Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Wake elvileg aktív lesz! Remélem egyben marad a térde, és hozzá is tud majd tenni a játékhoz.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Esti meccsre kinek mi a tippje? Tudunk nyerni szerintetek?

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
The Dolphins promoted S Jordan Kovacks from the practice squad to the 53 man roster
Ennek örülök, remélem ST-ben meghálálja valamivel 😊Geeri
kellene is villognia, mert mind trusnik mind don jones nem 100%-os

több mint 12 éve
The Dolphins promoted S Jordan Kovacks from the practice squad to the 53 man roster
Ennek örülök, remélem ST-ben meghálálja valamivel 😊

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Sackek nincsenek benne 😊 Igaz, az nem protection 😀
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
viszajátszás. pass protection, első félidő vs. második félidő.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Dolphins down to 51 players cut Clutts and McCraybriareos
McCray is agyon volt dicsérve edzőtáborban, erre cut. Pedig bíztam benne, hogy Clemonst ki tudja szorítani.
Kíváncsi vagyok ki lesz helyettük majd.Geeri
The Miami Dolphins resigned linebacker Austin Spitler, the team announced on Wednesday.

Spitler was one of the final cuts waived on August 31st. He spent the previous three years with the Dolphins as primarily a player on special teams.

To make room for Spitler, the Dolphins released fullback Tyler Clutts and safety Kelcie McCray on Tuesday. One open roster spot remains in Miami.

több mint 12 éve
menő statisztika
 www.miamiherald.com/2013/10/02/3664197/dolphins-dc-kevin-coyle-takes.html

wallace körül
 miamiherald.typepad.com/sports-buzz/2013/10/dolphins-deep-ball-numbers-plummetwallace-reacts-oden-ways-away-canes-chatter.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 12 éve
Dolphins down to 51 players cut Clutts and McCraybriareos
McCray is agyon volt dicsérve edzőtáborban, erre cut. Pedig bíztam benne, hogy Clemonst ki tudja szorítani.
Kíváncsi vagyok ki lesz helyettük majd.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Dolphins down to 51 players cut Clutts and McCray

több mint 12 éve
Phinsideren olvastam. Igaz is szerintem:
Sherman’s play calling is becoming too predictable.

"If Miami has Clutts is in the game, Miami is probably in an “I-Formation” and are going to run the ball.

A CB doesn’t jump a slant route like Greer did for his INT at the end of the 1st half without film study and preparation. Something tipped him off that the slant from Hartline was coming. Whether the formation tipped him off, the check, I don’t know. But he predicted the route and made a play.

There is 4 games of film on Miami’s offense right now. They need to do something else. If they don’t, Miami’s offense is going to look a lot like it did last night. It’s a copy cat league. You can bet Baltimore is going to go to school on NO’s defense from last night. You can also bet that when teams go after Tannehill, they will be going for the football because he has a hard time holding on to it. If it doesn’t change, Tannehill is going to continue to turn the ball over and that ain’t good."

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Azért csak annyi történt, h nem tudtunk az árnyékunktól ellépni. Jelenleg a Saints jobb csapat. (Régi vesszőparipán, de szeretném azt az illetőt aki eldöntötte, h nem kell Brees 2006-ban a szurkolók lelőnék, felnégyelnék és meggyújtanák... nem feltétlen ebben a sorrendben.) De bosszantó, h ennyit hibáztunk kulcshelyzetekben. Az első drive-ban végre olyan volt a playcalling , amit én szeretnék látni. Erre visszatérünk ezekhezhez az überkonzervatív, kiszámítható játékokhoz. Nuku kreativitás,ötlet, flikk-flakk... Siralom! Ja és aúgy látszik, h BM-el jobban jártunk volna , ha marad , mert MW- nek el fog gurulni a gyógyszere (mondjuk azért neki is van szerepe benne, h nem villog ) , de sebaj, majd Fireland elpasszolja valami alsóbbkörös spotért 2033-as draftra. Van még bajunk bőven, de most nem sorolom.DM13
Szerintem itt nem csak annyi volt hogy a Saints jobb csapat. Félidőig egész jó volt minden, de aztán világvége, meg teljes sötétség a fejekben. Wallace remélem nem őrül meg, azok a droppok nevetségesek voltak. Én most pozitívumot is csak annyit tudok mondani, hogy első félidő, de a másodiktól tényleg nem térek magamhoz. Remélem kijátszották a srácok magukból ezt a formát, mert nekem ne mondja senki hogy ennél nem lehetett volna jobb...
Patterson is feléledhetne, mert Caroll vagy elfogadhatóan játszik, vagy egy meccset végigbetliz.Geeri
carroll eddig 4 év alatt 1. meccsen játszott elfogadhatóan. semmi helye a kezdőbenbriareos
Eddig nekem annyira nem bántotta a szememet, és PFF se húzta le. De ez a teljesítmény. Komolyan úttörő2/b-be se elég.
Taylor se volt világmegváltó, de első meccs, Brees hajigálja, neki elnézem.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Azért csak annyi történt, h nem tudtunk az árnyékunktól ellépni. Jelenleg a Saints jobb csapat. (Régi vesszőparipán, de szeretném azt az illetőt aki eldöntötte, h nem kell Brees 2006-ban a szurkolók lelőnék, felnégyelnék és meggyújtanák... nem feltétlen ebben a sorrendben.) De bosszantó, h ennyit hibáztunk kulcshelyzetekben. Az első drive-ban végre olyan volt a playcalling , amit én szeretnék látni. Erre visszatérünk ezekhezhez az überkonzervatív, kiszámítható játékokhoz. Nuku kreativitás,ötlet, flikk-flakk... Siralom! Ja és aúgy látszik, h BM-el jobban jártunk volna , ha marad , mert MW- nek el fog gurulni a gyógyszere (mondjuk azért neki is van szerepe benne, h nem villog ) , de sebaj, majd Fireland elpasszolja valami alsóbbkörös spotért 2033-as draftra. Van még bajunk bőven, de most nem sorolom.DM13
Szerintem itt nem csak annyi volt hogy a Saints jobb csapat. Félidőig egész jó volt minden, de aztán világvége, meg teljes sötétség a fejekben. Wallace remélem nem őrül meg, azok a droppok nevetségesek voltak. Én most pozitívumot is csak annyit tudok mondani, hogy első félidő, de a másodiktól tényleg nem térek magamhoz. Remélem kijátszották a srácok magukból ezt a formát, mert nekem ne mondja senki hogy ennél nem lehetett volna jobb...
Patterson is feléledhetne, mert Caroll vagy elfogadhatóan játszik, vagy egy meccset végigbetliz.Geeri
carroll eddig 4 év alatt 1. meccsen játszott elfogadhatóan. semmi helye a kezdőben

