Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Browns signed Bryan Tyms off the Miami Dolphins' practice squad & Fins bring back LB Josh Kaddu to the practice squad.Tyms remélem le tud tenni valamit az asztalra, én szurkoltam neki hogy legyen benne az 53ban, a Barnáknál megkapta az esélyt.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
McKinnie érkezésére nem készült fel a szertáros 😀A szurkolók se, megnyugtatlak.... 😕
BaltimoreDefense
több mint 12 éve
Nagy pofám nincs nagyon meccset értékelni, mert nem láttam. Mobilon követtem néha-néha, de úgy voltam vele, hogy legyen meglepetés, és majd megnézem felvételről. Az ideg megevett amikor látom, hogy 0-14 és még nincs vége az első negyednek. Tanny INT-ből TD. Fantasztikus kezdés. De utána fordítottunk és örültem. A végét megint megnéztem az eredménykövetőben, és robbant a bomba. Thigpen királyul visszahordja, erre 4 kísérletből nem tudunk olyan pozíciót kiharcolni, ami legalább egy rohadt FG-re rúgásához elég lenne. Szétvet az ideg még most is, hogy az istenbe tudunk már megint egy nyerhető meccset elbukni. A Ravens ellen is jobbak voltunk és most a Bills ellen is. + jobb csapat mindkettőnél a miénk. Ez nem ócsárolás v. lenézés a másik két csapat ellen, hanem tény. Nálam legalábbis. Lehet sokan nem osztják a véleményem, de én ezt határozottan így érzem. Mentális és taktikai problémák vannak itt. 2008 óta nem tud a csapat egy normális szezont letudni. Most is 3-0-ás kezdés, húúú de jó ez a Dolphins, Ireland persze veri a mellét + továbbra is GM marad (micsoda öröm ez nekünk). Idény előtt 10 v. 9 győzelmet jósoltam (vártam), most már a 8 is csoda lenne. Persze ezekkel a szavakkal is csínján bánjunk. Előrelépés lenne ahhoz képest, hogy négy éve egyhuzamban a 7 győzelem volt a max. Az OL azóta szar, hogy kiestünk a PO-ból 2008-09-es idényben. Én már a 2014-es draftot figyelem, hogy melyik OT vihető el számunkra az első kör közepe felé. Erről is írtam már, hogy Jake Matthews lenne a legjobb, de nem hiszem, hogy benn marad. De hátha beválna egy újabb Michigan OT draft Long után Taylor Lewan személyében. Az meg, hogy elhozzuk McKinnie-t a vég. A liga három legrosszabb OT-je közül kettő nálunk volt, de nekünk ez nem volt elég. Kellett a harmadik. Szégyen. Tanny-t meg szoktatjuk, hogy a fal nem lesz jobb, hanem rosszabb. Király.
5-1-el kellene állnunk és nem a WC helyért aggódnánk. Az az egy szerencsénk (eddig), hogy a jelenlegi állás szerint csak a Jets és a Chargers az ellenfél a WC helyért. Most és csak egyelőre. Ez még bőven változni fog, de ilyen szerencsétlenkedéssel is van még esélyünk csoda.
Nálam kuka a szezon sajnos. Pedig én rohadt optimista típus vagyok, de ez most teljesen lelombozott.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
egyszerű, a csapat még nem adta fel az idényt, és tegyük hozzá még nem vagyunk elszállva. Nyilván kell a javulás, ha továbbra is bukjuk a meccseket nincs miről beszélni.ennek mi értelme? nem hogy elkönyvelnénk, hogy ez a szezon már kuka, nem dobjunk ki még draft cetlit is 😒'. McKinnie is brutál lehetett hogy ment a helyére Monroe. Annyira szeretem, amikor az ember bizakodik még, aztán egy övön aluli vereség, aztán még egy hosszútávon sem előnyös trade.Sándor Gaál @pfbusinessLáttam... tűzoltásnak talán megfelel, semmi több, mondjuk Clabo-nál talán nem xarabb. LT , úgyhogy Martin megy vissza RT-be. Clabo meg trade vagy kiviszik gator-kajának a mocsárba.
Bryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.empty taxi
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕DM13
Amúgy támadásban ki hívja a playeket? Mert fel nem fogom, hogy sreen játék miért nincs? Ja hogy idén volt pár, és jött belőle TD, meg öszvissz egy 80yard, ezért tartalékoljuk? Vagy ez miért van? Thigpen is, meg Miller is nagyon élné, ha lenne területe az elején.Geeri
Mckinnie lehet csak berotálni fog, clabo mindig 4. negyedre zuhan meg, 20 playre bejön McKinnie máris jobban festhetünk
több mint 12 éve
Ian Rapoport @RapSheet 24 percNajó, ennyiért talán.
6th or 7th. Plus, won’t pay his salary RT @jeffzrebiecsun: Harbaugh said Ravens will get conditional late pick in return for McKinnieBeki
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miami Dolphins OC Mike Sherman says he won't comment on the acquisition of OT Bryant McKinnie. He says he's leaving that question for the GM.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 24 perc6th or 7th. Plus, won’t pay his salary RT @jeffzrebiecsun: Harbaugh said Ravens will get conditional late pick in return for McKinnie
több mint 12 éve
ennek mi értelme? nem hogy elkönyvelnénk, hogy ez a szezon már kuka, nem dobjunk ki még draft cetlit is 😒'. McKinnie is brutál lehetett hogy ment a helyére Monroe. Annyira szeretem, amikor az ember bizakodik még, aztán egy övön aluli vereség, aztán még egy hosszútávon sem előnyös trade.Sándor Gaál @pfbusinessLáttam... tűzoltásnak talán megfelel, semmi több, mondjuk Clabo-nál talán nem xarabb. LT , úgyhogy Martin megy vissza RT-be. Clabo meg trade vagy kiviszik gator-kajának a mocsárba.
Bryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.empty taxi
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕DM13
Amúgy támadásban ki hívja a playeket? Mert fel nem fogom, hogy sreen játék miért nincs? Ja hogy idén volt pár, és jött belőle TD, meg öszvissz egy 80yard, ezért tartalékoljuk? Vagy ez miért van? Thigpen is, meg Miller is nagyon élné, ha lenne területe az elején.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
And for those asking according to PFF: Bryant McKinnie is ranked 65th tackle in the league and Tyson Clabo is 66thNagy minőségi javulás várható !
Most már csak azt kellene tudni, h melyik a "zseni" ? Philbin, Ireland??? Sherman-ról már tudjuk, h egy p.cs .....
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusinessLáttam... tűzoltásnak talán megfelel, semmi több, mondjuk Clabo-nál talán nem xarabb. LT , úgyhogy Martin megy vissza RT-be. Clabo meg trade vagy kiviszik gator-kajának a mocsárba.
Még egy jó hír és eret vágok magamon... 😕
több mint 12 éve
Kedves Dolphins szurkerek.Elnézést, hogy egy kicsit offolok, talán nem haragszotok meg.
Azt bizonyára tudjátok, hogy az októbert a mi kezdeményezésünkre, szerencsére most már minden szurkoló támogatásával (remélem tényleg így van) a mellrák ellenes küzdelem jegyében éljük meg. Az idén egy fontos állomáshoz érkeztünk, a Vatera segítségével egy jótékonysági árverést is szervezünk. Ez az amiért ide írok. Az árverés tárgya egy Dan Marino replica mez. Az értéke nem túl nagy tudjuk, azonban az a tudat, hogy a csapatok és a liga egyik igazi legendájának a mezében szurkolhattok, amelynek a megvásárlásával ráadásul segítettetek is azt gondolom megér egy kis beruházást. Minden bizonnyal ez a mez a számotokra a legértékesebb ezért is értesültök róla ti először. Amennyiben minden jól megy az árverés 28-án kezdődik. Természetesen a Sport Tv és az eddigi elérhetőségek mindenhol be fognak számolni róla. Kérem, hogy amennyiben még nem tettétek meg, vagy megtettétek, de ez a lehetőség felcsigázott benneteket akkor nézzetek be a Vaterára és licitáljatok.
