Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Oké, Marint értem, hogy miért ne jönne vissza. De amennyiben Incognito-t "felmentik", azaz, nem kap büntetést, stb., akkor miért menne el? Ha meg megbélyegzik, hogy rasszista, akármi, akkor meg ugyanannyira utálni fogják mindenhol, skarlátbetűvel a homlokán. Ha tőlünk menni kell, máshol miért lenne jó, ha meg valahol játszhat még és nem kap ban forever-t, tőlünk miért menjen?

Nem értek én ehhez, de szerintem ez megint vmi felkapott baromság, mert a Hernandez ügy óta nincs miről írni az NFL háza táján a megélhetési-bortánykereső zsurnalisztáknak.Paradoxon_MIA
Ugyanazon okból nem fog többet vélhetően Miami mezben pályára futni, amiért BB meg lett lincselve a videózás, a Saints pedig a pénzdíjak miatt.
Példát kell statuálni. Az nfl az államok kirakat sportja. Nem csak anyaföldön a legnépszerűbb major ligás sport, de most már kezd terjeszkedni is (ala London, vagy Mexicocity) , és egszerűen nem engedhetik meg maguknak,hogy folt essen a hírükön.

Még ha fel is mentik a hivatalos vizsgálatok, akkor is nehéz kimagyarázni a rasszista kijelentést, még akkor is ha "tiszteletbeli feketének" -lol, ez meg mi, menjenek már...- nevezik a társak stbstb.

A Hawks topicba linkeltem nemrég egy videót amiben Moffitt tavalyi öltözőbeli videóiból a fullbackünk összevágott egy válogatást, és ott is van több bőrszínre alapuló poén és megjegyzés, szóval azért nem kell ezt nagyon kirívó esetnek hinni öltözők terén-
Riley Cooper sem gondolta szerintem komolyan, amolyan parasztoknál szokásos nyelvi fordulatként jött ki és videóra vették pechére.
Mindenki csinálja, midnenhol létezik a probléma, de ha kitudódik, büntetni kell.

Na, de a lényeg, hogy most bele tudják szorítani a témát olyan kontextusba, hogy Incognito- akit egyébként szánalmas embernek gondolok- rasszista, bullying is volt benne, zaklatta Martint, és mindezt saját akaratából, cselekedete mivoltának teljes tudatában.

Philbin elvileg ugye szólt neki,hogy keményítsen be MArtinon amiért nem jelent meg OTA-n, de szerinted így,hogy ekkora publicitást kapott az ügy, a GB-ből jött főedző fogja elvinni a dolgot, úőgy,hogy akkor már Ireland is sáros, vagy a tahó, liga szerte megvetett mocskos játékáról híres falember, akiről mindenki tudja,hogy egy paraszt? 😊

A ligának, a Dolphinsnak az a lényeg,hogy minél hamarabb lecsituljanak a kedélyek, az emberek kapjanak egy felelőst, és végre másfele forduljon a média.

Amúgy maga a bullying is hatalmas probléma most az USA-ban. A közösségi médiák terjedésével kb naponta kerül fel 100 videó amiben tinik tesznek fel magukról vallomásokat,hogy azért vannak problémáik,mert piszkálják őket a suliban. Nem egy sajnos öngyilkos is lesz.
Ez nfl-től függetlenül egy hatalmas média figyelmet kapó ügy, de így,hogy a rasszizmus mellé ezt is bele lehet szőni a sztoriba, nagyon vékonyka esélye van Incognitonak.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Martinnál nekem is eszembe jutott a Colts-Stanford kötődés Luckék miatt, viszont egy halom pénzért hoztuk el a piacról a szezon előtt Cherilust, Castonzo meg franchise LT.
Azt tudnám elképzelni, hogy OG-ba kipróbálnánk, de összességében nem hinném, hogy az Indy nagyon rákapna egy martin cserére.

több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Egy 16 éves tapasztalattal rendelkező ügynök mondja el,hogy mi mehet most a háttérben.
Valószínűleg sem Martin, sem pedig Incognito nem lesz már Dolphins játékos.
MArtinnál a Stanfordos kötődés miatt a Colts és a whiners lehet az új csapat, Incognitot pedig veterán minimumért kanalazhatja fel majd egy csapat.

