Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Another OC candidate high on Dolphins' radar is former Texans HC Gary Kubiak, per league sources.Adam Schefterlesz itt még agyfasz 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Egy Folest felmutatni.Az azért nem olyan rossz.Szerk.: Bill Lazor (Eagles QB coach) neve is felmerült (liga forrás). Egy éve sem ment oda, Kelly nem hiszem, hogy elengedné. Formálódik a csapat és jó irányba haladnak Philly-ben. Sansztalan.danylymár pedig még ma részt vesz nálunk egy interjún (liga forrás)
nem tudom. mit tud ő?Ventura
Ez érdekes:
The belief that owner Stephen Ross would keep his coach for at least the next season, regardless of who was hired as GM, was bolstered Wednesday by CEO Tom Garfinkel.
"Steve has a lot of confidence in Joe. Joe's our head coach -- a lot of confidence in Joe Philbin," Garfinkel responded when asked if the new GM would be able to select his or her own coach, per The Palm Beach Post.
Garfinkel said the Dolphins plan to "move fast" in selecting their next general manager. The team will release a list of candidates and plan to start conducting interviews Friday.
The main goal of the Dolphins' search is to find a strong talent evaluator.
"In my conversations with (Ross, we're looking for) someone with a proven track record of evaluating talent -- a football person," said Garfinkel, per the Miami Herald. "That's going to be the first criteria. Someone with a lot of intellect. A collaborative team player. Someone who’s creative and open-minded."
Dawn Aponte, vice president of football administration, is currently in charge of the organizational duties. Given the criteria Garfinkel set forth, it would not be a stretch to see the well-respected Aponte gain more prominence in the organization while the team brings someone in who has a scouting background to supplement her strengths
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Szerk.: Bill Lazor (Eagles QB coach) neve is felmerült (liga forrás). Egy éve sem ment oda, Kelly nem hiszem, hogy elengedné. Formálódik a csapat és jó irányba haladnak Philly-ben. Sansztalan.danylymár pedig még ma részt vesz nálunk egy interjún (liga forrás)
nem tudom. mit tud ő?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ti kit tartotok esélyesnak a 2 posztra, és kit szeretnétek?
több mint 11 éve
Az OC miatt aggódtam, erre jön egy hír, hogy Kyle Shanahan is esélyes a posztra. Phúúújj. 😀😀😀Szerk.: Bill Lazor (Eagles QB coach) neve is felmerült (liga forrás). Egy éve sem ment oda, Kelly nem hiszem, hogy elengedné. Formálódik a csapat és jó irányba haladnak Philly-ben. Sansztalan.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mikor is startol a free agency idén ? Addig meg kellene oldódnia a személyzeti ügyeknek.DM132014. március 11-én nyit a piac. Addig hatszor találunk GM-et és OC-ét.
Bár az OC kérdés most háttérbe húzódott, de a három eddigi jelöltön kívül más személyről nem beszéltek (pletykáltak).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mikor is startol a free agency idén ? Addig meg kellene oldódnia a személyzeti ügyeknek.DM13A senior bowl hamarabb lesz, nem ártana felmérni a prospecteket.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Mikor is startol a free agency idén ? Addig meg kellene oldódnia a személyzeti ügyeknek.
több mint 11 éve
Tom Garfinkel just said the Dolphins will release a list of GM candidates in the next couple of days. First interview is Friday.
több mint 11 éve
Azt hiszem az újabb jó hír folyományaként visszazarándokolok az Unikumos üveg mellé 😀Most már csak az kellene, h ne hozzunk bénábbakat.
több mint 11 éve
Van itt par erdekes nev. Hat egy olyannal, akit a Panthers igazolt, hatekonysagban nagyon elegedett lennek.
több mint 11 éve
Pioli akkor csak kacsa volt? En olvastam kinti forumon is...Delonso_Nem volt kacsa, csak azt már korábban leírták, én csak hozzátettem a többit. A Pioli, Mangini, Gaine trió neve röppent fel akkor azonnal Ireland menesztése után.
több mint 11 éve
Pioli akkor csak kacsa volt? En olvastam kinti forumon is...Delonso_Ő róla azt írták meglévő HC mellé nem akar jönni, ezért esett ki a listáról.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Pioli akkor csak kacsa volt? En olvastam kinti forumon is...
több mint 11 éve
Akkor nézzük a GM jelölteket:Alonzo Highsmith - jelenlegi Green Bay Senior Personnel Executive (személyzeti vezető)
Állítólag örülne a megkeresésnek. 1999 óta dolgozik a Packers-nél, 2012-ben nevezték ki jelenlegi állásába. Tapasztalt, kellő rutinnal rendelkező és jó szemű játékosmegfigyelő.
