Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Nehéz mit mondani, jobbak voltatok, nyerni kell megtanulni. Nekünk több, mint két évig tartott, magunk sem hittük, hogy valaha sikerül.gabokockaAzért esik rosszul nekem ez a szezon, mert az első három meccs alapján azt hittem sikerült. Harmadik évünk zsinórban, amikor több olyan meccset nem tudunk megnyerni ami szoros, és még talán jobbak is vagyunk. Sőt, ha jobbak vagyunk, akkor is csak küszködve nyerünk. Nem érezni a csapaton hogy tudna dominálni egy meccset.
Igaz ezt a szezont még erőssen áthatja az összeszokás hangulat, és az sem segít, hogy Sturgis és Jordan kivételével még csak többen sem vagyunk a draft után.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
két dolog azthiszem kitűnik a sok kicsi mellett:1. nem sikerült megállítani a panthers-t 4&10-re.
2. wallace-nak ott volt az ujjai között a labda az utolsó másodpercekben.
szerencsére voltak pozitív dolgok 'hill-el kapcsolatban. például a roll out. futással szerzett yardok. a zseb, nyomás érzése.
de! még mindig van tanulni való. 'hill - wallace kapcsolatot nagyon kell csiszolni az offseason-ben.
és nekünk is volt hasonló szituációnk:

bernie kosar twitteren:
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Nehéz mit mondani, jobbak voltatok, nyerni kell megtanulni. Nekünk több, mint két évig tartott, magunk sem hittük, hogy valaha sikerül.gabokockaTalán valamelyik évben nekünk is kijön a lépés.
Grat a Párducoknak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nehéz mit mondani, jobbak voltatok, nyerni kell megtanulni. Nekünk több, mint két évig tartott, magunk sem hittük, hogy valaha sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Az OL felállása ua. lesz mint a a Chargers ellen (McKinnie-Brenner-Garner-Jerry-Clabo). Tehát Pouncey nem erőltetik, hadd legyen tejesen egészséges.Sajnos Patterson is out, így Carroll kezd a helyén, ami nagyon rosszul hangzik. Rá rengeteget fog dobálni Newton, az tuti. És Watkins is inaktív, de ő nem sok vizet zavar. És mily meglepő: mindkét rookie CB aktív (Will Davis és Jamar Taylor), így várhatóan egy pár snap nekik is jut (lehet csak ST-ben kapnak helyet, de az is jó kis tapasztalat szerzés).
Én ezeket a lépéseket már úgy fogom fel, hogy nem akarják leamortizálni teljesen az állományt, valamint már kísérletezgetnek ill. bevetik azokat akik eddig keveset játszottak. Egyébként van még esély a WC-re, de ez már a jövőre való koncentrálás első meccse lesz. Nem azt mondom, hogy itt fog eldőlni minden (mert itt kb. semmi; jó lehet erős de közel van), de ez egy olyan meccs ahol egy PO aspiráns (szerintem már ott van) ellen lehet kipróbálni különböző játékokat, és ez a jövőre nézve sok támpontot adhat.
Én várok a meccsen egy-két furcsa játékot + egy ST trükköt is. 😕)
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tanny Wallace kapcsán jutott eszembe hogy a chargers meccsen a nagy játéknál gyönyörűen szerzett lépéselőnyt Wallace de nem volt elég erős a passz meg kellett állnia és meg verekedni a lasztiért ami nem is lett meg. Ha elég erős lett volna a dobás és elé megy akkor gyönyörű elkapás és akár TD is lehetett volna. Na most ezt a mozzanatot nem először láttam a párostól az idén. Lehet egyszerűen nincs olyan karja tannynak amivel ki tudná szolgálni Wallacet. Rottlinsberger ez meg tudta csinálni vele!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
En sem bizom gyozelemben, inkabb remelem szoros lesz.Szerintem a kopasz sokkal jobb mint az elodei a kozelmultban. Megneznem Fireland nelkul mire kepes. A csapat szerintem fejlodott az pl secondery, a gond az O line tovabbra is illetve nekem nem tetszik az LB corps jelentos gyengulese.
