Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
hurrá!!Dolphins RT Jonathan Martin misses his second straight practice - Welcome Tyson Clabo back to the starting offensive line.
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dolphins-rt-jonathan-martin-misses-his-second-straight-practice-20131029,0,4902344.story
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Amióta aláirt Fireland újra azóta zuhanó repülés van. 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Gondolom most jön a megszokott Pruitt húzás... Fireland-ből többet nem nézek ki.
több mint 12 éve
Gibsonnak annyi idénre... még szerencse, h az összes WR eligazolt a PS-ből 😕DM13matthews úgy néz ki, hogy megbízható fajtából van. most lehetősége lesz további bizonyításra. viszont tény, hogy a vezetőség kockázatot vállalt azzal, hogy csak 4 WR-t tartott meg (és most ebből kiesett gibson aki rendkívülien fog hiányozni, nélküle lehet, hogy még itt sem tartanánk)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Gibsonnak annyi idénre... még szerencse, h az összes WR eligazolt a PS-ből 😕
több mint 12 éve
azt mondtam nincs az az isten hogy innen kikapjunk! RunRickyRun^ ^
több mint 12 éve
Az első félidő tökéletes játékot hozott. Ment a passz játék, ment a futás, a védelem sziporkázott. tanny-t szinte nem is sackelték és 17-3 al fordulv azt mondtam nincs az az isten hogy innen kikapjunk! Aztén a második félidő akadozva indult és Ilyet még nem csináltam sosem, de fogtam és megnéztem a végeredményt és az ütő megállt bennem! 😕Hát nem is néztem tovább a meccset.
Egyébként mckinnie játéka tetszett, jól védte a vak oldalt amig néztem! Clabonál mindenképp jobb volt és durván egy fejjel nagyobb mindenkinél!
Mindenki jobbat várt ettől a szezontól 3-0 kezdés után, és akkor még egy-két vereség azért várható volt, de mostmár zsinórban 4. és ebben voltak nyerhető mecsek, már sok.
Kicsit elment a kedvem az egésztől mit mondjak! 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
SziasztokA múltkorában már zavartalak titeket tudom, most azonban már elindult az akció. Amennyiben tehetitek nézzétek meg és licitáljatok.
sport.vatera.hu/csapatsportok/amerikai_foci/miami_dolphins_replica_mez_es_td_magazin_polo_1820264912.html?utm_source=Vatera&utm_medium=showcase&utm_campaign=NFL+jotekonysagi
több mint 12 éve
lássuk csak:1.)tudtuk, hogy veszítünk (nem gondoltuk, hogy 14-0-ás vezetés lesz belőlle)
2.)a legjobban értékelhető elkapó - brandon gibson - befejezte erre a szezonra
3.)úgy egészében kiderült mike sherman-ről, hogy nem a megfelelő OC. éppen onnan hibázott, hogy a patriots feljött egálba. pánik playhívások voltak. elkezdtünk passzolgatni, a patriots elővette az miami passzai ellen levő forgatókönyvet (lehető legnagyobb nyomás alá tenni 'hill-t). sherman válasza: továbbra is passz. az addig jól működő futójáték eltűnt. egyszer behívott egyet, abból is jött majdnem 10 yardos first down.
4.)60 millió dolláros bébi sehol. csak figyelemelterelő.
5.)rishard matthews bizonyította, hogy megbízható 4. számú elkapó, vagy beugró csere játékos.
6.)sturgis kihaygott FG-je, ami bizony patriots rajongó fogalmazásban "momentum change". szó szerint a kihagyott field goal után: fumble, punt, punt, int, FG blokk, int
7.)2011: 17-0-ás vezetés után a második félidőben nem tudtunk pontokat tenni a táblára (és vesztettünk). 2013: 17-3-as vezetés után a második félidőben nem tudtunk pontokat tenni a táblára (és vesztettünk)
jövőhétre: mit akarunk a geno atkins féle védelem ellen? minden csapat egész héten azt gyakorolja, hogy tegye nyomás alá 'hill-t. ha sikerül, márpedig eddig ez igen sikeres akkor sok a incomplete és yardveszteség (bengals passz elleni védekezés 13., futás ellen 9., sackekben 16.-ok 18-al)
egyelőre ennyi jutott eszembe.
sherman fuck, bírók fuck
+1:
az afc east 4. helyén tanyázunk jelenleg. valamlelyikőtök írta a 7-9-et. én is veszélyben érzem.
