Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
PiciOFF:
TD magazinban nekünk 6-8 mérleget tippeltek @) . Vagy ügyesek, vagy nyomdahuba, utóbbi esetben érdekelne a tényleges tipp 😀
ONParadoxon_MIA
6-8 győzelem sztem reális, mondjuk a 6-10-re kb. annyi az esély, minthogy megszorongatjátok a Patset az 1. helyért...

Jó meccset nektek is! (na jó, azt talán mégse (L) ) Jordannel valami gáz van, hogy nincs rajta a kis színes grafikán?toam
A Pats meg lesz szorongatva az első helyért, hidd le. A csoporton belül én 5 W-t várok.
Jordan azért nem szerepel mert nem ő a kezdő egyelőre, kicsit sajog még az a váll. De szerintem 2-3 hét és totál kivégez mindenkit a pályán. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre, véleményem szerint a mai csatát simán hozni kéne. Remélem, nem fogunk fekete füsttel égni, de még csak parázslani sem 😀Paradoxon_MIA
A futást ezerrel nyomni fogják, de a mi defense-ünk annak megállításában igen jó volt tavaly. Szerintem ezek megmaradtak, még ha a def kicsit át lett alakítva és inkább a pash rush potenciál emberekre mentünk rá az FA piacon és a drafton.
Weeden-t belekényszerítjük a dobásokba és tuti lesz INT-ünk.

Mondjuk a Browns def sem rossz, de szerencsére Mingo nem játszik.
Jó kis meccs lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre, véleményem szerint a mai csatát simán hozni kéne. Remélem, nem fogunk fekete füsttel égni, de még csak parázslani sem 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
PiciOFF:
TD magazinban nekünk 6-8 mérleget tippeltek @) . Vagy ügyesek, vagy nyomdahuba, utóbbi esetben érdekelne a tényleges tipp 😀
ONParadoxon_MIA
Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.danyly
Nem, a többi csapatnál megvan a 16 összesen, csak nálunk baltázták el - de legalább az új MIA van a szekció kezdőlapján 😉Paradoxon_MIA
Csoda. 😀😀

több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
PiciOFF:
ONParadoxon_MIA
6-8 győzelem sztem reális, mondjuk a 6-10-re kb. annyi az esély, minthogy megszorongatjátok a Patset az 1. helyért...

Jó meccset nektek is! (na jó, azt talán mégse (L) ) Jordannel valami gáz van, hogy nincs rajta a kis színes grafikán?
több mint 12 éve
Remélem legalább occoér... Geeri
"According to a source, Dolphins LB Koa Misi's extension is worth $17M over 4 years, with over $8 million guaranteed."Ventura
A rotoworld-ön meg ezt írják: Signed a five-year contract. 2013: $719,405, 2014-2017: Under Contract, 2018: Free Agent.

több mint 12 éve
PiciOFF:
ONParadoxon_MIA
Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.danyly
Nem, a többi csapatnál megvan a 16 összesen, csak nálunk baltázták el - de legalább az új MIA van a szekció kezdőlapján 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
PiciOFF:
ONParadoxon_MIA
Szerintem 6 és 8 közötti W-re gondolhattak, ami megint csak vicces. Én 9, de inkább 10 W-re tippelek.

több mint 12 éve
PiciOFF:
ON

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Hali valaki tudna adni egy jó minöségű streamet adni?Miami
Bemész az eredménykövető topicba, ott kiválasztod a Dolphins meccsét és ott van egy tonna stream felsorolva.

több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
persze a delfinek meccsére😀
több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
Hali valaki tudna adni egy jó minöségű streamet adni?
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Remélem legalább occoér... Geeri
"According to a source, Dolphins LB Koa Misi's extension is worth $17M over 4 years, with over $8 million guaranteed."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
erre nem számítottam.

"Dolphins signed SLB Koa Misi to a four-year contract extension through 2017.
Misi, 26, was entering the final year of his rookie deal. The 40th overall pick in the 2010 draft graded out as a top-ten 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' rankings last season. Misi started 14 games and registered 65 tackles and 3.5 sacks. He's a two-down player who struggles in coverage."
Ventura
Remélem legalább occoér... Misi nekem mindig az a "na jó, nála rosszabb ne legyen, de igazán húzhatnánk már valami ütőképes kihívót" srác. Megértem, hogy nem akarunk nagy pénzeket ölni az amúgy is drága front7-be, de azért valamilyen szinten az is igaz, hogy a lánc annyira erős mint a leggyengébb szeme. Remélem a viszonylag hosszú, és minőségi pad, és a rajta ülők sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy Misi csak azt csinálja amit tud. Mondjuk azt nem tudom abból mi lesz, hogy feljön DE posztra egy-két snapnél, előszezonban volt rá példa ha jól emlékszem.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
erre nem számítottam.