több mint 12 éve
jóvan. megnyugtató. pouncey sem játszik a carolina ellen. kíváncsi vagyok amúgy sam brenner-re. nagyon jöttek a "shines" cikkek.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
nem értem, miért ül a topik. nincs lelkesedés, pedig hosszú idő után újra a super bowl-ra készülünk!!Vihar előtti csend 😊
phinphanatic.com/2013/11/23/numbers-part-statistical-look-dolphins-offense/Ventura
Nincsenek nagy reményeim a holnap estét illetően, a CAR múlt héten elkapta a Pets nyakát is, valamint a 7:2 mérleg is jelent valamit. Csak a tisztes helytállásban reménykedem 😐
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
nem értem, miért ül a topik. nincs lelkesedés, pedig hosszú idő után újra a super bowl-ra készülünk!!Nem csak lelkesedés nincs, téma se nagyon. Felesleges szerintem elképzeléseket írni a következő meccsről, mert random játszik a csapat kitűnően/nézhetetlenül. Martin ügy nem halad, csak isszuk a levét hétről hétre, a játékosok meghallgatáson vettek részt a héten. Wallacet jobban kell használni. Ezzel kapcsolatban Tanny azt mondta jobban bíznia kell magában, és nem gondolkozni, csak odadobni a lasztit. Igazán bízhatna a saját lábában is ha szabad hozzátennem. Érdekes lesz nézni, hogy a nagy játékok jönnek majd vagy az INTek.
phinphanatic.com/2013/11/23/numbers-part-statistical-look-dolphins-offense/Ventura
A linkre reagálva: szarabbul állunk e téren mint Sparano&Henne utolsó évében. Akkor most fejlődtünk, jó nekünk Philbin vagy nem? Szerintem jobb, és azért jobb mert abban a szezonban a legjobb játékunkkal értük el amit sikerült, míg idén itt a Martin ügy, frissen igazoltak összeszokási problémái. És akkoriban a rosz fal még egy gyenge közepest jelentett a mai értelmezés szerint.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
nem értem, miért ül a topik. nincs lelkesedés, pedig hosszú idő után újra a super bowl-ra készülünk!!phinphanatic.com/2013/11/23/numbers-part-statistical-look-dolphins-offense/
több mint 12 éve
#Dolphins C Mike Pouncey said he watched the #Chargers game with Richie Incognito Sunday. Pouncey said Richie wants to return to the team.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mike Wallace admits his season could be going "a lot better."Speaking Tuesday, Wallace hinted at simmering frustration, particularly with his touchdown total. "Sheesh, I got one (score)," he said. Wallace also bristled at OC Mike Sherman's suggestion that he had a fantastic game Sunday. "He raved about the game I had?" Wallace asked rhetorically. "I had 39 yards." Wallace stopped short of directly calling out his coaches and quarterback, but made it clear he believes there needs to be a more concerted effort to get him involved on offense. Considering the lack of creativity Joe Philbin's staff has displayed thus far, it's highly unlikely.
Az a baj, hogy esősorban a fal miatt nincs futó játék és nem a futó hibájából. Ilyen fal mellett megnézném azt a futót aki a rárontó 3 emberen átmegy és még jardokat is hoz! Amikor nagyritkán működik a fal, akkor a futás is megy! Most pl ""dicsértük"" a falat meg is lett a 100 yard futás a meccsen.RunRickyRunnem jó fogalmaztam. arra akarok célozni, hogy thomas képességei megállnak átlagosan 3.5-ös átlagnál. vannak jó meccsei tény. harmadik éve van a ligában. még csak azt sem lehet mondani, hogy nem kapja meg a lehetőséget.
a fal-futók kapcsolattal nem vitatkozok. tudom.
