Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
pár perce lett eltávolítva a bivaly jorvorskie lane. tavaly a preseason-ban azthittem hogy majd csak úgy tör előre.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
WR Julius Pruitt waived. Na ő már nem lesz semmilyen számú célpont.Van hír a maradék 9 áldozatról már? Én semmit nem találok utolsó pillanatra hagyjuk?Csabee13egyenlőre még csak a találgatós cikkek vannak.
4. és 5. WR kiléte lesz a jó. kit vártok? mostanában se bumphis, se mcnutt.Ventura
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az első áldozat a rookie UDFA LB Michael Clay. De majd folyamatosan jönnek a többiekről is a hírek. Szerintem a nagy része most az első körben UDFA rookie lesz, meg akik sérültek és nem sok esély van az azonnali visszatérésre.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
De nem muszáj megadni bankkártya adatokat, annak aki csak 1 hetes próbát akar és akkor nem ránt le pénzt, viszont jó hogy leírtad mert ezt is tudjuk már!!!Ha valaki nem tudná a Gamepass-on 1hétig ingyenes az nfl preseason. Szóval hd-ben lehet nézni a vasárnap hajnali meccset élőben vagy később felvételről is. 😉RunRickyRunEl is felejtettem írni pedig akartam, hogy nagyon figyeljetek mert az 1 hét után automatikusan leránt 180-190 kemény amerikai dollárral és aki nem akar befizetni rá, az gondolom ennek nem annyira örülne. Szóval mielőtt lejár az 1 hét el ne felejtsétek lemondani.
NFL üzletpolitikája aranyos amúgy... befizettem az nfl networkre még 3 éve, de nyáron elég tré a műsor gondoltam nyárra lemondom 1,5 év után.. erre az arcomba vágta, hogy csak a customer servicen keresztül tehetem meg ami nem 0-24-es egyébként. Egyszerűen nincs gomb, opció a lemondásra. Na most nekem nem volt gond lévén, hogy beszélek angolul de megfordult a fejemben, hogy simán letiltatom a bankommal... A gamepass előfizetéseknél is figyeljetek oda mert bizony szigorúan megterheli a kártyát kérdés nélkül ha úgy hagyod, nem kérdez.
Hogy egy kicsit ON is legyek:
Van hír a maradék 9 áldozatról már? Én semmit nem találok utolsó pillanatra hagyjuk?Csabee13
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Az én tippem Matthews és Tyms. De ez még nem most dől el tuti maradnak legalább hatan heten, most csak 75re szűkül a keret. Majd az utolsó pre match után dől el végleg.Van hír a maradék 9 áldozatról már? Én semmit nem találok utolsó pillanatra hagyjuk?Csabee13egyenlőre még csak a találgatós cikkek vannak.
4. és 5. WR kiléte lesz a jó. kit vártok? mostanában se bumphis, se mcnutt.Ventura
több mint 12 éve
Van hír a maradék 9 áldozatról már? Én semmit nem találok utolsó pillanatra hagyjuk?Csabee13egyenlőre még csak a találgatós cikkek vannak.
4. és 5. WR kiléte lesz a jó. kit vártok? mostanában se bumphis, se mcnutt.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Ha valaki nem tudná a Gamepass-on 1hétig ingyenes az nfl preseason. Szóval hd-ben lehet nézni a vasárnap hajnali meccset élőben vagy később felvételről is. 😉RunRickyRunEl is felejtettem írni pedig akartam, hogy nagyon figyeljetek mert az 1 hét után automatikusan leránt 180-190 kemény amerikai dollárral és aki nem akar befizetni rá, az gondolom ennek nem annyira örülne. Szóval mielőtt lejár az 1 hét el ne felejtsétek lemondani.
NFL üzletpolitikája aranyos amúgy... befizettem az nfl networkre még 3 éve, de nyáron elég tré a műsor gondoltam nyárra lemondom 1,5 év után.. erre az arcomba vágta, hogy csak a customer servicen keresztül tehetem meg ami nem 0-24-es egyébként. Egyszerűen nincs gomb, opció a lemondásra. Na most nekem nem volt gond lévén, hogy beszélek angolul de megfordult a fejemben, hogy simán letiltatom a bankommal... A gamepass előfizetéseknél is figyeljetek oda mert bizony szigorúan megterheli a kártyát kérdés nélkül ha úgy hagyod, nem kérdez.