A lista nem teljes - Ireland már rajta van és még Philbin is rákerülhet, ha megy ez a töketlenkedés. Ebből lincshangulat lesz, mint Tampában...DM13azért előbb én csak egy OC váltást néznék meg! az ördögi dan henning után érkezett brian daboll, aki bőven növelte a támadó alakulat hatékonyságát. mielőtt ráfognánk, emlékezzünk csak vissza, hogy bush-t a 7. játékhétig nem is nagyon tudtuk használni. azután valamelyikőtök írta, hogy olvasta, hogy sparanoék változtatnak. és lám, a kansas ellen meglett az első győzelmünk... és reggie is szedte a yardokat, mint a dakoták a meggyet. marshall meg a WR posztot jóformán maga cipelte sok meseszép nagy játékkal megörvendeztetve bennünket.
ireland féle GM-et más csapat már rég kirugta volna. és szerintem 'hill-nek nem sherman féle OC kéne.
több mint 12 éve
Na most fejeztem be .... addig nem nézek meccset, amíg a szerencsétlenek közül legalább az egyiket ki nem vágják ( Sherman és Coyle , főleg az előbbi ), én ezt már józan ésszel nem bírom. A lista nem teljes - Ireland már rajta van és még Philbin is rákerülhet, ha megy ez a töketlenkedés. Ebből lincshangulat lesz, mint Tampában...
több mint 12 éve
playoffot reméltem, aztán pozitív mérleget, most már a 7-9-et veszélyben érzem. A mai nap legnagyobb baja, hogy voltak egyéni hibák, de nem több mint amivel meccset lehet nyerni. Ami a baj,hogy Sherman egyre inkább leírja magát, és ma Philbin magára vállalhatja a vereséget.A bírok bekaphatják, annak nem lehet mit csinálni,leszarom. De hogy a stáb bekaphatja, az hatalmas baj.
fejben vannak a bajok idén, és nem a kezekben meg a lábakban.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
eladnám ezt az egyszer sem hordott kapucnis pulcsit 2xles a mérete 10ezer ftért. Győrben személyes átvétel megoldható!európai méretezésű 2xl nem az amerikai! 😊
imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9FGAVRJoker_99
több mint 12 éve
gyerekek ez eddig nagyon biztató
több mint 12 éve
hali mindenkinek
több mint 12 éve
eladnám ezt az egyszer sem hordott kapucnis pulcsit 2xles a mérete 10ezer ftért. Győrben személyes átvétel megoldható!imagerz.com/QE4UCktvAwMCUQ9FGAVR
több mint 12 éve
Én alapvetően optimista típus vagyok, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem sok jóra számítok + az idei két megnyerhető meccs (Ravens és Bills) elszerencsétlenkedése miatt sem váram pozitívan a meccset.Nem tudom kínozzam-e magam a mai meccsel, de azt azért hozzátenném, hogy nekünk is van ám jó TE-ünk. Persze nem Gronkowski szintű, de lehet még olyan.Szerintem nagyon negatívan álltok a meccshez! Ez közel sem lefutott mérkőzés! Egy végig kiélezett ki-ki meccset várok minimális különbségű győzelemmel, de hogy ki nyer nem mernék semelyik csapatra sem nagyobb téttel fogadni!
Brady biztos szétbombáz minket, de ezt hiába tudjuk, nyelni fogjuk a passzolt yardokat. A futás ellen jók lehetünk, attól függetlenül, hogy nem olyan jó ez a részleg mint az ezt megelőző években.danyly
Idén a Pecc nem nagyon játszott nyugis mérkőzést!
Úgy, hogy legyen egy jó kis meccs és győzzön majd aki többet tesz érte! 😊mascherano
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem tudom kínozzam-e magam a mai meccsel, de azt azért hozzátenném, hogy nekünk is van ám jó TE-ünk. Persze nem Gronkowski szintű, de lehet még olyan.Szerintem nagyon negatívan álltok a meccshez! Ez közel sem lefutott mérkőzés! Egy végig kiélezett ki-ki meccset várok minimális különbségű győzelemmel, de hogy ki nyer nem mernék semelyik csapatra sem nagyobb téttel fogadni!
Brady biztos szétbombáz minket, de ezt hiába tudjuk, nyelni fogjuk a passzolt yardokat. A futás ellen jók lehetünk, attól függetlenül, hogy nem olyan jó ez a részleg mint az ezt megelőző években.danyly
Idén a Pecc nem nagyon játszott nyugis mérkőzést!
Úgy, hogy legyen egy jó kis meccs és győzzön majd aki többet tesz érte! 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Nem tudom kínozzam-e magam a mai meccsel, de azt azért hozzátenném, hogy nekünk is van ám jó TE-ünk. Persze nem Gronkowski szintű, de lehet még olyan. Brady biztos szétbombáz minket, de ezt hiába tudjuk, nyelni fogjuk a passzolt yardokat. A futás ellen jók lehetünk, attól függetlenül, hogy nem olyan jó ez a részleg mint az ezt megelőző években.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Miami Dolphins rookie linebacker Jelani Jenkins was fined $15,750 for his second-half hit on Buffalo Bills quarterback Thad Lewis, a league spokesman confirmed to ESPN.com Friday.Jenkins appeared to mostly make contact with Lewis' chest on the play. But Jenkins struck the quarterback with his helmet, and it was hard enough to garner a 15-yard personal-foul penalty and a subsequent fine.
