Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Philbin üzenete a csapatnak,mindenki megkapta a szekrényébe. Az eredmény meglett 😊
Thomas csak a NE Dt szimuláló csapatban edzett, egy percig sem játszott a védelmünkben a meccsig. A játékokat tudta, de a hívásokat Jones fordította neki.
Mondjuk ez is annyira Ireland:hoz draftrol 2 idén jól nem játszó cornert, erre egy főként nickelbackent és safetyként nyilván tartott, 49ers PSből banyaszott srác küldi vesztesen haza Bradyt.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Hát igen, arról lett inkább híres/hirhedt meccs, nem ettől a mozzanattól (bár legalább olyan fontos volt). amúgy elírtam, mert ugyebár 2012-ben volt ez, úgy akartam, hogy a 2011-es szezon rájátszásában.. De úgyis érti mindenki 😊Ha már Pats ellen volt: 2011 - Ravens - Pats az AFC döntőben, Sterling Moore.. nagyon hasonló eset 😊 fogalmam sem volt akkor, hogy ki ő.Szerintem sokunknak beégett az a meccs 😊 Azután a parádés védekezés után jött a hírhedt elcundiffolás és hosszabbítás nélkül mentetek SB-t játszani 😊Csabee13
boston.sportsthenandnow.com/wp/wp-content/uploads/2012/05/Sterling-Moore-Lee-Evans-AFC-Championship.jpgwinston
több mint 12 éve
Kövezzetek meg de mikor olvastam, hogy ps-ből igazoltunk valami Thomas-t felnyögtem, hogy remélem csak töltelék, és nem játszik...😀Állítólag az elcseszett FG fake akart lenni. Mondjuk csapatforrás még nem erősítette meg.Csabee13Így van! Fields sisakjáról kellett volna a Sturgis kezébe pattannia, majd ő passzolt volna egy 30y+-os laser-t a gunnerhez. De ennyit sem lehet rábízni.... 😀DM13
Kövezzetek meg de mikor olvastam, hogy ps-ből igazoltunk valami Thomas-t felnyögtem, hogy remélem csak töltelék, és nem játszik... 😀 😀odrick-ot kérdezték, és azt mondta, hogy a keresztnevét sem tudta a névtelen hősnek 😊Nem olvasod a roster move-okat ? Ejnye....DM13
amúgy én is csak a meccsen találkoztam vele. csak lestem, hogy ki az a gyerek ott 31-esbe thomas névvel, mikor elkapta brady passzát.Ventura
Elfogytak a meccsen a wr-ek, h Caroll maradt benn elkapni?DM13Que?
Marlon Moore-al kevered szerintem.. Carollnak nem volt elkapása. Ráadásul sérülten is játszott... a végére ki is dőlt.Csabee13
Az ítélet végrehajtásáról intézkedünk !
több mint 12 éve
Nem keverem csak a statban először Caroll-t írták, de most nézem, h már javították. Kicsit túlizgulták a statisztikusok is a meccset 😀😀Állítólag az elcseszett FG fake akart lenni. Mondjuk csapatforrás még nem erősítette meg.Csabee13Így van! Fields sisakjáról kellett volna a Sturgis kezébe pattannia, majd ő passzolt volna egy 30y+-os laser-t a gunnerhez. De ennyit sem lehet rábízni.... 😀DM13
Kövezzetek meg de mikor olvastam, hogy ps-ből igazoltunk valami Thomas-t felnyögtem, hogy remélem csak töltelék, és nem játszik... 😀 😀odrick-ot kérdezték, és azt mondta, hogy a keresztnevét sem tudta a névtelen hősnek 😊Nem olvasod a roster move-okat ? Ejnye....DM13
amúgy én is csak a meccsen találkoztam vele. csak lestem, hogy ki az a gyerek ott 31-esbe thomas névvel, mikor elkapta brady passzát.Ventura
Marlon Moore-al kevered szerintem.. Carollnak nem volt elkapása. Ráadásul sérülten is játszott... a végére ki is dőlt.Csabee13
több mint 12 éve
😀Állítólag az elcseszett FG fake akart lenni. Mondjuk csapatforrás még nem erősítette meg.Csabee13Így van! Fields sisakjáról kellett volna a Sturgis kezébe pattannia, majd ő passzolt volna egy 30y+-os laser-t a gunnerhez. De ennyit sem lehet rábízni.... 😀DM13
Marlon Moore-al kevered szerintem.. Carollnak nem volt elkapása. Ráadásul sérülten is játszott... a végére ki is dőlt.
több mint 12 éve
Elfogytak a meccsen a wr-ek, h Caroll maradt benn elkapni?
több mint 12 éve
odrick-ot kérdezték, és azt mondta, hogy a keresztnevét sem tudta a névtelen hősnek 😊Nem olvasod a roster move-okat ? Ejnye....
