Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Ricky Williams on Richie Incognito: "I know Richie and you cannot be a racist and ask a black man for help." Ricky azért ismerheti egy kicsit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
David Arkin (OG) aláírt hozzánk. A Cowboys PS-ből vágták ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Utoljára ült le az asztalhoz, amire a többiek felálltak és otthagyták.azt lehet tudni mi volt az éttermi incidens?sapkaSenki nem akart vele enni, vagy egyel enyhébb, hogy leült valahova és a többiek felálltak.Geeri
több mint 12 éve
azt lehet tudni mi volt az éttermi incidens?sapkaSenki nem akart vele enni, vagy egyel enyhébb, hogy leült valahova és a többiek felálltak.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
azt lehet tudni mi volt az éttermi incidens?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Philbin ha tudott róla, ha nem (szerintem nem), mindkét esetben vezetői hibát követett el. Vagy engedte, vagy nem volt információja.tomi-tomiNem lehet mindenki egy Schefter, hogy olyan informátorai legyenek akik már akkor tudnak mindent amikor meg sem történt...
Incognito meg nyílván nem rasszista, de amikor az mlsz hajigálja a büntiket a huhogásért, akkor azért nem ildomos USAban sem leniggerezni valakit lehetsz akármennyire pszichiátriai eset, lehet akármilyen magánüzenet, és lehet akármennyi fekete haverod. Ha valamiből akkor ebből lehet igazán nagy ügyet csinálni.
Martin fél árulkodni, ezért nem csapaton belül intézi, hanem a médián keresztül. Így aztán tárt karokkal várják majd.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én Jon Gruden-el értek egyet:"Players, coaches --- everyone is guilty here. It's horrific."
több mint 12 éve
A kiindulási pont Incognito mentális problémája (kontrollálatlan dühkitörések, agresszív viselkedés - bipoláris személyisége?), amelyen a csapat támogatásával próbál javítani, kezelésre jár stb.Martin valószínűleg nem csak azért nem szólt, mert nem így nevelték, vagy félt. Elképzelhető, hogy tényleg a "spanjának" tartotta Richie-t, akitől a(z egyre ritkuló) baszogatásokat eltűri, már csak a csapat érdekében is. Hátha idővel teljesen megszűnnek ezek a beszólások, szopatások.
Az éttermi incidens átbillenthetett benne valamit, ami miatt most már nem képes/nem akar betegként, támogatandó személyként tekinteni az eddigi haverjára. Jellemzően ekkor sem a közvetlen konfliktust választotta, inkább ő hagyta ott a csapatot.
Szerintem csőd Incognito terápiája és erre ráment Martin idegrendszere, esetleg karrierje is.
Philbin ha tudott róla, ha nem (szerintem nem), mindkét esetben vezetői hibát követett el. Vagy engedte, vagy nem volt információja.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Miért nem ment be Davie-be Philbinhez és adta oda, hogy ez a rasszista tahó másfél éve szopat.Csabee13
ezért: Said one personnel man (who's not alone): "Instead of being a man and confronting him, (Martin) acted like a coward and told like a kid." - ha odamegy "árulkodni", akkor a csapattársai megutálják, kiközösítették volna. másrészt az edzők sem az ő pártját fogták volna, azt mondták volna neki, hogy akkor álljon oda Incognito elé, és vállalja fel a konfrontációt. Martin azonban nem így van nevelve.
Egyedül Martinra mászott volna rá? Vagy egyedül Martin vette rosszul Rich redneck stílusát?Csabee13
minden bizonnyal nem, csak Martin tűrte végig, még másodévesen is. Incognito már a Nebraskában is baszogatott játékosokat egy cikk szerint. ki is rúgták a csapatból (aztán az Oregonból is).