Misi, 26, was entering the final year of his rookie deal. The 40th overall pick in the 2010 draft graded out as a top-ten 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' rankings last season. Misi started 14 games and registered 65 tackles and 3.5 sacks. He's a two-down player who struggles in coverage."
Ventura
hát erre szerintem senki sem számított o_o

több mint 12 éve
erre nem számítottam.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Tannehill, Wallace, Patterson, Vernon, SoilaiGeeri
én 'hill-nek egyelőre sárgát adnék (tavaly éve alapján). több int, mint TD. megfelelő elkapósor híján (amit akkor az egyik leggyengébbnek tituláltak) mégis összegerebjézett egy "most passing yards in a rookie season" címet. pajtásokat megkapta, akik mind megállják a helyüket minimum átlag felettiként. a preseason-ban jól játszott. reménykedhetünk benne. hibákban nagy szerepe volt az OL-nek az első meccseken véleményem szerint. ettől függetlenül lehozta int nélkül és majdnem 100-as ratingje volt.
én nagyon bízok wallace-ban. marshall érkezésével is újabb szintre emelkedett a passz játékunk anno, és szerintem ez lesz most is. tavaly hartline volt a kezdő, 1-2 mecs után az ellenfelek rájöttek, hogy hoppá, mégis számolni kell vele, ennek ellenére összeszopkodott egy 1000+ -os szezont. ebből azt lehet feltételezni, hogy wallace érkeztével valamivel nagyobb levegőhöz jut, így folytathatja a parádézást. gibson-nak meg volt pár "bemutatkozó" elkapása. nem titkolom, nagyon reménykedem a jó passz játékban.
patterson-t majd meglájuk, néhányan taylor-t várták kezdőnek, de ő meg van reccsenve. injury report alapján azthittem még patterson sem lesz velünk, de szerencsére ott lesz.
a DL a csapat legerősebb része, azon belül is a DT poszt. vernon tavaly villantott itt ott, de nem kezdő volt. idén az, és van pajtása is, jordan személyében, aki játszani fog holnap. egyértelmű, hogy vernon kérdőjel, és ráadásul joe thomas ellen mutathatja be tudását. tökéletes, hogy lássuk mit tud egy elit LT ellen.
soliai meg egyértelmű, hogy átlag feletti. tör , tép, zúz, harap, szakít, szaggat. mögötte tökéletes csere starks személyében, aki kezdő kaliberű.

injury report
 espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/64357/dolphins-browns-final-injury-report

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
ebbe meg ismét bele lehet kötni

Ventura
Hát ebbe rendesen bele!

O

Tannehill: ez rendben, de szerintem ha sárga lenne akkor se sírhatnánk.
Miller: tavalyi szezonból nem lehet megmondani semmit, korrekt a sárga.
Hartline: egy TD elkapással nehéz lenne ennél jobb értékelést kapni, de szerintem benne van a potenciál hogy besötétedik.
Gibson: korrekt.
Martin: tavalyi szezon alapján egyértelmű, hogy nem lehet jobb. Idén sok minden múlik azon, hogy hozzon legalább egy jó átlagos szintet.
Incognito: megérdemelne egy sötétzöldet.
Pouncey: Kifogyott a kék tinta, vagy mi van? Nem látva lefogadom, hogy tesó megkapta az elite státuszt... hype mindenhol!
Jerry: ugyanaz mint Martin.
Clabo: korrekt.
Clay: Jó pillanataiban az egyik kedvenc játékosom, és simán zöldül. De ha nem megy, akkor meg olyan vörös, mint amilyennek az arcát képzelem a megmozdulása után. Átlagra megállja a helyét a narancs. Keller igazolása nyilvánvalóvá tette a TE sor passz orientált szerepvállalását, aztán kiesésével meg az vált nyilvánvalóvá, hogy fogalmunk nincs mi fog most jönni Clayel meg Egnewal, meg a rookie Simsel a roosteren, akik mind blokkolásban bizonytalanok, és az elkapásnál sorrendben: hullámzó teljesítmény, azt se tudja mi az a playbook, rookie.
Wallace: ha sokszor mondjuk, hogy egy dimenziós elkapó akkor igaz is lesz. Nyilván a genetikai programjában van rögzítve feloldhatatlanul, hogy ő csak mélységi célpont tud lenni, és mint ilyen ő bizony nem high quality. Remélem ez tényleg akkora hülyeség mint amekkorának tűnik, és igenis kihasználható a sebessége másképp is mint azt a Steelers tette, és meglephető az ellenfél védelme. Ha pedig mégsem, akkor több levegő jut majd a többieknek. De még egyszer mondom, szerintem az edzői stáb kreatívabb annál, minthogy 10ből 9szer annyit mondanak be neki, hogy fussál előre és várd a labdát.