több mint 12 éve
HA A RAVENS MA KIKAP ÉS A PATS TÖL IS AKKOR MI VAN?MiamiPezsgőbontás! ( hülye kérdés...) 😀
több mint 12 éve
Állítólag az elcseszett FG fake akart lenni. Mondjuk csapatforrás még nem erősítette meg.Csabee13Így van! Fields sisakjáról kellett volna a Sturgis kezébe pattannia, majd ő passzolt volna egy 30y+-os laser-t a gunnerhez. De ennyit sem lehet rábízni.... 😀
több mint 12 éve
Ha már Pats ellen volt: 2011 - Ravens - Pats az AFC döntőben, Sterling Moore.. nagyon hasonló eset 😊 fogalmam sem volt akkor, hogy ki ő.Szerintem sokunknak beégett az a meccs 😊 Azután a parádés védekezés után jött a hírhedt elcundiffolás és hosszabbítás nélkül mentetek SB-t játszani 😊
boston.sportsthenandnow.com/wp/wp-content/uploads/2012/05/Sterling-Moore-Lee-Evans-AFC-Championship.jpgwinston
több mint 12 éve
lna ez most a csoport elsök pl cinci vagy colts vagy játszhatunk a kansasel is?vagyis a kiemelésnél a 4 csoport elsö az automatikus elsö 4 kiemelt?MiamiIgen, az 5. és a 6. kiemelt csak csoportgyőztessel játszhat. Tehát, igen, a négy csoportgyőztes mindenképpen az első négy kiemelt tekintet nélkül a mérlegükre. Az első négy sorrendjének eldöntésénél viszont a mérleg az első rendező szempont.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
HA A RAVENS MA KIKAP ÉS A PATS TÖL IS AKKOR MI VAN?MiamiNem kell a csupa nagybetű.
Amúgy ha mi nyerjük mindkét hátralévő meccset megvan a rájátszás már mindenképpen, mivel a Bengals kikapott és a Ravens meg a Bengals még játszik egymással. Ha mi nyerünk 2 meccset, Ravens meg mindhárom meccset behúzza köztük ugye a Bengals ellenit is akkor megnyerik a csoportjukat és a Bengals ellen mivel győztünk idén mi jutunk tovább. Ha Bengals nyer a Ravens ellen akkor meg értelemszerűen eggyel több W-nk lenne mint a Ravensnek. Ergo a kezünkben a sorsunk.
Konkrétan a kérdésedre válaszolva, ha a Ravens kikapna ma és jövő héten a Pats-től is, akkor elég lenne egy meccset nyernünk a biztos továbbjutáshoz, mert 1w esetén a Chargersel szemben szintén mi megyünk hiszen ugyanúgy állunk és ellenük is van egy W. Tehát ha a 2 meccsből csak 1et tudunk megnyerni abban az esetben a Ravensnek 3ból kettőt kéne bukni, vagy a Bengalsnak mindkét meccsét. Ebben az esetben sajnos ugye nem egyértelmű hiába játszanak egymás ellen hiszen lehet, hogy a Ravens csak 1et veszít mondjuk épp a Bengals ellen akkor simán rácsesztünk 😊
Ha a hátralévő 2ből egyet sem tudunk megnyerni akkor az kell, hogy a Ravens bukjon 3at, a Chargers 1et, és a Jets szintén kikapjon a Browns-tól. Szóval ez az opció kevésbé esélyes.. Azt hogy a Steelers meg a Browns miért nem eliminated még fingom sincs, hiszen a csoportjukat nem nyerhetik meg, velünk szemben meg a tiebreak nekünk kedvez. De feltételezem kijön az valahogy.. viszont ez már annyira elméleti, hogy kár vele foglalkozni.
Tehát:
- 2W tuti rájátszás.
- 1W még lehetséges
- 0W meg imádkozz vagy PlayOFF
lenne egy kérdésem ha 6 helyen tovább megyünk akkor a 3 kiemeltel játszunk ? na ez most a csoport elsök pl cinci vagy colts vagy játszhatunk a kansasel is?vagyis a kiemelésnél a 4 csoport elsö az automatikus elsö 4 kiemelt?MiamiIgyekszem értelmezni.
6. helyen jutunk tovább abban az esetben valóban a 3. kiemelttel játszunk. Matematikailag lehet az a Broncos, Chiefs is akár. De ha nyernek 1-1 meccset akkor ők már nem. Tehát ha továbbjutunk Lehet: Bengals, Colts, Chiefs, Broncos, Pats sőt Ravens is akár.
