Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Pont Bill Belichick hozta fel, hogy milyen jó lenne, ha minden esetet challangelni. Voltak ide is meg oda is rossz ítéletek, ez van. Lehet, hogy most vasárnap is lesz, felesleges ezen örlődni.Én csak azt remélem, hogy az első félidőben is játszik a Pats, és nem egy ilyenen fog múlni.
több mint 12 éve
Szerintem a zászlokat is videozni kéne ugyis annyit áll a meccs hoy mindegy és akkor nem menne a mutogatás.De vitatthatatlan,hogy van 2-3 csapat akire könnyebben rádobják a zászlót ha a QB szétteszi a kezét.Miami fan vagyok de tannehill,nem a kedvencem,de én még nem láttam reklamálni, de tudnák sorolni egy párat .
több mint 12 éve
Gyere, sírj a vállamon, hozok törcsit meg pzst, itt megértünk, ne félj. 😥Érdekes, hogy az undorító Peccet mindig segítik a bírók..én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Ez miért nem jut eszetekbe idén mondjuk egy Jets elleni meccse utolsó percében egy 56 yardos Jets field goal kísérletnél, amire egy sosem használt bírói szabálynak köszönhetően nyert az ellen..Vagy egy Panthers elleni meccsen, ahol több bírósi segédlet volt az utolsó 1,5 percben..
Furcsa nem? Ha nem 100%-os bírósi döntés van, s a Pecc javára döntenek véletlenül, akkor az csak azért van mert a Peccet mindig segítik a bírók, és ez milyen undorító..
Bezzeg, ha nem ez történik - mint ahogy idén sokkal többször - s 1-2 ponttal kikapunk az inkoztisztens bírói döntések miatt, akkor maradjon csöndben a Pecc, mert ez nekik kijár...
Mekkora hülyeségeket tudnak egyesek leírni..
Mindegyik meccsen vannak hülye bírói ítéletek..De általában a hazai csapatokat segítik legtöbbször egy kicsit..Ez sem helyes, nem jó..De a bírók is emberből vannak és hibáznak néha..Nem a bírókkal kellene törődni, hanem az utolsó percben minimum 7 ponttal vezetni, hogy ne lehessen mutogatni a bírókra.. Akarjatok vezetni vasárnap az utolsó drive-ban 9 ponttal..S senki sem fog bírózni...kyobalu
Azért, ha végigolvasod, amit írtál, szerintem rájössz, hogy barokkos túlzások vannak benne, valamint hozzáköltesz néhány fejezetet rendesen. Sebaj, ha ez könnyít a terhen, amit a gonosz világ tett a Pets-fan válladra, nálunk bármikor mély empátiára találsz.
Miért ilyen mimóza a Brady holdudvar nagy része? @)
(N)
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
De még mindig nem fogom fel, hogy miért kell ennyire magatokra venni ezeket a dolgokat. Brady,Manning,Brees triónak akkora presztizse van a bírók körében hogy megkapják a zászlókat könnyebb szívvel mint egy kevésbé klasszis QB csapata. Te tehetsz róla? Nem. Brady tehet róla? Nem hiszem hogy probléma jónak lenni. Bedobnak nonszensz zászlókat? Be.Érdekes, hogy az undorító Peccet mindig segítik a bírók..én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Ez miért nem jut eszetekbe idén mondjuk egy Jets elleni meccse utolsó percében egy 56 yardos Jets field goal kísérletnél, amire egy sosem használt bírói szabálynak köszönhetően nyert az ellen..Vagy egy Panthers elleni meccsen, ahol több bírósi segédlet volt az utolsó 1,5 percben..
Furcsa nem? Ha nem 100%-os bírósi döntés van, s a Pecc javára döntenek véletlenül, akkor az csak azért van mert a Peccet mindig segítik a bírók, és ez milyen undorító..
Bezzeg, ha nem ez történik - mint ahogy idén sokkal többször - s 1-2 ponttal kikapunk az inkoztisztens bírói döntések miatt, akkor maradjon csöndben a Pecc, mert ez nekik kijár...
