Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.briareos
2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊Csabee13
igaz, arról megfeledkeztem.
Amúgy én nem aggódom Jordan miatt, jó lesz a srác

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.briareos
2. negyedben a Wildcat-et szépen megölte pl., azért fent volt a pályán 😊
több mint 12 éve
mihelyt lesz zsinórban 3 winning seasonunk ez is megoldódik.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
visszaszoktatni csak úgy lehet ha eredmények vannak 😊
gondolom 2008-at követő évben - tehát a 2009-es szezonban - csak kimentek többen abba a stadionba.Ventura
Pontosan, de ahhoz először az alapszakaszt kellene hozni ill. olyan meccseket játszani, h a szurkerek visszaszeressenek a csapatba. 😀

több mint 12 éve
*az első 10 percben: puntok. a védelem jól játszott. marshallnak volt egy két szép megmozdulása, wake többször nyomást helyezett az irányítóra és egy sack majdnem jött is. vernonnak joeckellel kellett megküzdeni, ő nem is volt olyan hatékony pass rush-ban, de a gyakorlás ráfér egy 1/2-es OT ellen. futás és passz ellen egyaránt jól játszottunk. támadó oldalon egy 14 yardo gibson elkapáson kívül semmi nem történt. ha blitz-elt a jaguars akkor bizony megkergették 'hill-t. sajnos a futásokat megfojtották.
*a várt teljesítmény az utolsó 6 percben jött. a támadófal jól védett (martin!), futásoknak jól blokkoltak (dan. thomas!) - habár igazság szerint nem volt blitz mint korábban. a drive sztárja dustin keller, aki többször is elkapta a labdát és a végén egy nagyszerű 22 yardos TD elkapása volt! sturgis első rugása: extra pont jó.
*összességében ismét vegyes érzelmek vannak az első 10 perc és az utolsó 5 perc különbsége miatt. ismét lehet lesni jövőhéten, hogy milyen arcát mutatja az offense.
----- CSERE ------
*sturgis 58 yardról!!
* két büntetés pályán kívüli dologért: elsőnek stanford rángatta valakinek a sisak rácsát, majd wilson rohant bele kafka-ba (jaguars QB), mikor ő már kívül volt a pályán (jó-jó nyílván bele lehet kötni).
*dion jordan-ről semmit nem hallottam (vagy lehet nem figyeltem)Ventura
végignéztem 2szer a meccset, jordan nem tűnt fel. Azaz játékok között láttam a pályán, de ennyi.

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
visszaszoktatni csak úgy lehet ha eredmények vannak 😊
gondolom 2008-at követő évben - tehát a 2009-es szezonban - csak kimentek többen abba a stadionba.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
valaki nagyon pipa lesz, ha nem úgy t9örténnek a dolgok ahogy ő elképzeli 😊
Stephen Ross wants results after spending $240 million in contracts
 www.miamiherald.com/2013/08/10/3554265/dolphins-owner-stephen-ross-wants.htmlVentura
Először a fan-okat kellene visszaszoktatni a stadionba és csak utána beszéljünk a PO-ról. Mondjuk ennyi zsét senki sem szeret az ablakon kidobni...

több mint 12 éve
valaki nagyon pipa lesz, ha nem úgy t9örténnek a dolgok ahogy ő elképzeli 😊
Stephen Ross wants results after spending $240 million in contracts
 www.miamiherald.com/2013/08/10/3554265/dolphins-owner-stephen-ross-wants.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
*az első 10 percben: puntok. a védelem jól játszott. marshallnak volt egy két szép megmozdulása, wake többször nyomást helyezett az irányítóra és egy sack majdnem jött is. vernonnak joeckellel kellett megküzdeni, ő nem is volt olyan hatékony pass rush-ban, de a gyakorlás ráfér egy 1/2-es OT ellen. futás és passz ellen egyaránt jól játszottunk. támadó oldalon egy 14 yardo gibson elkapáson kívül semmi nem történt. ha blitz-elt a jaguars akkor bizony megkergették 'hill-t. sajnos a futásokat megfojtották.
*a várt teljesítmény az utolsó 6 percben jött. a támadófal jól védett (martin!), futásoknak jól blokkoltak (dan. thomas!) - habár igazság szerint nem volt blitz mint korábban. a drive sztárja dustin keller, aki többször is elkapta a labdát és a végén egy nagyszerű 22 yardos TD elkapása volt! sturgis első rugása: extra pont jó.
*összességében ismét vegyes érzelmek vannak az első 10 perc és az utolsó 5 perc különbsége miatt. ismét lehet lesni jövőhéten, hogy milyen arcát mutatja az offense.
----- CSERE ------
*sturgis 58 yardról!!
* két büntetés pályán kívüli dologért: elsőnek stanford rángatta valakinek a sisak rácsát, majd wilson rohant bele kafka-ba (jaguars QB), mikor ő már kívül volt a pályán (jó-jó nyílván bele lehet kötni).
*dion jordan-ről semmit nem hallottam (vagy lehet nem figyeltem)

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
RunRickyRun
a fantasyban hiányolnak is 😉jjncaa
Köszi. mentem! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
RunRickyRun
a fantasyban hiányolnak is 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
* RB marshall-t kiraktuk.
* gameday:  blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/08/09/game-day-miami-dolphins-ryan-tannehill-and-o-line-under-microscope-bumphis-leading-receiver-bubble-watch/
bumphisnak meg kéne még vagy 2 jó meccs, és ott a helye. maradna 1 kiadó hely (wallace, hartline, gibson, matthews, bumhis, +1).Ventura
Pont akartam kérdezni, hogy senkit nem rúgtak még ki hogy szűküljön a keret?!