D

Patterson: reménykedjünk hogy az átlagostól felfelé fog elmozdulni. Én nagyon félek tőle, nem bízok benne. Igaz emlékszem szép megmozdulásaira, de arra is hogy midig megjegyeztük: ekkora fizetéssel vagy fejlődik, vagy elmegy. Aztán most maradt... majd meglátjuk.
Vernon: tavalyi számok alapján legyen narancs, főleg ha nem vesszük észre, hogy ő nem csak egy DE, hanem egy DE akit ha felraknak egy TE-el szemben, akkor bizony képes 1v1-ben levédekezni. Ja, hogy ilyet a DE nem csinál, akkor nem is számít. Értem. Az biztos, hogy talán még mindig tud majd fejlődni, és erősödni, de hogy legalább átlagos abban biztos vagyok.
Odrick: Majd meglátjuk, lehet az azért jobb!
Soilai: wtf????????????? Ez hogy jött ki, de tényleg hogy? Legalább sárga, ha nem zöld, vagy akár sötétzöld. Egy ember ritkán fogja meg, be tudja roppantani a támadófalat középen, futások akadnak rajta. Starks meg minőségi csere, akinek el kell adnia magát idén, tehát lehet majd rotálni rendesen a fal közepét, lehet majd pihenni.
Wake: nem kérdés, hogy kék. Nagy fogás volt, kár hogy nem lesz fiatalabb. Remélem Jordan, Vernon páros felnő még mögötte hasonló szintre.
Grimes: meg lesz az még sötétedve. Csak ne sérüljön meg.
Clemons: háááát, hogy átlag feletti lenne? Nem tudom, én nagyon nem szeretem Clemonst. Fejlődik, fejlődik, de nekem inkább sárga. Egyzerűen bizonytalan, hogy mikor bízhatsz benne, és ez egy safetynél nálam hatalmas rossz pont, meg a szívem se örül az emelkedő pulzusszámnak.
Wheeler: Csak legyen fele olyan jó coverageban meg futás ellen, mint amikor az irányítóra vadászik. Akkor simán elkezd zöldülni.
Ellerbe: hitessük el vele, hogy minden meccs SB! De jó lenne! 😀
Misi: Átlagos, de legalább stabilan hozza amit tud. Előszezonban volt hogy felment DE-nek, kíváncsi vagyok éles meccsen is jönnek-e majd az ilyen meglepetések.
Reshad Jones: ha a pénz nem hülyítette meg, akkor lehet köré húzni a kék aurát.

ST
Úgy egészben a legjobbak között van, mert nem fél a csapat kezdőket is bepakolni ha arról van szó.

Fields: elit!
Sturgis: nem akarok semmit elkiabálni, de ha nem remeg meg a lába tétmeccsen, akkor nem lesz baj.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ebbe tényleg bele lehet kötni. Főleg def oldalon.

több mint 12 éve
ebbe meg ismét bele lehet kötni

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Sziasztok rég voltam erre lenne egy olyan kérdesem hogy keller lesérült egész szezonra nem igazolunk helyette TE et? vagy csapaton belül oldják meg? és ha jól tudom 1 éves szerzödése van ,vagyis a sérülés ideje alatt letelik mi lesz vele?Miami
Hát focizni már nemigen fog, szerintem...

több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 969
Sziasztok rég voltam erre lenne egy olyan kérdesem hogy keller lesérült egész szezonra nem igazolunk helyette TE et? vagy csapaton belül oldják meg? és ha jól tudom 1 éves szerzödése van ,vagyis a sérülés ideje alatt letelik mi lesz vele?
több mint 12 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Bowl.hu cikkelemzések (NFL) - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Erre válaszolva: a MIami jól szokott draftolni hátsó körökben (lásd Jimmy Wilson v. ugye most Don Jones; bár ő még nem mutatott sokat, de szerintem kezdőig viszi).

Persze a Dolphins-t megint hátra sorolják (mint általában), de én ezeket nem szoktam komolyan venni. Ez csak egy vélemény. Persze azért is mert szeretem a csapatot, de én előzetesen a 12. helyre tenném a Dolphins-t. A def igenis elit (hiába cserélték ki az LB szekciót, ugyanolyan brutál lesz), nem egy és nem másfél elkapónk van (hanem 3 jó), Tanny pedig igenis rohadt jó számokat produkál, jobbakat mint tavaly. És nem az INT lesz a neve mellett a legtöbb v. az elszenvedett sack (bár ezt félve írom le). 😕

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
bizonyára már olvastátok, de érdekelne mit gondoltok a új lépésről. miután rodrigez bekerült az 53-ba, másnap elsinkelték és helyette hozták tyler clutts-t texasból.
Ventura
Nem értem!!! Elhoztak valakit aki abban jó mint Lane, de nem annyira. Akkor miért nem lehetett Rodrigez kidobni, Lane meg marad? Ismeri a playbookot, tudja mi a dörgés.Geeri
Ezt a Lane dolgot én sem értem!! Lehet a fizetés miatt?! Bár nem tudok konkrétumot.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
fejlemények! josh samuda kirugva, helyére jött danny watkins (természetesen 1 éves szerződés)

Nem értem!!! Elhoztak valakit aki abban jó mint Lane, de nem annyira. Akkor miért nem lehetett Rodrigez kidobni, Lane meg marad? Ismeri a playbookot, tudja mi a dörgés.Geeri
ireland mondja, ördögi tervei vannak erre a szezonra.