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24204372/agents-take-examining-the-protocol-within-the-martinincognito-caseundisputedly
Oké, Marint értem, hogy miért ne jönne vissza. De amennyiben Incognito-t "felmentik", azaz, nem kap büntetést, stb., akkor miért menne el? Ha meg megbélyegzik, hogy rasszista, akármi, akkor meg ugyanannyira utálni fogják mindenhol, skarlátbetűvel a homlokán. Ha tőlünk menni kell, máshol miért lenne jó, ha meg valahol játszhat még és nem kap ban forever-t, tőlünk miért menjen?

Nem értek én ehhez, de szerintem ez megint vmi felkapott baromság, mert a Hernandez ügy óta nincs miről írni az NFL háza táján a megélhetési-bortánykereső zsurnalisztáknak.

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy 16 éves tapasztalattal rendelkező ügynök mondja el,hogy mi mehet most a háttérben.
Valószínűleg sem Martin, sem pedig Incognito nem lesz már Dolphins játékos.
MArtinnál a Stanfordos kötődés miatt a Colts és a whiners lehet az új csapat, Incognitot pedig veterán minimumért kanalazhatja fel majd egy csapat.

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24204372/agents-take-examining-the-protocol-within-the-martinincognito-case
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Viszont szerintem bármi is lesz, innentől Martin nem nagyon fog visszatérni a csapathoz.
Ha meg a miami vezetősége még sokat pöcsöl, akkor meccsre, meccsekre még egy remek OG-t is elveszítenek az OL-ből.
Csak miután senki sem tudja megmondani, hogy mi is történt az egész cirkuszban és az ügy sem nagyon halad előre, így csak telni fognak akkor a napok és a kezdő OL fele pedig nem kerül pályára?
A végén Tannehill lesz a legboldogabb, amikor kettétörik, aztán akkor tényleg befellegzett az idei évnek is.

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Az remélem mindenkinek megvan, hogy a hangüzeneteken pár hónapja még röhögött Martin + mostanra kiderült, hogy Schefter ügyesen válogatta a részleteket, annak megfelelően amit ő akar sugalni.
Martin jó lenne ha végre előállna azzal, hogy most akkor merre tovább. Incognito ellen ha jól tudom nincs az ügy miatt jogi eljárás, sem semilyen liga szankció, és a csapattagok nyilatkozatait látva nem is nagyon értem mi az értelme és az indoka az eltiltásának.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
David Arkin (OG) aláírt hozzánk. A Cowboys PS-ből vágták ki.danyly
Wrong. A Cowboys PS-ból vitte el a Dolphins. 4 körös pick volt 4 éve, ez alatt az idő alatt egy meccsen volt aktív ha jól tudom.

Amúgy nagyon sejtettem, hogy nem lesz vége egyhamar ennek a szarhajigálós műsornak. Tipikus amerikai álszent felfújása egy olyan dolognak amiről az emberek 99%ának halvány lila fingja sincs, de előszeretettel mondja el a prűd társadalmi szűrőn átpaszírozott véleményét. Jókat kuncogtam a blikk.hu-s kommentelőkhöz hasonlatos nagyokoson mint szaba és még pár fórumozó, akik már az első felvonás után lökték a frankót. Én nem vagyok egy kemény srác és nem láttam az Any Given Sundayen kívül sok fociöltözőt, de az általános iskolás kosárcsapat öltözője se volt mindig politikailag korrekt e 90es évek derekán... 😛gyeek
Igazad van rosszul írtam. Activ roster-en volt, utána került PS-be, és onnan vitte el a Dolphins. Igen egy meccsen volt nevezve tavaly a Dallas-nál, és most idén nálunk +1. Pár hét és cut.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
David Arkin (OG) aláírt hozzánk. A Cowboys PS-ből vágták ki.danyly
Wrong. A Cowboys PS-ból vitte el a Dolphins. 4 körös pick volt 4 éve, ez alatt az idő alatt egy meccsen volt aktív ha jól tudom.

Amúgy nagyon sejtettem, hogy nem lesz vége egyhamar ennek a szarhajigálós műsornak. Tipikus amerikai álszent felfújása egy olyan dolognak amiről az emberek 99%ának halvány lila fingja sincs, de előszeretettel mondja el a prűd társadalmi szűrőn átpaszírozott véleményét. Jókat kuncogtam a blikk.hu-s kommentelőkhöz hasonlatos nagyokoson mint szaba és még pár fórumozó, akik már az első felvonás után lökték a frankót. Én nem vagyok egy kemény srác és nem láttam az Any Given Sundayen kívül sok fociöltözőt, de az általános iskolás kosárcsapat öltözője se volt mindig politikailag korrekt e 90es évek derekán... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
egyre furább a sztori:

