Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
"Dolphins bring back WR Marlon Moore who will wear #14 and cut WR Ryan Spadolam"
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Igen, én is arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ez egy kirívó eset vagy általános az NFL csapatoknál. Biztos, hogy van "csicskáztatás" mindenhol, de ennek a hangneme minden biztosítékot kiver, nemhogy látszatra nagyon PC amcsikét.Schefter meg bent ült és hallgatta?hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.DoM
(ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)Ventura
Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:Nézd, eddig ezek valami kézzelfogható szerű bizonyítékok. Majdnem egy hét után. Amikor én meg ezeket a dolgokat leírtam még mások voltak a tények.
"Hé, mivan, te félnigger szardarab. Láttam Twitteren, hogy 10 hete edzel. Szájba foglak k..ni. Be fogom verni a kib...ott szádat. Meg fogom csapni az igazi anyádat is. B...d meg, még mindig újonc vagy. Meg foglak ölni."
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.szaba
Kíváncsi vagyok akarta-e Martin ezt csapaton belül tisztázni. Ha igen, és erre fény derül, valamint Incognito üzeneteinek stílusával a csapat akár részben tisztában volt, akkor viszont lehet GM-től lefele cserélni az arcokat.
Mondjuk én azért benéznék más öltözőkbe is, mert fentartom, hogy nem csak Miamiban történik ilyesmi, csak itt bukott ki a dolog.
Martin viselkedése a BR cikk szerint, meg más "források" szerint csapattársaknak sem tetszett. Csapaton belül szerintük jobb lett volna, vagy szemtől szembe. Plussz nekik mondhatod hogy Incognito rasszista suttyó, azt tudják, hogy pótolni nem lehet, vagy legalábbis én ezt szűrtem le. Vagyis Martin szvsz ide többet nem jön vissza, vagy ha igen akkor sem lesz semmi rendben. Lelketlenül szemlélve: kezdő, átlagon felüli LG kiesett, 2.körös cetli kiesett. Muszáj lesz valakinek elvinni ezt a balhét, el már nem lesz tusolva az biztos.Geeri
Gondolom, az NFL sem fogja szó és következmények nélkül hagyni az ügyet.
több mint 12 éve
Schefter meg bent ült és hallgatta?hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.DoM
(ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)Ventura
Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:Nézd, eddig ezek valami kézzelfogható szerű bizonyítékok. Majdnem egy hét után. Amikor én meg ezeket a dolgokat leírtam még mások voltak a tények.
"Hé, mivan, te félnigger szardarab. Láttam Twitteren, hogy 10 hete edzel. Szájba foglak k..ni. Be fogom verni a kib...ott szádat. Meg fogom csapni az igazi anyádat is. B...d meg, még mindig újonc vagy. Meg foglak ölni."
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.szaba
Kíváncsi vagyok akarta-e Martin ezt csapaton belül tisztázni. Ha igen, és erre fény derül, valamint Incognito üzeneteinek stílusával a csapat akár részben tisztában volt, akkor viszont lehet GM-től lefele cserélni az arcokat.
Mondjuk én azért benéznék más öltözőkbe is, mert fentartom, hogy nem csak Miamiban történik ilyesmi, csak itt bukott ki a dolog.
Martin viselkedése a BR cikk szerint, meg más "források" szerint csapattársaknak sem tetszett. Csapaton belül szerintük jobb lett volna, vagy szemtől szembe. Plussz nekik mondhatod hogy Incognito rasszista suttyó, azt tudják, hogy pótolni nem lehet, vagy legalábbis én ezt szűrtem le. Vagyis Martin szvsz ide többet nem jön vissza, vagy ha igen akkor sem lesz semmi rendben. Lelketlenül szemlélve: kezdő, átlagon felüli LG kiesett, 2.körös cetli kiesett. Muszáj lesz valakinek elvinni ezt a balhét, el már nem lesz tusolva az biztos.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Szar ügy ha ez tényleg igaz.. Még szarabb ha Philbinék tényleg tudtak róla.
több mint 12 éve
hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.
több mint 12 éve
hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg? (ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Incognito a rohadék, azért mert Schefter 2\2 alaptalanul vádolja? Ne már... van róla egy kép, amit magának épített fel, de régen rosz ha ez többet nyom a latba mint a tények.
Vacsiztatás: nyilván ilyen csak Miamiban van. Tuti... Eddig ez része volt a csapatok életének, mától bűn.
Vicc az egész médiacirkusz, mégha valós problémán is csámcsog nem tesz jót az ügynek, sőt! Ha Samuda akad ki miután Martin elvezette a kocsiját akkor most Martin a sátán?