Mindegyik meccsen vannak hülye bírói ítéletek..De általában a hazai csapatokat segítik legtöbbször egy kicsit..Ez sem helyes, nem jó..De a bírók is emberből vannak és hibáznak néha..Nem a bírókkal kellene törődni, hanem az utolsó percben minimum 7 ponttal vezetni, hogy ne lehessen mutogatni a bírókra.. Akarjatok vezetni vasárnap az utolsó drive-ban 9 ponttal..S senki sem fog bírózni...kyobalu
Nem csodálom, hogy nagyobb a bírokon a nyomás egy Pats-Browns meccsen, mint egy Browns-Bills összecsapáson. Nem is a NE a hibás, de azért az tuti, hogy az átlagosnál több megkérdőjelezhető itélet születik a meccseiken. De az ne fájjon már nektek, hogy kiakad egy olyan csapat szurkolója, aki ellen ugyanúgy szoktak tévedni mint ellenetek, csak neki még a csapata se tuti playoff résztvevő 10éve. Komolyan örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémám, hogy a szomszéd Pisti, meg egy vadidegen ember xy csapat topicjában azon csámcsogna, hogy milyen már a bírói ténykedés, miközben izgulnom azon kell, hogy vajon idén hol esek ki a playoffban. Biztos ez is nagyon rosz, szenvedni szeretnék én is.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Érdekes, hogy az undorító Peccet mindig segítik a bírók..én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Mindegyik meccsen vannak hülye bírói ítéletek..De általában a hazai csapatokat segítik legtöbbször egy kicsit..Ez sem helyes, nem jó..De a bírók is emberből vannak és hibáznak néha..Nem a bírókkal kellene törődni, hanem az utolsó percben minimum 7 ponttal vezetni, hogy ne lehessen mutogatni a bírókra.. Akarjatok vezetni vasárnap az utolsó drive-ban 9 ponttal..S senki sem fog bírózni...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Szerintem ne kezdjük el összeméregetni a farkunkat fumble ügyben az idei meccs óta. Btw nem a szurkoló tehet róla soha, ha a zebra hülye.Ja...Mint a tiszta fumblenél a Browns első field goalja előtt,ahol mi kaptunk field goalt,ahelyett hogy egy sima return TD-t szereztünk volna. Kicsit nézegesd azt is...kolok1972én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ja...Mint a tiszta fumblenél a Browns első field goalja előtt,ahol mi kaptunk field goalt,ahelyett hogy egy sima return TD-t szereztünk volna. Kicsit nézegesd azt is...én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀Paradoxon_MIA
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)VenturaMegnéztem az utolsó perces TD drive-ot. Azért az az utolsó zászló erősen (P.Int) kérdőjeles volt a bírók részéről, de hát a 12th mEn ott segít, ahol tud 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Wells találkozott másodszor Martinnal, törölte a további interjúkat, de elvileg idén már nem lesz meg a jelentés. Ez így nagyon nem kerek.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
én optimista keretek között is 9-7-el számolok. amit a patriots művel az undorító számomra (😛)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Meglepett az eredmeny, a jatekon meg megoszultem kb. De azert a Stelers ellen nyerni mindig egy csoda.Hat megha a Patset is utnenk, az lenne csak a gyonyor.
több mint 12 éve
nekem rémlik egy 2évvel ezelőtti colts...Lenne egy olyan kérdésem,tudom az nflbe nincs ilyen de annak mennyi eséllye van hogy a pats hagy minket nyerni a ravenst meg elveri elvégre könnyebb ellenfél lennénk neki a play offba? sztem a detroit hétfö este elveri a ravenst mert nyert a chicago ,és akkor már eggyel beljebb lennénk.és a cinci is huzos lehet nekik föleg ha a kiemelésnél elörébb kerülhetnénekMiamiMár a kérdés is ütközik az NFL szellemével 😊
Mindenki győzni akar és belead mindent, hiszen ha egy csapat gyenge is, egyénileg még ki lehet tűnni, amivel pl. nagyobb eséllyel kap helyet másol.
De a Pets pláne nem olyan csapat, aki nyerni hagy bárkit is 😀Paradoxon_MIA
több mint 12 éve
Thephinsider.com nagyon jó cikkeket hozott le, érdemes őket végigolvasni. Nem linkelgetem most be egyesével. Ha valaki nem értené az angolt, akkor a lényeget esetleg lefordítom.
Patterson, R.J Stanford--> IR. Pattersonért nagy kár, nagyon jól játszott, csak nagyon porcelán :\
Valakit tuti felszedünk valamelyik PSből+ az újoncok fognak több időt kapni, ami eddig tömény életveszélynek tűnt.
Szerk: www.thephinsider.com/2013/12/10/5195902/a-breakdown-of-dion-jordans-impact-on-cameron-wakes-strip-sack
Ezt viszont bemásolom, mert ez az amiről beszéltem Jordannel kapcsolatban!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Akkor csak reménykedjünk hogy megtudjuk ismételni a new englendi 1 félidöt 2 félidön keresztül.nem láttam még a Miamit a rájátszásban,ezt kértem karácsonyra:😊
több mint 12 éve
Lenne egy olyan kérdésem,tudom az nflbe nincs ilyen de annak mennyi eséllye van hogy a pats hagy minket nyerni a ravenst meg elveri elvégre könnyebb ellenfél lennénk neki a play offba? sztem a detroit hétfö este elveri a ravenst mert nyert a chicago ,és akkor már eggyel beljebb lennénk.és a cinci is huzos lehet nekik föleg ha a kiemelésnél elörébb kerülhetnénekMiamiMár a kérdés is ütközik az NFL szellemével 😊
Mindenki győzni akar és belead mindent, hiszen ha egy csapat gyenge is, egyénileg még ki lehet tűnni, amivel pl. nagyobb eséllyel kap helyet másol.