több mint 12 éve
például ki az a mike gillislee?? más vezetőség ilyen futóteljesítmény után már rég kipróbálta volna draft szerzeményét, hisz nem vesztettek volna vele semmit. .VenturaAz a baj, hogy esősorban a fal miatt nincs futó játék és nem a futó hibájából. Ilyen fal mellett megnézném azt a futót aki a rárontó 3 emberen átmegy és még jardokat is hoz! Amikor nagyritkán működik a fal, akkor a futás is megy! Most pl ""dicsértük"" a falat meg is lett a 100 yard futás a meccsen.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Asszem Taylor játszott idén, sok köszönet nem volt benne, egy hosszú elkapás lett meg mellette.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Vannak meg azert boven Phins fanek, ismerek olyat aki 20 eve az, de mas forumokon aktivak. Mas. A Bolts ellen sem sokat adtam volna a gyozelemert, de a Panthers jon.
Hat.... Tenyleg az eselytelenek nyugalmaval nezhetjuk azt a meccset. Meg CJ nelkul is az a D line atomjaira szedi majd az O lineunkat sajnos. De legalabb nyakonvertek a Peccet is.
több mint 12 éve
Thomas volt nagy meglepetésGeerithomas csak egy két meccsen meglepetés. más csapatnál ezt már rég nem tűrték volna szerintem.
meccsek átlagai sorban: 1.8 - 3.8 - 4.2 - 1.3 - 0.5 - X - 5.0 - 5.2 - 3.2 - mínusz 0.5 - 5.7 = eddig átlagosan 3.7
Harmadik idényére csak beérett a srác, pedig hogy szidtuk. És Thomas is sokszor ilyen bika módjára ment előre mint Clay.danylyelső évben ha jól emlékszem elégedettek voltunk vele. aztán második évében szidtuk. dropok, stb.
most meg egy igen jó produkciót látunk tőlle.ettől függetlenül kell egy TE. egnew kinéz mostmár egy felejtősnek, pedig már pályán van. dion sims-t meg elsősorban blokkolónak használják. nem tudom mennyit tud fejlődni a második évére.
De öröm, hogy még vannak Dolphins drukkerek az országban.danylyhát itt a fórumon is van vagy 15 regisztrált dolphins szurkoló csak nem írkálnak. ezen kívül az országszerte is sokan lehetünk.
És csoda történt: Dallas Thomas is játszott. Kemény 1 (!) db snap-et kapott. 😛épp a multkor volt egy cikk az idei draft class-ról. amilyen értékeléseket kaptunk (átlagosan B) a különböző szakoldalaktól olyan tré lett végül is (persze ez csak idénre szól). például ki az a mike gillislee?? más vezetőség ilyen futóteljesítmény után már rég kipróbálta volna draft szerzeményét, hisz nem vesztettek volna vele semmit. jamar taylor és will davis? nem állnak készen vagy mi? konkrétan nem hallottam róluk semmit. utoljára tán az előszezonban will davis-ről.
De miért is nem játszik? Mondjuk ezért:danyly
érdemes elolvasni újból már most a bowl.hu offseason értékeljőjét
"Ezzel együtt az OL még nincs megoldva, az pedig olyan sarkallatos pont, ami a teljes szezont kukába boríthatja." - látnokok...
több mint 12 éve
Pouncey epehólyagja gyulladt be vélhetően egy fertőzés miatt. Gyógyszeresen kezelik, amennyiben tud játszani akkor nem műtik, mivel az több hétig játékra alkalmatlanná tenné.GeeriGarner kifejezetten jól játszott centert, de a következő ellenfél már igencsak más tészta lesz.
El is felejtettem írni, hogy Jerry volt az OL "kapitánya" a Chargers ellen. Vicces.
De azért kell Pouncey középre, Garner pedig vissza LG-be.
Most kifejezetten a fal bal oldala volt gyenge (3 sacks jött onnan), míg a jobb oldalról 0.
