Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
The Dolphins Signed Former Giants DT Marvin Austin.remélhetőleg csak arról van szó h a roster alját akarják erősíteni. Ha Soliai out, akkor szarban vagyunk
Neeee, remélem ez nem azért van mert Soliai elszállt!Geeri
több mint 12 éve
The Dolphins Signed Former Giants DT Marvin Austin.Neeee, remélem ez nem azért van mert Soliai elszállt!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én pozitívan állok a dologhoz. Annyit látunk már, hogy ez a csapat képes fordítani az álláson, és képes megnyerni a szoros meccseket, és ez elég lehet egy WC-ra. És ha most kikapnánk a Saintstől sőt akár a Ravens ellen is buknánk akkor mi van? Nekem már az is pozitív meglepetés hogy pozitív mérleggel megyünk bye weekre. Hosszú a szezon.. és azért ha magunkba nézünk azért az nagyon durva meglepetés lenne, ha domináns 12W-el mennénk playoffba. Közhely, de egyértelműen látszik a fejlődés, és végre ezalatt nem csak azt kell érteni, hogy a mutatott játékban látni a potenciált, hanem hozzák a meccseket a srácok. 9 max 10 W-t vártam idén a legjobb esetben, és ezeket jó részét nem a bye week előtti nehéz menetrendtől vártam. Szóval lesznek vereségek.. erre azért készüljetek fel 😊 Érjünk oda PO-ba ott bármi történhet, lásd Giants. De én leszek a legboldogabb ha végül mégis simán húzzuk a csoportot, bár hinni nem nagyon hiszek benne.
több mint 12 éve
úgy néz ki hogy wake 2-3 hét.VenturaAkkor ideje Vernonnak kicsit összekapnia magát, Shelbynek villogni, Jordannak meg ha odaér lezúzni az irányítót. Az a baj, hogy az LB sor is elég bibis, és ha nem jönnek a sackek akkor oké hogy egész pofás is tud lenni idén a secondary, de azért Brees ellen speciel semmit nem fog érni.
TE védekezés kapcsán minden reményem tovaszállt, miután bárkit raktunk rá nyeltük a yardokat, és Tuloloról is nem csak Gonzalesről.
Támadófal megint egy vicc volt, Clabo nem erősítés eddig hanem a fal gyenge pontja, és mellette Jerry is nagyon nagyon a határán van az elfogadható teljesítménynek. Tanny eddig még él, de azért jobban kellene rá vigyázni.
Don Jones 😮 Az aztán szerelés volt a javából!És ő hozta vissza a csapatot szerintem a meccsbe. A ST-nek nagyon sokat köszönhetünk szvsz. Na meg Tannehill... Nem gondoltam volna, hogy ennyire és ennyiszer a hátán tudja majd vinni a csapatot, főleg úgy hogy nagyon kapja az ütéseket. Az INT se az ő hibája volt szerintem, oké, kicsit magas volt a labda, de talán még elkapható, helye meg semmi nem volt, Jerry már a lábán állt.
Örülök hogy nyertünk, de azt látni kell, hogy oké-oké 3-0, de csúnya pofára esés lehet ennek a vége, mert mindig nagyon kicsin múlt. Szeretném azt hinni hogy ez az egyéni plusz mindig benne lesz a meccsben, de azt jobban szeretném látni, hogy összejönne egy olyan meccs amin minden csapategység hozza azt amit tud.
Tehát jön az Tannehilltől mint eddig, de mondjuk csak kétszer sackelik, és kicsit több ideje van. Mi jegyzünk 3-4 sacket, 1-2 turnovert, és ha át is jönnek rajtunk TD-t már nem engedünk. Sturgis hozza amit eddig, ST nem betlizik. Ha ez összejönne, és szerintem ez nem irreális, akkor meccsben lehetünk bármelyik csapattal.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
úgy néz ki hogy wake 2-3 hét.VenturaÁllítólag "enyhe" MCL rándulás v. ficam. Nem valami jó hír ez a Saints és a Ravens meccsek előtt. Bár már a Colts ellen is elég visszafogott volt Cam, de lehet az nincs összefüggésben ezzel a dologgal.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday that during the offseason, Ireland and the Dolphins agreed on an extension that will keep the GM under contract through at least the 2014 season, according to a team source. The Miami Herald first reported the news. Ireland marad jövőre is úgy fest. Persze ettől még ki lehet rúgni, csak így drágább lenne.