De a Pets pláne nem olyan csapat, aki nyerni hagy bárkit is 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Lenne egy olyan kérdésem,tudom az nflbe nincs ilyen de annak mennyi eséllye van hogy a pats hagy minket nyerni a ravenst meg elveri elvégre könnyebb ellenfél lennénk neki a play offba? sztem a detroit hétfö este elveri a ravenst mert nyert a chicago ,és akkor már eggyel beljebb lennénk.és a cinci is huzos lehet nekik föleg ha a kiemelésnél elörébb kerülhetnénekMiami0
több mint 12 éve
Lenne egy olyan kérdésem,tudom az nflbe nincs ilyen de annak mennyi eséllye van hogy a pats hagy minket nyerni a ravenst meg elveri elvégre könnyebb ellenfél lennénk neki a play offba? sztem a detroit hétfö este elveri a ravenst mert nyert a chicago ,és akkor már eggyel beljebb lennénk.és a cinci is huzos lehet nekik föleg ha a kiemelésnél elörébb kerülhetnének
több mint 12 éve
Nem fog kiesni. Én optimistán tekintek a jövőbe.De pont Polamalu nem bírta földhöz vágni? Nem mintha nem bánnám, hogy nem sikerült neki.Ne kiabáljuk azért el. Végünk lenne ha valamiért kiesne Mr.Ringlispil 😀Geeri
Clay idén brutál jól teljesít. Meg fogja dönteni a franchise elkapott TE yardok 1 idényen belüli rekordját. Ezt Randy McMichael tartja 791 yarddal 2004-ből. Most 678 yardnál jár Clay.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
polamalu-t többször is megverte 😊 amire még emlékszek, hogy 3&10 jött. clay a LOS mögött kapta el a labdát. érkezett polamalu, clay viszont egy egyszerű csellel elkerülte a tackle-t, és meg lett a first down.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
De pont Polamalu nem bírta földhöz vágni? Nem mintha nem bánnám, hogy nem sikerült neki.Ne kiabáljuk azért el. Végünk lenne ha valamiért kiesne Mr.Ringlispil 😀
Clay idén brutál jól teljesít. Meg fogja dönteni a franchise elkapott TE yardok 1 idényen belüli rekordját. Ezt Randy McMichael tartja 791 yarddal 2004-ből. Most 678 yardnál jár Clay.danyly
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
De pont Polamalu nem bírta földhöz vágni? Nem mintha nem bánnám, hogy nem sikerült neki. Clay idén brutál jól teljesít. Meg fogja dönteni a franchise elkapott TE yardok 1 idényen belüli rekordját. Ezt Randy McMichael tartja 791 yarddal 2004-ből. Most 678 yardnál jár Clay.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
felfoghatatlan. gyöngyörű. vol1.
több mint 12 éve
Természetesen kedvenc csapatom meccsnézése közben kell az internetet javítani. xD Nem robbantam fel. Mondjuk rohadt fáradt voltam, mert reggel végeztem, de természetesen meg szerettem volna nézni a Dolphins meccsét.
Sajna csak a második negyed elejéig volt lehetőségem a mérkőzést megnézni. Nézegettem neten, hogy letöltöm és megnézem, de sajna eddig nem találtam. Ha esetleg valaki tud címet elfogadom. Előre is köszi.
De viszont amikor a végeredményt megláttam reggel nagyon megörültem. De amikor az összefoglalót láttam, majd leestem a székről. Az idénybeli 11. szoros és idegtépő meccs. 😛
Sajnos Tanny-nek ez a meccsenként 1 INT mindig befigyel, de ez most tetőzve volt, hogy Polamalu TD-re visszahordta. De a 3 passzolt TD tetszik. A 3 sacks meccsenként is megvan sajnos, de a falcsere óta a mi D-nk több sacks-et csinál az ellenfelen mint ők (vagy egál, mint most). Azt hiszem ez volt a 40. sacks-ünk az idényben (mármint amit mi adtunk). És így ki is jön 3,07 sacks meccsenként. Az azért szép.
De persze nem lehet elmenni szó nélkül az engedett 48 sacks szám mellett sem. Ez meg 3,69 meccsenként. Csúnya-csúnya de sokszor Tanny töketlenkedi el és simán odaérnek rá. Ez nagyon meg kellene tanulnia. Szerintem ez az év ebből a szempontból is jó tanuló év (volt).
Thomas 105 yardján megakadt a szemem. De mondjuk volt benne egy 55 yardos futás, ami nélkül igen közepes teljesítmény lett volna tőle (vagy a megszokott, kinek hogy tetszik).
De még meg kellene néznem a meccset! 😀
több mint 12 éve
The man Dolphins fans see as the most likely casualty from the NFL scandal and poor performances earlier this season, Ireland, also is getting a new life.hátsó körökben néha belenyúl a jóba Ireland.Geeriez azért ne mentse meg az állását nálunk 😛Ventura
According to an NFL source, he has received assurances from Ross that his job is safe.
cikk egészben
Engem azért rohadtul zavar az LB csere, meg a Thomas húzás, meg úgy egyébként a hibái, amiket orvosol a váratlan jó ötleteivel.
Mindig jövőre!