Hogy egy kicsit ON is legyek:
Van hír a maradék 9 áldozatról már? Én semmit nem találok utolsó pillanatra hagyjuk?
több mint 12 éve
Keller után a sorrend (a Dolphins hivatalos honlapján): Clay-Egnew-Sims.De ez nagyon képlékeny. Mivel: a gyakorlatokban a legtöbbet a rookie-t alkalmazzuk. Philbin nagyon meg van vele elégedve, jól blokkol, "finom" keze van, a TC-ben jól teljesített.
2012-ben a Michigan State-ben 36 elkapás, 475 y és 2 TD. Ezek nem nagy számok, de már akkor is azt látták benne a drafton, hogy jó blokkoló.
Egnew "borzasztó sokat javult" (Philbin szerint), de a második évében már mutatnia kell valamit. És a HC is azt mondta, hogy nagyon izgatott mit fog mutatni ebben az évben.
Tavaly Clay volt többet alkalmazva ha Fasano nem volt fenn. Többször volt a pályán, de mint TE, H-back-ként kevéssé volt használva. De már tavaly is többet láttak Clay-ben mint Egnew-ben.
Clay: 18 elkapás, 212 y és 2TD, míg Egnew EGY NAGY NULLA (nincs stat).

Tavaly Tanny 102-szer dobta TE-ek felé a lasztit, ami 20.2 % az összes passzokkal kereső célpontoknak (remélem érthető 😊 ).
Fasano jó route-runner és possession receiver volt, de Keller sokkal gyorsabb. De sajnos ez már múlt idő. 😕
Nem tudom van-e még használható és jó TE a piacon (vagy valamelyik csapatnál), de lehet, hogy elkelne egy, ha azt akarjuk játszani amit Philbin-ék kitaláltak. Már mint azt, hogy a TE-ket is bevetik elég sokszor mint elkapók. De ezek után 2 TE-es felállásra ne is számítsunk. Bár lehetséges, mert ezzel is lehet zavart okozni.
több mint 12 éve
én dolgoztam, úgyhogy tegnap este néztem meg a kezdők mutatványát (első félidő). * a védelem nagyon tetszett. élmény volt nézni a pass rush-t. itt ott becsúszott hiba (pass interference), de a front seven - azon belül is a defensive line - darált. futójátékot szinte nem engedtünk; többször is a LOS-nál már megtörtént a szerelés. viszont coyle helyében nem szívesen hívnék olyan játékot ahol lényegében az egész front seven támadja az irányítót, mert az üresen hagyott területre megindul a QB (pl. majd cam newton).
* a special team-nek szerintem egyszerűen csak nem volt jó napja. nem kell elásni őket egész évre.
* a támadósor az kérdőjelnek néz ki. de nem 'hill és a WR-ek miatt (4 PS meccsből ezt szűröm le), hanem az OL, a TE és a futójáték miatt. multkor az írtam, hogy nem lesz gond az RB részleggel, de tévedtem.
'hill-nek szoros volt a zseb, sietni kell. sok fog múlni az alapszakaszban a falon. futójátéknál ne számítsunk parádéra meg sok meseszép yardra (thomas 7 kísérlet 3 yard - 0.5 AVG; gillislee 6 kísérlet 11 yard - 1.8 AVG; gray 8 kísérlet 12 yard - 1.5 AVG). a TE meg botrány. rettentően hiányzik, nem beszélve a red zone-ról (és itt az RZ-ben ismét kiemelném az OL-t. ha nem tudnak időt adni 'hill-nek, akkor jó pár 6 pontostól esik el a csapat). remélem a hamarosan bekövetkező szórásnál felveszünk valami jó kis TE-t a csapatba (néhány megbízhatóbb TE csak kiesik tán)
...............................(catch/target)
Brandon Gibson........... 5/8
Brian Hartline............... 4/5
Mike Wallace................ 3/4
Mike Gillislee................ 3/4
Marvin McNutt.............. 1/4
Charles Clay................. 1/6
több mint 12 éve
Hát engem a eredmény érdekelt a legkevésbé. Viszont a RZ offense nem tetszett. Passz játék biztató, TE poszt az nudli.. nem lepne meg a Cutok után felvennénk egy veteránt. Futó játék jó lehet, voltak ott is biztató jelek. O-line sem akkora katasztrófa bár RG az gyenge pont, Martin miatt már nem aggódom annyira de majd kiderül mit kezd az elit rusherek ellen. Defense az korrekt, CB poszton még Pattersont meglátjuk mire megy. Összességében optimistán várom a szezont.
több mint 12 éve
Vasárnap reggel megnéztem a meccset de nem nagyon volt kedvem írni róla. Az első támadó és védő szekciónk nem volt rossz, de mindig az idegesító pici hibák, amiből eladjuk a labdát. A végén meg ugyanígy és még ki is kapunk emiatt 1 pontal?! Nem kicsit voltam letörve.
