Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
na majd a héten szépen nyugodtan végigmegyek a rosteren.

Wallaceról másképp gondolkodom de majd kifejtembriareos
Wallace nem reménytelen, csak nem elég ügyes a keze, Tannehil meg hosszú passzokban pontatlan még. Nem az ő hibája talán, hogy olyat kérek rajta számon amit senki nem vár el tőle, csak akkor meg egy igazi playmaker hiányzik, úgy hogy ő megkapja a fizetését.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
I think Jared Odrick put this loss the best. "We have to take this feeling and let it brand you. Make sure it never happens again" Odrick.

elég elkeseredett mindenki, de könyörgök, ilyen játékkal...

több mint 11 éve
na majd a héten szépen nyugodtan végigmegyek a rosteren.

Wallaceról másképp gondolkodom de majd kifejtem

több mint 11 éve
Vegyük sorra:
3INT,7 pont, 0 sack. Tannehill hibája lenne? Max az utolsó.
Wallace semmi extra, csak fizetésben. Hartline kiesése után nincs cserénk, igaz örülni kellene Gibson pótlásának Matthews személyében. De: nézzük meg hány olyan ember van rosteren akik gyakorlatilag feleslegesek : Egnew, a két rookie CB akik cserének sem voltak idén jók, Dallas Thomas, aki tud az mondjon még. Még egy normális WR nem fért fel.
O-line: ma talán nem rajtuk ment el. De ott is milyen munka: idehozni egy Colombot, idén egy Clabo. Martint draftolása. Jerry, aki úgy a jobbak között van, hogy pocsék. Thomas. Long nem meg tartása. Ireland...
RB: Miller jócska, Thomas bust. Gilisle még akármi lehet. Bush elengedve, ez talán magyarázaható. A fal is rendesen ludas a teljesítményben.
D-line: minden fasza, csak sajnos ez nem elég. Ha Wake nem von el figyelmet Vernon se csinál egy darab sacket se. Jordan luxus amit ritkán használtunk ki. Összeségében mindenkinek meccsei vannak, szezonja nincs. ez amúgy jellemző a csapatra is.
LB: Misi a szürke egér, aki hozza amit kell a legjobb? Ireland...+LB coach amiért itt mindenki pocsék aki máshol jó.
CB: Grimes franhise tag 11milla. Akkor már jöjjön 2-3évre valami teljesítmény alapúbb bérezésért. Carrol csere szint, kezdőnek kevés. Patterson porcelán. Rookiek élnek még? Wilson elmegy.
S: ez is jobb volt tavaly talán, de ennél rosszabb ne legyen, akkor rendben vagyunk.

DC: ennél jobb nehezen lesz. De: ma mégis mi volt? Csomószor teljesen üresen voltak elkapók. LB sor edzőjét cseréljük már le. Nyert meg a D meccset idén, sajnos a végén nem jött ez össze.
OC: erre jó ami van. Nincs meg az extrateljesítmény, kreativitás -100%. Hülye play hívás 100%. Pánik, szerencsétlenkedés. Philbin nem szól bele? GB játékán én nem ezt a mentalitást láttam.
HC: Martin saga után egyben voltunk egy playoffért. Kapja a szart a nyakába, küzd vele keményen. Én szeretem, kijár neki még egy év legalább.
Ja és a ST: már azt se tudom ki a rúgónk neve, olyan sok lehetősége voltaz elmúlt két hétben. Sturgis azért nagy kérdőjel. Fields császár. Az egységek kdén nem nagyon hoztak nagy játékot sajnos, de talán a nyersanayag is gyengébb volt.

Bizalmam a jövőben: semmi. Ireland marad, a capaet elherdálja, jön a világvége. Ha Philbint kirúgják akkor életem legnagyobb csalódása lesz. Sherman itt fog maradni attól tartok.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ezzel teljesen egyetertek 😊
több mint 11 éve
Kb korrekt. De sajnos nem basszak ki irelandet.
Es innentol marad a csikicsuki, pedig ha az elmult eveket nem is nezzuk, az LB sor tonkreteteleert es egy csomo penz elherdalasaert alapbol megerdemelne ( mekkora szerzodeseket adott milyen jatekosoknak? )Delonso_
valszeg az van h Rossnak van egy olyan fétise h SS egyenruhában szerepel passzív félként homár szadó mazó amatőrfilmekben illegális mexikói és kubai bevándorlókkal és fireland valahogy szerzett erről képeket.

több mint 11 éve
Kb korrekt. De sajnos nem basszak ki irelandet.
Es innentol marad a csikicsuki, pedig ha az elmult eveket nem is nezzuk, az LB sor tonkreteteleert es egy csomo penz elherdalasaert alapbol megerdemelne ( mekkora szerzodeseket adott milyen jatekosoknak? )
több mint 11 éve
Na szóval:
cap spaceban nem állunk rosszul jővőre nézve, asszem a top 5ben vagyunk, de ez nem biztos.
szóval lóvé van, de itt nem a játékosokkal van a legnagyobb baj (OL más téma).