Amúgy WTF A Rasszista Richie egyik legjobb spanja Pouncey fekete, fekete csapattársak állnak ki Richie mellett, hogy jó lenne ha a csapattal lenne stb.. Csabee13nem hiszem, hogy Incognito rasszita, sőt a korábbi tweetekből is instragram fényképekből kiderül, hogy nem csak Pouncey-t, Martint is a spanjának tekintette, együtt jártak gokartozni, egymás melett ültek a repülőn, meg ilyenek. csak mivel Martin nem állt ki magáért, ezért nem tisztelte, folyton baszogatta, alázta. Martin pedig nem tudott nemet mondani neki, hogy akkor elég volt belőled, és többet nem beszélünk, mert félt tőle, csak tűrte a gecizéseit, amíg be nem telt a pohár, és idegösszeroppanást kapott.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Nekem ez a sztori valahogy nem áll össze.. Adott Richie aki egy paraszt, adott Martin aki érzékeny.. Martin 1,5 évig kussol arról, hogy Richie rasszista üzenetekkel zaklatja? Majd mikor kiakad úgy, hogy rendelkezésére állnak hangfelvételek stb.. nem mer szólni semmi konkrét dolgot mert fél Richie bosszújától, csak elvonul csendben és a Médián át derülnek ki dolgok? Martin otthagyja a csapatot twitteren ír ezt azt, ami arra utal, hogy semmi komoly.. Közben kiröppen a hangfelvétel amiben Richie megmondja hogy egy "szardarab" egész eddig semmi nem jön a csapattól csak egy semmitmondó statement. Martin miért a médiának adta a hangfelvételt? Miért nem ment be Davie-be Philbinhez és adta oda, hogy ez a rasszista tahó másfél éve szopat. Martinnal is vannak itt komoly gondok, és itt nem azt értem, hogy szarban vagyunk miatta. Hanem ahogy ez az egész lezajlott nekem érthetetlen.. lehet azért mert ilyesminek egyik irányból sem voltam résztvevője. Amúgy WTF A Rasszista Richie egyik legjobb spanja Pouncey fekete, fekete csapattársak állnak ki Richie mellett, hogy jó lenne ha a csapattal lenne stb.. És ez az egész állítólag úgy zajlott, hogy a csapatnál nem tudta senki.. hogyne. Egyedül Martinra mászott volna rá? Vagy egyedül Martin vette rosszul Rich redneck stílusát? És miért nem szólal meg Martin? Miért nem tisztázzák végre ezt az ügyet. Csak egy rettentő hiteles firkászon át derül ki ez az amiről nem tudhatjuk, hogy igaz vagy sem. Ráadásul ahogy előttem is írták ezen most aztán hetekig fognak moralizálni.. két kezdő OL tag kiesése mellett még ezzel is sújtva a csapatot.
Szóval ha igaz, és nem Martin agya roggyant meg teljesen akkor takarítsák el a szemetet és cut Richie.. Ha nem igaz csak Martin agya roggyant meg akkor küldjék el valami kezelésre és jövőre nyerjen comeback player of the year díjat. Ha folytatódik ez az újságból üzengetés meg szarkeverés akkor meg mindkettő egy szardarab és mehetnek amerre látnak. Ez az én epés véleményem.
több mint 12 éve
NFL.com szezon elején még litániákat zengett róla, hogy ő az az ember akit a focizni akarás javított meg. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy nem lehetett túl látványos ez a Martin baszogatás dolog, így talán van remény rá, hogy Philbinig se jutottak el közvetlenül a szálak. Az azonban kérdés, hogy azok az edzők akik nap mint nap a támadófallal foglalkoztak mit láttak a dolgokból.Innen nem tudjuk megállapítani,hogy mi a szokványos egy nfl öltözőben. Biztosan többet kell elviselniük az újoncoknak vagy a gyengébb személyiségeknek mint esetleg civilben a munkahelyen. Pár éve volt egy videó a Giants öltözőből amikor valamelyik nagyobb darab védő fogta a CB-t és akarata ellenére végigcipelte a folyosón és belehajította egy kád jeges vízbe.szokták mondani, hogy mindenki jó valamire, ha másra nem is, rossz példának mindenképp.Amadeus91
Nem lett belőle nagyobb baj.