Ez már tényleg nevetséges...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Miami DolphinsOUT:
DOUBTFUL:
QUESTIONABLE:
PROBABLE:
LB Dannell Ellerbe (shoulder) practiced in full
WR Brandon Gibson (shoulder) practiced in full
CB Brent Grimes (back) practiced in full
T Bryant McKinnie (knee) practiced in full
LB Koa Misi (knee) practiced in full
CB Dimitri Patterson (groin) practiced in full
QB Ryan Tannehill (right shoulder) practiced in full
DE Cameron Wake (knee) practiced in full
Régen voltunk ennyire egészségesek. Nagyon remélem hogy a múlt heti vereség már tényleg elég nagy pofon volt, azon a meccsen már nem lehetett mivel takarózni, sem játékosnak, sem edzőnek. Mert azért nem csak Clabo sara a dolog, volt három jó negyede, azalatt kellett volna meccset nyerni, csak ugye hajrá-hajrá 14:0-ról nem könnyű. McKinnie meglátjuk mit rak hozzá. Ellerbe visszatérésével a LB sornak sincs mentsége, ha most megy a bénázás, akkor kimondhatjuk hogy nem volt jó bolt ez a linebacker cserebere, bár nálam már régóta lóg ez a levegőben. Amivel jobb a pass rush (de sajnos ez is papíron...) annyival rosszabb a futás elleni védelem, ennyi elrontott szerelés túl sok.
New England Patriots
OUT:
DL Tommy Kelly (knee) did not practice
RB Leon Washington (ankle) did not practice
DOUBTFUL:
QUESTIONABLE:
WR Danny Amendola (concussion/groin) was limited
RB Brandon Bolden (knee) was limited
OL Marcus Cannon (shoulder) was limited
WR Julian Edelman (thigh) was limited
TE Michael Hoomanawanui (knee) was limited
CB Aquib Talib (hip) was limited
DB Tavon Wilson (hamstring) was limited
PROBABLE:
CB Kyle Arrington (groin) practiced in full
QB Tom Brady (right shoulder) practiced in full
TE Rob Gronkowski (back/forearm) was limited
CB Devin McCourty (shoulder) practiced in full
DL Rob Ninkovich (groin) practiced in full
WR Matthew Slater (wrist) was limited
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
ha lenne olyan haverom aki kimenne, akkor összespórolnék annyit. úgyse voltam még külföldön 😊Ez változó, attól függ, mi az igény. Én az elmúlt öt meccsen (2008-2012) kint voltam: kb. 200e / fő, igaz, ekkor nem volt már nagyon kuporgatás. Repülő, 4-5-6 kint töltött nap, szállás, kaja, inni, pubok, meccs, merchandise, egyéb vásárlások, rituális chilli con carne Camden-ben, városnézés vastagon, stb. 😊
mennyi lehet egy ilyen kiruccanás? repülő oda vissza, szállás, kaja, víz, egy két ereklye vásárlás.
A meccsjegyre 70-100 font, plusz kb egy ötvenes, ha ott akarsz enni, megveszed a hivatalos könyvet (10 font), stb. Szállás 30 fontnál indul/éj, ha tömegszállás, 50-ért már két személy aránylag kultúrált helyen alhat. Tömegközlekedésre 20-30 font simán elmegy. A repjegy perverz, az elején még megúsztuk kb 30e-ből oda-vissza, mostanság ennél sokkal több.
Szerintem minimum 150e, és akkor már nem parkban alszol 😀
Jövőre menni kell, akárhogy is! 😊 Bár, nem lesz egyszerű a kivitelezés, mivel 1-2 héten belül egy ifjú Miami drukker érkezik e világra, de megoldjuk, ha már az első londoni meccsről lecsúsztam 😊
UI ereklye: nézd meg az NFLShop árakat (www.nflshop.com > USA store), ami az USA-ban $, az Londonban ugyannyi font, ez az általános tendencia...
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
most pótolom a trashtalk műsor miami-ról szóló részét.kérdezik frei tamástól:
- és milyen miamiban a sport?
válasz:
- én ugye nfl-t nézek, de az utóbbi években a dolphins nem egy csúcs csapat, hogy őszinte legyek. mire én kiérek körülbelül november második felében - december elejére, addigra már üres a stadion. tehát már dobják utánnad a jegyet ha még valakit érdekel., stb... 😀
poénos megfogalmazás, de szomorú.
Elviekben ellenetek játszunk majd jövőre Londonban! Remélem páran akkor innen is jöttök! 😊ha lenne olyan haverom aki kimenne, akkor összespórolnék annyit. úgyse voltam még külföldön 😊
www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5
Az időpont még kérdés, de én szeptemberre tippelem a Raiders - Athletics közös pályahasználat miatt.Bruce
mennyi lehet egy ilyen kiruccanás? repülő oda vissza, szállás, kaja, víz, egy két ereklye vásárlás.
több mint 12 éve
Elviekben ellenetek játszunk majd jövőre Londonban! Remélem páran akkor innen is jöttök! 😊www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5
Az időpont még kérdés, de én szeptemberre tippelem a Raiders - Athletics közös pályahasználat miatt.
több mint 12 éve
Nemtom mi van claboval, nálunk jól nyomta, sőt a turner érában az egyik legjobb RT volt... és grimes h nyomja?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...