Két lehetőség:
Kibasszák Irelandet, többieket még nem.

-új GM szabad kezet kap h azt csinál a csapattal/staffal amit akar, akkor vérengzés lesz.
-olyan megkötéssel keresnek GM-et h Philbinnel kell együtt dolgoznia, akkor kapásból nehezebb lesz megfelelő embert találni, de nem lehetetlen. Hihetetlen PO menetelést kivéve akkor egy év múlva jön a vérengzés.

Nem basszák ki Irelandet.

Akkor bizony Philbinnek be kell áldoznia Shermant, adott neki 2 évet, megköszönte mindent amit eddig kapott, de ennyi a max amit elérünk Shermannal.

Philbin helyét alapból nem érzem veszélyeztetve, de egy új GM esetében minden lehetséges.

Játékosokról még nem érdemes agyalni, amíg nem tudjuk kik edzenek jövőre.

több mint 11 éve
Ismetlem magam, de jobb sajnos nem jut eszembe.

Megerdemelten nyert a Jets. Ket kirugast szeretnek nagyon, Shermant az ajton, Firelandet az ablakon.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Az a baj hosszu eveken at remenykedtunk hogy elmegy Huizenga. Elment. Erre kaptunk egy hasonloan okost, akinek mindegy mi tortenik, marad minden a regiben. Rettenetesen biztam Rossban de sorra rossz dontest hoz.Delonso_
azabaj h nem ért a focihoz.
biztos nem hülye ember, nem véletlenül van annyi pénze amennyi. És még azt is csinálja amit elvileg kell, ha nem értek valamihez, nem pofázok bele, hanem körbeveszem magam olyan emberekkel akik értenek hozzá, (elvileg). Na ez nem megy.briareos
Sherman Philbin találmánya, úgy gondolta Tannehilnek ő kell. Nem szól bele a munkájába. Ez hiba, hatalmas hiba. Megint sehol nem vagyunk. Sehol.
Grimes drága lesz, Soliai,Starks drága lesz. A falat összerakni drága lesz. Nem tudom merre lehet indulni.Geeri
k*rvára nem érdkeel hogy drága lesz. mégis hogy akar egy eredményes football gárdát összeállítani? a tehetségért fizetni kell.

amúgy meg 8 negyed alatt 7 pontot sikerült felrakni. ráadásuil két, nem kimondottan eredményes gárdától.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
emlékezzünk vissza! utoljára 2008-ban játszottunk a rájátszásért! akkor is a jets ellen. ma ennek a fényében küzdjünk!! szép emlékek!

www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80db2ea3/NFL-GameDay-Scoreboard-Dolphins-vs-Jets-highlights

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Daniel Thomas szerencsére aktív, míg Chris Owens (CB) ma debütál.
LG poszton pedig az előző meccsen lecserélt Brenner helyett ma Garner kezd.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Szerintem nagyon fontos lesz a futójáték. Az első Jets elleni meccsen Sherman szokatlanul sokat futatta a labdát (36-szor). Pedig ebben az évben összesen 327 próbálkozás volt futással, ami a harmadik legkevesebb az egész ligában (csak a Dallas és az Atlanta futott kevesebbet, mármint carry-t). A futás átlag 4.1 y/futás, ami összességében a 18. a ligában (átlagos, de inkább gyenge).

Tanny ha megcsinálja sorozatban háromszor otthoni meccsen a 300+ yardos passzolást, akkor nyerhetünk. De persze ez nem teljes mértékben szükséges a győzelemhez, de mindenképpen közelebb vinne hozzá. Wallace-t nem nagyon tudták tartani az első meccsen. A short és intermediate routes folyosók, terültek nyitva álltak a WR-ek és a TE-ek előtt, amiket Tanny szereti és tudja is megdobni. Gondolom ebbe a hibába a Jets defense most nem fog beleesni, vagy legalábbis nagyon ügyelni fog erre a játékra. A rövid route-ok során Wallace simán lefordult Cromartie-ról, aki már akkor is a csípőjével bajlódott. Ezek a rövid (vagy esetlegesen a közepesen hosszú) játékok ültek, de a Tanny-Wallace kapcsolat nagy távolságokra már sajnos nem működött.
Hartline leiskolázta Milliner-t, akit később le is ültettek a kispadra.

A Jets futás offense a második legjobb az AFC-ben. Ez is nagyon nagy kulcsszituáció lesz. Ivory brutál, az előző meccsen is futott 100 yardot. Mi meg sajna gyengélkedünk futás védelem terén. A két új LB run stop-ban igen gyenge (Ellerbe és Wheeler).

A Jets passzjátéka Geno-n múlik szinte teljes mértékben. Ha tud élni a lehetőséggel, jól megvédik vagy hagyjuk játszani, akkor nyerő lehet nekik a meccs (eddig ha 80 QB rating felett zárta a meccset Geno, 5-0).