több mint 12 éve
úgy néz ki hogy wake 2-3 hét.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Ha a pass prot. és a run block legalább átlagosra javulna, akkor reális és elvárható cél lenne mindenképpen. Ha nem akkor reménykedünk, hogy a def. bírja szusszal és meccsben tart egész alapszakasz alatt. Ha nem teszik rendbe akkor nem sok és kb. akkora eséllyel, mint ellenetek vasárnap.. Ha éppen jó napod van összejön a 4. negyedes GW Drive. Simán van esélyetek vasárnap a pats ellen.. majd kiderül! Én szurkolok nektek 😊
Most viszont mentem aludni, meccs vége óta 2 órát aludtam 😊
több mint 12 éve
Tegyük fel, hogy rendbe szeditek a támadófalat, lesz rendes pass protection. Láttok arra esélyt, hogy idén behúzzátok a csoportot?Nem lesz egyszerű feladat de legyőzhető a Pats, nem kell tőlük félni. Mondjuk az utóbbi időben tipikus alapszakasz csapat lett, akik a PO-ban az első v. második meccsen elvéreznek. Az, hogy kiesett Brady-nek hosszabb-rövidebb időre Amendola és Gronkowski, úgy látszik egyenlőre nem gond, mert tudták (hanem is annyira minőségileg) pótolni Dobson-nal és Thompkins-al (meg persze ott van Edelman is). De ezt már én is leírtam (meg más is persze), hogy nem lehet azt borítékolni, hogy ez a csapat ebben jó, másban rossz, és az fog dönteni. Itt a remek példa vasárnap: a Colts idegenben simán verte a 49ers-t. Szerintem egy jó taktikával a Falcons hazai pályán le tudja győzni a Pats-et.
A Pats nem erős csapat. Ha Genonak nem remegett volna annyira a keze a TNF-en, biztos, hogy Tomika sokkal nagyobb hisztit vág le a vereség miatt. A Bills nem rossz, de kevesek még, tanulni kell, a FO meg totálisan idióta. Miattuk nem kell aggódnotok.
A Pats vasárnap hozzánk jön SNF-ezni, borítékolhatóan nyernek is, de csak mert szarok vagyunk. Elnézve azonban a sorsolásotokat, nem tartom lehetetlennek, hogy tényleg a tiétek legyen a csoport. Szerintetek?berger90
Az én meglátásom szerint, ha nincs ennyi sérült (és főleg meghatározó játékosok az egyes posztokon) akkor nincs ez a Dolphins győzelem. De ezen három meccs alapján azt veszem észre, hogy most a 4. negyedre nem fáradunk el és továbbra is tudunk nyomást gyakorolni ilyen-olyan módon az ellenfélre. Féltem tegnap is, hogy nem lesz elég és sajnos nem is tudtam végig nézni a meccset mert elszállt a net (de ez legyen az én problémám), de szerencsére olyan mélyre "építették" a defense-t, hogy kitartott az energia. Még úgy is, hogy Misi és Wake elég sokat nem volt a pályán.
Az OL meg eddig várakozáson alul teljesít, akitől vártuk, hogy jó legyen gyenge (Clabo), akitől meg azt, hogy valószínűleg azon a poszton eleinte rossz lesz (bár egyetemen ő védte Luck blindside-át; Martin), az meg elfogadható. Jerry nálam továbbra is csak közepes, de a helyette esetlegesen bevethető Garner, Dallas Thomas páros együtt sem éri el azt a szintet. Thomas-ról mostanában nem sok jót hallunk, de a TC-n sem volt eget rengető. Incognito és MIKE Pouncey pedig nálam továbbra is ELIT szint. A még roster-en lévő Watkins eddigi pályafutása katasztrófa, Yeatman (TE volt régebben; közepes blokkoló) meg már régóta a keret tagja de ST-n kívül nagyon ritkán játszott, max. ha lesérült a fél OL (pl.: tavaly alapszakasz végén). Még Brenner van PS-ben, de ő is zsákbamacska ill. tapasztalatlan.