A Packers-nél maradva felmerült Eliot Wolf neve is (jelenlegi Packers Director of Pro Personnel-személyzeti igazgató; az egykori Packers GM Ron Wolf fia, 82-es születésű, elég fiatal). Nem hiszem, hogy jó választás lenne. A fiatalos lendület megvan, de nincs elég tapasztalata, hogy egy ilyen gödörben lévő klubot kihúzzon a csávából.
Omar Kahn - (jelenlegi Steelers Director of Football and Business Administration). 2001 óta dolgozik a Steelers-nél, nagy szerepe volt neki is, hogy a klub nyert két Super Bowl-t.
Tom Gamble - (jelenlegi Eagles Vice President of Player Personnel). Jó barátságban vannak a GM Howie Roseman-al, nem biztos, hogy elengedné.
Carl D. Peterson - (jelenlegi UCLA GM). Jól ismerik egymást Ross-al, egy vállalkozás, a FanVision, Inc. érdekeltségébe tartoznak. A Chiefs elnöke volt 1989 és 2008 között.
Ireland is alatta nevelkedett ki. Első NFL csapatnál végzett munkája Peterson alatt volt 1997 és 2000 között a Chiefs-nél (mint játékos megfigyelő).
Nem biztos, hogy ez jó választás lenne.
Scot McCloughan - (jelenlegi Seahawks Senior Personnel Executive, korábbi 49ers GM 2005 és 2010 között). Jól összeállt a Seattle-nél a stáb, nem hiszem, hogy elengednék.
Utoljára hagytam a két belső jelöltet: Brian Gaine (jelenlegi Dolphins assistant GM) és Dawn Aponte (jelenlegi Dolphins Executive Vice President of Football Administration; nem ért a személyzeti ügyekhez, hülyeség lenne).
több mint 11 éve
martin is üdvözli ross döntését 😊Ez mikori kép? 😀
Ventura
Szerk: meglett.
www.tmz.com/2014/01/08/jonathan-martin-strip-club-richie-incognito-dolphins-tootsies/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Itt a pletyka rész is!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
martin is üdvözli ross döntését 😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
James Walker kérdezte Twitteren, hogy ki mit tart Irealand hibájána, mi az amiért távoznia kell Erre valaki: De csak 140 karakterem van! 😀 😀Hát ha tavaly a Jets talált GM-et akkor mi is 😀
Salguero bizonygatja hogy a fene nem akar GM lenni itt, mert van már HC, meg ez a Dolphibs, itt minden szar. Szerintem ez nevetséges, mert ha eredményt ér el akkor a menybe megy, ha meg első évben ez nem jön ossze akkor repül Philbin, és lehet kezdeni saját receptel.
Aponte elvileg GM akar lenni, igaz semmit nem ért a focihoz, azonban ha hoznak mellé valakit aki igen, akkor annyira mindegy szerintem, hogy ki mihez ért. Mondjuk nem látom sok esélyét ennek a forgatókönyvnek, de Aponte remélem marad, ő nagyon jó munkát végez.Geeri
FIRELAND! Na csak megtört Ross. Valszeg egy emberrel sem találkozott az utolsó meccsünk óta aki nem azt mondta volna hogy rúgja már ki Irelandot, és ezek után tényleg ciki lett volna ha még mindig megtartja!RunRickyRunSzerintem nem volt kérdés számára sem, hogy kib@ssza, mint macskát sz@rni. Csak mutual termination volt a cél. Anyagi szempontból gondolom így a jobb a "cégnek", részleteket meg nyilván nem fogjuk megtudni.
több mint 11 éve
FIRELAND! Na csak megtört Ross. Valszeg egy emberrel sem találkozott az utolsó meccsünk óta aki nem azt mondta volna hogy rúgja már ki Irelandot, és ezek után tényleg ciki lett volna ha még mindig megtartja!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Hoppá! Fejlemények: Sherman & Ireland kivágva.Tökös legény lett hirtelen Ross apó, bár én ettől függetlenül utálom mint a szar.
Sajnos én az ilyen FO, coach kérdéseket nem vágom abban a tekintetben, hogy ki is lenne ide megfelelő.
Na így érdekes irányvonalat vesz majd az FA piac és a draft. Remélem jó irányba kanyarodunk és tényleg csapatépítés fog folyni, nem pénzköltögetés és magamutogatás.
Ha úgy nézzük jogosan lett kirúgva Ireland, mert megadták neki a lehetőséget, hogy jó csapat legyen, építkezés, pénz is volt dögivel, de ő ezt a lehetőségét elpuskázta. Persze azt azért tegyük hozzá, nem egyedül ő a hibás.
