Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
mit gondoltok, ki lenne megfelelő OC posztra és miért? (pro - kontra)Philbinhez közeli emberekből nem kérek. Lehet bármekkora mester ez a Megadó, de attól tartok nem lenne elég nagy a változás, nem lenne hatással Philbinre. Philbin is mondja, hogy fejlődnie kell: akkor hozzon valakit aki kicsit másképp látja a dolgokat, de tud vele együtt dolgozni.
espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/68518/dolphins-offensive-coordinator-candidates
www.thephinsider.com/2014/1/7/5282774/dolphins-coaching-rumors-potential-offensive-coordinator-targets
amúgy úgy kell számolni, hogy ha jövő szezon is bukás lesz akkor teljes csere lenne, tehát a most kinevezett OC is csak 1 évre jönne.
*a cleveland interjúvoltatná ben mcaddo-t HC posztra,Ventura
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ez hülyeség!!!!!Csak nekem fura, hogy az elméletileg HC hatáskörbe tartozó stáb-összeállításba felülről beleszól a tulaj úgy, hogy a HC és a GM a helyén marad? Ezek után mi jön, Ireland lemegy az öltözőbe és kirúg 1-2 játékost Philbin beleegyezése nélkül? Bizarr ez a vezetési modell...somoskovigTulajdonképpen megtehetné. Mert ezekkel a dolgokkal kapcsolatban a GM dönt nálunk. Szerencsés esetben a HC és GM együtt tud dolgozni, és a GM aszerint rendezi a csapatot, hogy a HC kikkel szeretne dolgozni. De úgy tudom, hogy a legtöbb NFL csapatnál ez így megy. Legalábbis egyre kevesebb az olyan HC mint BB, vagy Shani volt a Skins nél, hogy játékos ügyekben is dönthet.
Sherman esetében, meg az a szitu, hogy valamit dobni kellett a népnek. Azt meg Philbin is belátta, hogy itt változtatni kell. Az más kérdés, hogy ebben Philbin saját maga legalább annyira sáros, de akárcsak Andy esetében volt saját magát csak nem rúghatta ki? Az hogy a tulaj beleszól a dolgokba és változtatást követelt az alkalmazottaitól 2 év után szerintem azért annyira nem bizarr. Jerry Dallasban durvábban nyomja, igaz ő GM is ha jól tudom.Csabee13
Az edzői stábról csak Philbin dönt! Megtehette volna, hogy nem váltja le Shermant, és akkor repül mint Munchak a Titanstől. Ireland egy idióta, ez tény, mint ahogy az is, hogy olyan embereket hozott akikkel Philbin nem tud mit kezdeni.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
mit gondoltok, ki lenne megfelelő OC posztra és miért? (pro - kontra)espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/68518/dolphins-offensive-coordinator-candidates
www.thephinsider.com/2014/1/7/5282774/dolphins-coaching-rumors-potential-offensive-coordinator-targets
amúgy úgy kell számolni, hogy ha jövő szezon is bukás lesz akkor teljes csere lenne, tehát a most kinevezett OC is csak 1 évre jönne.
*a cleveland interjúvoltatná ben mcaddo-t HC posztra,
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Csak nekem fura, hogy az elméletileg HC hatáskörbe tartozó stáb-összeállításba felülről beleszól a tulaj úgy, hogy a HC és a GM a helyén marad? Ezek után mi jön, Ireland lemegy az öltözőbe és kirúg 1-2 játékost Philbin beleegyezése nélkül? Bizarr ez a vezetési modell...somoskovigTulajdonképpen megtehetné. Mert ezekkel a dolgokkal kapcsolatban a GM dönt nálunk. Szerencsés esetben a HC és GM együtt tud dolgozni, és a GM aszerint rendezi a csapatot, hogy a HC kikkel szeretne dolgozni. De úgy tudom, hogy a legtöbb NFL csapatnál ez így megy. Legalábbis egyre kevesebb az olyan HC mint BB, vagy Shani volt a Skins nél, hogy játékos ügyekben is dönthet.
Sherman esetében, meg az a szitu, hogy valamit dobni kellett a népnek. Azt meg Philbin is belátta, hogy itt változtatni kell. Az más kérdés, hogy ebben Philbin saját maga legalább annyira sáros, de akárcsak Andy esetében volt saját magát csak nem rúghatta ki? Az hogy a tulaj beleszól a dolgokba és változtatást követelt az alkalmazottaitól 2 év után szerintem azért annyira nem bizarr. Jerry Dallasban durvábban nyomja, igaz ő GM is ha jól tudom.
több mint 11 éve
Én ñem értem ezt a miaminál ñem lehet az hoģy az OC behivja a playt és ha HC ñem tetszik akkor át hivja?mert hallotam más csapatoknál így megy! Ha nállunk is így megy akkor Philbin is hibás!
több mint 11 éve
Csak nekem fura, hogy az elméletileg HC hatáskörbe tartozó stáb-összeállításba felülről beleszól a tulaj úgy, hogy a HC és a GM a helyén marad? Ezek után mi jön, Ireland lemegy az öltözőbe és kirúg 1-2 játékost Philbin beleegyezése nélkül? Bizarr ez a vezetési modell...
több mint 11 éve
Hat legalabb a fele teljesult annak amit kertunk.Egyszeruen nem latom be mi tartja irelandet a helyen, de valamit nagyon tudhat.