TE poszt szinte semmi, nem tudták pótolni Kellert és ez nagyon hiányozni fog élesben. Clay-nek nagyon nem ment, mindent elejtett. Gibson nagyon tetszett, de hogy hogyan ejtette el a TD-t az elején, ami tökéletes passz volt az nem értem.
A második vonalunk meg megint verhető volt és így nem is tudtuk kihúzni az előnyünket a végéig.
A védelem viszont elég erősnek tűnt, volt jópár sack is.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Na, a balhere faktor még mindig erős... az a punt utáni TO elég elbarmolt egy lépés volt 😕És nem vagyok biztos a bírói döntés jogosságában sem. Fair Catch-et mutat, majd ráesnek/rátolják...
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Én épp most nézem, néhány óra és tudok véleményt is mondani 😀De ami már az elején is látszik: Wallace-al elég jól megtalálják egymást szerintem, de túl sok időt nem ad a fal Tanny-nak, szegénynek iparkodnia kell ezerrel, ha nem akar a zsákba kerülni 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
No , mi a helyzet ? Senki sem látta a meccset? Pedig most jön 2 nap roster-cut... , aztán még egy meccs, majd jön a szűk 53.
több mint 12 éve
The Miami Dolphins waived OG Jeff Braun, OG Chandler Burden, DT Chris Burnette, LB Alonzo Highsmith and WR Kenny Stafford Friday, Aug. 23.Read more: www.kffl.com/team/22/nfl/miami-dolphins#ixzz2cpGhx8qh
több mint 12 éve
Ha valaki nem tudná a Gamepass-on 1hétig ingyenes az nfl preseason. Szóval hd-ben lehet nézni a vasárnap hajnali meccset élőben vagy később felvételről is. 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Nyaralni voltam, úgyhogy csak tegnap néztem meg a Houston elleni meccset. Számomra az első vonal játéka fejlődött. Kicsit nehezen indult be és megint volt sack és Tanny kergetés is, de aztán egészen beindult. Tanny is egész összeszedetten játszott és Wallace játéka is biztató. Féltem hogy élesben nem lesz elég összeszokott a Qb-vel. Kellert nagyon sajnálom mert én benne láttam azt a plusz ami a csapatnak kell majd a támadásban. A többi TE valahogy nem az igazi még mindig. Az hogy miért nem vitték le őket, az meg egy olyan dolog, hogy akár edzésen is lesérülhet bárki, kiszámíthatatlan. Én örültem hogy majdnem 1 félidőt fenn voltak, mert kell szokni a játékot igazi ellenfelek ellen is. Én abban nem hiszek hogy 1 drive-ot legyen fenn a kezdő gárda, mert annyi alatt nem sok mindent lehet kezdeni bele sem tudnak rázódni a játékba és akkor is le lehet sérülni akár.
Az O-line továbbra is sebezhető közép és guard téren sajnos, pedig az kell majd a futás és a hosszabb passzokhoz is. Nem tudom hogyan fogják ezt orvosolni. remélem Jerry bevethető lesz a kezdésig.
A második vonalunk viszont nagyon katasztrófa volt, Moore is folyton a fűben hempergett.
Szerettem volna ha megjátszák Bumphist aki az első meccsen villogot, mert igy nem látjuk hogy mire képes pontosan, bár lehet hogy csak az irányítónak nem volt elég ideje neki dobni. Szóval a meccs második fele dög unalom volt a mi szempontunkból és már alig vártam hogy vége legyen, de az eleje egész élvezhető volt!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/63255/miami-dolphins-richie-incognito-must-hope-for-the-bestincognito bunyóba keveredett, részletek még nem világosak
több mint 12 éve
Na megvan az áldozat! Patterson marad, Marshall ment. tegnap vagy tegnap előtt pedig még Safety poszton gyakorolt. Megpróbálták eltradelni, de nem volt partner rá (ha jól láttam 4 milliót keresett volna 2014-ben). Valószínűleg a nickel pozícióért Stanford, Davis és taylor küzd. Egyenlőre davis-nek néz ki a TC-ben és a meccseken mutatott teljesítménye miatt (habár a Houston ellen gyatrán játszott).