Szóval kemény meccs lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az a fura hogy nekem is nagyon szimpatikusak, biztos az orok outsiderseg miatt...
Es az a D-line... no az brutal.
több mint 11 éve
Elvertuk a hazafikat, en mar boldog vagyok, minden mas raadas.

De azert az elozo meccs jocskan visszavett a lelkesedesembol.Delonso_
jó csapat a bills, borzalmasan rossz matchup nekünk.
Lehet szentségtörés, de én kifejezetten örülök neki h erősödnek.

több mint 11 éve
Elvertuk a hazafikat, en mar boldog vagyok, minden mas raadas.

De azert az elozo meccs jocskan visszavett a lelkesedesembol.
több mint 11 éve
go fins beat jest.
PO ide vagy oda, ha söpörnénk a jetset már nem beszélhetünk rossz szezonról

több mint 11 éve
Remélem ihletett formát mutattok és olyan Miami lép pályára, amely rohadtul akarja a PO-t. Ha már számunkra tét nélküli a meccs egy szoros vereséget el bírnék viselni, hogy legalább a drafton előrébb legyünk. 😉Beki
Én is ebben reménykedem! Már csak azért is, mert lehet paranoia, de sporttvben szokás mindenkinél okosabbnak lenni és egy meccs után hónapokig hallgatni a csapatok objektív értékelését egy meccs alapján.

Úgy érzem a siker kulcsa ma este Ivory lesz. Ha le tudja venni a terhet Geno válláról akkor lesz esélye a Jetsnek. A másik oldalon is a futás a kulcs, bizakodó vagyok: ha legutóbb ment akkor most is fog.
Tannehil ma villoghat: ha Wallacetól megrettenve messze állnak fel tőle, akkor ezeket az 10yardos lézereket nagyon tudja dobni. Hartline is jobb elkapó annál, hogy ne legyen 1v1-ben nagy játéka, Matthewsban is benne van mindig a nagy játék amint levegőt engednek neki. Csak legyen elég idő eldobni a lasztit... Garnert olvastam valahol Brenner helyett a kezdőben, ha felépült teljesen akkor ez szerintem erőssítést jelent.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Remélem ihletett formát mutattok és olyan Miami lép pályára, amely rohadtul akarja a PO-t. Ha már számunkra tét nélküli a meccs egy szoros vereséget el bírnék viselni, hogy legalább a drafton előrébb legyünk. 😉Beki
Szerintem egyik csapat sem fog "tartalékolni". Mindent bele fognak adni a fiúk.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Csak az a lényeg nyerjünk, és a többit rábízzuk a sorsra, a szerencsére, v. ki amit bele lát. 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Remélem ihletett formát mutattok és olyan Miami lép pályára, amely rohadtul akarja a PO-t. Ha már számunkra tét nélküli a meccs egy szoros vereséget el bírnék viselni, hogy legalább a drafton előrébb legyünk. 😉
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Pro Bowl: Pouncey,Grimes,Wake,Fields. Vernon, es valamelyik DT még beférhet feltéve hogy nem jutunk Super Bowlig 😀Geeri
Telesírnám a párnám, ha emiatt nem lehetnének ott a ProBowl-on 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Pro Bowl: Pouncey,Grimes,Wake,Fields. Vernon, es valamelyik DT még beférhet feltéve hogy nem jutunk Super Bowlig 😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem a mai meccsel kapcsolatos: de ha minden igaz 2014-ben a következő menetrendünk lesz.
Otthon: Kansas City, San Diego, Green Bay, Minnesota + AFC North valaki + divízió.
Idegenben: Denver, Chicago, Detroit + Oakland Londonban + AFC South valaki + divízió.

Szép baleset lesz.danyly
gatya. mindenképpen kell a PO. manning ellen a védelmünk. bitch please.
abban bízhatunk, hogy az offensünk végre feláll jövőre.
ami megvan:
-irányító
-elkapók (papíron liga élvonal. az egész szekcióról beszélek. 4 remek elkapó - szerintem)
-no 1. TE

ami nincs:
-LT, LG, RG, RT
-futójátékos (jobban szeretem a robbanékony játékosokat, mint amit majd most vasárnap látunk. chris ivory)
-no 2. TE (sims felnő e?)

több mint 11 éve
jóvan, ez már jó előjel, hogy az 5 főből kettő jets győzelmet jósol (nfl.com)

több mint 12 éve
Idei két Sport TV-és meccsből: 2-ből kettő vereség.
Muszáj ezt a meccset adni?danyly
hélo. cincinatti elleni....
van egy olyan érzésem hogy megint nem lesznek toppon a srácok. multkor is mikor elkezdték ivory-t használni, akkor ő hozta a yardokat.Ventura
Az is tv-s volt? Bocs az kimaradt. Csak a Tampa és a NO elleni ugrott be. Csúnya volt mindkettő.