Ujabb egy evig nem talalunk normalis jatekost a drafton es huz majd valakit az elso korben aki nem hianyposztra jon, de legalabb alig jatszik. Persze sulyos feltraddel. Plusz hatalmas penzert marasztal es irat ala mindenkit.
Ettol fuggetlenul ussuk meg a fonyeremenyt a GB QB coachal.
több mint 11 éve
akárki jön, kíváncsi leszek, hogy tannehill-re hogy fog ez hatni. ugye tudjuk, hogy sherman végigkísérte 'hill egyetemi karrierjét.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
... DM13Philbin fog OC-t választani, nekem mondjuk benne is csökkent a bizodalmam, de ez most lényegtelen. Annyiból talán nem, hogy a stábjában van pár olyan szereplő, akinek adott poszton 0 nfl tapasztalata van.
Azonban azt ne feledjük, hogy Philbin vagy villant idén, vagy bukta. Ireland ugyan ez. Ketten nem jönnek ki jól.
Vagyis őszintén: aki valamit már elért, az megkockáztatja-e szakmai megbecsülését egy ilyen stábban? Szerintem nem.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Úgy, úgy ... csak nehogy még gázabbat húzzunk, mert ahhoz nagyon ért Fireland.The #Dolphins announced the expected move. OC Mike Sherman has been fired.WesterVentura
több mint 11 éve
The name most circulating in rumors right now is Green Bay Packers quarterbacks coach Ben McAdoo. Chudzinski meg a kis Shanahan csuklik még.
Én talán az utóbbinak örülnék legjobban, McAdoonak legkevésbé.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
The #Dolphins announced the expected move. OC Mike Sherman has been fired.Wester
több mint 11 éve
The #Dolphins announced the expected move. OC Mike Sherman has been fired.WesterEnnek örömére szürcsölök valamit.... Fireland még nincs lapáton ?
több mint 11 éve
Sherman repült, Philbin most vagy szintet lép, vagy ha tényleg Sherman vitte a boltot, akkor jön a világvége.Ireland ezek után már tuti marad sajnos, nem látom okát, hogy miert ne most küldtük volna el.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
hülye kérdés de a receiving offense mértéke h lehet magasabb a passing offensenél? yardmennyiség?
v utóbbiban benn van a sackokkal vesztett yardmennyiség is?briareos
hülye kérdés de a receiving offense mértéke h lehet magasabb a passing offensenél? yardmennyiség?Tudod a választ...
v utóbbiban benn van a sackokkal vesztett yardmennyiség is?briareos
több mint 11 éve
The #Dolphins announced the expected move. OC Mike Sherman has been fired.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezeket akarjuk megszerezni a FA piacról? MJD ALBERTS jó lenne
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/1912104-5-big-moves-miami-dolphins-could-make-in-2014-free-agencyAz azért elég merész 😀
Ross ad egy évet mindenkinek aztán kezdődhet a reménykedés. Kocsit off, de hihetetlenül megterhelő egyszerre Dolphins és Újpest szimpatizánsnak lenni 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ekozben Miamiban. Milyen igaza van.oe Philbin - OT - Dolphins
NFL Network's Mike Silver is "hearing" the Dolphins "may" retain GM Jeff Ireland, "against all odds."
Silver leaves himself plenty of room for error here, but "against all odds" would be highly accurate. Ireland's Dolphins have failed to turn in a winning season for five consecutive years, topping out at 8-8 in 2013. Ireland's offseason free-agency spending spree backfired spectacularly, as Dannell Ellerbe and Philip Wheeler were major downgrades from Karlos Dansby and Kevin Burnett, whom they replaced. Miami's remade offensive line also imploded, allowing an NFL-most 58 sacks and failing to generate any hint of push in the run game. Fins owner Stephen Ross is struggling to be kind. The Dolphins are among professional sports' most dysfunctional franchises. Assuming Ireland is indeed retained, look for Joe Philbin to stay on as coach with some tweaks to his staff.
több mint 11 éve
hülye kérdés de a receiving offense mértéke h lehet magasabb a passing offensenél? yardmennyiség?v utóbbiban benn van a sackokkal vesztett yardmennyiség is?
több mint 11 éve
philbin első és második éveÉn szóltam a statok nélkül is, nem mondhatjátok, h nem ....
Ventura
több mint 11 éve
philbin első és második éve
több mint 11 éve
Ross egy barom, tele a tokom ezzel a csapattal ha igy maradJoe Philbin - OT - Dolphins
ESPN's Chris Mortensen reported on Sunday Countdown that Dolphins coach Joe Philbin and GM Jeff Ireland "appear to be safe," but there is "tension" between the two.
It's likely creating an awkward dynamic at Fins headquarters. NFL Network's Ian Rapoport reported in late December that "no one in Miami is safe," but owner Stephen Ross has made no moves since. The Dolphins signed Ireland to a head-scratching contract extension before the 2013 season, which was likely fully guaranteed. Ross is believed to be pushing for Philbin to fire offensive assistants, including coordinator Mike Sherman.
több mint 11 éve
Erős ez a csoport azért. Megverjük ezt a semmire nem képes Coltsot amikor még támadófaluk is van, aztán a Bills megmutatja, hogy ki az úr a háznál.Jobb csapatokat verünk meg, erre meg amatőr szinten folyik a játék papíron gyengébbek ellen: nem csodálom hogy Ross bedurcizott, remélem a hasonló eredmények ösztönzik valami rendes döntés meghozatalára.
Mindig jövőre!