Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
😛 IGY MÁR TUDOM KI AZ
több mint 11 éve
😀
több mint 11 éve
"...Many inside the Dolphins' building sense a shake-up is on the way -- potentially in the next 24 hours. The extent of the shake-up remains unclear..."
"...Rapoport has heard that quarterback Ryan Tannehill has lost faith in the coordinator. That indictment of faith could be more than enough to show Sherman the door after two seasons with the team..."
Philbint sajnálnám, de van, akiért még fizetnék is, ha menne 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
EZ KI?
több mint 11 éve
Former Montreal Alouettes OL Michael Ola announces on twitter he's signed FA contract with the #Dolphins.briareosCamp Body nyami..
Egyébként jó eséllyel nem lesz ma semmilyen bejelentés 😊
Én reggel ránézek. Nektek pedig jó éjt!
több mint 11 éve
Former Montreal Alouettes OL Michael Ola announces on twitter he's signed FA contract with the #Dolphins.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
moore t azért hülyeség lenne kitenni,MiamiPersze, csak írtam, hogy mi a helyzet. 😉
több mint 11 éve
hol tudok venni vagy rendelni miami mezt?
több mint 11 éve
moore t azért hülyeség lenne kitenni,
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát dead money-val együtt durván 20M cap spacetek van FA-ra és 42 játékos under contract. Ebből jelentős rész elmegy azért majd a draft classotokra is és egyedül Matt Moore lenne akinek kivágásával 4M cap space szabadulna fel.-a teljes fal a center kivételévelA FA piac nem sok jót ígér, úgyhogy nekiálltam böngészni a draft prospect felhozatalt.DM13Mik a needjeitek, mert FA-n azért 1-2 poszton akad majd akire lehet ezerrel hajtani?Beki
-én még hoznék valami giovani bernard féle RB-t (és thomasnak megköszönnénk eddigi playmaker teljesítményét)
-patterson bevált volna ha nem lenne brutál sérülékeny (és neki is szeritnem megköszönjük azt a néhány meccsét amin tudott játszani amióta a dolphinshoz igazolt), ugyhogy kell egy CB is.
szóval látható, az OL az viszi a prímet rendesen.Ventura
több mint 11 éve
vezetöségröl semmi hir?Miamide, eldőlt minden, csak geciségből nem írunk róla 😀
több mint 11 éve
vezetöségröl semmi hir?
több mint 11 éve
viszont szerencsére nincs túl sok kulcs FA-nk, mármint olyan akit feltétlenül meg kéne tartani
több mint 11 éve
-a teljes fal a center kivételévelA FA piac nem sok jót ígér, úgyhogy nekiálltam böngészni a draft prospect felhozatalt.DM13Mik a needjeitek, mert FA-n azért 1-2 poszton akad majd akire lehet ezerrel hajtani?Beki
-én még hoznék valami giovani bernard féle RB-t (és thomasnak megköszönnénk eddigi playmaker teljesítményét)
-patterson bevált volna ha nem lenne brutál sérülékeny (és neki is szeritnem megköszönjük azt a néhány meccsét amin tudott játszani amióta a dolphinshoz igazolt), ugyhogy kell egy CB is.
szóval látható, az OL az viszi a prímet rendesen.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A FA piac nem sok jót ígér, úgyhogy nekiálltam böngészni a draft prospect felhozatalt.DM13Mik a needjeitek, mert FA-n azért 1-2 poszton akad majd akire lehet ezerrel hajtani?
több mint 11 éve
A FA piac nem sok jót ígér, úgyhogy nekiálltam böngészni a draft prospect felhozatalt.DM13oszd meg gondolatid, kiszemeltjeid velünk is.
amúgy meg az első év alapján miénk volt a legrosszabb draft class
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
A FA piac nem sok jót ígér, úgyhogy nekiálltam böngészni a draft prospect felhozatalt.
több mint 11 éve
😀 és megkezdődött hivatalosan is az offseason. Ennek is megvannak a szépségei, mint pl. ez a kép.Ezüstgolyót és tömjént hozott ?
Ross megérkezett:
Csabee13
több mint 11 éve
Salguero-nak azt se hidd el amit kérdez ...egyedül őt sajnálnám pedig.One theory that makes sense: the fact that Aponte feels good enough to leave while everyone else is in the building indicates she's safe.ha nem marad nálunk vszeg megy NFL Officebabriareos
Adam Beasley írta korábban, hogy Aponte hamar távozott, szerinte ezért.Geeri
Hoppá miket nem talál az ember: Salguero twitterre:
I reported weeks ago Steve Ross had assured Jeff Ireland he's safe. Hearing he does NOT want to go back on his word. Struggling with it.Geeri
több mint 11 éve
egyedül őt sajnálnám pedig.One theory that makes sense: the fact that Aponte feels good enough to leave while everyone else is in the building indicates she's safe.ha nem marad nálunk vszeg megy NFL Officebabriareos
Hoppá miket nem talál az ember: Salguero twitterre:
I reported weeks ago Steve Ross had assured Jeff Ireland he's safe. Hearing he does NOT want to go back on his word. Struggling with it.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
briareosCsak a birodalmi rohamosztagos sorfal hiányzik valóban 😀
több mint 11 éve
One theory that makes sense: the fact that Aponte feels good enough to leave while everyone else is in the building indicates she's safe.ha nem marad nálunk vszeg megy NFL Officeba
több mint 11 éve
😀 és megkezdődött hivatalosan is az offseason. Ennek is megvannak a szépségei, mint pl. ez a kép.
Ross megérkezett:
Csabee13
vhogy erre emlékeztet 😀
Csabee13