt hever a földön Mathis, erre Incognito barátunk körül néz és, mint aki a medencébe készül, dob egy hasast szépen Mathis-re akinek ez érthetően nem tetszett.
Ha Vernon helyére Odrick kerül mint RDE, akkor 43 nál Wake-Soliai-Starks-Odrick nem?
DJ-n nagyon érződik a camp és a preseason meccsek, rutin hiánya. Rendre odaér még ebből a kevés snapből is amit kap, de valami rookie hibával elrontja, de ahogy Bria is mondta, lényeg, hogy odaér a többi majd alakul.
Amúgy volt azért nyomás Luck-on bőven rendre volt rosszul időzített, mellé dobott passz. Így kapásból 3 olyan laszti is beugrik (bár ezt még nem írtam össze) ami sima INT ha nem ejti vagy hibázza el a védő. Clemons, Grimes, Wheeler esetében ugrik be 1-1 ilyen. Eddig 3x néztem meg a meccset ha végre elérhető lesz szerda körül a coaches film is, akkor nekifutok még egyszer 😊
OL-ről meg Clabo fos volt és pont. Többiek egész jól tették a dolgukat. Pouncey, Incognito abból ami bennem megmaradt jók voltak, Martin hozta amit kell semmi extra, de állta a sarat. Jerry-nek is volt egy-két szép blokkja összességében az ő játékára is azt mondanám, hogy állta a sarat. Amúgy az a hiányzó sack ha jól emlékszem Clay vs. Mathis párharc eredménye. Clay alacsonyan próbálta blokkolni le is lassította, de Tannehill nem passzolta el, (sanszos nem volt kinek) sack. Ha jól emlékszem Martin itt le volt kötve, nem tudott segíteni Claynek, egy okos blitz volt.
Durván küldték a blitzeket ránk amit azért büntettünk is jó párszor. Ha Clabo nem ilyen off, akkor azt mondtam volna, soha rosszabb OL-t. Ezt leszámítva, futójáték ment, Tannehill és a playmekerek összekaristoltak 300+ passzolt yardot, int nem volt. Az egyetlen TO az a hülye fumbli volt amit visszanéztek, def megoldotta 3 pontra.
Én ezeket emelném ki a meccsből, mint hót' laikus. 😊
Ez a csütörtökre tett pihenőnap kedd helyett szerintetek érdemben befolyásol valamit?
több mint 12 éve
Az RB-nél D. Thomas 35 snaps, L. Miller 31, a TE-nél Clay 66 offensive snaps-ből 53-ban volt benn (80 %). Csökkent az első ford. képest, de még így is több mint kellene (D. Sims 34 snaps, Egnew 9).A DT-nél Odrick 55, Soliai 45 és Starks 42.
Ha Vernon így halad tovább, akkor Odrick lesz a fő RDE játékos, aminek Starks nem biztos, hogy örülni fog.
több mint 12 éve
Meccs után az öltözőben:www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Dolphins-Post-Game-Locker-Room/be59d020-9601-4293-8ff7-c765702c40df
több mint 12 éve
Ez még tegnapról lemaradt:
több mint 12 éve
Paul Soliai says he's fine. Walked without a limp. Doesn't appear to be a major knee injury.Huh, ha ő kidől akkor a DL nagyot esik vissza... Szezon végén nagy baj lesz, ha nem tudjuk megtartani.
ez azért jó hírbriareos
több mint 12 éve
Paul Soliai says he's fine. Walked without a limp. Doesn't appear to be a major knee injury.ez azért jó hír
több mint 12 éve
nem akarom elkiabálni, de ravens talán fogható lesz. ha ebből a 3 meccsből 1-et még hozunk, akkor jól alakulhat az idény.köv héten falcons nem lesz pite.briareosAztán Saints, Ravens csupa könnyű matchup...Csabee13
több mint 12 éve
köv héten falcons nem lesz pite.briareosAztán Saints, Ravens csupa könnyű matchup...