És csoda történt: Dallas Thomas is játszott. Kemény 1 (!) db snap-et kapott. 😛
De miért is nem játszik? Mondjuk ezért:
több mint 12 éve
Pouncey epehólyagja gyulladt be vélhetően egy fertőzés miatt. Gyógyszeresen kezelik, amennyiben tud játszani akkor nem műtik, mivel az több hétig játékra alkalmatlanná tenné.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ó, én Clayt mindig szerettem, RZban biztos kezű volt általában. Thomas volt nagy meglepetés.Sajnos folyamatosan még nem képes a jó játékra. De azért ne feledjük sokszor nagyon jó blokkokat oszt ki. A Colts ellen volt még nagy napja, de azon a meccsen Wallace is jól muzsikált. Furcsa, de az Indy defense valahogy nem bírt velük.Clay hála istennek jó napot fogott ki, nem úgy mint múlt héten. Most brillírozott és hozta a yarkodat erőböl is rendesen. RunRickyRunmikoe a bengals vagy a buccaneers ellen 3&1-nél FB-ként kapta a labdát, ugyanilyen lökése volt és tett meg azáltal plusz yardokat. az év pozitiv meglepetése a csapatnál.
Ventura
A Carolina ellen meglehet Clay-nek a karrier 1000 elkapott yard (81 y hiányzik). Harmadik idényére csak beérett a srác, pedig hogy szidtuk.
És Thomas is sokszor ilyen bika módjára ment előre mint Clay.danyly
Futások azért függ attól is hogy az ellenfél mit enged. A Tampa a legjobbak között van a futások megfogásában.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Sajnos folyamatosan még nem képes a jó játékra. De azért ne feledjük sokszor nagyon jó blokkokat oszt ki. A Colts ellen volt még nagy napja, de azon a meccsen Wallace is jól muzsikált. Furcsa, de az Indy defense valahogy nem bírt velük.Clay hála istennek jó napot fogott ki, nem úgy mint múlt héten. Most brillírozott és hozta a yarkodat erőböl is rendesen. RunRickyRunmikoe a bengals vagy a buccaneers ellen 3&1-nél FB-ként kapta a labdát, ugyanilyen lökése volt és tett meg azáltal plusz yardokat. az év pozitiv meglepetése a csapatnál.
Ventura
A Carolina ellen meglehet Clay-nek a karrier 1000 elkapott yard (81 y hiányzik). Harmadik idényére csak beérett a srác, pedig hogy szidtuk.
És Thomas is sokszor ilyen bika módjára ment előre mint Clay.
több mint 12 éve
Bár tudom, mos már sose mosom le magamról, de én is csak véletlen láttam 😀Nem tudom, látta-e már valamelyikőtök a TV2-n (?) a Magyarország, jövünk c. erősen kétes értékűnek tűnő műsor bemutatóját? Az egyik, vásári forgatagot mutató jelenetben egy 54-es Dolphins mezbe öltözött figura vonul át a kép közepén 😀Paradoxon_MIASajnos (😊) nem nézek ilyen kétes értékű csatornát. 😛
De öröm, hogy még vannak Dolphins drukkerek az országban.danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Nem tudom, látta-e már valamelyikőtök a TV2-n (?) a Magyarország, jövünk c. erősen kétes értékűnek tűnő műsor bemutatóját? Az egyik, vásári forgatagot mutató jelenetben egy 54-es Dolphins mezbe öltözött figura vonul át a kép közepén 😀Paradoxon_MIASajnos (😊) nem nézek ilyen kétes értékű csatornát. 😛
De öröm, hogy még vannak Dolphins drukkerek az országban.
több mint 12 éve
Nem tudom, látta-e már valamelyikőtök a TV2-n (?) a Magyarország, jövünk c. erősen kétes értékűnek tűnő műsor bemutatóját? Az egyik, vásári forgatagot mutató jelenetben egy 54-es Dolphins mezbe öltözött figura vonul át a kép közepén 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Clay hála istennek jó napot fogott ki, nem úgy mint múlt héten. Most brillírozott és hozta a yarkodat erőböl is rendesen. RunRickyRunmikoe a bengals vagy a buccaneers ellen 3&1-nél FB-ként kapta a labdát, ugyanilyen lökése volt és tett meg azáltal plusz yardokat. az év pozitiv meglepetése a csapatnál.