Engem még Davis teljesítménye fog érdekelni. Ugye ő kapta a TD passzt, és volt még 2 jó kis elkapása. Igaz aztán a 2. TD kiejtette, de a passz sem volt tökéletes. Meglátjuk mit mutat holnap. Meg ugye Bumphis is kérdés hogy egymeccses ember, vagy tudja ezt a formát most is hozni. Holnap ilyenkor okosabbak leszünk picivel.

Mennyire vagyok mazohista, ha tegnap megint végig néztem a dallas elleni meccset?! 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
* RB marshall-t kiraktuk.
* gameday:  blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/08/09/game-day-miami-dolphins-ryan-tannehill-and-o-line-under-microscope-bumphis-leading-receiver-bubble-watch/
bumphisnak meg kéne még vagy 2 jó meccs, és ott a helye. maradna 1 kiadó hely (wallace, hartline, gibson, matthews, bumhis, +1).

több mint 12 éve
Már várom!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sok kezdonk nem jatszott a meccsen en emiatt semmit nem tudok megitelni.
Martin csak nem lehet annyira rossz ha a kopasz bevallalja vele a szezont. Lett volna par opcioja jegyzettebb jatekost szerezni a helyere. McNutt remes, Bumphis a rookie mistake ellenere lehet valaki (egy uj Bess ?)
több mint 12 éve
Mike Wallace on connecting with Ryan Tannehill on a 40 yd TD today: "Just the start...I plan on catching a lot of those, not just me but all of us out there."
 www.miamidolphins.com/news/article-1/Wallace-Goes-Deep-In-Return-To-Practice/196613bd-e164-493f-90e7-947f78bb1b15

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
igen, elnézést, dallas thomasra kell érteni! a meccset fél szemmel lestem (közben internetezem). sajnos a mérkőzés elejéből 8 perc hiányzik, így nem tudom mi történt a hiányzó részben. most találtam még vagy 5 snap-et ami a kezdőktől indult. abban martin valóban elfogadhatóan játszott.

ezt a képet most print screen-eltem a meccsből. vannak akik azt mondják, hogy túlértékelt, vannak akik sokallják wallace fizetését, de nekünk szükségünk van rá (ráadásul annao a leigazolásakor danyly vagy csaba írt egy rövid felvilágosító leírást a fizetésével kapcsolatban, hogy mit kap első évében, mit második évében, stb.)
Ventura
Abban kell még reménykednünk, hogy Tanny elég jó lesz ahhoz, hogy ki is szolgálja passzokkal!!!
Meg ugye Wallace első a 40+ yardok elkapásában, kérdés fog e ilyeneket kapni tőle, mert eddig inkább a rövid passzos formációkat dobálta.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
igen, elnézést, dallas thomasra kell érteni! a meccset fél szemmel lestem (közben internetezem). sajnos a mérkőzés elejéből 8 perc hiányzik, így nem tudom mi történt a hiányzó részben. most találtam még vagy 5 snap-et ami a kezdőktől indult. abban martin valóban elfogadhatóan játszott.

ezt a képet most print screen-eltem a meccsből. vannak akik azt mondják, hogy túlértékelt, vannak akik sokallják wallace fizetését, de nekünk szükségünk van rá (ráadásul annao a leigazolásakor danyly vagy csaba írt egy rövid felvilágosító leírást a fizetésével kapcsolatban, hogy mit kap első évében, mit második évében, stb.)

több mint 12 éve
- a mérkőzés nyertese a delfinek részéről egyértleműen bumphis.

Mondjuk róla ment be az int TD. 😉

- impress mcnutt sehun. rögtön a tavalyi nanee jutott eszembe.

Nekem is! És nagyon nem tetszett.

- LT poszt borzalom. ráadásul jóformán cserék ellen. ha nem változik meg 2-3 PS mecs után sem a helyzet, nézni kell valami tűzoltómegoldást az FA-n.

Martin amig fent volt szeintem nem volt annyira rossz. A csere Thomas viszont már életveszély volt a QB részéről! Ő ott nem hiszem hogy fel tud feljődni kezdésig, szóval oda valaki mást kell találni.