In the Dolphins locker room, Richie Incognito was considered a black guy. He was accepted by the black players. He was an honorary black man. And Jonathan Martin, who is bi-racial, was not. Indeed, Martin was considered less black than Incognito.deyell
...mint gyakorló helyi lakos tapasztalatból mondom, ez is csak a feketéknek fontos... ha egy fehér, mondjuk Miller mondaná, hogy TJAX fehérebb, mint afasztudja Russel Wilson, egyből mocskos rasszista lenne, meg milyen alapon mond ilyeneket.
More black, less black ez faszság, Incognitot kedvelték, és most kiállnak mellette!Helmut Zimmer
Az a baj, hogy ott ahol a Redskins névvel baj van, ott nem lesz soha senki elfogadva ha kimondja hogy nigger, hiába nem zavar senkit körülötte a feketék közül.
LordTamas linkelte a cikket, Murthanak igaza van. Ha nincs N betűs szó nincs ekkora balhé. Az amerikai közgondolkodás nem most fog megváltozni, és nem hiszem hogy ezen a téren valaha is megfog.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
 mmqb.si.com/2013/11/07/richie-incognito-jonathan-martin-dolphins-lydon-murtha/?sct=nfl_t11_a0

Ez a riport is megerősíti, hogy semmi rendkívüli nem történt valójában. Semmilyen csapat alapú versenysport nem egy hímzőegylet, főképp egy olyan játék, ahol nap mint nap komoly sérülésekkel fenyegető "háborúba" mennek. Szerintem ez az eset tipikus amerikai "polkorrekt" álszentkedés.

Amúgy nem túl szimpatikus ember Incognito sem, de egy budai gimnázium alsó tagozatában durvább dolgok történnek, mint amin itt megy a hiszti.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 920 — secret level
egyre furább a sztori:

In the Dolphins locker room, Richie Incognito was considered a black guy. He was accepted by the black players. He was an honorary black man. And Jonathan Martin, who is bi-racial, was not. Indeed, Martin was considered less black than Incognito.deyell
...mint gyakorló helyi lakos tapasztalatból mondom, ez is csak a feketéknek fontos... ha egy fehér, mondjuk Miller mondaná, hogy TJAX fehérebb, mint afasztudja Russel Wilson, egyből mocskos rasszista lenne, meg milyen alapon mond ilyeneket.
More black, less black ez faszság, Incognitot kedvelték, és most kiállnak mellette!
több mint 12 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Valahogy nem kerek nekem ez az egész történet...
Szinte bárkit megkérdeznek, védik Incognito-t. Mind amellett velünk van tele az NFL oldala 😕
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d8tcbz3x6yvzizlt6tl3
Ryan Tannehill: Richie Incognito a 'great teammate'
Ryan Tannehill said Jonathan Martin and Richie Incognito had a good relationship as far as he knew. The Miami Dolphins quarterback defended his offensive guard Wednesday.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rbzoyaisjisnhgixcyf6
Brian Hartline: Jonathan Martin laughed over message
Miami Dolphins players spoke with raw emotion defending Richie Incognito. Wide receiver Brian Hartline shed more details surrounding the much-discussed voice mail.

És oké, hogy összetart egy csapat meg betyárbecsület, de ha valami rohadt nagy balhé lenne odabent, nem hiszem, hogy mindenki ilyen nyilt arccal hazudna Richie-ről. Mert az oké, hogy ő megütheti a bokáját, de ha itt robban a kaki, akkor az összes, aki arcát adta a rossz oldalhoz, azt beteríti...

És egy magánvélemény: ez a rasszista kártya elsüthető egy orosz fociligában vagy még talán az NHL-ben is, mert ott elég kevés a nem fehér játékos. De szerintem nyíltan rasszistának lenni az NFL-ben, ahol a játékosok kevesebb, mint fele (most csak tippelem) fehér, a többi meg mindenféle náció - nekem kicsit elképzelhetetlennek tűnik. Mármint oké, valaki utálja őket, de hogy nem hirdeti fennhangon egy ilyen közegben, meg nem sérteget valakit a származása miatt sokak füle hallatára, stb.