Ez viszont már kiüti a társadalmi biztosítékokat. A rasszizmus örökzöld probléma, a bullying az most nagyon felkapott. Ezt a kettőt ráadásul összekapcsolod, akkor olyan ügyet kapsz amiről mindenki el akarja mondani a véleményét.
Ez a guard egy paraszt. Visszataszító minden cselekedete. Biztos,hogy példát statuálnak belőle.
Arra viszont kevesebb esélyt adok,hogy Philbin a GB modellben edződve hagyta,hogy ez menjen.undisputedly
Bennem az ötlött fel, hogy Incognito mindenapi viselkedése sem különíthető el fekete-fehéren. És ha ehhez hozzávesszük azt, hogy régen is inkább elgurult nála a gyógyszer, nem 0-24 ontotta magából az agressziót, akkor kezd körvonalazódni egy olyan kép, amibe beleférnek a lenti fényképek, miközben ha Incognitora rájön a hülyeség akkor küld pár undorító hangüzenetet Martinnak, a srácnak aki szépen lassan magára húzta azzal a bajt, hogy túl sokat tűrt.
"Dolphins bring back WR Marlon Moore who will wear #14 and cut WR Ryan Spadolam"VenturaMoore is csodagyereknek volt már annyiszor vizionálva, és a pályára meg sose hozta ezt ki.
Gondolom Thomas még mindig ordító bust kategóriában játszik majd, nem az NFL-ben, szóval akkor hétvégén McKinnie-Garner-Pouncey-Jerry-Clabo fal kezd. Garner szolid backup, kondival nem tudom hogy áll, kezdőként tavaly voltak problémái, igaz ha jól emlékszem tackle poszton. Samuda ott van mögötte, ő is a training camp császára volt, kíváncsi vagyok jut-e neki szerep.
Clabo kereste talán először Martint. Ha azért mert elege volt abból amit Incognito csinált, akkor érdekes lesz látni hogyan alakul a teljesítménye ha ő nincs a csapatnál. Pouncey meg nagy gengszterként tetszeleg idén, ha van vaj a füle mögött ebben az esetben, akkor az is egy kérdés, hogy vele mi lesz.
Ami meg a legnagyobb, hogy a futással mi lesz? Utóbbi hetekben egészen nyíltak az ösvények, remélem ez nem csak Incognito játékától függ.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Innen nem tudjuk megállapítani,hogy mi a szokványos egy nfl öltözőben. Biztosan többet kell elviselniük az újoncoknak vagy a gyengébb személyiségeknek mint esetleg civilben a munkahelyen. Pár éve volt egy videó a Giants öltözőből amikor valamelyik nagyobb darab védő fogta a CB-t és akarata ellenére végigcipelte a folyosón és belehajította egy kád jeges vízbe.szokták mondani, hogy mindenki jó valamire, ha másra nem is, rossz példának mindenképp.
Nem lett belőle nagyobb baj.
Ez viszont már kiüti a társadalmi biztosítékokat. A rasszizmus örökzöld probléma, a bullying az most nagyon felkapott. Ezt a kettőt ráadásul összekapcsolod, akkor olyan ügyet kapsz amiről mindenki el akarja mondani a véleményét.
Ez a guard egy paraszt. Visszataszító minden cselekedete. Biztos,hogy példát statuálnak belőle.