- miller véleményem szerint jó lesz, de 2 támadásából nem lehet leszűrni semmit (plusz csere D ellen volt). gray: erő. gillislee: látás. thomas: ez így nem lesz elég, sajnálom őt. összességében: elelégedett vagyok az RB felhozatallal. hogy mit hoz az alapszakasz, majd meglátjuk, de ez a része a csapatnak ígéretes!

Igen ez a rész nekem is tetszett. 111yard azért nem rossz, hogy főleg passz játék ment.

- a védelemben amit legjobban észre lehetett venni, azok az elhibázott szerelések garmadája (a dallasi futókon). jordan jónak néz ki. kell sok gyakorlás neki, de nemigen lesz egyből a mélyvízben (legalábbis én szorítok vernon-nak). kovács legtöbbször ott volt a labdás ember közelében.
- 'hill csalódás volt nyílván, de van még idő arra hogy elkezdjünk aggódni. majd a 2.-3. PS meccs után. jó lenne ha nem jönne elő nála is a másodéves QB-k átka.

Hill-ről nem tudunk sokat ez alapján de én nem érzem csalódásnak. Első play-t ugyebár Miller ejtette ki. Másodikra sack-elték, 3.-ra meg a tökéletes passzt kiejtette mcnutt. 4.-re rossz volt mondjuk a passz mert mcnutt mögé ment, de igazából ez az egy hibája volt.Ventura

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
- LT poszt borzalom. ráadásul jóformán cserék ellen. ha nem változik meg 2-3 PS mecs után sem a helyzet, nézni kell valami tűzoltómegoldást az FA-n.
Ventura
Pont tegnap olvastam egy cikket amiben Martin játékát elemezték playenként és arra jutottak, hogy túlságosan lehúzták. Futás blokkolásban jeles volt, passz blokkban sem volt rossz. Az elcseszett földhöz vert screen-pass play meg a másik oldalon lett elcseszve, nem nála. Na most én nem értek hozzá de nekem is kicsit az a gyanúm, hogy a média tartja nagyon frankó camp sztorinak, hogy Miamiban LT helyzet van.
több mint 12 éve
- a mérkőzés nyertese a delfinek részéről egyértleműen bumphis.
- impress mcnutt sehun. rögtön a tavalyi nanee jutott eszembe.
- egnew veletek ellentétben nekem tetszett. lényegében majdnem rookiként lehet venni. vannak hibák, de van még idő, hogy változtatni tudjon a róla kialakult véleményen.
- sims összességében helyt állt szerintem. és ez még csak az első pályára lépése volt az nfl-ben.
- matt moore. örülök, hogy visszaigazoltuk!
- miller véleményem szerint jó lesz, de 2 támadásából nem lehet leszűrni semmit (plusz csere D ellen volt). gray: erő. gillislee: látás. thomas: ez így nem lesz elég, sajnálom őt. összességében: elelégedett vagyok az RB felhozatallal. hogy mit hoz az alapszakasz, majd meglátjuk, de ez a része a csapatnak ígéretes!
- a védelemben amit legjobban észre lehetett venni, azok az elhibázott szerelések garmadája (a dallasi futókon). jordan jónak néz ki. kell sok gyakorlás neki, de nemigen lesz egyből a mélyvízben (legalábbis én szorítok vernon-nak). kovács legtöbbször ott volt a labdás ember közelében.
- 'hill csalódás volt nyílván, de van még idő arra hogy elkezdjünk aggódni. majd a 2.-3. PS meccs után. jó lenne ha nem jönne elő nála is a másodéves QB-k átka.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Szep summat kapott Jones, de nem sajnalom tole. Nagyon jol tolta az elmult evben.Delonso_
13 quarterback disruptions, 21 defensive stops and eight combined interceptions and pass break-ups. Nicely done.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szep summat kapott Jones, de nem sajnalom tole. Nagyon jol tolta az elmult evben.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Úgy tűnik Devlin vasárnapi kézsérülése komolyabb mint gondolták.
Így felvették a kapcsolatot a korábban nálunk játszó Tyler Thigpen-el.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Számokban

Miami
Total First Downs 24
By Rushing 7
By Passing 15

Total Net Yards 421
Net Yards Rushing 111
Net Yards Passing 310
Pass Comp-Att-Int 29 - 47 - 1

Fumbles (Number-Lost) 3 - 1
Touchdowns 2
Red Zone Efficiency 2/4 - 50%
Turnovers 2

Dallas
Total First Downs 17
By Rushing 11
By Passing 4

Total Net Yards 266
Net Yards Rushing 170
Net Yards Passing 96
Pass Comp-Att-Int 11 - 21 - 0

Touchdowns 3
Red Zone Efficiency 2/2 - 100%

Ha nincs a 2 turnover és abból 2 TD, talán impozánsabb lenne az eredmény, de azt is érdemes figyelembe venni, hogy a dallas kezdők nem nagyon voltak pályán.
Amúgy Jordan üde színfolt volt és Miller 2 futása is nagyon tetszett. ( kivéve a fumble)

Miami Dolphins Fan