Köszönöm a szervezők és segítségre szorulók nevében is.
További sikeres szezont kívánva tisztelettel
Fizel Zoltán
Steelers.hu
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusinessBryant McKinnie trade keretében a Miami Dolphinshoz került a Ravenstől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
meccs lényege: clabo fire!!!!!! (de martin sincs sokszor ott)
szerk.: jets legyőzte a patriots-ot. a miami a 3. helyen áll az afc east-ben. jövőre tekintve saját vélemény:
new england nyer a miami ellen: 6-2
new york jets remélem veszít a cincinatti ellen (ez ki ki meccs lesz): 4-4
miami veszít a new england ellen: 3-4
buffalo veszít a new orleans ellen: 3-5
----------wildcard?------------
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
KösziAz hogy néha nincs amit nem lehet rá bízni, kulcspillanatokban csinál egy sacket, fog meg egy sreent, szedi le a futót, de aztán ugyanazon a meccsen vannak olyan driveok, hogy a fejemet fogom, hogy mi a francot csinál ez védekezés címén. Nagyon hullámzó, és úgy érzem Ellerbe sérülésével Wheeler hullámzását nem tudja elviselni a front7 futás ellen, a secondary meg azért mert DB-t kell állítani a TE-re is. Szóval nagy benne a potenciál, de én jobban becsültem Burnett megbízhatóságát.Geeri😊Phillip Wheeler eddig mit produkál?Eddig visszacserélném, de még alakulhat.DM13
Mennyire érte meg a Wheeler-Burnett LB "csere" nektek?Rolni
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Az hogy néha nincs amit nem lehet rá bízni, kulcspillanatokban csinál egy sacket, fog meg egy sreent, szedi le a futót, de aztán ugyanazon a meccsen vannak olyan driveok, hogy a fejemet fogom, hogy mi a francot csinál ez védekezés címén. Nagyon hullámzó, és úgy érzem Ellerbe sérülésével Wheeler hullámzását nem tudja elviselni a front7 futás ellen, a secondary meg azért mert DB-t kell állítani a TE-re is. Szóval nagy benne a potenciál, de én jobban becsültem Burnett megbízhatóságát.😊Phillip Wheeler eddig mit produkál?Eddig visszacserélném, de még alakulhat.DM13
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?Rolni
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
😊Phillip Wheeler eddig mit produkál?Eddig visszacserélném, de még alakulhat.DM13
Mi a gond vele amúgy? Coverage vagy run stopp, misstackle-k?
több mint 12 éve
"The only team besides Denver to score 20+ in every game this year? The Bills" - nfl.com"The Dolphins have one of the NFL's worst home-field advantages. Miami is 11-15 at home since 2010." - espn.go.com
the last 10 years:
2002 - at home: L, at buffalo: L
2003 - at home: W, at buffalo: W
2004 - at home: L, at buffalo: L
2005 - at home: W, at buffalo: L
2006 - at home: L, at buffalo: L
2007 - at home: L, at buffalo: L
2008 - at home: W, at buffalo: W
2009 - at home: W, at buffalo: L
2010 - at home: L, at buffalo: W
2011 - at home: W, at buffalo: W
2012 - at home: W, at buffalo: L
------------ 10 W - 12 L -----------
(at home: 6 W - 5 L, at buffalo: 4 W - 7 L)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Phillip Wheeler eddig mit produkál?Eddig visszacserélném, de még alakulhat.
több mint 12 éve
Phillip Wheeler eddig mit produkál?Mennyire érte meg a Wheeler-Burnett LB "csere" nektek?
több mint 12 éve
bill-stől tartok. gyengének mutatkoznak, de közben nagyon ki tudnak nevetni. a buffalo elleni meccset azonban meg kellene nyerni. a patriots elleni mérkőzésnél eddig sem voltam optimista, de most a new orleans elleni győzelmük után azt mondom, hogy reménytelen (patriots offense-t nem fogjuk meg, és a dolphins offense-nek kéne szálítani a pontokat, hogy szép eredménnyel veszítsünk) - ezért is kellene a bills ellen nyerni, hogy ne csússzunk sokat.VenturaBills-t meg kell fogni, a csere cseréjének csere irányítója játszik már lassan. Futás ellen kell készülni, de nagyon. Szerintem ez nem fog gondot okozni.A védelmük valóban jóféle, de azért közel sem sebezhetetlen.