Volt egy nyilatkozat Ross közeli munkatársával (nem tudni ki volt az, és kit v. mit képviselt ezen nyilatkozatával), aki azt mondta, hogy Philbin mondta Ross-nak, hogy sokszor fogta a fejét (mármint Philbin) meccs közben az oldalvonal mellett, hogy milyen játékokat hív Sherman. És itt is látszik (ha tényleg így van), hogy itt a HC-nek ilyenkor közbe kell avatkozni és más döntést hozni. De Phibin bízott az OC-ben, csak az a baj nem időben vette észre a problémát. Vagy nem mert szólni? Mondjuk ezt én is marhaságnak gondolom. Biztos megbeszélték ezeket a dolgokat, de ezek szerint még sem sikerültek igazán jól azok a meetingek.
Én ezeket a Green Bay párhuzamokat nem szeretem (mármint, hogy Philbin miatt jön ide bárki akár játékos, akár edző). Én a Miami football politikáját ismerve, homlokegyenest más edző v. játékos fog érkezni mint amit mi gondolunk, tippelünk, szeretnénk. Nekem is vannak elképzeléseim, de ha olyan jön akit nem nagyon, vagy csak felületesen ismerünk az sem baj, csak legyen eredmény, tegyen rendet. Mert mindenki ezt akarja és ez a fontos. Mert igenis megvan a keret hozzá (nekem ne mondja senki, hogy nem), csak az edzői karnak kell változni (lehet drasztikusan), mert látszik, hogy nincsenek rendbe a fejek. Új taktikák, új elképzelések kellenek. Elég csak Jordan példája: 1. kör, sérülés, alig játszik, lehet nem is jó pozícióban játszik stb. Ezeket a hibákat, lehetőségeket meg kell vizsgálni, felül kell értékelni, és egy konszenzus döntést kell hozni. Látszott sokszor a játékosokon, hogy zavartak, nem tudták mit csináljanak adott szituációkban. Ezt pedig ez az edzői gárda nem tudta megfelelően kezelni. Ide igenis kellett a változás.
Persze Philbin is hibás mert ő a HC, és az edzői gárdát neki kellene megfelelően kezelnie és irányítania. Vagy nem sikerült, vagy pedig nem megfelelő emberek dolgoztak a keze alatt. Az utóbbira gondolt Ross, és így a HC marad, és alá tesz szépen egy olyan staff-ot amivel az elképzelt és megkezdett (csak rossz irányba terelődött) irányt (ha módosításokkal is) folytatjuk, és nem teszünk le arról, hogy igenis egy jó franchise leszünk, aki bármelyik csapattal felveszi a versenyt. Ha megnézzük ebből a káoszból is majdnem PO lett.
Akkor várjuk a híreket.
több mint 11 éve
James Walker kérdezte Twitteren, hogy ki mit tart Irealand hibájána, mi az amiért távoznia kell Erre valaki: De csak 140 karakterem van! 😀 😀Salguero bizonygatja hogy a fene nem akar GM lenni itt, mert van már HC, meg ez a Dolphibs, itt minden szar. Szerintem ez nevetséges, mert ha eredményt ér el akkor a menybe megy, ha meg első évben ez nem jön ossze akkor repül Philbin, és lehet kezdeni saját receptel.
Aponte elvileg GM akar lenni, igaz semmit nem ért a focihoz, azonban ha hoznak mellé valakit aki igen, akkor annyira mindegy szerintem, hogy ki mihez ért. Mondjuk nem látom sok esélyét ennek a forgatókönyvnek, de Aponte remélem marad, ő nagyon jó munkát végez.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Yes Yes YesKoszonom uram!!!!
Mar csak azert szurkoljunk hogy ne Mangini, vagy fenyofa meg ilyenek jojjenek...Ha ezt is megteszed Mr Ross, nem szidlak egy evig.
Dolphins fired GM Jeff Ireland.
Officially, the sides "mutually agreed to part ways." It's a long-in-the-making farewell for one of the league's worst general managers. A Bill Parcells disciple, Ireland specialized in mediocrity during his six seasons in South Beach, making the playoffs only once, his first year on the job. The Dolphins are 35-45 since, and gained only one game on their 7-9 2012 this season despite spending gobs of money in free agency and daringly (foolishly?) trading up to No. 3 in last April's draft for DE Dion Jordan. Ireland's players have had a tendency to perform better once they left South Beach, and worse upon their arrival. Ireland's signature addition, quarterback Ryan Tannehill, crumbled down the stretch this season thanks in large part to the league's worst-constructed offensive line. Ireland's most well-remembered moment in Miami will likely be asking Dez Bryant if his mother was a prostitute. Ireland is good at spending money, and little else.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
^ ^
több mint 11 éve
Jeff Ireland távozott.deyellhogy üssem bele. valami érzésem volt, hogy várjak még dr. alban - sing hallelujah című szám belinkelésével, de én sem nagyon bíztam benne, hogy meglépi.
nagyon remélem, hogy annyi utszát' nem tolt el ross, hogy philbin-t is eltávolítsa mámorában.
több mint 11 éve
Ennyire meg nem orulltem sose hogy nincs igazam!csak rosszabb ne legyen!
Mindig jövőre!