Ez nekem kb. olyan lehet, mint Bruce Willis a Die Hard 3-ban, mikor beküldik Harlembe a táblával, egy szál alsógatyában 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ricky Williams-et is kérdezték az üggyel kapcsolatban, és ő is a guard oldalán állt. Szerinte az is megkérdőjelezhető, hogy Martin az NFL tartozik-e, oda való-e egyáltalán.danyly
Na, megszólalt a gödörben a lyuk. 😀 😀

Nem semmi a fickó, még hozzá is tette, hogy nézzék meg őt, ő is eljutott arra a pontra, amikor úgy érezte, hogy már sok neki a foci, az öltöző, akkor tudott nemet mondani és visszavonulni. Azt az apróságot persze nem tette hozzá, hogy előtte kétszer elkapták fűvel, és akkor vonult vissza egyik napról a másikra hirtelen, amikor kiderült, hogy elindult egy új, harmadik "case" is ellene. 😀

Persze nem tudjuk, hogy mi volt a "case", hiszen a visszavonulással pecsét került rá. Mindenesetre egy esetleges harmadik drog ügy meghatározatlan idejű eltiltást jelentett volna a számára. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
egyre furább a sztori:

Nem meglepő szerintem, Incognito ugyanabból a közegből jött, Martin meg nagyon nem.Geeri
közben megszólalt Tannehill is, szerinte ha Martint megkérdezik két héttel korábban, hogy ki a legjobb barátja a csapattársak közül, azt mondja, hogy Incognito, mert ő volt az, aki azonnal segítségére sietett a pályán, ha valami probléma volt. Tannehillel többször is eljátszották az étkezdés szívatást, amin Martin végül befalcolt.

buhloone mindstate

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
bírom Rickyt ahogy osztja az észt, egy-két csokor füvet már megélt szegény 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
egyre furább a sztori:

Nem meglepő szerintem, Incognito ugyanabból a közegből jött, Martin meg nagyon nem.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Állítólag valamelyik edzésen Jordan és Martin összeverekedett. Na és ki választotta szét őket? Incognito.
Ricky Williams-et is kérdezték az üggyel kapcsolatban, és ő is a guard oldalán állt. Szerinte az is megkérdőjelezhető, hogy Martin az NFL tartozik-e, oda való-e egyáltalán.

Több játékost kérdeztek az üggyel kapcsolatban, ahol Antrel Rolle azt mondta, hogy "Martin ne legyen kisfiú, ne hagyja magát". Természetesen mindketten hibásak. Terrance Knighton azzal nem értett egyet, hogy miért kellett ezt kivinni az öltöző keretei közül. Zach Ertz (volt csapattársa a Stamford-ról) pedig egyetért, hogy igenis ki kellett, hogy derüljön a turpisság (még ha nem is tudni mi derül ki, és persze miről).
Luck sejtelmes és óvatos:
Luck said: "Jon (is a) close friend. We had a lot of great times together at Stanford. I have talked to him.. . . unfortunate situation."

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
egyre furább a sztori:

In the Dolphins locker room, Richie Incognito was considered a black guy. He was accepted by the black players. He was an honorary black man. And Jonathan Martin, who is bi-racial, was not. Indeed, Martin was considered less black than Incognito.

buhloone mindstate

több mint 12 éve
Ez nem volt kérdés:
Congrats to Cam Wake, who has been named AFC Defensive Player of the Week.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem ez a sztori valahogy nem áll össze.. Adott Richie aki egy paraszt, adott Martin aki érzékeny.. Martin 1,5 évig kussol arról, hogy Richie rasszista üzenetekkel zaklatja? Majd mikor kiakad úgy, hogy rendelkezésére állnak hangfelvételek stb.. nem mer szólni semmi konkrét dolgot mert fél Richie bosszújától, csak elvonul csendben és a Médián át derülnek ki dolgok? Martin otthagyja a csapatot twitteren ír ezt azt, ami arra utal, hogy semmi komoly.. Közben kiröppen a hangfelvétel amiben Richie megmondja hogy egy "szardarab" egész eddig semmi nem jön a csapattól csak egy semmitmondó statement. Martin miért a médiának adta a hangfelvételt? Miért nem ment be Davie-be Philbinhez és adta oda, hogy ez a rasszista tahó másfél éve szopat. Martinnal is vannak itt komoly gondok, és itt nem azt értem, hogy szarban vagyunk miatta. Hanem ahogy ez az egész lezajlott nekem érthetetlen.. lehet azért mert ilyesminek egyik irányból sem voltam résztvevője.Csabee13
Ha sportoltál csapatban, vagy esetleg voltál katona, és lett volna a társaságban egy ilyen Incognito féle alak, akkor tudnád miről van szó szerintem. Én még a rendszerváltás előtt voltam katona (akkor még volt kötelező sorkatonaság), és ott megéltem ilyent. Az egyik öreg szakaszvezető volt ilyen. Egyszerűen élvezte megalázni, szivatni a gyengébbet. És mindegy, hogy a gyengébb fizikailag, szellemileg volt-e gyengébb, vagy csak "kopasz" volt (a katonai rookie). És bizony a csoport pszichológia úgy működik, hogy amikor az ilyen faszkalap, amelyiknek hatalma is van, szopatja a leggyengébbet, azt a legtöbben csak nézik. Még röhögnek is a barom viccein. Ahogy hallom, ez az Incognito az egyik hangadó volt az öltözőben. Ráadásul egy 150 kilós benga, aki még jó játékos is. Abszolút nem csodálom, hogy nem állt ki senki Martin mellett. A legtöbben valószínűleg arrébb mentek, azok meg, akiket "havernak" fogadott (bár az ilyen személyiségnél inkább a védett csicska jelző a jobb, nem a "haver"), azok meg még ki is állnak mellette, vagy mert ők is tartanak tőle, vagy csak "hálásak", hogy kivételezett helyzetben vannak, mert a hangadó szereti őket.