Arra viszont kevesebb esélyt adok,hogy Philbin a GB modellben edződve hagyta,hogy ez menjen.undisputedly
több mint 12 éve
Igen, én is arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ez egy kirívó eset vagy általános az NFL csapatoknál. Biztos, hogy van "csicskáztatás" mindenhol, de ennek a hangneme minden biztosítékot kiver, nemhogy látszatra nagyon PC amcsikét.Burkuselég gyakori, bár a Raidersnél Dennis Allen 2012-ben betiltotta a rookie-k csicskáztatását. de elterjedt az, hogy az újoncok fizetik a közös vacsorákat, cipelik a veteránok cuccait a tc-ben, szívatásképpen általában levágják a hajukat idétlen módon, vagy durvább (lásd videó). csak az nem szokás, hogy Martin amikor másodéves lett, akkor is tűrte, hogy Incognito baszogassa, akkor kellett volna elvenni a kedvét ettől végleg.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Innen nem tudjuk megállapítani,hogy mi a szokványos egy nfl öltözőben. Biztosan többet kell elviselniük az újoncoknak vagy a gyengébb személyiségeknek mint esetleg civilben a munkahelyen. Pár éve volt egy videó a Giants öltözőből amikor valamelyik nagyobb darab védő fogta a CB-t és akarata ellenére végigcipelte a folyosón és belehajította egy kád jeges vízbe.Nem lett belőle nagyobb baj.
Arra viszont kevesebb esélyt adok,hogy Philbin a GB modellben edződve hagyta,hogy ez menjen.
több mint 12 éve
lehet nem csak a finsnél, ha igaz a leírt üzenet..
több mint 12 éve
erős boldogtalanság 😕 "Incognito Will 'Never Play Another Game' with 'Fins"
miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2013/11/source-incognito-is-done-on-the-dolphins.html
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
MIA-CIN pregame brosúra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
"Dolphins bring back WR Marlon Moore who will wear #14 and cut WR Ryan Spadolam"
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Igen, én is arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ez egy kirívó eset vagy általános az NFL csapatoknál. Biztos, hogy van "csicskáztatás" mindenhol, de ennek a hangneme minden biztosítékot kiver, nemhogy látszatra nagyon PC amcsikét.Schefter meg bent ült és hallgatta?hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.DoM
(ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)Ventura
Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:Nézd, eddig ezek valami kézzelfogható szerű bizonyítékok. Majdnem egy hét után. Amikor én meg ezeket a dolgokat leírtam még mások voltak a tények.
"Hé, mivan, te félnigger szardarab. Láttam Twitteren, hogy 10 hete edzel. Szájba foglak k..ni. Be fogom verni a kib...ott szádat. Meg fogom csapni az igazi anyádat is. B...d meg, még mindig újonc vagy. Meg foglak ölni."
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.szaba
Kíváncsi vagyok akarta-e Martin ezt csapaton belül tisztázni. Ha igen, és erre fény derül, valamint Incognito üzeneteinek stílusával a csapat akár részben tisztában volt, akkor viszont lehet GM-től lefele cserélni az arcokat.
Mondjuk én azért benéznék más öltözőkbe is, mert fentartom, hogy nem csak Miamiban történik ilyesmi, csak itt bukott ki a dolog.
Martin viselkedése a BR cikk szerint, meg más "források" szerint csapattársaknak sem tetszett. Csapaton belül szerintük jobb lett volna, vagy szemtől szembe. Plussz nekik mondhatod hogy Incognito rasszista suttyó, azt tudják, hogy pótolni nem lehet, vagy legalábbis én ezt szűrtem le. Vagyis Martin szvsz ide többet nem jön vissza, vagy ha igen akkor sem lesz semmi rendben. Lelketlenül szemlélve: kezdő, átlagon felüli LG kiesett, 2.körös cetli kiesett. Muszáj lesz valakinek elvinni ezt a balhét, el már nem lesz tusolva az biztos.Geeri
Gondolom, az NFL sem fogja szó és következmények nélkül hagyni az ügyet.
több mint 12 éve
Schefter meg bent ült és hallgatta?hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.DoM
(ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)Ventura
Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:Nézd, eddig ezek valami kézzelfogható szerű bizonyítékok. Majdnem egy hét után. Amikor én meg ezeket a dolgokat leírtam még mások voltak a tények.
"Hé, mivan, te félnigger szardarab. Láttam Twitteren, hogy 10 hete edzel. Szájba foglak k..ni. Be fogom verni a kib...ott szádat. Meg fogom csapni az igazi anyádat is. B...d meg, még mindig újonc vagy. Meg foglak ölni."