több mint 12 éve
Jó lett a cikk és realista!csőd. a meccset kifejezi a 4. negyedbeli utolsó 30 másopdercnél közvetített philbin arckifejezése.azért volt fenn ennyit a kezdő, mert ugye ez volt a harmadik ps- meccsünk, innen a kezdőket nem is nagyon látjuk már. Az meg h keller most sérült le, hát pech. Majd egnew 😀briareos
nem tudom miért maradt a kezdő offense a második negyedben is a pályán, de van egy olyan gondolatom, hogy azért, mert az első negyedben semmi jót nem mutatott (a második negyeben jött a nagyszerű drive wallace-al). de ennek meg is ittuk a levét: az egyik fő célpont keller megreccsent.
súlyos hiba volt. éppen az ilyenek miatt nem kéne semmit erőltetni a preseasonban a kezdőktől. elég lett volna ha a kezdő OL fennmarad és moore és a csere elkapók jönnek. sackek, büntetések literszámra. maximálisan megérte nem felkelni hajnalban. kényelmesen lehettem boldogtalan most délután.
4&34, ugye?Ventura
több mint 12 éve
Akkor már inkább Kevin Boss...jó lenne még hozni valakit. sims rookie (volt egy két szép megmozdulása elkapásban), miller és egnew eddig nem sok - szóval egyedül clay van ott akire támaszkodni lehetne. ki lehetne ideális számunkra?Nem említik a cikkben a Lionst.
Dolphins begin looking for replacement for Dustin Keller
www.thephinsider.com/miami-dolphins-injuries/2013/8/18/4633502/dustin-keller-injury-knee-miami-dolphinsVentura
Nálunk most TE túltengés van és Tony Scheffler kicsit körön kívülre került. Remek elkapó. A Patset és Dolphinst is olvastam mint lehetséges kérő.
Mondjuk Schwartzék persze mindent tagadnak.Bazzani
több mint 12 éve
jó lenne még hozni valakit. sims rookie (volt egy két szép megmozdulása elkapásban), miller és egnew eddig nem sok - szóval egyedül clay van ott akire támaszkodni lehetne. ki lehetne ideális számunkra?Nem említik a cikkben a Lionst.
Dolphins begin looking for replacement for Dustin Keller
www.thephinsider.com/miami-dolphins-injuries/2013/8/18/4633502/dustin-keller-injury-knee-miami-dolphinsVentura
Nálunk most TE túltengés van és Tony Scheffler kicsit körön kívülre került. Remek elkapó. A Patset és Dolphinst is olvastam mint lehetséges kérő.
Mondjuk Schwartzék persze mindent tagadnak.
több mint 12 éve
jó ez a "film review" cikk. a multkor ugyanez martinnal volt. most samuda van soron.espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/62950/dolphins-film-review-g-josh-samuda
több mint 12 éve
jó lenne még hozni valakit. sims rookie (volt egy két szép megmozdulása elkapásban), miller és egnew eddig nem sok - szóval egyedül clay van ott akire támaszkodni lehetne. ki lehetne ideális számunkra?Dolphins begin looking for replacement for Dustin Keller
www.thephinsider.com/miami-dolphins-injuries/2013/8/18/4633502/dustin-keller-injury-knee-miami-dolphins
több mint 12 éve
csőd. a meccset kifejezi a 4. negyedbeli utolsó 30 másopdercnél közvetített philbin arckifejezése.azért volt fenn ennyit a kezdő, mert ugye ez volt a harmadik ps- meccsünk, innen a kezdőket nem is nagyon látjuk már. Az meg h keller most sérült le, hát pech. Majd egnew 😀
nem tudom miért maradt a kezdő offense a második negyedben is a pályán, de van egy olyan gondolatom, hogy azért, mert az első negyedben semmi jót nem mutatott (a második negyeben jött a nagyszerű drive wallace-al). de ennek meg is ittuk a levét: az egyik fő célpont keller megreccsent.
súlyos hiba volt. éppen az ilyenek miatt nem kéne semmit erőltetni a preseasonban a kezdőktől. elég lett volna ha a kezdő OL fennmarad és moore és a csere elkapók jönnek. sackek, büntetések literszámra. maximálisan megérte nem felkelni hajnalban. kényelmesen lehettem boldogtalan most délután.
4&34, ugye?Ventura