Persze nem tudom, hogy mennyi igaz abból amit hallani, csak azt akartam mondani, hogy bizony előfordul, sőt nem is olyan rendkívüli, hogy ha egy emberben összejön egy ilyen negatív személyiség és a tekintély (akár mert rangja van akár mert jó játékos a pályán), akkor az el tudja rothasztani egy öltöző, egy katonai körlet, de akár egy munkahely légkörét is. És bizony idegileg is ki tudja készíteni azokat az embereket, akikre rászáll. Olyanokat is, akik egyébként normális idegzetűek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire hiteles forrás:
@ESPNOlbermann: Richie Incognito speaks, and why the NFL may hit the Dolphins as it hit the Saints over Bounty-gate.danyly
Ez nagyon durva lenne, a csapatnak mi köze van két ember magánbeszélgetéséhez?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire hiteles forrás:
@ESPNOlbermann: Richie Incognito speaks, and why the NFL may hit the Dolphins as it hit the Saints over Bounty-gate.

több mint 12 éve
Omar Kelly (Sun Sentinel) szerint a nyilvánosságra került telefonüzenet két nappal azután történt, hogy Martin kihagyott egy önkéntes edzést a csapattal és az edzők megkérték Incognitót, hogy keményítsen be egy kicsit OL társánál, hogy helyre rázódjék.

Miami Dolphins coaches asked player Richie Incognito, who was the offensive line's undisputed leader, to toughen up teammate Jonathan Martin after he missed a voluntary workout last spring, multiple sources told the Sun Sentinel.
 touch.sun-sentinel.com/#section/1204/article/p2p-78065907/

Az a csoda, hogy eddig nem került elő ilyen elmélet. A Pro Football Talkon a cikk kommentjei már televannak "Egy becsületbeli ügy/A few good men" idézetekkel.DoM
Ha ebből az lesz kihozva, hogy az edzői stáb rendelte meg a niggerezést akkor elsírom magam. Olyan meg nyílván máshol is van, hogy az edzők ráhatnak azokra akik nem jelennek meg az önkéntes edzésen. Szóval ezek a kommentek zseniálisak...

Schefter első nekem tetsző tévedhetetlen információja

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Omar Kelly (Sun Sentinel) szerint a nyilvánosságra került telefonüzenet két nappal azután történt, hogy Martin kihagyott egy önkéntes edzést a csapattal és az edzők megkérték Incognitót, hogy keményítsen be egy kicsit OL társánál, hogy helyre rázódjék.

Miami Dolphins coaches asked player Richie Incognito, who was the offensive line's undisputed leader, to toughen up teammate Jonathan Martin after he missed a voluntary workout last spring, multiple sources told the Sun Sentinel.
 touch.sun-sentinel.com/#section/1204/article/p2p-78065907/

Az a csoda, hogy eddig nem került elő ilyen elmélet. A Pro Football Talkon a cikk kommentjei már televannak "Egy becsületbeli ügy/A few good men" idézetekkel.
több mint 12 éve
Do you think Richie Incognito will ever play in the NFL again?

Yes 953
28%
No 2460
72%

Nem túl rózsás a helyzet Richie körül.