több mint 12 éve
Patterson is feléledhetne, mert Caroll vagy elfogadhatóan játszik, vagy egy meccset végigbetliz.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Azért csak annyi történt, h nem tudtunk az árnyékunktól ellépni. Jelenleg a Saints jobb csapat. (Régi vesszőparipán, de szeretném azt az illetőt aki eldöntötte, h nem kell Brees 2006-ban a szurkolók lelőnék, felnégyelnék és meggyújtanák... nem feltétlen ebben a sorrendben.) De bosszantó, h ennyit hibáztunk kulcshelyzetekben. Az első drive-ban végre olyan volt a playcalling , amit én szeretnék látni. Erre visszatérünk ezekhezhez az überkonzervatív, kiszámítható játékokhoz. Nuku kreativitás,ötlet, flikk-flakk... Siralom! Ja és aúgy látszik, h BM-el jobban jártunk volna , ha marad , mert MW- nek el fog gurulni a gyógyszere (mondjuk azért neki is van szerepe benne, h nem villog ) , de sebaj, majd Fireland elpasszolja valami alsóbbkörös spotért 2033-as draftra. Van még bajunk bőven, de most nem sorolom.

több mint 12 éve
Az első félidőben nagy kedvel játszottunk és szerintem pariban voltunk simán a szentekkel. Sajnos a két turnover megpecsételte az első félidőt és így el is húzott az ellen, pedig ment a futás, szépek voltak Tanny passzai. A második félidőt viszont már kedvetlenül kezdte a csapat, mintha érezték volna hogy nincs esélyük. Tanny pontatlan lett és az elkapók is elejtettek több lasztit, a sack-ek pedig sokasodtak. Brees olyan passzokat adott néha, hogy uhbazmeg.
Szóval egy jobb csapattól kaptunk ki, és inkább tőlük mint egy gyengébb csapattól aki ellen hozni kell a meccset! Valljuk be azért papirforma lett bár picit szorosabb végeredményre gondoltam.RunRickyRun
Ki lehet kapni a Saintstől, de a félidő után nem értettem mi történt. Teljesen szétesett minden, ami addig működött. Az O-line végre talán futásban tud segíteni, de vicc hogy Tanny hoppan legtöbbször a seggére, meg ejti el a legtöbb lasztit. Végre van franchise qb, erre attól kell félni hogy megrokkan.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Az első félidőben nagy kedvel játszottunk és szerintem pariban voltunk simán a szentekkel. Sajnos a két turnover megpecsételte az első félidőt és így el is húzott az ellen, pedig ment a futás, szépek voltak Tanny passzai. A második félidőt viszont már kedvetlenül kezdte a csapat, mintha érezték volna hogy nincs esélyük. Tanny pontatlan lett és az elkapók is elejtettek több lasztit, a sack-ek pedig sokasodtak. Brees olyan passzokat adott néha, hogy uhbazmeg.
Szóval egy jobb csapattól kaptunk ki, és inkább tőlük mint egy gyengébb csapattól aki ellen hozni kell a meccset! Valljuk be azért papirforma lett bár picit szorosabb végeredményre gondoltam.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Hát szép nagy maflásba futottunk bele, remélhetőleg nem zuhanunk meg.
Kellenek az ilyen pofonok is, h mindenki megmaradjon a realitás talaján