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.szaba
Kíváncsi vagyok akarta-e Martin ezt csapaton belül tisztázni. Ha igen, és erre fény derül, valamint Incognito üzeneteinek stílusával a csapat akár részben tisztában volt, akkor viszont lehet GM-től lefele cserélni az arcokat.
Mondjuk én azért benéznék más öltözőkbe is, mert fentartom, hogy nem csak Miamiban történik ilyesmi, csak itt bukott ki a dolog.
Martin viselkedése a BR cikk szerint, meg más "források" szerint csapattársaknak sem tetszett. Csapaton belül szerintük jobb lett volna, vagy szemtől szembe. Plussz nekik mondhatod hogy Incognito rasszista suttyó, azt tudják, hogy pótolni nem lehet, vagy legalábbis én ezt szűrtem le. Vagyis Martin szvsz ide többet nem jön vissza, vagy ha igen akkor sem lesz semmi rendben. Lelketlenül szemlélve: kezdő, átlagon felüli LG kiesett, 2.körös cetli kiesett. Muszáj lesz valakinek elvinni ezt a balhét, el már nem lesz tusolva az biztos.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Szar ügy ha ez tényleg igaz.. Még szarabb ha Philbinék tényleg tudtak róla.
több mint 12 éve
hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg?Azt olvastam, hogy Martin ügynöke beszélt a csapattal, mielőtt a Dolphins eltiltotta Incognitót. Könnyen elképzelhető hogy ezen a beszélgetésen már előkerültek az üzenetek is, mivel elég hirtelen változott meg a klub álláspontja.
több mint 12 éve
hirtelen schefternek a kezébe akadt egy ilyen szalag miután az ügy kirobbant? addig nem akadt a kezébe amíg nem történt ez meg? (ha meg martin adta oda akkor már nyilatkozhatna ő is, hogy igen, ez és ez történt)
több mint 12 éve
Incognito a rohadék, azért mert Schefter 2\2 alaptalanul vádolja? Ne már... van róla egy kép, amit magának épített fel, de régen rosz ha ez többet nyom a latba mint a tények.
Vacsiztatás: nyilván ilyen csak Miamiban van. Tuti... Eddig ez része volt a csapatok életének, mától bűn.
Vicc az egész médiacirkusz, mégha valós problémán is csámcsog nem tesz jót az ügynek, sőt! Ha Samuda akad ki miután Martin elvezette a kocsiját akkor most Martin a sátán?
Zseniális ami megy, remélem még hetekig.Geeri
Persze, csak ne Incognito legyen már az oka mindennek, mert vicc amit Schefter újságírás címén művel. Legutóbb Richie szerinte verekedett egy szórakozóhelyen, egy hétig ment a bál, erre kiderült hogy kamu az egész, Incognito csak békített az esetnél. Most meg lehozza,hogy élen járt Martin piszkálásánál,és emiatt lett a srác lelkibeteg, az nfl.com meg a többi meg repül rá. Mert ugye inkább egy embert fúrunk, és abba ne gondoljon bele az olvasó,hogy lehet nem egészséges fejre kapni az ütéseket.Richie barátod ezt az üzit hagyta Martin hangpostáján áprilisban:
Martin érzékenysége amúgy nemtudni mennyire újkeletű, meg mi volt a háttérben, de amíg semmit nem lehet tudni,addig szerintem felesleges kombinálni, meg egyes játékosokra ujjal mutogatni. Ami meg megy kinti oldalakon az hányingerkeltő szenzációhajhászás szerintem.Geeri
Szerintem rossz oldalon állsz, Geeri.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
itt részletesen nyomon követhető az esemény:bleacherreport.com/articles/1836169-richie-incognito-suspended-indefinitely-as-nfl-investigates-jonathan-martin-case?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national2
vannak érdekességek, pl hogy Pouncey is benne van, Incognito fenyegeti/sértegeti a családját Martinnak, rasszista beszólás.
Burrow > Luck valaha is