Továbbá Clabo, Incognito, Jerry és Watkins jövőre FA. Clabo-nak eleve 1 éves szerződése van (szerintem nem ok nélkül), és ha így folytatja akkor nézünk a drafton valami elit kis T-t a falba. A 2014-es OT draft class azért tartogat jókat, de Jake Matthews lehet azért nem elérhető, de ott van még Taylor Lewan v. Cyrus Kouandjio. De ez még a jövő zenéje.
Én továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a csoporton belül a 4-2 v. az 5-1-es W-L arány reális és végrehajtható. A Pats-et el lehet kapni egyszer, a Bills elég nagy káosz eddig (bár nem rossz csapat), a Jets defense-re oda kell figyelni, de az offense-én van még mit javítani, bár Geno már vitt bele egy kis színt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tegyük fel, hogy rendbe szeditek a támadófalat, lesz rendes pass protection. Láttok arra esélyt, hogy idén behúzzátok a csoportot?A Pats nem erős csapat. Ha Genonak nem remegett volna annyira a keze a TNF-en, biztos, hogy Tomika sokkal nagyobb hisztit vág le a vereség miatt. A Bills nem rossz, de kevesek még, tanulni kell, a FO meg totálisan idióta. Miattuk nem kell aggódnotok.
A Pats vasárnap hozzánk jön SNF-ezni, borítékolhatóan nyernek is, de csak mert szarok vagyunk. Elnézve azonban a sorsolásotokat, nem tartom lehetetlennek, hogy tényleg a tiétek legyen a csoport. Szerintetek?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jókor mentem feküdni, nem hiányzott, hogy felidegesítsem magam, hogy a Dolphins is kikap. Erre reggel lemondóan megnézem az eredményeket, és látom hogy nyertünk 😀 Azonnal rávetem magam a felvételre!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ja és Sims egykezes elkapása a végén?! 😀 Katarzis volt!!!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
OMG 3:0Meccs előtt biztam benne hogy összejön, nagyon pozitívan álltam a meccsnek, de az első negyed alapján azt mondtam esélytelen hogy behúzzuk. Úgy futottam át rajtunk a futók mintha kötelező lenne. Ryan alig volt akcióban mert nagyon ült a futásuk. Aztán a második félidőben mintha váltottak volna és elkezdtek passzolgatni amiből több hibát is vétett az atlanta igy kicsit megtorpantak és mintha a védelmük is elfáradt volna, kevesebb volt a nyomás Tannyn. És harmadjára is megfordítottuk a meccset ez évben és ismét nyerni tudtunk, valami eszméletlen volt!!! 😊 Örültem mint majom a farkának a végén!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
3:0 Paradoxon_MIAabban bízok hogy nem tévedünk arizonába (2012, arizona cardinals) 😊
egyéb: az OL így rohadtul nem lesz jó és elég.bőven jobban tudnánk szállítani a pontokat (elkapók, irányító úgy látszik megvan), ha nem kéne mindig nyomás alatt játszani. már 14-szer sackelték!!
(jacksonville 15, cleveland és miami 14, philadelphia, new york G 11)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Ezt se hittem volna, hogy behúzzuk 😊 Lehet, jót tett nekik, hogy elmentem aludni és nem toporogtam a válluk mögött "Mi lesz már?!" és hasonló mondatokat vinnyogva a fülükbe 😀3:0 - 2002 óta nem volt ilyen 😊 Persze, ez nem jelent semmit, de az mindenképpen bíztató, hogy a jelek szerint jó irányba haladunk. Tanny semmivel nem volt rosszabb, mint Ryan, aki azért egy kicsit nagyobb név (még) a szakmában 😊 Kevesebb próbából több volt sikeres és még többet is dobott 😊
Ezt a bénaságot tudnánk már leküzdeni, hogy a kulcsfontosságú play-ekben primitív hibákat védünk, illetve Tanny védelmét kell megacélozni, mert csúful rádől a fal folyamatosan. Jó lene tudatosítani az OL-ban is, hogy csak az van semlegesítve, akinek a hátán ülnek. Ha lök rajta egyet, majd tátott szájjal figyeli a cheerleader-ek izgalmas mozdulatait, akkor Tanny csúnyát nyekken...