Abban az esetben ha megnyerjük a csoportot amire nagyjából 0,0001% esélyt látok akkor borul az egész de ezzel szintén kár foglalkozni a Pats simán nyer egy meccset, főleg most, hogy felszívták magukat. Amúgy ez akkor történne meg, ha a Pats 2x bukna, mi 2x nyernénk. Egymás ellen 1-1, csoporton belül mi állnánk jobban 4-2-vel ők meg "csak" 3-3 al állnának. Ebben az esetben matematikailag még le is maradhatnának a rájátszásról, ha olyan a csillagok együttállása.
Íj de jó végre ennyi év után esélyt latolgatni úgy, hogy nem csak Matematikai 😊
több mint 12 éve
lenne egy kérdésem ha 6 helyen tovább megyünk akkor a 3 kiemeltel játszunk ? na ez most a csoport elsök pl cinci vagy colts vagy játszhatunk a kansasel is?vagyis a kiemelésnél a 4 csoport elsö az automatikus elsö 4 kiemelt?
több mint 12 éve
HA A RAVENS MA KIKAP ÉS A PATS TÖL IS AKKOR MI VAN?
több mint 12 éve
a végkifejletet tudjuk a névtelen hősről, de talán nem figyeltünk oda, hogy egy potenciális collie TD-t is meghiúsított.Ha már Pats ellen volt: 2011 - Ravens - Pats az AFC döntőben, Sterling Moore.. nagyon hasonló eset 😊 fogalmam sem volt akkor, hogy ki ő.
claynek csak egy elkapása volt 6 yardért, de az egyik legfontosabb volt...
(amivel életben tartotta a későbbi győztes TD-t)
Ventura
boston.sportsthenandnow.com/wp/wp-content/uploads/2012/05/Sterling-Moore-Lee-Evans-AFC-Championship.jpg
több mint 12 éve
a végkifejletet tudjuk a névtelen hősről, de talán nem figyeltünk oda, hogy egy potenciális collie TD-t is meghiúsított.Amendola volt a WR és az volt az igazán nagy játéka.
Ventura
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
a végkifejletet tudjuk a névtelen hősről, de talán nem figyeltünk oda, hogy egy potenciális collie TD-t is meghiúsított. 
claynek csak egy elkapása volt 6 yardért, de az egyik legfontosabb volt...
(amivel életben tartotta a későbbi győztes TD-t)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Azzal hogy a Bengals kikapott: jól számolom, hogy ha nyerünk a Bills és a Jets ellen akkor megvan a rájátszás? Mert ugye egyszerre a Bengals és a Ravens nem nyerhet, és ha a Ravens a csoportelső, úgy a Bengals ellen már mi vagyunk előrébb, hiszen nyertünk.Geerisok a ha. és még a csoport megnyerésére is van elméleti esély. kész káosz.
blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2013/12/16/dolphins-are-in-the-playoffs-if-they-win-out-regardless-of-ravens/
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 12 éve
Azzal hogy a Bengals kikapott: jól számolom, hogy ha nyerünk a Bills és a Jets ellen akkor megvan a rájátszás? Mert ugye egyszerre a Bengals és a Ravens nem nyerhet, és ha a Ravens a csoportelső, úgy a Bengals ellen már mi vagyunk előrébb, hiszen nyertünk.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
odrick-ot kérdezték, és azt mondta, hogy a keresztnevét sem tudta a névtelen hősnek 😊amúgy én is csak a meccsen találkoztam vele. csak lestem, hogy ki az a gyerek ott 31-esbe thomas névvel, mikor elkapta brady passzát.
több mint 12 éve
Állítólag az elcseszett FG fake akart lenni. Mondjuk csapatforrás még nem erősítette meg.
több mint 12 éve
Gratulálok,megérdemelt győzelem,Ti megcsináltátok a GWD-t,mi nem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Csak egy felidot sikerult megneznem, de az micsoda felido volt wooow....Meg sok ilyet nekunk.
több mint 12 éve
.'hill is élete meccsét játszotta 300+ passzolt yard, 3 kiosztott TD-vel, 0 INT-el és 120.6 rating-el.egyébként 3.627 passzolt yardnál tart és még van 2 meccs. meg lesz e a 4000 yard, és ami még fontosabb, hogy mikor volt ilyen irányítónk utoljára? 😊
a helyes válasz (jelöljétek ki a szöveget ha nem látjátok):
| 1994-ben dan marino passzolt 4453 yardot. a mögötte következő top 4:
1. 1997, dan marino, 3780 yard
2. 1995, dan marino, 3658 yard
3. 2008, chad pennington, 3653 yard
4. 2013 ryan tannehill, 3627 yard (és még van két meccs!) |
több mint 12 éve
grimes állítólag csak begörcsöltölt azt mondja billsre jól lesz, remélem nem kamubriareosEzt vártam! Remélem én is, hogy igaz. Jó éjt!