Zseniális ami megy, remélem még hetekig.Geeri
Persze, csak ne Incognito legyen már az oka mindennek, mert vicc amit Schefter újságírás címén művel. Legutóbb Richie szerinte verekedett egy szórakozóhelyen, egy hétig ment a bál, erre kiderült hogy kamu az egész, Incognito csak békített az esetnél. Most meg lehozza,hogy élen járt Martin piszkálásánál,és emiatt lett a srác lelkibeteg, az nfl.com meg a többi meg repül rá. Mert ugye inkább egy embert fúrunk, és abba ne gondoljon bele az olvasó,hogy lehet nem egészséges fejre kapni az ütéseket.Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:
Martin érzékenysége amúgy nemtudni mennyire újkeletű, meg mi volt a háttérben, de amíg semmit nem lehet tudni,addig szerintem felesleges kombinálni, meg egyes játékosokra ujjal mutogatni. Ami meg megy kinti oldalakon az hányingerkeltő szenzációhajhászás szerintem.Geeri
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
itt részletesen nyomon követhető az esemény:bleacherreport.com/articles/1836169-richie-incognito-suspended-indefinitely-as-nfl-investigates-jonathan-martin-case?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national2
vannak érdekességek, pl hogy Pouncey is benne van, Incognito fenyegeti/sértegeti a családját Martinnak, rasszista beszólás.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
ireland majd beáll LG-nek.VenturaAdjunk neki annyi esélyt, hogy idei üdvöskéjét maga elé állíthatja. Jaaaa, hogy a hatás ugyanaz? Semmi baj!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
ireland majd beáll LG-nek.
több mint 12 éve
Idei szezon+ ami eddig felépült kuka? Övön aluli lenne, ha Incognito elzavarásra kerülne.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Eddig is remeklo O lineunk meg tovabb gyengul.Miert ne lennek boldog?
több mint 12 éve
És itt a következő cikk ebben a témában:Fene essen bele, hogy soha nem sikerül egy, a sikereink miatti figyelemfelkeltő év, mindig csak az árnyoldalak és ballépések
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Jönnek a jó hírek, vég nélkül...NFL. com Breaking News:
Richie Incognito suspended indefinitely by Dolphins
The lineman learned of the news from coach Joe Philbin while the NFL investigates Jonathan Martin's situation, Jeff Darlington reports.
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
A Bills bukta, de a Jets lenyomta a New Orleans-t. Baccameg, hogy ők is ilyenkor bénáznak 😊Paradoxon_MIApfff. jó keresztbe tesznek nekünk.
több mint 12 éve
A Bills bukta, de a Jets lenyomta a New Orleans-t. Baccameg, hogy ők is ilyenkor bénáznak 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Azért ez gyönyörű. Nem vádol meg senkit, mert fél a következményektől, megtorlástól, amit Incognito tenne ellene. Komolyan: jogász szülei vannak Martinnak és ennyit sikerül összehozni? Ettől nem lesz hitelesebb.Incognito a rohadék, azért mert Schefter 2\2 alaptalanul vádolja? Ne már... van róla egy kép, amit magának épített fel, de régen rosz ha ez többet nyom a latba mint a tények.
Adam Schefter and Chris Mortensen of ESPN report that Martin hasn’t formally accused anyone of bullying or harassment because he fears retribution. Per the report, Martin specifically fears retribution from guard Richie Incognito.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/03/espn-martin-fears-retribution-from-incognito/
Mindenesetre Incognito twitter huszárkodásával nem fog sok szimpatizáns szerezni magának.DoM
Vacsiztatás: nyilván ilyen csak Miamiban van. Tuti... Eddig ez része volt a csapatok életének, mától bűn.
Vicc az egész médiacirkusz, mégha valós problémán is csámcsog nem tesz jót az ügynek, sőt! Ha Samuda akad ki miután Martin elvezette a kocsiját akkor most Martin a sátán?
Zseniális ami megy, remélem még hetekig.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nem tudom, kinek is drukkoljak ma: a KC-nek, hogy növelje az esélyeinket, a BUF elkalapálásával, vagy a Billsnek, hogy elcsapja a Chiefs-t, biztosítva az egyetlen eddigi Perfect Seasont 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
a posztolót és a szöveget lehagytad:
Ez azért komoly kaja 😀szaba
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz a történetből. A bullying eléggé felkapott társadalmi probléma most, renegeteget hallani róla minden forrásból. Incognitoról pedig jót még nem igen olvastam, de ahogyan látom, nem csak én nem találkoztam pozitív hírekkel.Amúgy az,hogy "fiatal védő játékos, aki újonc" eléggé lekorlátozza szerintem a lehetőségek számát, szóval nem értem ennyire minek kellett belőni, ebből bőven rájönnek a csapattársak...ha igaz.
több mint 12 éve
Azért ez gyönyörű. Nem vádol meg senkit, mert fél a következményektől, megtorlástól, amit Incognito tenne ellene. Komolyan: jogász szülei vannak Martinnak és ennyit sikerül összehozni? Ettől nem lesz hitelesebb.Adam Schefter and Chris Mortensen of ESPN report that Martin hasn’t formally accused anyone of bullying or harassment because he fears retribution. Per the report, Martin specifically fears retribution from guard Richie Incognito.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/03/espn-martin-fears-retribution-from-incognito/
Mindenesetre Incognito twitter huszárkodásával nem fog sok szimpatizáns szerezni magának.
több mint 12 éve
ez kemény, ha igaz:"One young defensive player, whose privacy I'm protecting, has literally gone broke because he's been pressured to pay for older players. They've gotten sucked into the Miami lifestyle, and the veterans are using the younger players as an ATM, I'm told. Recently, a younger player was handed the tab for a $30,000 team dinner. The rookie minimum this year is around $400.000. When I talked about anger, dysfunction last week, this is what I was referring to. This issue extends far beyond the Martin situation." (Adam Beasley, Miami Herald)
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Sok forras azt irja nem biztos hogy fog meg jatszani valaha a csapatban.Delonso_Majd ha az egyiknek neve lesz akkor elhiszem a sztorit.
Mindig jövőre!