Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
szépen ki lettünk verve, meglátjuk mi lesz jest ellenbriareosVisszatérve erre a PO érettségre. Nem vitatom, hogy nem vinnénk ott sokra, de nem ez az oka annak, hogy nem leszünk ott. A probléma az, hogy underdogként tudunk harapni, tudunk nyerni ha küzdeni kell. De nem tudunk csak simán nyerni, képtelen a csapat nálánál gyengébbet megverni, és ez fáj igazán.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
eredménykövetőben kérdezte valaki mit fog mondani philbin:"They clearly deserved to win the football game. They outplayed us from start to finish," They outplayed us at the line of scrimmage and that's where games are won and lost.
több mint 12 éve
szépen ki lettünk verve, meglátjuk mi lesz jest ellen
több mint 12 éve
Azért ez az év beszólása:"Dolphins have beaten the likes of Brady and Rivers, but fall to 0-2 this year vs the mighty Thad Lewis, who is 0-3 versus everyone else."
több mint 12 éve
hogy legyen így az embernek boldog karácsonya? azért legalább az idei célkitűzés megvan:
az 50%-os mérleget már zsebre tehetjük, sőt küzdhetünk a pozitívért.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Buzanszky Jenovel keszitettem egy interjut harom eve.
Azt mondta amikor Uruguay majd az NSZK ellen jatszottak, egyreszt rengeteget kellett utazniuk, keveset alhattak, masreszt allandoan megzavartak az alvasukat, pl egy zenekarral.
Az ilyen csinyek nem ujak, a profi sportolok egyutt elnek vele.Delonso_
As Pro Football Talk reported, it's the first known still-of-the-night fire alarm at a visiting team's hotel since both the Bills and New York Jets were awoken before playing the New England Patriots in 2009.kb mindennapos történet, idenbeli csoportmeccseknél mindig van egy ilyenbriareosThese Bills fans got me fucked up! Somebody pulled the fire alarm! Are they trying to wake up the players? Bullshit!Ezt Grimes asszonykája tweetelte ki. Gondoltam utána nézek mi történt.
3:30-kor valami italos Bills fanok megnyomták a tűzjelzőt, kijött a tűzoltóság meg minden. Azt írják hamar kiderult hogy nincs tűz, de nagy volt a felfordulás.
Ezután élmény lehetett visszaaludni.Geeri
Azért nem mindennapos eset 😊
több mint 12 éve
Dolphins Inactives: Gillislee, Devlin, Owens, Brown, Watkins, Arkin, Francis.Inkább kikapák a mankót Taylor kezéből minthogy Owens szálljon be. Thomast szintén összerakták, remélem hasonló eredménnyel mint a Steelers ellen.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Nagyon intelligens nő lehet 😊These Bills fans got me fucked up! Somebody pulled the fire alarm! Are they trying to wake up the players? Bullshit!Ezt Grimes asszonykája tweetelte ki. Gondoltam utána nézek mi történt.
3:30-kor valami italos Bills fanok megnyomták a tűzjelzőt, kijött a tűzoltóság meg minden. Azt írják hamar kiderult hogy nincs tűz, de nagy volt a felfordulás.
több mint 12 éve
Buzanszky Jenovel keszitettem egy interjut harom eve.Azt mondta amikor Uruguay majd az NSZK ellen jatszottak, egyreszt rengeteget kellett utazniuk, keveset alhattak, masreszt allandoan megzavartak az alvasukat, pl egy zenekarral.
Az ilyen csinyek nem ujak, a profi sportolok egyutt elnek vele.
több mint 12 éve
kb mindennapos történet, idenbeli csoportmeccseknél mindig van egy ilyenThese Bills fans got me fucked up! Somebody pulled the fire alarm! Are they trying to wake up the players? Bullshit!Ezt Grimes asszonykája tweetelte ki. Gondoltam utána nézek mi történt.
több mint 12 éve
These Bills fans got me fucked up! Somebody pulled the fire alarm! Are they trying to wake up the players? Bullshit!Ezt Grimes asszonykája tweetelte ki. Gondoltam utána nézek mi történt.