A Pats ellen Henne anno meccsben tartotta a csapatot, Patterson csak visszatér (mert ha nem akkor ennyi erővel rövid IR-re lehetett volna rakni), Wake meggyógyul, fal összeáll, és csodára fel! 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
bill-stől tartok. gyengének mutatkoznak, de közben nagyon ki tudnak nevetni. a buffalo elleni meccset azonban meg kellene nyerni. a patriots elleni mérkőzésnél eddig sem voltam optimista, de most a new orleans elleni győzelmük után azt mondom, hogy reménytelen (patriots offense-t nem fogjuk meg, és a dolphins offense-nek kéne szálítani a pontokat, hogy szép eredménnyel veszítsünk) - ezért is kellene a bills ellen nyerni, hogy ne csússzunk sokat.
több mint 12 éve
Tudom rohadt nagy közhely: de most két, nagyon fontos meccs jön nekünk a csoporton belül.Vasárnap Bills, és utána a Pats. Az NE most hétvégén a Jets ellen játszik. Szerintem be fog sűrűsödni a csoport. A Bills kemény csapat (főleg def jó), de off terén foghatóak. A Pats meg sorra veszíti el a kulcsjátékosait, amit ki kell(ene) használni. Nagyon remélem élünk a lehetőséggel.
Tőlünk természetesen mindenki felépül, teljes értékű harcos lesz és mehetünk a csatába. 😊
Patterson nagyon kellene, de ha egyáltalán bevethető lesz, ki tudja hogyan, milyen módon ill. fizikummal tér vissza a pályára.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az 53. roster tag. Gondolom valami hatalmas nagy robbanás. 😛
több mint 12 éve
Starks ugye egy ideje durcizik, hogy hosszútávú szerződést kapjon, és úgy tűnik, hogy lesz belőle valami. Ő arra vágyik, hogy legyen jó sok garantált mani + egy multiyear deal. Lehet, hogy most ősszel de az is lehet, hogy csak jövő év elején lesz ebből valami.Mindenesetre eddig idén jól tolja, de azért még várjuk meg, hogy alakul az idény további része. A csapat és az ő szempontjából is. Szerintem sokat fog számítani.
A DT rotation is frissebben tartja, és az év végére is fizikálisan toppon maradhat. Annak ellenére, hogy korlátozottabban van használva - ugye a rotáció végett - még így is top10 DT a ligában a PFF szerint. Főleg futás elleni védekezésben jó, de a passz elleniben is megállja a helyét. Hogy Wake nincs olyan top formában ill. sérüléssel bajlódik (ami természetesen gátolja a jobb játékban), Starks-nak kellene vezéregyéniségnek lennie a D-ben. Meg van hozzá a rutinja, tapasztalata, játékideje stb. Csak 2 sacks van a neve mellett, de ez ne tévesszen meg senkit. Sok nyomást helyez az ellen QB-ra, az interior defenders-ek között ebben a kategóriában a legjobb. És ezt tette úgy, hogy csak 3-szor volt kezdő, átlagban csak 46 snaps jut neki, ami kevesebb eddig mint tavaly volt.
Más: Kedden Dannell Ellerbe (váll), Chris Clemons (meghatározatlan sérülés), Cameron Wake (térd) és Dimitri Patterson (térd) csak korlátozottan edzett.
A DT Marvin Austin-t pedig kivágták tegnap. Nagy karriert futott be nálunk. Úgy tűnik a srác nagy bust lett.
BaltimoreDefense