több mint 12 éve
állítólag soliai out, wake megpróbálja.
csak szét ne bassza magát
update:
Miami Dolphins inactives: QB Pat Devlin, CB Dimitri Patterson, LB Josh Kaddu, G Danny Watkins, G Dallas Thomas, RB Mike Gillislee, CB Will Davis

több mint 12 éve
kezdőhetne már, nem is tudom melyik meccsünket vártam utoljára ennyire

több mint 12 éve
soliai:
a training reportok alapján nem úgy tűnik h siet vissza a pályára, épp ellenkezőleg.

RB-k:
ennek az oka szerintem csak annyi h egyszerűen a carryszám még nem volt olyan magas egyik kezdő futónknak sem, hogy más is kapjon cipelést. Ha végre össze fog állni a runblock, és emelkedik a carryszám akkor látjuk a többi futót is

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Soliai és Wake elrepült a csapattal New Orleans-ba, de persze ez nem garancia, hogy játszanak is majd. Soliai-val kapcsolatos még az a hír, hogy ugye ő 2014-től FA. 2012-ben aláírt egy 2 éves szerződést 12 millió $-ért (aláírási bónusz 3.85 millió $), idén pedig kap 5.7 millió $. Na már most, ajánlottak neki egy szerződést 2016-ig, amiben 6 millió $ a garantált összeg, de ezt azonnal visszautasították. Jobb lenne minél előbb megegyezni, mert fontos láncszem ő a védelemben.
Lehet ez is közrejátszik, hogy olyan gyorsan nem akar ő pályára lépni? Egy kis "zsarolás" ez a részéről?

Tanny igen impresszív számokat produkál, ezek közül is kiemelendő (ha a drops, spikes, throw aways és batted balls adatokat kivesszük) a complete pass hatékonyság. 78.2 % jó ezen passzoknak, mellyel negyedik (!) a QB-k között a ligában (csak P. Manning, Rivers és Cutler előzi meg).
Sean Payton is kiemelte, hogy a záró drive-ban az Atlanta ellen milyen határozott, pontos és megbízható játékot produkált. A csapat vezére akar lenni (már az is) és próbálja őket feltüzelni.
Payton, Clay játékát is kiemelte, és hozzátette, hogy sok esetben kettős védelmet fog kapni, mert igen veszélyes játékot produkál. De meglátása szerint a mai meccsen az RB-k is szerephez fognak jutni elkapások terén a Miami részéről (pedig ez nem nagyon volt eddig jellemző). De meglátásom szerint nem lenne rossz taktika néha bevetni őket passzjátékokban is. Volt nekünk egy nagyon jó RB-k az ilyen lehetőségekre, de elkótyavetyéltük. 😥 Mondjuk tőle számítottak is volna rá, de mondjuk Miller v. Thomas esetében nem nagyon.

Az OL futás blokkolására kitérve, vannak szomorú adatok. Martin eddig 2 sacks és 8 siettetést engedett (az ex-LT-nk Long eddig 4 meccsen 2 sacks, 14 siettetés; nem nagy a különbség, csak szinte a fizetés 😊 ). De mondjuk Long sokkal jobb futás blokkolásban. Ezzel a run blocking listán a 71 OT között a 67. helyet foglalja el. Akik rosszabbak nála ezen a listán: Clabo és McKinnie (őt is meg akartuk szerezni)... o_o

Nem nagyon találtam róla semmit, de egy kérdés: Gillislee-t miért nem használjuk egyáltalán? Nem sérült, fiatal, agilis, kerettag stb. Thigpen eddig sem futott, csak KR-PR. Clutts keveset játszik, de csak blokkolni jön be.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Nem érted a szóviccet nem hal-fin hanem half - fin (azaz félfin 😊 )
Lehet elfogult vagyok, de szerintem simán hozza azt a szintet mint ezek:  1.bp.blogspot.com/_iCCfp5oaP10/TStK0ITycjI/AAAAAAAAAGk/tHNdQRS8uO4/s1600/parody-nfl-logo-designs-collection.jpg 😊Rataxes
Morbidia...

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nem érted a szóviccet nem hal-fin hanem half - fin (azaz félfin 😊 )
Lehet elfogult vagyok, de szerintem simán hozza azt a szintet mint ezek:  1.bp.blogspot.com/_iCCfp5oaP10/TStK0ITycjI/AAAAAAAAAGk/tHNdQRS8uO4/s1600/parody-nfl-logo-designs-collection.jpg 😊Rataxes
ami azt illeti a sushiként elfogyasztott delfin sem bejövős errefelebriareos
Erről most ez ugrott be 😀
 indavideo.hu/video/Nem_igazan_kedveljuk_a_fajtadat_errefele