Ezután élmény lehetett visszaaludni.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ez azert remek hir, gyozni kell. Fields meg jo csoka. Megerdemel minden elismerest.
több mint 12 éve
Very good news on Dolphins' injury report. Grimes, Carroll and Denney (illness) are all probable. Daniel Thomas only player questionable.Akkor így csak rendben leszünk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Miami Dolphins at Buffalo Bills: There is an 80 percent chance of rain in Buffalo throughout the game, but it won't be cold enough for snow.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
The team's nominee for the Walter Payton NFL Man of the Year Award!
Gratulálunk Fields-nek!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tudod hogy utálni foglak mert elkiabáltad, ha elkiabálod! O😊pont eljött az ideje. #TeamOwensshawnkajövök a bandwagonra!shawnkaKorai még!Geeri
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
pont eljött az ideje. #TeamOwensjövök a bandwagonra!shawnkaKorai még!Geeri
több mint 12 éve
Ha ez ugyan az mint a miamidolphins.com-on, akkor a vége hatalmas azzal a "ohh we win and my wife is hot" dumával miközben 'Hillt mutatják hogy látja hogy vége. 😀az nfk .com on nincs fent a csak az utolsó driveMiamiwww.nfl.com/videos/miami-dolphins/0ap2000000299041/GameDay-Patriots-vs-Dolphins-highlightsbriareos
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
jövök a bandwagonra!shawnkaKorai még!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
az nfk .com on nincs fent a csak az utolsó driveMiamiwww.nfl.com/videos/miami-dolphins/0ap2000000299041/GameDay-Patriots-vs-Dolphins-highlights
több mint 12 éve
az nfk .com on nincs fent a csak az utolsó drive
több mint 12 éve
clemons szürke eminenciás, én nagyon szeretem, semmi flashy cucc, csak megbízható mint egy lada niva. Jones nincs egyszerű helyzetben, mert idén nagyon más szerepkörben játszatják mint tavaly, és ez szemmel láthatólag nem fekszik neki, remélem jővőre megtaláljuk a módját h megint maximális hatékonysággal alkalmazzuk.Szerintem snapek 20%ában ha fent vol a pályán, de a média nagyon szereti az ilyet. Nem tudom tőle elsajnálni, de csak remélni tudom, hogy ez csak jobban fogja motiválni. Jó lenne ha valaki tudna kicsit szorongatni Joneson mert idén igencsak vissza esett. Clemons viszont szárnyal idén, igaz az ő suta kezeivel szezononként egy INT is sok, látszik hogy rá akarja borítani az asztalt Irelandre amikor szerződéskötésről lesz szó.bizony szép meg minden, meg örülök neki tényleg, de h hét védője?briareosez kész. a nyugati parton volt egy névtelen srác a practice squadban és egy hétre rá a keleti parton elhódítja az AFC defensive player of the week címet.Média felkapta a sztorit... ez olyan mint a mikor Koplárovics Béla győztes gólt fejelt az MU ellen...Csabee13
Ventura
Ha szabad előretekinteni: Grimes,Patterson,Clemons FA a secondaryből. Grimes akármit kér meg kell adni szerintem. Clemons helyére is nehéz lenne bárkit találni, a teljesítménye amikor legutóbb utána néztem posztján top10ben volt. Patterson viszont kérdéses: két év alatt volt 8-10 egészséges meccse, ott viszont elit játékos képét mutatta, nagyon sokat érhet emiatt. Sajnos nem csak az közös bennük a porcelánnal, hogy ami minőségi azt meg kell fizetni... Elengedném. Carol idén legitim No.2 CB, mióta kezd nem emlékszem komoly hibájára. Mögötte vszont Davis meg Taylor zsákbamacska. Mindkettőn rengeteg yardot nyeltünk be. Davis javára szóljon, hogy az utolsó driveban Amendolat levédekezte, nyűgös is volt az elkapó.
Örülök ha egy ponttal nyerünk most már minden meccset, de azért annyi extra lehetne hogy az utolsó percekben lehessen látni kicsit a második vonal játékosait, létezzen már végre a mi vezetésünknél a garbage time.Geeri
Patterson felejtős, túl sokat sérült, sajnos.
több mint 12 éve
tudna nekem valaki mondani, egy oldalt ahol meg tudom nézni a miami meccs összefoglaloját?Miaminfl.com?
több mint 12 éve
tudna nekem valaki mondani, egy oldalt ahol meg tudom nézni a miami meccs összefoglaloját?
Ventura