Jön a Saints, ott valaki behúzza a 4-0-t, de félek, nem mi leszünk 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
3-0.Soliai jöjjön rendbe, wakenek ne legyen nagy baja, patterson meg kapja össze magát, mert carroll inkább NCB mint kezdő
Ja és pls tanuljunk meg passblockolni
több mint 12 éve
Egyelőre elég szar az idő (esik):
több mint 12 éve
Ahogy várható volt: Soliai inaktív + Devlin, Jamar Taylor, Dimitri Patterson, Josh Kaddu, Danny Watkins és Dallas Thomas (vele nem nagyon vannak megelégedve) is. Odrick és Starks kezd. Clemons játszhat és Patterson helyett megint Carroll kezd.
A két rookies Will Davis és Gillislee ma debütál. Túl sokat szerintem nem fogjuk őket látni ma, de kell nekik a játékidő.
több mint 12 éve
Első hazai meccs mellé dukál egy óriási Tanny poszter:
több mint 12 éve
több mint 12 éve
a passz védekezés kutya lesz, ráadásul a TE levédekezés sehol. márpedig nem akárki lesz az a TE, hanem gonzales.VenturaA két tackle elvileg nem lesz a helyzet magaslatán. Nem akarom elkiabálni, mert Colts ellen is voltak azért bajok, pedig nem volt egy bika O-line. Szóval ha Ryan terror alatt van akkor Gonzales kénytelen lesz többet blokkolni. Persze ehhez kellene egy jobb Vernon is.
Meg ahogy írtam a nagy TE játékokat a törpe Grimes mellett illetve Shelbyn meg Vernonon hozták össze. Vernonnak meg kellene tudnia ezt oldani, ez igaz. De az is, hogy ha LB fogta a TE-t akkor abból nem lett para.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jah, nem vészes, ne feledjük ezek a beharangozók igazából nem a csapatrajongóknak készülnek., hanem kb azoknak akik valamilyen jó meccset keresnek mert a saját csapatuk épp nem játszik.Elolvastam a meccsbeharangozót, hát mit mondjak, régen olvastam ennyire színvonaltalan írást ezen az oldalon.Azért én finomítanék 😊 Nem a cikk színvonalával van baj. Csak pontatlan és látszik, hogy nem nagyon ismeri a Miami-t. Szúszá 😊Csabee13
Szerintem a döntő tényező az lesz, hogy a Falcons bibis elkapói, vagy a mi eddig jól játszó, de most minden eddiginél nagyobb kihívást jelentő ellenféllel szemben álló secondarynk nyeri a párharcot. Atlantában remélhetőleg a futás megszűnt, a két tackle még talán rosszabb páros mint Clabo és Martin a rossz napjaikon, és a front7 sem túl acélos. Ha Miller és Thomas is be tud segíteni, akkor szerintem Tannehill megoldja a srácokkal, és hozzuk a meccset.
Nem reménykedtem benne, hogy ezt ki lehet mondani, de most ha mindenki a kötelezőt hozza úgy érzem meg lesz a meccs.Geeri
Az meg h Maurkice Pouncey került hozzánk max typo
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/miami-dolphins/0ap2000000247208/Incognito-Tannehill-has-won-this-team-overContract year... 😀 azért erősen megy a marketing egy ideje ..
richienek sztem átmosták az agyát, csupa mosoly meg udvariasság 😀briareos
több mint 12 éve
Elolvastam a meccsbeharangozót, hát mit mondjak, régen olvastam ennyire színvonaltalan írást ezen az oldalon.Azért én finomítanék 😊 Nem a cikk színvonalával van baj. Csak pontatlan és látszik, hogy nem nagyon ismeri a Miami-t. Szúszá 😊
Szerintem a döntő tényező az lesz, hogy a Falcons bibis elkapói, vagy a mi eddig jól játszó, de most minden eddiginél nagyobb kihívást jelentő ellenféllel szemben álló secondarynk nyeri a párharcot. Atlantában remélhetőleg a futás megszűnt, a két tackle még talán rosszabb páros mint Clabo és Martin a rossz napjaikon, és a front7 sem túl acélos. Ha Miller és Thomas is be tud segíteni, akkor szerintem Tannehill megoldja a srácokkal, és hozzuk a meccset.
Nem reménykedtem benne, hogy ezt ki lehet mondani, de most ha mindenki a kötelezőt hozza úgy érzem meg lesz a meccs.Geeri